Keresés

Részletes keresés

GATTA Creative Commons License 2003.02.15 0 0 11
Szerinted a te stílusodból mire lehet következtetni?
Vhaj miért van olyan érzésem,hogy ez nem puszta vélemény,hanem mélyről fakadó irigységgel spékelt gyűlölet,hogy csak az áskálódás lehetőségeinek forrását keresitek benne?

arra nem gondoltál,hogy azt tesz le a főszerkesztő asztalára,amit az kér?

Mindenkitől,kultúrált módon elnézést kért,akiket viselkedésével esetleg megbántott,ez neked nem elég?...jah,hogy tökéletes embernek érzed magadath....szálkától a gerendát....

Voltak idők,mikor nem szerettem,azt ahogyan viselkedett...de mostmár igenis tudom akár tisztelni benne,hogy céljait megvalósítja,szembe néz a veled hasonszőrű,magukat tökéletesnek érző egyénekkel...

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.15 0 0 10
Hehe, biztos újságíróiskolába jár a szakma csúcsa :DDD Megjegyzem napok óta nem írt semmit Zsanika, és ez remélem így is marad :)))

Nikit nem sztárolják a Blikknél, pedig az a kislány mindennap írj egy flekket. Igaz, korrekten, kedvesen, senkit meg nem bántva. És mégis érdekesen.

Előzmény: vaffanculo.hu (9)
vaffanculo.hu Creative Commons License 2003.02.15 0 0 9
Azon gondokozom, vajon mivel telik egy ilyen "újságíró" napja a szerkesztőségben, akinek hetente maximum egy-két pársoros cikke jelenik meg mindössze, amit össze lehet ütni félóra alatt.
A műkörmét reszeli, vagy be sem megy egyáltalán? Esetleg napi nyolc órába kerül neki, hogy összehozza a szösszeneteit?
Vajon azt megtanulta már, hogy a menyasszony hány "ny", vagy ezt nem kell tudnia egy "újságírónak"?
Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.15 0 0 8
Érdekes, hogy Zsanett a nagy BB szakértő, de a BB-es cikkeket a Színes Mai Lapnél a Lévay-Hámori duó jegyzi. Zsanettra csak akkor van szükség, ha valakit le kell ugatnia, mint tette ezt a Naplója, aztán Szabolcs és most Pongó estében.

Az ugatást szándékosan írtam, mert az nem stílus ahogy ír. Az állandó ,,másikról megmondom kiméletlenül a véleményem, hej de nagyon okos vagyok, de engem közben nem bírálhat senki" írásmód hosszútávon nem kifizetődő. Éva és Angéla pl. leállítatta a Maplót és az SMS-esek Zsanettnak rovatot. De úgy látszik Zsanett ebből se tanul. Pedig, ha lenne egy csöpp ki esze, önkontrollja, akkor ezt bukásnak kellene megélnie, de hát ő még ahhoz is buta, hogy ezt felfogja.

Amúgy meg éppen ideje, hogy valaki kielégítse Zsanettet, mert szerintem ez a gyülülködő duma azért jön belőle, mert nincs rendben a nemi élete.

Vajon még mindig vesz a csomagküldő szolgálattól bugyikat, és segédeszközöket?

Előzmény: vaffanculo.hu (7)
vaffanculo.hu Creative Commons License 2003.02.14 0 0 7
Meglássátok, Margithídh Zsanetth lesz még műsorvezető is, egyik szintén neves bulvár hetilap tálalása szerint már összeszűrte a levet valami Hajdú Péter (?) nevű médiszemélyiséggel, hatalmas a szerelem.
Jellemző, a "híres pár" románca két hét után lett címőlapsztori, más ilyenkor még az anyjának sem mondja el, hogy mi van.
X-COM Creative Commons License 2003.02.13 0 0 6
mit kérsz mi magadnak?
csak nem búlvárnál dolgozol?
akkor meg mit véded a "szakma" becsületét?

vagy, Tégedeth miatta rúgtak ki?! ;-D

Előzmény: Jenczi (-)
Timna Creative Commons License 2003.02.13 0 0 5
a színes mai lap nem vmi bulvárszemét, mint a blikk? én senkit nem neveznék újságírónak aki azoknál dolgozik, úgyhogy chillout. nyugalom :)
ha valahova valóban újságíró kell, akkor nem a "Zsaneddod" fogják felvenni.
mézesmackó Creative Commons License 2003.02.13 0 0 4
röhej
Előzmény: Jenczi (-)
QuarkXP Creative Commons License 2003.02.13 0 0 3
Tizedes Creative Commons License 2003.02.12 0 0 2
A Színes Mai Lap első oldalán Zsanett pénzt vesz át egy bizonyos Valencsiktól, és ki az aki a héttrében van? Természetesen Zsanett... No, de ez egy Zsanettnél csak természetes, mert Ő mindenütt ott van :)))
Ekkora hülye képet :)))
Tizedes Creative Commons License 2003.02.12 0 0 1
Zsanika ma is tombolt a Színes Mai Lapban.
PrintScreen Creative Commons License 2003.02.12 0 0 0
H. Zsanett egy 0
Előzmény: Jenczi (-)
Jenczi Creative Commons License 2003.02.12 0 0 topiknyitó
Zsanett a BB1 ,,sztárja" újságíró lett a Színes Mai Lapnál. Valami ordenáré stílusban ír. Kikérem az egész szakma nevében, hogy újságírónak nevezze magát.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!