most bizonyitja a forummotor a 10 millat?
szerintem meg 10et bele kene rakni, vagy hagyni a picsaba ezt az onallo fejlesztest es venni egyet ami mar bizonyitott...
azert mert a szulo a sajat gyereket latja szepnek es okosnak akkor is ha egy buta rosszindulato akarki
errol vonnegut is irt par sort
itt is van:
"Válogatás nélkül ellenezte mindenki szaporodását, mivel ahogy mondogatta, az emberi lények körülbelül 1000-szer ostobábbak és gonoszabbak, mint amilyennek hiszik magukat...
...
- Az ég szerelmére - fakadt ki Jack -, hát mi lehet rusnyább és ostobább 1 orrszarvúnál? Nehogy már mindennek szaporodnia kelljen, ami képes szaporodni.
Felhívtam a figyelmét, hogy 1 orrszarvú számára nincs szebb egy másik orrszarvúnál.
- Éppen ez az - vágta rá. - Az összes állat a saját fajtáját tartja a legszebbnek. A házaspárok tehát csodálatosnak hiszik magukat, meg a megszületendő gyerekeiket is, miközben fikarcnyival se szebbek az orrszarvúnál. Nehogy már csodálatosak legyünk pusztán azért, mert annak hisszük magunkat! Igazán borzasztóan szörnyű állatok tudunk lenni, és még magunknak se valljuk be, mert az roppant kínos lenne."
én igen. meg a kilenc hónap golyóhasú állapot, és a szülési horror miatt. (mikor lesz teljesen elfogadott a kémcsô meg a lombik?)
különben is, annyi kóbor gyerek van, pl. puerto ricoban vagy kambodzsában, meg errefelé is, csak ôket idôben befogja a GYIVI, hogy igazán foglalkozhatnánk inkább velük ahelyett vagy amellett, hogy saját dicsô önmagunkat reprodukáljuk.
persze ha egyszer bekövetkezne egy olyan pillanat, amikor bosszút esküszöm a világ ellen, akkor lehet, hogy én is megjátszom ezt a reprodukciós izét, hehehe. vagy elmegyek taxisofôrnek.
15 rugóból három kutyát etethetnék egy hónapig, és egyik se produkálna büdös pelenkát meg elviselhetetlen zajszintet.
(vagy 10 macskát, ôket még sétálni se kell vinni.)
azért ez nyerôbb ár-arány/érték, stb.
az osszes pasit irigylem akik egesz telen meg tavasszal vegig dugott es most terhes a baratnoje
sot, azokat is irigylem akik most ejtik teherbe a nyari kalandjukat
hehe
ne izéljen, már rég kijavította sajátmagát, mert kifelejtette a 'felelôtlen' jelzôt.
amúgy a paplan alatti állapot elég veszélyes lehet, például oxigénhiányból fakadó agykárosodás is felléphet. nem is csoda, ha utána már csak szaporodni bír az ember.
legjobb eltávolítani minden paplant a háztartásból, éljenek a thermoplédek, meg a hûtött lepedôk.