Nálunk vannak "örökéletű" labdák, én is csodálkozom, hogy bírják évekig, és vannak maximum félórás labdák, amikre azt hiszem, hogy na, ez aztán egy bivalyerős labda, szétrághatatlan:))) de nem:(
Ezzel kezdtem az ünnepi ebédet! Egy kis halászlé, sk. kifogott halból:))) második fogásként egy kis csülkös pacalt ettem helycsinálónak a többi kajához:)
Nahát ez a Brando ahány kép, annyi szinű:)))) és micsoda farka van?:)))
A torta nem csak szép volt, hanem kb négyszer akkora, mint egy átlagtorta, és nagyon finom. Egyik uncsitesóm cukrász, és ő alkotta a másik uncsitesóm 19 éves fiának.) Akinek mellesleg fenékig érő lófarka van:))) De attól még mi egy nagyon rendes család vagyunk:))
Ennyit azért felteszek. Múlt szombaton ismét nagyon közel voltam a lakhelyedhez, de most egy másik helyen:) Nagyokat ettünk, és ebből a tortából még hoztam is haza:)
Hát tényleg, nem tudom, miért nem mutatok! Alkotói válság, vagy időhiány?:)))) Szerintem utóbbi. Mindig elszúrom az időm:( Azt hiszem neked még lesz TM-ed is! Jól állt a kezedben:)) Előszöris egy kis családi házacska kell, aztán jöhet az összes tibeti fajta!:))
Szia! Tényleg, miért is nem mutatsz nekünk újabb fotókat?????? Kérünkkkkkkkkk!!! Tibbe! :)))))))) Hogy én hogy élveztem amikor a kezemben Ezran opórázával bevonultunk Pécsett a kiállítás területére!