én sem tudtam hason aludni, az elején a cickóktól, aztán a pocitól, mostmeg megint a cickóktól... pedig már 6 hós Kismerci : ) De legalább télleg háton mát tudok... : )
hűha, ez már elég izgalmas :)) biztos, hogy fel fogtok érni pestre. (pláne, ha úgy vezet ilyen helyzetben a párod, mint az enyém- 140-nel a Dózsa Gy. úton :o)
köszi a kérdést. Mi teljesen jól. Gyerek továbbra is szépen fejvégű (20. hét óta van így). Azt eldöntöttem, hogy csak sürgősségi esetben szülök Vp-ben, különben Pest. max. 1.5 óra alatt a kórházban vagyunk, annyi idő alatt sokminden nem történik. (első szülésnél nem vajúdtam semmit, így nem hiszem, hogy 1 óra alatt meglesz a gyerek) No, meg persze konzultáltam a dokimmal, meg 1-2 nem pesti, de Pesten szülő ismerősömmel, és ez annyira azért nincs messze :)
(jó esetben nem hétfő reggel kell feljutni a balcsiról)
ma annyit szűrtem le, hogy még 2 hónapja van, és a "nagy" már elmúlt 1 éves. ha mondjuk 13 hónapos, és még van 2 hónap, akkor 15 hónap, és kijön a 6 mint pihenő. akkor így talán nem annyira durva. csak nagyon picinek tűnt nekem a nagytesó.
OK, így már érthetőbb... kétségtelenül durva, vagy legalábbis érdekes, nem tudom, hány doki vállal be ilyet. (én dokim mondjuk 6 hót mond, mint minimális különbséget a teherbeesésnél)
Zsejkee, áruld már el, hogy aludtál terhesen hason :)) érdekelne, mert nekem nem ment, és nagyon hiányzott. a tőgyek miatt most se tudok úgy aludni, de perpill nem is akarok. legalább már háton tudok durmolni :))
és hol láttál olyan ágyat??? nem akarom szétoffolni az őszi topikot, inkább ezt :))
hajlam, előfordulás nincs a családban. nem is kérdezték. lehet, hogy a császár miatt *****-getnek. hallottam olyat is, hogy csak a császár miatt terpeszpelust javasolnak (Nyíregyháza- de cáfoljon meg valaki, ha nem így van!). brrr!
jó kérdés... pedig a kiskönyvébe bele van írva, hogy voltunk a mávban hasi+koponya uh-n. de ott kihangsúlyozták, hogy az nem csípőszűrés. mindegy, inkább elviszem több helyre, mint hogy valami baja legyen.
és ti hogy vagytok? + a kismamáink? Zsejkee-ről lehet olvasni az őszi/téli topikban, de rólad nem, VKOrsi.
ja, ráadásul kint laktak a tanyán, ha be kellett jönnie orvoshoz a faluba, a két gyereket felkapta, egyiket az egyik kezébe, másikat a másikba, és ha elfáradt, leguggolt, a térdére ültette őket, mert télen, a nagy hóba ugye nem tehette le... Aztán a 3. gyereknél, aki 12 ill. 11 évvel később született, már bent laktak a faluban. Azon röhögtünk a múltkor, h ő annyi idős volt, amikor a legkisebbet szülte, mint én az elsőt...
novemberre várjuk a párommal az első babánkat. A 2007-es őszi/téli babák fórumban ajánlotta az egyik lány, hogy nézzek be ide, mert közületek jár valaki a Raffai féle kapcsolatanalízisre.
Közben megtaláltam, hogy Nufi-ról van szó. Nufi, megtennéd, hogy a nickemnél megadott e-mail címemre leírod, hogy mit kell erről tudni és hogyan lehet rá jelentkezni? Köszi szépen!
Csajok, szokta nézni valaki aein Byby-t az RTL-en? ma volt benne egy kismama, akinek egyéves a gyerkőce, (hogy pontosan hány hónapos, azt nem mondták, de nem sokkal több mint 12, alig tudott még menni), és a másodikat kádban tervezi megszülni (utolsó heteit töltötte!!) ez nekem nagyon durvának tűnik... holnap lesz a következő rész, kíváncsi vagyok, végül mi lesz velük...
közben meg mutatják a sok kérésre csinált császárt... hát mindenkinek váljon egészségére, ha így szeretné :S