Keresés

Részletes keresés

Andreasd Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3721
Tisztelt FÓRUMOZÓK!

Baromira örülök, higy újra indult ez a site is, de kicsit úgy tűnik, hogy inkább bojkott jelleggel hagytuk el a másikat, pedig kár lenne érte. Szeretnék megkérni mindenkit, ha lehet, legalább mindkét fórumra tegye fel amit ide ír, mert -bár szeretem ezt a fórumot, és mert itt ismertelek meg Benneteket - de nagyon útálom másolgatni a hozzászólásaimat. Nekem a "másik" jobban tetszik, de lagalább szavazzunk, abban, hogy hol írogatunk, mert lassan skizofréniás leszek a sok ide írok, oda válaszolok helyzettől.
Javaslom, hogy használjuk az újat! Indoklás:
1., szeretem
2., NAGYON sokan olvassuk, még ha ez elenyésző %-a a lakóknak.
3., VAN rajta olyan rész is ahol a lányok, leendő anyukák, No MAAM klubosok, mostani anyázók, és- persze a kedvencem- technokraták is megtalálják a kedvenceiket.
4., Ezt nem mindenki ismeri
5., lusta vagyok másolgatni, és azt gondolom, hogy amit ide írok, oda is tartozik, és viszont.

Viszont: itt is maradhatunk, és szűnjék meg a másik.
vbdr Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3720

Kedves Robertut!

 

Kérlek jelöld meg pontosan azt a jogszabályhelyet, amely kötelezővé teszi a társasházaknak Intéző Bizottság felállítását.

 

Ugyanis álláspontunk szerint ez csupán egy lehetőség, mint ahogy akár a külső gazdasági társaság alaklmazása is az a közös képviselet ellátására.

 

Tehát a mi jogértelmezésünk szerint nem  magától értetődő az, hogy a közös képviselői feladat és hatáskört csak és kizárólag a tulajdonosok közül alakított bizottság láthatja el.

 

vb

Előzmény: robertut (3707)
bibicc Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3719
Nos ahogy én látom, amíg az ETT és Yozma volt, addig én személy szerint nem láttam semmi problémát. Igaz én csak egy snassz mezei lakó vagyok, de eddig annyit tettem, hogy fizettem a közösköltséget, ha valami problémám volt szóltam az Anikónak, aztán előbb-utóbb el volt intézve. (bár tény hogy volt olyan is, hogy kétszer kellett szólni, de meg lett oldva.)
Amióta az IB megvan, bedobott levelek, össze-vissza vádaskodások minkét fél részéről, bántalmazott emberek, hol van üzemeltető hol nincs, csak kapkodom a fejem....
És egyebet sem hallok, olvasok hogy szerdődésszegések, pereljük be ezt, pereljük be azt, rúgjuk ki ezt, rúgjuk ki azt. Van még olyan akivel nem áll perben a társasház? (No jó, most kicsit túlzok, fel vagyok zaklatva, de azért hovatovább tényleg ez lesz a helyzet) A kompromisszumkézség legkisebb jelét sem látom, és úgy érzem, hogy a társasház ügyeinek intézéséhez ez elengedhetetlen...
Nos nekem ez nem úgy tűnik, hogy jó lenne...
Konkrét bizonyíték?
Nos pl. ott van a törvénytelenül összehívott közgyűlés, ami még nekem is, aki kicsit sem ért a törvényekhez, egyértelművé vált, miután a jogban járatosabb haverom elmondta mi és hogyan...Arról nem beszélve, hogy a bedobált meghívó szerint holmi szmsz módasításokról és költségvetésekről kellett volna szavazni de végül is csak valami beszélgetőshow-n vettem részt....
Előzmény: robertut (3713)
robertut Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3718
Oh kösz, ugyanígy szoktam én is :))))) Pont kapóra jött ezt a feszkót levezetni.
Előzmény: Andreasd (3716)
robertut Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3717

SENKI nem lehet számomra elfogadott személy aki nem tudja "kidumálni" magát, s e helyett erőszakhoz folyamodik.

 

Ezzel 100%-osan egyetértek. Tényleg.

