Ajánlani lehet, persze, én csak egy másik korababa problémájára (akinek az anyukájától hallottam erről a lehetőségről) nem szerettem volna itt kitérni. És a véleményemet is a terápiáról kicsit árnyaltabban írom le priviben...
Egyébként ez valóban ingyenes 6 éven aluli babáknak, ártani valóban nem árt (voltunk 2x), tehát érdemes megpróbálni, hiszen mit veszíthetünk? Van akinél ezek szerint csodát tesz 1 alkalom, van akinél nem, de állítólag 4-5 kezelés kell a panaszok megszüntetéséhez, javításához...
Igen, ingyenes! Eddig 10 éves korig volt ingyenes, mostanában lett 6 :(((
Ha nem is ma, de írok privit. Egy korababa anyukája, akinek a babája a Zsombi problémájával küzd, Ő mondta ezt a lehetőséget. Nekik nagyon bejött, alig hittek a szemüknek.
Igen, az e-mailnél, ahol a küld funkció van, arra kattintasz.Bár most rákerestem googlen, lehet ugyanaz, amit találtam, írtak pont egyoxigénhiányos, agyvérzéses kislányról is, bár szerencsér a mi mostani helyzetünk ugyanilyen kezés után sokkal jobb, de akkor bíztató lehet a kezelés, azt írja, 6 éves korig ingyenes...??
Ok, akkor nyugodt lelkiismerettel nem fogok hengert venni :)
Erről a terápiáról majd küldök privit, Szambeának is. Azt úgy kell, hogy levelet küldök arra az e-mail címre amit a felhasználónevetek alatti adatok (küld opció) alatt találok?
Felfújható hengert nem javaslom, miénk(már ha a bébihengerre gondolsz) 1 hétig sem tartott, ja és közben minden nap fújogatni kellett bele, mert eresztett.Agyógytornász is mondta., semmit nem ér, párat Ő is elhasznált már.Nekünk a henger a lakásunkban eddig bútorként funkcionált puff:))Most új funkciója van:))
Erről az az új terápiáról még én sem hallottam.
Móni!
Máté nagyon ügye4s, gratula! Ti nekünk is pozitív példa vagytok arra, hogy 24 hétre születve is lehet egészséges egy gyerek.Nálunk az ellenkezőjét akarják mindig sulykolni belém, hogy ez miatt olyan Máté, holott tudom , hogy ez azért így nem igaz!!
Szambea!
Ez a Therasuit micsoda???(mennyire nem vagyok tájékozott.Bár igazából nálunk elég korlátozottak a lehetőségek)
Nekünk csak két szobánk van de nagyobbik ilyen szempontból brutális.Mondjuk trambulin is van rajta pedig huple.Plusz etetőszék,a gyerekeknek mindenkinek külön ágya,játéktartók:)
Szabi vízfejűsége után Zsombi születésekor az egyetlen dolog aminek örültem úgy igazán,hogy milyen kis picike formás feje van...akkor még nem gondoltam,hogy ez lesz a fő problémánk...
Gratulálok az ügyes és makkegészséges fiúhoz :)Persze, hogy minden újnak amit csinálnak nagyon tudunk örülni!
Még emlékszem, hogy a születése utáni napon mennyire bevizesedett Nimród (mi szegény fejünk örültünk neki, hogy milyen sokat hízott és milyen kis cuki lett, mire aztán lehűtötték az örömünket a dokik...közölték, hogy ha nem lesz pisi, akkor vége....) Soha semminek nem örültem annyira az életben, mint amikor másnap a fiam pisilt!!!! 2 egész millit!!
Ez az! Adamo hinta, mózeskosár, felfújt labda, gördeszka, játékok stb. minden van itt is a nappaliban, nem férünk a lakásba! És még felfújható henger is kéne, 2 hónapja nem bírom rászánni magam, hogy megvegyem és azt is kelljen kerülgetni :((((. Pedig fejlesztésileg kéne...Lelkiismeret furdalásom is van...
Billenőpad?! ÁÁÁÁ, gyúródeszka+ vastagabb sodrófa! Még csak az kéne...