Induló vállalkozás energia-tudatos építéshez, -felújításhoz, -átalakításhoz, -bővítéshez és bérbeadáshoz, (közösségi használathoz, és öko-eszközbeszerzésekhez) Budaörsön kb. 60 milliós ingatlan fedezettel üzlettársat, finanszírozót keres, egy első, referencia munkaként. érd.: oko-lanc@freemail.hu; 06305493205
Üzlethelység ami 10 évig fixen ki van adva a Bubbles mosodának, a bérleti díj évente egyszer minimum 5.000Ft/hóval (vagy KSH) indexálódik. Kb 12 éves megtérülés, a szerződési feltételeknek köszönhetően nulla kockázat. Eladó családi okok miatt. Megtekinthető 0-24h a helyszínen: Hubay Jenő tér/Polgármesteri irodával szemben 2006-os társasház magasföldszintjén. (Bp, 1152, Illés Gyula u 2.)
Ötletgzdaként két nagyobb projektben gondolkodom, befektetőt keresek!:) Mivel foglalkozok? Mindennel, ami informatika.
A két ötletem összefügg, a megvalósítás a befektetőn/befektetőkön múlik. Jómagam nagy jövőt látok a blockchain technológiára alapuló kriptovalutákban. Mi az a kriptovaluta? ( www.kriptopenz.info ) “Könyvelő” Gépek üzemeltetésével termel bevételt, ami kapacitás függő. Minél erősebb (és drágább) egy gép, annál nagyobb a havi hozam.
A két ötlet tehát. Miskolcon élek, a környéken még csak elvétve sincs hasonló, legközelebb Budapesten működik kb. egy éve, nagy érdeklődéssel egy Barcraft nevű hely. Lényege egyszerű, egy ház/kocsma/kávézó ahol a fiatalok konzolokkal és PC-kkel foglalhatják le magukat, 1-1 ital társaságában.
Én ezt valahogy úgy képzeltem el, hogy Miskolcon egy kiadó lakást bérelve felszerelnénk egy szobát konzolokkal, tv-kkel és IT-s dolgokkal, egy szobát kialakítanánk pl. Társasjátékozni, illetve egyet arra, ha valaki csak össze akar ülni a haverokkal kicsit beszélgetni egy privát helyen, majd ezt a házat illetve szobákat adnánk tovább bérbe, pl óradíjjal.
Ezt az egészet megspékelnénk a második ötlettel, mely a Kriptovaluta láncba fektetne - néhány könyvelőgép vásárlásával és üzemeltetésével passzív, fix jövedelmet érnénk el kiegészítésként.
Ennek felépítésére keresünk befektetőt, 5-10-15m ft tőkével, kb 5 éves “EXIT” tervekkel, vagy akár hitel/kölcsönszerződésre. Minden a befektetőn múlik. A havi megtérülés, költség és bevétel táblázat adott, több hónapon keresztül görcsöltünk a tervekkel, marketinggel csupán a tőke hiányzik - tudni illik egy befektetőnknek köszönhetően 1 hónapja várja a célközönség a nyitást, de az illető a beigért összeget nem folyósította én pedig hoppon maradtam :)
Jó ha tudja, hogy a jelenlegi árfolyama pl. az ETH-rövidítésű kriptovalutának amit bányászunk, 800$ Ez decemberre elérheti akár a 2000-3000$-os árat, amelyre volt is példa tavaly (2017). Gondolja el, ha most belefektet.. Mekkora hozama lehet? És ez csak a kriptovaluta, magát a ház bevételét még nem is számoltuk..
Amennyiben érdekli, keressen bizalommal - szeretnénk WIN/WIN helyzetet előteremteni, ahol a befektetőnk nem érzi kockáztatva tőkéjét, illetve egy olyan vállalkozást szeretnénk létrehozni végre, ami hosszútávon akár több ember jövőjét is megalapozhatná.
Pályázatképes ,apportként bevihető(egyedisége miatt tág határok között árazható) szellemi tulajdonjogaimat családi okok miatt most nagyon kedvező áron megosztanám,átruháznám. Érdeklődni: szabadalmakat@gmail.com
Bécsben, a legélhetöbb városban osztrak tulajdonban levö cég befektetöt keres. A szépségipari üzlet Amely egy sétalo- bevasarloutcában talalhato, kozmetikai fogfehéritéssel szeretné kiböviteni az indulo üzlet kinalatat. Ehhez keresünk befektetöt 10.000 € összegre, szerzödéssel, kérésre a befektetö sajat ügyvédjénél. Futamidö 2 év, negyedéves-vagy éves fizetési opcioval, 2 évre, 15.000 € visszafizetéssel.
