Mint a régi viccben, a moszva 1-en Brezsnyev beszél, hát a szovjet állampolgár átkapcsol a moszkva 2-re, mire azon megjelenik egy szigorú arcú komisszár, hogy "Kapcsolgatunk, kapcsolgatunk?"... :)
Jó, hát én nem rohantam ezekért az új eszközökért, a telefonom ma is az a Siemens A50-es, amit 2003-ban vettem. A nagy rohanás biztosan meg is ártana. :)
(A 200 MHz-en ketyegő, 1997-ben vásárolt Pentium PC-m is pár hete ment tönkre, amiben a tévékártyám volt, eddig azon néztem a Digi analog csatornáit.)
Jut eszembe, a pesti utcán még mindig ló vontatja az omnibuszt, vagy már...? Szédítő ez a fejlődés. :)
Remélem olvassák a Digi-sek ezt a fórumot. B@sszátok meg, úgy szét csesztétek a csatornakiosztást, hogy dögölnétek meg. Még mindig érezni a bocskoros bűzt a cégetek körül, gratulálok.
Vannak a menűjében beépített appok és van saját böngészője. De egyes új alkalmazásokat már nem lehet rá telepíteni és már nem is frissül. Hát szerintem ettől "okos" és nem csak "lapos".
Folyamatosan arra törekszünk, hogy előfizetőink számára a lehető legkiválóbb minőségben biztosítsuk televízió szolgáltatásunkat, így 2024. 11. hónap 13-án az Ön otthonában is megkezdjük a kábeltelevízió hálózat korszerűsítését.
Magyarra lefordítva: összekeverjük a csatornáidat, túlórázhatsz rajta...:)