Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Majdnem vettem,de a számszeríjas ismerősök felvilágosítottak.Szerinted miért árulják az íjászaprón mélyen ár alatt?Annyi pénzért kapsz egy fürgébbet erősebbet.
Sziasztok! Eladóvá vált számszeríj gyűjteményem darabonként is, minden féláron. Ebben a csigás Scorpion XBC-150-től, a saját készítésű üvegszálas, illetve acélkaros íjakig minden van, 80 fonttól a 185 font erősségűig. Képek a Jófogáson vannak, de emailben mindegyikről részletes tájékoztatást adok. Csere készpénzre, vagy Yamaha XT Tenere alkatrészekre.
Továbbra is eladó a képen látható tajvani hobbi számszeríj kiegészítőkkel együtt. (vesszők, idegek, stb.) 150 fontos, nagyon keveset használt. Csere is szóba jöhet értékegyeztetéssel.( lég- és gázfegyver, motoros cuccok) Ára: 26000 Ft.
Még csak annyit kérdeznék,hogy az üvegszálas karral rendelkező,reflex számszeríjakat lehet tartósan felajzva tárolni? Nem fárad el az üvegszáll a folyamatos terheléstől?
Köszönöm,igen az lesz,pontosan.Ezek szerint te sem ma kezdted,az ipart,hogy így megmondtad. Én vagy egy hete kerestem,de hasonlót sem találtam.Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Segítséget kérnék. Megtudná mondani valaki,ennek a számszeríjnak a pontos típusát? Illetve hogy az üvegszállas,reflex számszeríjakat tárolás közben is lehet-e felajzva tárolni tartósan?
Az tuti hogy nem otthon gyártott számszer,hanem rendes gyári,szép és részletes a kidolgozása,de sajna nem tudom a tipusát.
Eladó eladó a képen látható, keveset használt Cross Bow számszeríj kiegészítőkkel együtt. Ár: 28000 Ft, vagy cserélhető légfegyverre, gázpisztolyra. Email publikus.
(Elnézést, már ezredszer mentem el a képet, de a beillesztésnél állandóan megfordul.)
5cm polifoam >Kartondobozra >rongy,ruha bele (gomb,cipzár nélkül)> megtaposni (lesz súlya)> majd a 21. század csodája> háztartási folpackkal jól körbetekerni.
Legjobb.
Olcsó,kíméli a vesszőt,gyorsan elkészíthető,és még bírja is:)
Nem utolsó sorban lehet rajzszeggel lőlapot rögzíteni:)
Megint én.:) A közeljövőben tervezek venni 1-2 db középkori stílusú számszeríjat. Lehet házi készítésű, de csak az igényes, autentikus darabok érdekelnek. Szóval NE rétegelt lemez-tus, és befőttes gumi-ideg megoldások legyenek.
Fényképpel mellékelt ajánlatokat várok az alábbi címen:
Eladnám szinte egyáltalán nem használt számszeríjamat . Egy barátom apukájáé volt ő soha nem használta én egyszer lőttem vele . Megtekinthető átvehető kipróbálható Budapesten . Egy vászon tok , és a képen látható vesszőket is adom hozzá .
Úgy tudom 170 LBS 70 os . 11 mm es távcsősínnel szerelt . ára alku nélkül 27000 ft
Ha belenyúlsz egy gagyiba, könnyen elmegy a kedved az egésztől... Szerintem kezdésnek vegyél egy Szigetit. Ha azon túlléptél akkor jöhetnek a drágább darabok. Ha rögtön a véglges megoldást keresed akkor Excalibur.
Eladó Barnett quad 400 Számszeríjam kihasználatlanság miatt.Használt de Eredeti állapotban.Adok hozzá 7db vesszőt,hordtáskát,távcsövet ahogy a képen látható.Tel:0630 4149520 Ár:140Ezer