Keresés

Részletes keresés

MrJones Creative Commons License 2003.10.29 0 0 164
Ellenben a Bochkorékéhoz tapad?
Előzmény: Törölt nick (158)
Vajk Creative Commons License 2003.10.29 0 0 162
Aki szereti, hallgatja. Aki nem, az ne halgassa.
Ilyen egyszerű.(Mint a Vaú-nál)
Betiltani?
Annak az időnek már vége. CSak nem visszasírod?
Előzmény: Törölt nick (142)
Tripletheader Creative Commons License 2003.10.29 0 0 161
Hallgass Info radiot. A gyalazatosan szar kozlekedesi hireket leszamitva sztem rendben van.
Előzmény: ohrana (160)
ohrana Creative Commons License 2003.10.29 0 0 160
Én speciel szoktam hallgatni, de szigorúan 11-12 után, amikor a két gyagya már nem nem működik. A többi ker. rádió még szarabb - a városban autózás közben meg Bartók-ot nem lehet hallgatni.
(Egyébként nekem semmi kifogásom nem lenne, ha egyformán minden népet, vallást, foglalkozást, személyt fikáznának. Mert vannak olyanok, akik ebből élnek, mindent viccesen látnak, és ha korrekt, akkor elviselhető, mégha néha kellemetlen is. De itt nem erről van szó.)

o

beowolf Creative Commons License 2003.10.29 0 0 159
Ebben a vérdologban csak ne legyél olyan biztos...Kérdezted pölö a feleségét?
Előzmény: Törölt nick (158)
sesebese Creative Commons License 2003.10.29 0 0 157
Mondj egy olyan rádiót, ahol óránként éljenzik Viktort, te szerencsétlen! Ha folyamatosan ezt hallod, akkor tudok ajánlani fül-orr-gégészt. Esetleg pszichiátert.
Előzmény: malaclopo (145)
Alhazred Creative Commons License 2003.10.29 0 0 156
huh, de szét vagyok esve.
Előzmény: Alhazred (155)
Alhazred Creative Commons License 2003.10.29 0 0 155
Két idióta, de legalább (néha) lehet rajtuk röhögni, főleg ha Voga is ott van. Mégis, most legyen minden órában imádkozás Viktorhoz, vagy bárkihez? Néha elvetisk a sulykot, de ez a dolguk. Havonta eccer hallgatom kábé, ha valaki gyakrabban, az magára vessen.

Al

Konrad Creative Commons License 2003.10.29 0 0 154
De ez az egész miért baj? Csináljon bárki ilyen műsort, ha szórakoztató lesz, azt hallgatják a népek.
Előzmény: chesterbernard (153)
chesterbernard Creative Commons License 2003.10.29 0 0 153
ez a reggeli vihogó só, is a nagy agymosás része
az a nagyobb baj, hogy erre már igény is van, odáig vannak már butítva az emberek.
a műsor csúcspontja amikor mártanéni a kiöregedett vén zs idó külkeres elmondja aktuális politikai (szoclib) fröcskölődéseit jópofizás címszó alatt
unnamed Creative Commons License 2003.10.29 0 0 152
Te kis demokrata! Előbújt belőled a cenzor? :))))
Palika Nyúz Creative Commons License 2003.10.29 0 0 151
Mélységesen szégyellem, hogy egy ptiszaival azonos nézeten vagyok: tényleg két ritka baromhoz van szerencsétlenségünk személyükben - ezt a topicnyitó szövegtől függetlenül merem állítani. :-(
Kénytelen vagyok rendszeresen hallani őket, mert a kollégáknak kell a háttérzaj és ehhez legjobb a Lágerrádió. :-(((((
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.29 0 0 150
Véleményedet tiszteletben tartva, legalább a neveket próbáld meg helyesen leírni (Bochkor)!
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.29 0 0 149
Véleményedet tiszteletben tartva, legalább a neveket próbáld meg helyesen leírni (Bochkor)!
ctraltdel Creative Commons License 2003.10.29 0 0 148
Nem értem, hogy miért buta valaki mert másképp látja mint te, és azt már végképp nem értem, hogy miért kell már megint Viktort is belekeverni.
Konrad Creative Commons License 2003.10.29 0 0 147
Te tanítassz illemet, Ptiszai? Bájos...
Előzmény: Elbai Péter (146)
Elbai Péter Creative Commons License 2003.10.29 0 0 146
Neked ez a két fazon a példaképed?
Húha...
Szerinted,a szerencsétlen hadifoglyokat ILLIK fikázni?
Akinek meg ez a viselkedés kultúrátlanság, nem tetszik, az a buta!?
Hogy is van ez?
malaclopo Creative Commons License 2003.10.29 0 0 145
ilyen buta nemberek ne is hallgassák! ez en politikai műsor, és nem hangzik el óránként, hogy éljen viktor! ez egy hallgatható rádió!
Bicska Macheath Creative Commons License 2003.10.29 0 0 144
Te vagy a harmadik, amiért ilyeneket hallgatsz.
Én meg rajtad röhögök :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
Elbai Péter Creative Commons License 2003.10.29 0 0 143
Kritikátlan senkik.
evangeline Creative Commons License 2003.10.13 0 0 141
Itt eléggé OFF, de
E havi National Geographic-ban a Szaúd-Arábiáról szóló cikk érdemes az elolvasásra.
Amúgy igazad van.
ON
...és hogy a topichoz is szóljak:
kb. egy éve nem hallgatom a Slágert - legalábbis reggel -, mikor Bochkor egy felébresztett lánnyal olyan ordenáré stílusban beszélt, hogy ha a közelemben van, nem tudom, mit teszek...:-(((
Szomorú, hogy van igény az ilyen századrangú poénkodásra, és nem küldte el még senki ezt a két idiótát oda, ahova gondolom!:-((
Előzmény: Sipaki Lóránd (121)
Pistike Nyúz Creative Commons License 2003.10.13 0 0 140
Bocskor már megint Tornoczkyval jár. Most már legalább tudjuk, hogy miért olyan könnyű Medgyessynek, azaz Péternek megszólalnia a Bumerángban.
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.07.14 0 0 139
Franka nélkül? Soha! :-DDD

