Természetesen, nem is tagadtam soha. Nem gondoltam,hogy alkotmányellenes ebben a pártban tevékenykedni. Nyilván vállalom elévülhetetlen bűneimet (véleményemet) jöhet a szürkeautó.
Az MDF-nek már akkor vége volt amikor én elhagytam.Talán a Kornél balhé idejére datálhatom igazán. Onnan erodálódtuk,majd halmazában és összetevőiben elkezdtünk átalakulni s lett ami ma látható ezt viszont hiba volna azonosítani azzal az emdéeffel aminek molekulája magam is voltam kezdetétől fogva. Sajnos szétfújt bennünket a szél s sorsunk elég méltatlanná vált, mert árnyékot vetnek ránk elhagyott társaink ijesztő baklövései.
Érzem,hol hibáztuk el, de ebből nincs számunkra visszaút. Csak reménykedhetünk,hogy a sors bevált minden álmot amit ti akartok, mert akkor nagyjából a mi vágyaink is teljesülnek.
Ha a többpártrenszerre gondoltál, akkor valóban itt a vég és búcsút monhatunk neki jóidőre.
Miért erőlteted rám azt a kabátot ami nem az enyém s nem akarok felvenni? Ez valami perverzitás nálad? Egyelőre próbáld elfogadni azt amit mondok úgy ahogy mondom kétkedés nélkül, mert ezek a pikírt megjegyzések kifejezetten sértők és hozzád méltatlanok.
Medgyessy meg egy magyar apa. Orbán meg egy nagycsaládos apa.
Egy politkusnál azonban nem a háttért szokták megítélni vagy enyhítő, súlysbító körülményként előhúzni hanem a tetteit és annak a következményeit szokták objektíven értékelni.
Semmi. A nullát akármivel szorzod akkor is nulla marad.
Tehát parlamenten kívüli csoport lesznek. Vagy parlamenti frakció, ahova be se fognak járni a főkolompos vezetők, mert állandó meghívójuk lesz a nyomozóhatóságokhoz, bíróságokra. Mert a mentelmi bizotsági umbulda 2010 áprilisában véget ér.
Nagyon helyesen, hísz meg volt rá a fedezet, s ezt nagyon jól tudták, hísz ők adták át a kasszát.Az, hogy utánna, a Medgyessy kormány elcseszte a gazdasági folyamatok folyamatos müködését az egy külön téma.Ebola meg nyolc éve hazudja, hogy Ők NEM, ami nem igaz, mert TARTOZKODTAK, ami egy gyenge IGEN. Na erről ennyit."
Ami piros azt újra írnám, ami zöld azt átgondolnám,mert hülyeség.
Az a mérhetetlenül rossz indulatú kötözködés, mellyel próbáltok rajtam újabb s újabb fogást keresni.Az összes kudarcotok okát rám vetititek s mint egy orosz horda úgy élitek ki magatokat rajtam.Kéár pedig szarva közt a tőgyet felesleges keresgélni.
Nincs énnékem semmi más ellen kifogásom, csak a stílus és az emberi hitványíság zavar, amit szóvá is teszek néha-néha.De ,hogy ez miért olyan egetverő bűn felétek, fel nem foghatom.
Nagyon helyesen, hísz meg volt rá a fedezet, s ezt nagyon jól tudták, hísz ők adták át a kasszát.Az, hogy utánna, a Medgyessy kormány elcseszte a gazdasági folyamatok folyamatos müködését az egy külön téma.Ebola meg nyolc éve hazudja, hogy Ők NEM, ami nem igaz, mert TARTOZKODTAK, ami egy gyenge IGEN. Na erről ennyit.
Vitatta valaki a tisztességedet?Ne indulj ki mindig magadból.Egyelőre te és barátaid kotorásznak egyfolytában más dolgai között,valóságot nem ismerve képzeleteket, hamis konzekvenciákat gyártva a politika ködébe.
Nem tudom miért érdekes ez, de természetesen mindenért az MDF a hibás 1994-ig.Ezután gyakorlatilag nem tényező úgy,hogy lehet más bűnbak után szagolászni.