Én speciel szoktam hallgatni, de szigorúan 11-12 után, amikor a két gyagya már nem nem működik. A többi ker. rádió még szarabb - a városban autózás közben meg Bartók-ot nem lehet hallgatni.
(Egyébként nekem semmi kifogásom nem lenne, ha egyformán minden népet, vallást, foglalkozást, személyt fikáznának. Mert vannak olyanok, akik ebből élnek, mindent viccesen látnak, és ha korrekt, akkor elviselhető, mégha néha kellemetlen is. De itt nem erről van szó.)
Mondj egy olyan rádiót, ahol óránként éljenzik Viktort, te szerencsétlen! Ha folyamatosan ezt hallod, akkor tudok ajánlani fül-orr-gégészt. Esetleg pszichiátert.
Két idióta, de legalább (néha) lehet rajtuk röhögni, főleg ha Voga is ott van. Mégis, most legyen minden órában imádkozás Viktorhoz, vagy bárkihez? Néha elvetisk a sulykot, de ez a dolguk. Havonta eccer hallgatom kábé, ha valaki gyakrabban, az magára vessen.
ez a reggeli vihogó só, is a nagy agymosás része
az a nagyobb baj, hogy erre már igény is van, odáig vannak már butítva az emberek.
a műsor csúcspontja amikor mártanéni a kiöregedett vén zs idó külkeres elmondja aktuális politikai (szoclib) fröcskölődéseit jópofizás címszó alatt
Mélységesen szégyellem, hogy egy ptiszaival azonos nézeten vagyok: tényleg két ritka baromhoz van szerencsétlenségünk személyükben - ezt a topicnyitó szövegtől függetlenül merem állítani. :-(
Kénytelen vagyok rendszeresen hallani őket, mert a kollégáknak kell a háttérzaj és ehhez legjobb a Lágerrádió. :-(((((
Neked ez a két fazon a példaképed?
Húha...
Szerinted,a szerencsétlen hadifoglyokat ILLIK fikázni?
Akinek meg ez a viselkedés kultúrátlanság, nem tetszik, az a buta!?
Hogy is van ez?
Itt eléggé OFF, de
E havi National Geographic-ban a Szaúd-Arábiáról szóló cikk érdemes az elolvasásra.
Amúgy igazad van.
ON
...és hogy a topichoz is szóljak:
kb. egy éve nem hallgatom a Slágert - legalábbis reggel -, mikor Bochkor egy felébresztett lánnyal olyan ordenáré stílusban beszélt, hogy ha a közelemben van, nem tudom, mit teszek...:-(((
Szomorú, hogy van igény az ilyen századrangú poénkodásra, és nem küldte el még senki ezt a két idiótát oda, ahova gondolom!:-((
Az már nem az igazi! (MI is volt az a betelefonálós műsor kedden és csütörtökön? Elfelejtettem a címét, csak arra emlékszem, hogy mindig beállítottam a rádiót, aztán valami monoton munkét keztem el, hogy ioda tudjak figyelni isten bizi fakerszet! :-DDD)
Alice, a nagy kedvenced, a pannon még elérhető..
www.pannonradio.net..
igaz már egy "ásszal" kevesebb, Franka nélkül..
De még a nagy párttitkárt, Győri Bélát talán eléred...
Jujj de utálom ezeket! Csatlakozom azokhoz akik fehérjehalmaznak tartják őket!!!
(Hálistennek az utóbbi hónapokban nem kerültek elém, mert mióta bevezették a UPC kábelt, én inkább a Hallmark csatornát meg RealityTV-t meg ilyesmiket nézek... no meg ugye megszünt a kedvencem a Pannon rádió sajnos...:-( Azon olyan jókat lehetett szórakázni...)
reggel menetből hallgatna az ember az autóban egy kis zenét, nálam a láger a default, mert - korosztályilag - szívesen mélázom, de emiatt a két gyökér miatt nem tudok reggel zenét hallgatni. már betelefonáltam párszor, meg méleztem, de hiába, úgy látszik, többen szeretik őket, mint nem. én viszont amúgy is rühellem reggel az ugatást - még a híreket is nehezen viselem, nemhogy ezt a két köcsögöt. viszont tényleg megvan a megoldás, ha kicsit összeszedem magam, veszek én is egy cd-s rádiót - árak csökkennek, szerencsére - a bakancsék meg basszák meg a rádiójukat (vagy fordítva)
Ennek ellenére, ami tény, a Bumeráng magasan a leghallgatottabb rádióműsor, ugyhogy népünk, véreink többsége ezek szerint őket igényli. És amig igy van, ők is fognak szerkeszteni.
Én is hasonlóan látom. Tudod ez a két ripacs pártállástól függetlenül lehet visszataszító az embereknek. Azt továbbra is fenntartom, hogy ők a baloldalon nagyobb táborral rendelkeznek (Boros-Bochkor-Jáksó-HetiHetes) de ettől függetlenül lehet undorító a gondolkodó embernek, tartozzon ő ide, vagy oda. Azt tapasztaltam, hogy aki áradozik a reggeli humoros teljesítményükről, az később előkap egy Blikk újságot, majd egy Story magazint is. Ez a szint mindkét oldalon megvan. Nem igazán lehet velük mit kezdeni.
Én a Slágert szeretem (a zenéje miatt), csak sajnos reggel 10-ig ezek a szánalmas bohócok töltik ki a műsoridőt. Ezért reggel igyekszem kerülni, de van úgy, hogy bekapcsolom a hírek miatt. Így aztán néha becsúszik egy-egy "poénjuk". Da ahogyan tanácsoltad, odébb szoktam kapcsolni. (A reggeli autóban való zenehallgatás problémája viszont megoldódott. Az új kocsiban van CD.)