Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Hát pedig az! Ha kiírod a telefon számodat lehet, hogy felhív A fél sárga Fórum ismeri egyébként. Itt lakik Pesten és tele van a lakása légpuskával.Heló
Tisztelettel, köszönöm a minuszolást, ezt látva vitte el egy gyüjtő a török puskát most pár perce. Csak így tovább, hiszen már más is írt ilyen esetről, hogy ennek láttán tudta eladni egy vevőnek a puskáját. Mégegyszer köszönet és további szép vasárnapot mindenkinek!!! HELÓ...
Sziasztok, eladnám 1 db WALTHER CP 88 légpisztolyt, használt ,1doboz lőszer, és patronokkal,80 -e ft, 1 db UMAREX riasztópisztoly,9mm -es, gáz és risztótölténnyel,20 e- ft,1 db UMAREX RED BACK nyílpuska új állapotú ,új nyílakkal ,eredeti dobozával,20 e ft. 06209708115,Pest megye ,Tápiószecső
A vevővel nem tudtam megegyezni és így a puska továbbra is eladó de 20000 Ft-os áron. Szerintem még így is bőven megéri annak aki nem viszonteladó hanem saját részre akar egy igazán jó légpuskát. HELÓ...
A fegyvert két és fél hónapja a KÖKI Önvédelmi boltjában vettem de nekem valahogy hosszabb a kelleténél és bár 54900 Ft volt azonban a pénzre sürgősen szükségem lennne. Hét végéig él a biznisz de utána már aktualitását veszti mert nyilván megveszik az általam kinézett terméket. 0620 5432 052 Faragó, Kispest.
Tisztelettel eladnám a 4,5 mm-es török gyártmányú BORNER tipusú kitűnő minőségű és pontos légpuskámat 15000 Ft-ért mindössze! Fényképem nincsen de a puska egy hosszú, erős, fekete műanyag tusájú és állítható sütésű fegyver amely olyan pontos mint a többi fegyverem szokott lenni!!! 0620 5432 052 Faragó, Kispest, egész nap. HELÓ
Tisztelt fórumtársak. Evanix-hoz megmunkált 530-mm cal:22 5,5-mm ÚJ polygon Lothar Walther cső ára: 45.000-ft ESCAP nagy mester szerint rosszul lett le esztergálva. Lövedéket betolva a végétől kb 35-40-mm határozottan szorosabban megy. szerintem szűkített. Tatabányán személyes átvételnél tesztelhető. Köszönöm
Sziasztok eladó két darab légpuska, 1 legpisztoly, és 3 távcső, illetve egy tavcsőre szerelhető infra ejjellátó. A fekete puska B4 titán 4,5-es 20 000huf
A barna valami piacos 5,5-es 12 000huf
A legpisztoly 5,5-es ismeretlen 12 000 huf
A 4x32 távcső 8 000 huf
A T-eagle távcső 15 000 huf
A szerelék sines távcső reddottal(repedt) lézerrel 15 000 huf
A távcsőre szerelhető éjjelátó 18 000 huf erről nem csináltam fotót de egy gps meretü kijelző egy cső benne egy infra kamerával és egy ir lampaból áll lényegeben plusz kabel plusz szerelekek.
Az optikákat előre utalás után tudom postázni, a puskakat viszont csak szemelyesen a 20. Kerületben tudom átadni. Ha valakinek kell valamirol tovabbi vagy kozelebbi kép, privatban a kert dolgot korbe fotózom és elküldöm. Ha egyben viszed az egészet akkor 80 000 hufert oda adom.