Előzmény: Andreasd (3715)
Andreasd Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3716
Robi! Passz. Az "ihlet" elmúlt.
Szólhattál volna, a szerelésben profi vagyok!
(Leírás kidob, három óra szívás, másfél óra leírás megkeres. :)), nyolc perc bútor összerakás.)
Előzmény: robertut (3714)
Andreasd Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3715
Robi!
Nem. Bárki, bármit is vizsgál, a szememben nem megoldás az erőszak. Volt benne részem elég. SENKI nem lehet számomra elfogadott személy aki nem tudja "kidumálni" magát, s e helyett erőszakhoz folyamodik.
Ilyen ember (még ha csak a közeli hozzátatozója is) ENGEM semmilyen körülmények között nem képviselhet. Ehhez nem adom a nevem.
Bárki (engem kivéve) ellenőrizheti az üzemeltetést, de soha többé nem fogok lakóparban lakó "IB"re szavazni. Sajnálom, hogy nem egyezik a véleményünk.
Előzmény: robertut (3712)
robertut Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3714

Hívtalak ma, hogy négyszemközt kérdezzem meg a véleményedet, de nem tudtunk beszélni. Azt gondolom, hogy elkapkodott volt részemről a hívás, nem biztos, hogy tudnék kérdezni.

Ezer bocsánat, pont bútort szereltem ma délután, meg rohangáltam fel-alá, nem hallottam a csergést. Csak most hogy írtad ezt, néztem meg és láttam hogy van nemfogadott hívásom. Ha mégis hívnál, állok rendelkezésedre.

Előzmény: Andreasd (3711)
robertut Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3713

az IB szervezetéről bebizonyosodott, hogy alkalmatlan egy ekkora méretű társasház ügyeinek felelős és szakszerű intézésére

 

Engedd meg hogy annyit kikérjek az IB számára, hogy ezt valami konkréttal is alátámaszd. Mert semmi bizonyítékot nem láttam részedről, a bebizonyosodás kapcsán.

Előzmény: bibicc (3706)
robertut Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3712

Andreasd! Ismételten emelem a kalapom a szavaid előtt: teljesen egyetértek a nézőpontoddal. A jelenlegi helyzetet tökéletesen értelmezed és ha helyedben lennék én is pont így gondolnám.

 

De ne kapkodjuk el, a tegnap történtek pontos részleteit senki sem ismeri, aki itt van a fórumon. Ezt majd az illetékes hatóság vizsgálni fogja, rájuk kell bízni, hogy mi miért történt. Szerintem (ismételem: szerintem) közvetlenül nincs köze a társasház ügyeihez.

Előzmény: Andreasd (3711)
Andreasd Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3711
Hi!
Nincs igazad. "IB"-t el lehet látni, máshogy is.
Ismersz engem valamennyire, nem hiszem, hogy bármikor olyasmit írtam/mondtam volna ami inkorrekt, itteni (illetve "ottani") munkádat mindig is elismertem, és soha nem is hagytam, hogy azt megkérdőjelezzék.
Most az a véleményem (és ez még mindig nem Rád vonatkozik), hogy valakit, vagy annak közli hozzátartozóját (aki mellesleg, a lakópark által akárcsak 1 forintért is) fogadott tanácsadója (alkalmazottja),aki a verbális meggyőzés helyett erőszakhoz folyamodik, abban én sajnos SOHA nem fogok megbízni.

De. Ha logikailag, objektíven vezetem le, akkor is azt kell mondjam, hogy az az "IB", vagy "IB"-s személy, aki ily mértékben MEGOSZTJA a lakókat, annak el kell azon gondolkodnia, hogy jól dolgozott-e. Ha úgy érzi, igen akkor rosszul kommunikált, de nagyon .