SziaViktoria! Talán tudok segiteni, "Szakács " szakmába 28 év van mögöttem szállodai, Csarda jellegű tol , külföld több ország i tapasztalat stb,.... Írj részletesebben kerlek ide: laci7219@yahoo.hu Udv
Üdv!Most találtam rá erre az oldalra.Befektetöt keresek.kb.26mill ft-ról lenne szó.Ez az összeg kb. A 2/3- ada a teljes projektnek.Viszonylag gyors megtérülés,havi kb.1mill.tiszta hozam fejenként! A vállalkozás munka végzését teljes mértékben ellátnám de ha az üzlettárs rendelkezik szabad idövel,szívesen veszem a segítséget.Többit telefonon,konkrétumokat pedig csak személyesen.Helyszín veszprém megye.06309080357
Szia. Én is üzletpartnert keresek (csak aktív partnert) van papíron szakács végzettségem és minimális tőkém (kb 12 Millió), ha gondolod egyeztessünk. 06303916530 rolandkeszeg@gmail.com
Sziasztok! Befektető társat keresek! Egy franchise láncba szeretnénk beszállni, de szükségünk volna bizonyos anyagi támogatásra. Előny, ha szakács vagy ;-)
A lenn olvasható lehetőségeken kívül léteznek visszafogottabb befektetési lehetőségek is. Értékpapír szolgáltatás, konzervatív vagyonkezelés. Ha ez a biztos háttér meg van teremtve, utána érdemes kockázatosabb lehetőségeket keresni.
Ha már kockázatról beszélünk, a bankban tartott pénzre nem csak hogy kamatot nem lehet már évek óta kapni, hanem az ott tartott pénz a bankszanálási intézkedések miatt még nagyobb a kockázat. Erről találtam egy összefoglaló cikket:
Ha érdekel valakit évi 10 % garantált hozamú befektetés, ami ráadásul likvid, akkor itt lehet érdeklődni: info@fixhozam.hu tel: 06-70/948-4324 weboldal: http://fixhozam.hu
Befektetőt keresek müködő cégembe 2 MFt éves 25-30 % hozamra /megállapodás szerint, a visszafizetésig/. Akár havi lebontásban is. A cégről, a részletekről érdeklödni emailben vagy telefonon. amiwhand@gmail.com, +36204020400
Üzlettársat keresek olcsó ingatlanok nagyobb tételben történő értékesítéséhez. Befektetes gyorsan megtérül, garantáltan veszteségmentes. Ingatlant vásárlók is írhatnak, de elsődlegesen társam keresem. spacecall@gmail.com
Sziasztok egy Siófoki eladó ingazlant szeretnék megvásárolni és nyaraltatni benne egész évben! Ehhez lenne szükségem egy csendestársra aki anyagilag beleszállna a dologba és cserébe a nyaralása megoldottnak tekinthető plusz a bevétel egy részét is zsebretehetné! Kb 6-7millió forint kiegészítésre lenne szükségem mindez megvalósításához! Az ingatlanról is ejtenék pár szót:6külön bejáratos apartman rész található meg egy házon belül melyek mindegyikét erre szánom, közel a parthoz és a bulikhoz szóval a teltház elkerülhetetlen :) Nézz csak meg egy szobát a szezonban milysn áron mennek és máris megjön hozzá a kedved :) 1-2-3 szobás részek is vannak összességében 9 szobás a ház tehát van hely és fantázia benne gazdagon! Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed nyugodtan írj a:kocsis.janos009@gmail.com email címre es kicsit jobban elbeszélgethetünk a terveinkről! :)
Sürgősen keresünk magánszemély vagy cég befektetőt 10.000.000 Ft kockázati tőkével egyéni vállalkozásba, a terv és kivitelezésen hónapok óta megvan, azonban a befektetőnk egyik pillanatról a másikra felszívódott otthagyva minket egy „álommal” amit valóra tudnánk váltani, szinte csak a tőke hiányzik és egy kis időutazás. tervezett nyitás ileltve start: 2018.03.01 10.000.000 Ft-ból kb 5 év alatt 100% nyereség.