jaajjaj, istenem, ti férfiak! hát azt hiszed, hogy ha leitatod és úgy küldöd hozzám, akkor nem tudok vele mit kezdeni? vagy nem tudom, hogy kell annyira kijózanítani, hogy még "használható" állapotba kerüljön? kis naív fiatal.;))))
Christian (azaz én:D ) honlapja nem miattam nem működik.Biztos Isten jobbja sújtott le rá a sok-sok üres,fellengzős-beetetős duma, és tv-műsor cimlap szereplés miatt.:))))
Johnny, ha jönne, előbb leitatnám, és utána küldeném hozzád... Nehogymá' neked jó legyen:))
felpörgetted a topicom, te drága fiú!:) na figyelj, ha Johnny véletlenül ajtót, akarom mondani ágyat téveszt nálad, csak küldd át hozzám én szívesen fogadom. de ha túl van öltözve, akkor azért szólj neki, hogy hozzám elég lesz egy alsógatya is.:))) egyébként gyanús vagy te nekem, mert christian honlapja sem m?ködik egy hete. nem a te varázspálcás kezed van a dologban?;)) az emilcímem pedig sioux@wiw.hu, amennyiben érdekel ez a wiw-es cucc és meghívjalak.
Nem volt az...Corvusnak szólt (még ha többesszámban is volt irva), úgy láttam ő értette és nem vette szenyózásnak.
Lockhart nevéhez hiven eléggé egoista és nárcisztikus.Nem szereti ha nem róla szól a topik és folyamatos öntömjénező offjaival töri meg a beszélgetések addig szépen ivelő menetét...:))
Egyébként ő én vagyok, és A.J. Christian is, én igy élem meg önmagam...
Pedig eléggé annak tűnt. Egyébként meg Johnny Depp-pel...így kell írni. És milyen filmjét láttad? Ha meg nincs vele semmi bajod, akkor miért kell ilyeneket beírogatni? Ja, és kit nem dobnál ki az ágyadból, ha Johnnyt igen?
szia.:)) emeled a topicom fényét és színvonalát?:) ja, melegtündér most már csak tartalékos lehet. és nem csak .com-on, de a világ összes weboldalán. januárban megdöntjük a 22 milliós csúcsot is!:)))
de, lehet, hogy túl sok. még ha vannak is, akik naponta többször felmennek oldalakra és minden nap, akkor sincs sztem se 22 millió. ráadásul elôször én azt olvastam, hogy naponta.:)))
Igen, ezt én is olvastam, tegnap volt az Aktívban is. Tök jó. De havonta 22 millióan? Az baromi sok, nem? Szerencsére Johnnynak egyre több rajongója van. Persze én is szoktam Johnnys honlapokon lógni.