Elmondtam már máshol is: ha fizetek egy szolgáltatásért, akkor ÉN mondom meg, mint lakó, szolgáltatást igénylő, hogy mi, s hogyan legyen. Ha társadalmi munkában kapom ugyanazt a szolgáltatást, akkor még inkább számon fogom kérni. S, hogy miért nem ÉN csinálom?
1. lusta vagyok, pláne társadalmi munkához
2., pénzért sem vállalnám, hogy több száz főnököm legyen.
Pedig itt ez a helyzet. Egy képviselőnek, akit megválasztottak, annyi főnöke van, ahányan rá szavaztak és feladata pédául az is, hogy köztük kompromisszumos megoldás szülessen. És én Rád, és a többi közös képviselőre szavaztam. Most változott meg a véleményem, és úgy gondolom, hogy ne legyen lakó, akit megválasztok. Személyes okok is vezérlhetnek. De. Aki erőszakos cselekményt követ el, az ÉN nevemben, úgy, hogy azt látatlanban is ellenzem, -úgy, hogy személyesen igazán egyikőtöket sem ismerlek- számomra meghozza a döntést. Ti nem fogadjátok el, hogy ÉN, mint Rátok szavazó irányítsalak Benneteket, és Ti olyan döntéseket hozzatok ami, jó NEKEM is és a SZOMSZÉDAIMNAK is. Ezért, a HÁZI BÉKE megőrzésének indokán azt vallom, hogy itt lakó, NE legyen közös képviselő. Legyen, akár bárki aki ellenőrzi a külsős céget, de csak ELLENŐRIZ. Lehet, hogy Ti mindannyian jót akartok (bár a történtek függvényében ezt meg is kérdőjelezhetném), de a "pokolba vezető út is..." ugye. Semmi rosszat nem feltételezek sem RÓLAD, sem ZSUZSÁRÓL, sem egyik "IB" tagról sem. De sajnos azt ami történt, nem lehet meg nem történtté tenni. Hívtalak ma, hogy négyszemközt kérdezzem meg a véleményedet, de nem tudtunk beszélni.
Azt gondolom, hogy elkapkodott volt részemről a hívás, nem biztos, hogy tudnék kérdezni.
Remélem, hogy a közgyűlésen Ti lesztek azok, aki konkrét, korrekt válaszokat tudtok majd adni! Azért, mert Rád szavaztam. Azok alapján, amit pl. a fórumokon tapasztaltam. De véleményemet fenntatom akkor is. Olyan IB-re amely így megosztja a lakókat szerintem nincs szükség.
by
Andreasd
Előzmény: robertut (3707)
robertut Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3710

Társasházi törvény, II. fejezet, 27. § (3). Persze ha nem akarjátok, hogy egyetlen egy személy rendelkezzen itt mindenről, pont mint az ETT idején.

Előzmény: bibicc (3708)
Andreasd Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3709
Szia!
Helyettem, jobban írtál.
THX
by
Andreasd
Előzmény: vbdr (3705)
bibicc Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3708
Egész pontosan melyik törvény? Szeretném elolvasni, ha megmondod, akkor utánanéznék személyesen is.
Szóval?
robertut Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3707
Sajnos a törvény előírja az IB-t, tehát 4 lakónak mindenképp "fel kell áldozza magát". Hajrá.
Előzmény: Andreasd (3704)
bibicc Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3706
Andreas, szívemből szóltál, úgy vélem, hogy az IB szervezetéről bebizonyosodott, hogy alkalmatlan egy ekkora méretű társasház ügyeinek felelős és szakszerű intézésére. Most jöjjönek a profik, akik értik a dolgukat.

Ami Udvardi György Urat ért incidenst illeti, őszintén remélem, hogy a rendőrség tenni fogja a dolgát és a bűnös megkapja méltó büntetését, tűrhetetlen és felháborító, hogy ma 2007-ben Magyarországon ilyesmi megtörténhet egy eddigi békésnek hitt lakóparkban.
Egyébként ha csak a tényeket nézem:
1. Adott egy lakó, aki törvény adta állampolgári jogánál fogva érvényre próbálja juttatni a lakók egy részének akaratát, és közgyűlés előtt kívánja tisztázni a társasház ügyeit.
2. Ezen tevékenysége közben valaki galád módon megtámadja.

Számomra ez nagyjából behatárolja, hogy milyen körből kerülhetett ki az elkövető, függetlenül attól, hogy ki mit mond pro és kontra.
Van egy kis sütnivalóm, próbálom összerakni a dolgokat, aztán jutok valamire, ennyi...

Udvardi Gyögy Úrnak köszönöm, hogy próbál kiállni értünk és az igazáért, remélem sikerrel jár, minden tiszteletem az Övé.

ui.:
(az én nevem rajta lesz az aláírásgyűjtő íven, látni akarom az igazságot ETT-stől, IB-stől, ufo-stól, mindenestől...).

Előzmény: Andreasd (3704)
vbdr Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3705

Kedves (fórumozó) Lakótársak!

 

A ház egyik lakója vagyok, és foglalkozásomra nézve jogász, ahogy a feleségem is.