Az már nem az igazi! (MI is volt az a betelefonálós műsor kedden és csütörtökön? Elfelejtettem a címét, csak arra emlékszem, hogy mindig beállítottam a rádiót, aztán valami monoton munkét keztem el, hogy ioda tudjak figyelni isten bizi fakerszet! :-DDD)

Előzmény: bagdadi kalifa (138)
bagdadi kalifa Creative Commons License 2003.07.14 0 0 138
Alice, a nagy kedvenced, a pannon még elérhető..
www.pannonradio.net..
igaz már egy "ásszal" kevesebb, Franka nélkül..
De még a nagy párttitkárt, Győri Bélát talán eléred...
Előzmény: AliceCsodaországban (137)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.07.14 0 0 137
Jujj de utálom ezeket! Csatlakozom azokhoz akik fehérjehalmaznak tartják őket!!!

(Hálistennek az utóbbi hónapokban nem kerültek elém, mert mióta bevezették a UPC kábelt, én inkább a Hallmark csatornát meg RealityTV-t meg ilyesmiket nézek... no meg ugye megszünt a kedvencem a Pannon rádió sajnos...:-( Azon olyan jókat lehetett szórakázni...)

p-simon Creative Commons License 2003.07.13 0 0 136
reggel menetből hallgatna az ember az autóban egy kis zenét, nálam a láger a default, mert - korosztályilag - szívesen mélázom, de emiatt a két gyökér miatt nem tudok reggel zenét hallgatni. már betelefonáltam párszor, meg méleztem, de hiába, úgy látszik, többen szeretik őket, mint nem. én viszont amúgy is rühellem reggel az ugatást - még a híreket is nehezen viselem, nemhogy ezt a két köcsögöt. viszont tényleg megvan a megoldás, ha kicsit összeszedem magam, veszek én is egy cd-s rádiót - árak csökkennek, szerencsére - a bakancsék meg basszák meg a rádiójukat (vagy fordítva)
Glázser Bozsó Creative Commons License 2003.07.13 0 0 135
Igényli a rosseb! Csak mivel rajtuk kívül nincs más - értsd: értelmesebb és tehetségesebb, valóban szórakoztató humorú műsorvezetők; addig a Hakapeci-effektus { ha kap eszik (de csak azt amit kiosztanak neki!), ha nem kap nem eszik} érvényesül.
Előzmény: piréjt007 (134)
piréjt007 Creative Commons License 2003.07.13 0 0 134
Ennek ellenére, ami tény, a Bumeráng magasan a leghallgatottabb rádióműsor, ugyhogy népünk, véreink többsége ezek szerint őket igényli. És amig igy van, ők is fognak szerkeszteni.
epdm2 Creative Commons License 2003.07.13 0 0 133
Én is hasonlóan látom. Tudod ez a két ripacs pártállástól függetlenül lehet visszataszító az embereknek. Azt továbbra is fenntartom, hogy ők a baloldalon nagyobb táborral rendelkeznek (Boros-Bochkor-Jáksó-HetiHetes) de ettől függetlenül lehet undorító a gondolkodó embernek, tartozzon ő ide, vagy oda. Azt tapasztaltam, hogy aki áradozik a reggeli humoros teljesítményükről, az később előkap egy Blikk újságot, majd egy Story magazint is. Ez a szint mindkét oldalon megvan. Nem igazán lehet velük mit kezdeni.
Előzmény: Hayloft Ezekiel (124)
andrzej Creative Commons License 2003.07.13 0 0 132
Én a Slágert szeretem (a zenéje miatt), csak sajnos reggel 10-ig ezek a szánalmas bohócok töltik ki a műsoridőt. Ezért reggel igyekszem kerülni, de van úgy, hogy bekapcsolom a hírek miatt. Így aztán néha becsúszik egy-egy "poénjuk". Da ahogyan tanácsoltad, odébb szoktam kapcsolni. (A reggeli autóban való zenehallgatás problémája viszont megoldódott. Az új kocsiban van CD.)
Előzmény: Tamás (114)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!