Tudom:) Lehetne a selejtező csoportmeccsek előtt néhány barátságos meccs, hisz egy szezon 14 hetes, lenne idő bőven néhány barátságos meccsre és a selejtező meccsekre is.
A barátságos meccsek helyett lehetnének selejtezők. Tök feleslegesek a barátságos meccsek. Akit kapitánynak választanak, az valszeg lejátszott már sok meccset a saját csapatával, tisztában van a taktikai elemekkel, stb.
"Értem én, de mi köze az előző teljesítménynek a mostanihoz?" --> a valóságban hogyan működik ez? Akárcsak, ha egy bajnokságot nézünk. Azért legyen egy NB2-es csapat NB1-es, mert az előző edző elb****, s most az új edzővel NB1-ben a 3 legerősebb csapatban lenne benne? Vagy akár nézhetjük a hokit: ott szintén diviziók vannak, hogy ne legyenek 15-0-s meccsek. Vagy nézhetjük a foci VB-t: azért legyen egy csapat kinn a VB-n, mert erősség alapján top3-as, csak az előző edző elszúrta a VB-selejtezőket? És még lehetne sorolni példákat.
Az edzőt a közösség/nemzet választja. (vagyis mi) Ha az edző megbukik, akkor a közösségnek/nemzetnek is vállania kell a felelősséget ezért, hisz ő adta le a voksot rá.
Ezzel most nem értek egyet. Szerintem épp, hogy a teljesítmény kellene, hogy döntsön, és nem az, hogy kinek, milyen erős csapata van. Nekem ez a VB rendszer sokkal jobban tetszik, mint a régi, ahol "elaludt" az ember a csoportmeccseken. Itt legalább minden meccs fontos mostmár.
Október 14.-én lesz az első csoport meccs. Úgy alakítottam ki a keretet, hogy az első 3. meccsen /amíg előre tudtam következtetni/ ne legyen gond a formával. A csoport meccseken rendelkezésre álló 10 meghívóval, meg jöhetnek azok akik a végén kellenek. Lehet, hogy rosszul gondolkodtam de én ezt tartottam a legjobb taktikának.
NT-re nem tudod, mert nem működik. :( Az értékeit ismerem a múlt csütörtöki állapot szerint, de biztos zaklatlak még miatta ha aktuális lesz. :)
Gratu! Mondjuk én titkon gameo-nek drukkoltam, mert nem tudom, volt-e már olyan a magyar freekick történetben, hogy valaki az ifi és felnőtt NB1-et is megnyerte volna egyszerre. Olyan már volt, hogy Bajnok + Ligakupa asszem, dehogy 2 bajnokságot egyszerre, passz. Mindhárom (ifi NB1 + felnőtt NB1 + Ligakupa) az tuti nem volt.
Bár titkon reméltem,h nyerni fogok,de ez nem az én napom volt. Kapusom a korábbi meccseken kifogta mindenkinek a szemét,most nem tudott szinte semmit se fogni :(
De nem bánom a vereséget,mert nem akartam pont egyenlőséggel második lenni :D
Gratulálok! A mai győzelemért egy fityinget sem adtam volna, mert a védelmemnek nem feküdtek GameO csatárai. Gondoltam, hogy kapok vagy hármat. Azt, hogy négyet rúgok, nem, de Boda pihentetése és helyette az AE-s csati beküldése nyerő húzásnak bizonyult. Sajnos mind az ifi, mind a felnőtt csapatom 1-2 ponttal maradt le előkelő helyezésről, így a szurkolók szomorúak.