A mostani pillanatig távol tartottam magam minden ilyen véleményközlő fórumtól, - biztosan azért, mert vagyok olyan gyarló, hogy nehezen viselem az enyémtől eltérő véleményeket -, most  azonban úgy érzem még ezt a rizikót is érdemes vállalnom :)

 

Tegnap ugyanis az egyik lakótársunk elverte egy másik lakótársunkat feltételezhetően azért, mert  az a ház számvizsgáló bizottságának tagjaként kérdezni, a társasházi törvény adta jogával élve, feladatát ellátni szerette volna.

 

Tehát történt egy erőszakos cselekmény plusz az egyik  számvizsgáló nem végezhette munkáját.

 

Ami az erőszakoskodást illeti mondanom se kell lesújtó a véleményem.

Ez büntetőjogi kérdés, mint hallom az ilyenkor szokásos  feljelentések megtörténtek, a hatóságok tenni fogják a dolgukat.

Sajnálom Gyurit, hiszen ezt elsősorban Neki és családjának kell feldolgoznia az eseményeket, gondolom nem volt könnyű éjszakájuk. (tegnap én vittem el a baleseti sebészetre, nehéz azt megérteni, ha az érvek hiánya egyeseknél ilyen megoldásokhoz vezet).

 

Amiről azonban szólni szeretnék az a tegnapi történések vélelmezhetően kiváltó oka:

 

Sokunknak egyetlen (de legalábbis meghatározó) vagyontárgya a lakása.

Nagyon nem mindegy, hogy annak értéke hogyan alakul a jövőben.

Persze a piac hatásait elhárítani mi sem tudjuk, azonban arról jogunk van - és ezzel a jogunkkal élni muszáj-, hogy véleményt alkossunk, alternatívák között válasszunk és a mi felhatalmazásunkból tevékenykedő "felkentekkel"  egyetértve vagy vitatkozva velük  döntsünk olyan fontos kérdésben, mint az, hogy ki kezeli/működteti a házat.

 

A beköltözés óta eltelt időben sokat hallottam, hogy a beruházó hosszú időre bebetonozott szolgáltatókat "szabadított" a házra, ez  valóban így van, van olyan cég, - például a telekommunikációs szolgáltató,  - akinek a teljesítésében én is találok kifogásolnivalót.

 

Most úgy látom, hogy a magunk közül "választottak" is ezt az egyszerűbb megoldást választják.

 

Mert biztosan időigényesebb, macerásabb feltételrendszert kidolgozni és annak alapján több céget megmérve a megfelelőt kiválasztani annál, mint hogy rámutatunk egyre és szerződünk vele.

 

Én azonban tisztelettel mégiscsak a pályáztatást javasolnám.

 

Igazolt ellenőrizhető referencia - egy a mi házunkhoz hasonló nagyságú ház - képviseletében illetve üzemeltetésében, megfelelő szakmai végzettség, gyakorlati tapasztalat, felelősségbiztosítás, sorban állás nélküli számlák, megbízható alkalmazottak etc.

 

Egy ekkora ház üzemeltetése/képviselete szakértelmet kíván, szakértelmet jogi, számviteli/pénzügyi és műszaki területen egyaránt.

 

Egyelőre – amit ellenőrizni tudok – a jogi szakértelmet nem sikerült felfedeznem a hozzánk eljuttatott anyagokban.

 

Minden szolidaritásom Gyurié és a családjáé.

 

Magunknak pedig több éberséget és bölcsességet javasolnék!

 

Ja és nem verekszünk !!!

 

vb

Andreasd Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3704
Sziasztok!

Tudunk még ennél is lejebb menni??

A továbbiakban személy szerint csak és kizárólag külső üzemeltetőt, társasházkezelőt tudok elfogadni. IB-re itt semmi szükség, számvizsgáló bizottság ellenőriz.
A verekesés soha, semmilyen körülmények között számomra nem elfogadható, mentség erre nincs.
A közgyűlés összehívását eddig is, ezután is támogatom.
by
Andreasd
tobiasszabolcs Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3703
Azt hiszem most jött el a pillanat, hogy elmondjam: NAGYON és mégegyszer mondom NAGGYON elegem van ebből. Mindenki mutogat a másikra, mindenki a másikban látja a gonoszt.

