Attól függ, hány db-os oldalt állítassz be! Ha 500-ast, akkor tuti az első oldal:)))
Itt is esett. reggel kiküldtem őket ébredéskor, akkor még nem esett, nem akartak mégse kimenni, így kicsuktam a bandát:))) Vagy fél óráig bírták, nem akartak futkosni, itt szenvedtek inkább a lépcsőn. Nekik lett igazuk! El kezdett esni ismét. Bár nedves volt előtte is minden, és sikerült nyakig sárosnak lenniük így is! Aztán kaptak enni, és most egy hang nélkül vastag, puha szőnyegként szárítják le magukról a sarat a lábom körül. Én nem mosok nekik lábat.. még az enyémhez is nehezen hajlik a derekam:))))))))))))
Hol is van az a napsütés? Állítólag hamarosan ideér:))
Sziasztok! Itt is esett, bár most estére már elállt az eső, de frankón sárosak lesznek az ebek, úgyhogy minden séta után lábmosás! Ezt nem kedvelem! :(
Itt is a házból ki ne menj, mert csupa sár leszel, aztán az ágyra felugrassz, én meg moshatom a takarót megint idő van! ((((:
Lili ma gyüjtőzsák akcióba kezdett. Reggel kiment a teraszra konstatálta, hogy esik, meg hideg meg egyáltalán, és visszajött nem pisilt. Most szemmel tartott lett a leányzó, nehogy bent menjen ki! :)))
Szia Pollymama:)) Már pihizünk a reggeli haccacáré után! Ugyanis elkezdett esni az eső:( Ami a földnek jó, a kutyaszőr nemezeléséhez kiváló, de én valahogy nem örülök neki!:)
Artúrnál szerintem nem nehezebb a pici lány. Mindkettőt nehéz volt ölben tartani, mert Artúr a cica játék szájban tartási projekten dolgozott, a pici lánynak meg halaszthatatlan cipő rágási dolga volt! :)) 4-en mentünk, az 6 cipőt jelentett. Már csak 2-en voltak kicsik otthon, és elementális erővel cuppantak rá a cipőkre! Én csak azon izgultam, hogy legalább annyit hagyjanak meg a cipőmből, hogy ne mondják, hogy a magyarok télen is mezítláb járnak! :)))))))