Zsuzsa, remélem villámgyorsan összehívjátok a Közgyűlést, mert a mostani állapot tarthatatlan. Nem lehet ilyen körülmények között létezni.
Hát mi folyik itt emberek..??????????

Hívjuk el a Közgyűlésre a sértett feleket, legyenek ott a papírok, amiken fehéren-feketén ott van minden (nem adja oda az ETT a papírokat, ami a Tházat illet, miközben törvény kötelezi rá? ugyan már...). Aztán döntsünk. DE EZT FEJEZZÜK BE! Semmi értelme.

Fenyegetés fenyegetés hátán. Engem a tények érdekelnek. És nem azok, amik el vannak esetleg hallgatva, bármelyik fél részéről, hanem a valóság. Az ÉN és sok LAKÓTÁRSAM pénzére megy itt a huzavona. Valaki említette, hogy egy szolgáltatást vásárol havonta nem kevés pénzért: lássuk, hogy mit is takar ez. Legyen ott a Közgyűlésen az ETT, YOZMA, IB, SZB mitbánomén ki. Csak történjen már valami érdemben.

10% aláírása kell, hogy legyen Közgyűlés? Ha nem fejel le senki, akkor akár hétfő reggelre prezentálom, csak haladjunk már előre.

Azt gondoltam, hogy nem a Havannára költözöm, ha itt vásárolok lakást, de...meg kell mondjam, olvasva a hozzászólásokat meg a válaszokat komolyan elgondolkodtam, hogy jól döntöttem-e, hogy ide jöttem. Én nem ilyen környezetben akarok élni, nem így képzeltem a csendes családi fészkemet. Lehet, hogy másokat nem érdekel az én lelki békém, de szerintem sokan éreznek hasonlóan.
Előzmény: Mezeizs (3702)
Mezeizs Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3702

 

Jó lenne ha befejezné az ETT-s irogató a lázító tevékenységét, számtalan kezelő van az interneten aki KAL megelelő referenciákk tudnak szolgálni.

Arról hogy kinek mennyi gyakorlata van beszélhetnénk, hiszen az ETT-ről semmiféle referenciát nem találunk sehol. Mi lennénk az első?

Ajánlom viszont mindenki figyelmébe a sok éves tapasztalattal rendelkező Zöld&Zöld Kft honlapját, aki az ETT váratlan levonulását követően segítségünkre volt, és pályázati anyaga már régen nálunk volt több másikkal együtt, és így tudtunk gyors kapcsolatba lépni velük,  tevékenységük sokkal szélesebb körű, lakói megelégedettségi szint dönhet majd a maradásukról.

Amik rólam íródtak, azokról szeretnék valmiféle dokumentációt látni, mert ítt vagdalkozni névtelenül nagyon könnyű - és persze felelősséggel sem jár.

Én két éve lakom itt, és aki itt lakik azóta, az tudja hogy mi minden fűződik a nevemhez, amiket fáradhatatlanul kijártam a tház érdekében, ingyen.

Most hogy hivatalos lett a dolog, valóban jár a bizottságok tagjainak javadalmazás (valaki nagyon jól idézte) nagyon sok időt, pénzt, benzint fordítottam eddig is a társasházi ügyintézésre, ezt a végtelenségig nem lehet csinálni, és persze mindenki pénzért dolgozik, gondolom hozzászóló is.

A javadalmazás nem került megállapításra, mert az alakuló közgyűlésen a tisztségviselők megválasztásával kellett volna napirendre tűzni, de Yozma elfelejtkezett róla, tehát egyelőre ingyen dolgozunk, erről a következő közgyűlésnek kell majd döntenie, mert ez közgyűlés hatáskör. Hogy ellopnám a tház pénzét ahhoz nem tudok hozzászólni, a Számvizsgáló Bizottság bizonyára erről is tud információt adni.

Ja! És saját telefonra is telik sok éve.

HONNAN VESZITEK EZT A SOK HÜLYESÉGET EMBEREK?

És verekedés? Nem tudom hogy volt és ki látta, én viszont arra lennék kíváncsi, hogy ki verte össze Simon István volt gondokunkat, akit szerettünk volna itt tartani, maradt is volna, de valaki elvette a kedvét tőle!!!

lAz ETT-nelk pedig nem kell beszámolnia tevékenységéről, mert azt meg kellett volna tennie a 2005-ös év végén is, sőt költségvetési tervet is lehetett volna közzétenni a lakóknak, sőt, Számvizsgáló Bizottságnakis kellett volna működnie, de akkor nem számított semmiféle törvényesség. Most hogy hirtelen levonultak, okafogyottá vált a dolog, de az könyvelés átvételekor a könyvvizsgálói jelentés választ fog adni kérdéseinkre, és akkor lesz miről beszélgetni, addig most várakozunk, illetve tesszük a dolgunkat a ház üzemelése érdekében. Minden más színes hozzáirogatást figyelem elterelő manővernek tekintek.

 

Mezei Zsuzsa

 

rossz szokásból aláírom

 

 

dzsekbauer Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3701
A lázítást már tegnap elkezdte a "bólintó".
Előzmény: robertut (3700)
robertut Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3700

csorgo! A hangnemedet kissé furcsálom, bár hozzáteszem, mindennel egyetértek amit írsz. Ezekkel az egész IB meg SzB tisztában van, tehát részünkről minden rendben van. Ügyvéd - jöhet.

 

Kérek mindenkit, ne lázítsa itt a tömeget, mert semmi értelme. Komolyan.

Előzmény: csorgo_ (3697)
Dojika Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3699

Na evvel viszont teljesen egyetértek, Robi.

Ezek nem olyan adatok amik nyilvános helyre valók. Sőt!

Legyen meg a lakók által kért közgyűlés, és ott szépen be lehet számolni, mindenki megnézi.

Előzmény: robertut (3698)
robertut Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3698

Kérejük hétfőn reggel ide a fórumra a Dec 15 és Jan 15 közötti összes pénzmozgást! Kinyomtatja a bankfiók kérésre. Minden kiadáshoz írjátok oda mire ment.

 

Azért remélem senki se olyan naiv hogy azt várja el, hogy ilyen jellegű infót az INTERNETRE közzétegyünk. Beszéltem az Udvardi Gyurival... nem tudom nektek mit mondott de nekem teljesen jól sikerült vele egyezni. Ő is egyetért hogy ez nem internetre való infó.

Személyesen viszot meglehet majd nézni.

csorgo_ Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3697

Sziasztok,

 

Először is nagyon megdöbbentem azon hogy meg minig ilyen hulyek az emberek sokesetben.
Miert nem lehet NORMALISAN csinalni a dolgokat, es miert hiszi mindenki azt hogy a
trsasas haz kezelése egyben valami baromi jo kis sikksztási buli kezdete.

A TARSASHÁZ KEZELÉS az egy legális korrekt munka.

 

Es jo lenne ha mindenki ehhez tartaná magát, es tisztségviselőket ill. közös képviselőt
és céget nem hirtelen felindulásból választanánk, ugy hogy SENKINEK FOGALMA NINCS KI AZ!!!!


CSAK azt ajánja be bárki is, akiért Tűzbe teszi a kezét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ertettetek?


Az előző lakasunkban mar volt egy olyan buli hogy egy nagyon neves tarsashaz kezelessel foglalkozó cég
és valami országos szervezetben elnoklő(!) közös képviselő lenyulta a ház TELJES PÉNZET,
semmi elszámolása nem volt semmiről éveken át, es sohs SEMMI közüzemi számlát nem fizetett be.

 

A többseg hulye pancser lako volt es ezek miatt nyugodtan tudtak csinalni ezt, es hihetetlenul kifosztottak
a hazat. Az eredmény teljes csőd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


EZT ITT nem akarom.

 

ITT nerm lesznek penzlehuzo senkihaziak.

 

Én mar teljes cégeket rugattam ki, és egyszer egy miniszutérium negyedét, es ha ez igy megy tovabb
nem fogom magam turtőztetni.

 

A családban van az egyik legjobb ugyved az orszagban, vegszukseg eseten azt is raengedem barkire
de az kepletesen és jogilag "a szart is kiveri belole".

 

Szoval nyagyon nezzuk meg ki milyen poziciot kap, es CSAK olyan kapjon akiert TŰZBE RAKNAD A KEZED!!!!!!!!!!!!!!!!


Én tudok egy ilyen közös képviselő nőt ez vette at a csődben lévő (előző közös képviselő miatt) haz
közös képviseletet. NAGYON korrektek, PROFI cég, tenyleg le a kalappal.

 

Az elérhetőségük:

 

GRADUS
Társasházkezelő Betéti Társaság
1080 Bp. Népszínház u. 18.
Tel: 210-51-76 Fax: 313 7966
Félfog: H: 8-12, 16-19 Sz: 16-19 Cs: 8-12


Csak szolni kell nekik, mindent korrekten elinteznek, atvesznek stb.

ÉN ennynit tudok csinalni. Ha megfogadjatok, akkor megfogadjatok, de ez nagyon nagyon korrekt cég.

 

Meg max annyit hogy megkerek mindenkit hogy csak _leinformalt általatok ismert és megbizható_ emberek legyenek CSAK pozicióban.

Ill. ha nagyon eldurvul a helyzet akkor jon a pitbull ugyved de attol a joisten mentsen meg mindenkit,
mert ha valaki valamit csinlált azt felfüggesztettel nem lehet megúszni ált.

 

Azt garantalom.

A josmasoknak is irtam mar egy olyan levelet ami utan baromira osszekaptak magukat, ugyanis a MINRAV
elnökének es a tulajdonosanak kuldtam volna a kovetkezőt.

 

Es kurvara szeretnem azt latni hogy nem egymast marjak az emberek mint a hulyék hanem korrekten mennek a dolgok, es
akinek ez nem pálya az most lépjen ki belőle. mOST.

 

Ez vonatkozik az elnokre a kölönbozo tisztsegviselokre, a kozos kepviselete es mindenkire.

 

Előre megmondom itt normalisan es ATLATHATOAN fogank menni a dolgok, ugyanis ha nem akkor, annak olyan foku jogi kovetkezmenyei lesznek
hogy az ugy minden negativ szereploje tatott szajjal fogja tapasztalni mennyire fel lehet porgetni es bedurvitani egy jogi ugyet.

Ez az elso es utolso levelem.

 

Mindenkit óva intek olyan torvenytelensegek elkovetesetol ami miatt a rendorok később hajnalban tépik ki az ágyabol.

 

"egy lako"

 

 

 


 

Dojika Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3696

"Csak egyet nem értek: ha ennyire okos mindenki, miért nem jelentkezett az alakuló közgyűlésen IB tagnak."

 

Azért, mert mi csak szép nyugodtan szeretnénk lakni a saját tulajdonunkban, és nem akarunk olyan felelősséget és kötelezettséget magunkra venni, ami meghaladja az erőnket.

 

De, azt már senki nem hagyhatja szó nélkül, főleg ha a mi pénztárcánkra megy  a dolog, ha valami nagyon nem tetszik neki.

Ha minden szabályosan, megnyugtatóan zajlott volna a Közgyűlés óta, akkor senki nem foglalkozna avval, hogy mit és hogyan csináltok.

Előzmény: robertut (3675)
Dojika Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3695

Robi drága,

 

már ne is haragudj... de Ti az IB-ben vagytok 4-en, mi meg lakók több százan...

Akkor talán Nektek illene bemutatkozni felénk és tájékoztatni minket az elképzeléseitekről, és nem nekünk kéne hozzátok zarándokolni...

Főleg, hogy mostmár - mint hallom - pénzt is vesztek fel ezért, bár nem emlékszem, hogy erről lett volna döntés... mármint a lakók részéről...

 

A tisztelet díjról:  Társasházi törvény 28.§.b) szerint "A közgyűlés határoz a közös képviselőnek vag y az IB elnökének és tagjainak, valamint a Számvizsgáló bizottságnak a megválasztásáról, felmentéséről és díjazásáról."

 

Ami pedig tegnap történt, az már bűncselekmény, ehhez nincs mit mondani - ebből levonhatja mindenki a következtetéseket.

Előzmény: robertut (3662)
dzsekbauer Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3694
Nyugodt lehetsz. Meg fogom kérdezni tőle személyesen.
Előzmény: robertut (3693)
robertut Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3693
Egy SzB ülésen, ahol 3 személy van jelen, mégis 2 hogy lát és a 3-ik nem? Hm...
Előzmény: dzsekbauer (3692)
dzsekbauer Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3692
Az igaz, hogy 3 személy az szb, de pont azért 3, hogy kellő kontroll legyen. Hiába látja 2 a számlákat, ha a 3., aki ellent mer mondani nem láthatja.
Előzmény: robertut (3688)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!