Keresés

Részletes keresés

flatmaker Creative Commons License 2006.07.01 0 0 864
szánalmas (bár ez a szó lassan feleslegessé válik ebben a topikban, minden bejegyzésre érvényes)
ez most legalább kicsit vicces is volt
kalap_ur Creative Commons License 2006.07.01 0 0 863
:O
Előzmény: Törölt nick (861)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.01 0 0 862
Hangosan röhögök és fetrengek:)
kábelbúvár Creative Commons License 2006.06.29 0 0 860

Az ürge mond6ni 1/2 sikert már elért:

 

Az Irakban szolgáló román katonák kivonására adott utasítást a román kormányfő. Calin Popescu Tariceanu döntését a halálesetekkel, a súlyos sebesülésekkel és a misszió magas költségeivel indokolta. (radio.hu)

Előzmény: kábelbúvár (858)
kábelbúvár Creative Commons License 2006.06.28 0 0 859

A román képviselőház tegnapi ülésén módosítások nélkül jóváhagyta azt a törvénytervezetet, amely az elektronikus adathordozókat tartalmazó útlevelek kibocsátásához szükséges adatok feldolgozását szabályozza. Ennek értelmében 2007. január elsejétől készülhetnek az úti okmányok, amelyek elektronikus adathordozón is tartalmazzák a tulajdonos élettani adatait: ujj- és arclenyomatát – nyilatkozta Cseke Attila román kormányfőtitkár-helyettes.
mno

 

Halotti leplet mindenkiről !!

 

;-)

kábelbúvár Creative Commons License 2006.06.27 0 0 858

Tegnap este Florin Lesch már elindult buziási lakásáról a négy PB-gáz palackot rejtő ócska Renaultjával Temesvár zsúfolt belvárosa felé, hogy ott mobiltelefonjával felrobbantsa rakományát, amikor a rendőrség terrorellenes csoportja megállította és letartóztatta.

 

Mint utóbb kiderült, a legjelentősebb román titkosszolgálat, a SRI már egy éve figyelte a frissen végzett, és az iszlám vallásra áttért kibernetikust, aki saját honlapján hangoztatta, így akar tiltakozni az ellen, hogy Románia katonai szövetségese az Egyesült Államoknak. A jelek alapján ezt többnek vélték ifjúkori hőzöngésnél, ezért beépítettek egy embert baráti körébe, aki megtudta, hogy a terrorizmusra készülő, 28 esztendős Lesch az interneten keresztül rendelt egy robbanó szerkezetet a négy palack gáz levegőbe röpítésére, ugyanakkor kapcsolatban állt több szélsőséges iszlám szervezettel is.

A letartóztatás után, az éjjel tartott házkutatás során több videokazettát is találtak a lakásban, amelyeken Lesch, fekete maszkkal a fején elmondja, hogy végrehajtotta első robbantását, és követeli az amerikai csapatok kivonását Irakból. A felvételeket az CNN, BBC és Al Jazeera televízióknak akarta küldeni.

Rendőrségi információk szerint több halálos áldozatot is követelt volna, ha Lesch végrehajtja tettét.

HVG

Előzmény: kábelbúvár (857)
kábelbúvár Creative Commons License 2006.06.27 0 0 857
Terrorizmussal gyanúsítják azt a lugosi férfit, akit a román hatóságok Buziás városában fogtak el, s aki Temesvárra igyekezett, hogy ott felrobbantsa magát, és kikényszerítse a román csapatok kivonását Irakból.

 

A férfinél egy házilagos készítésű szerkezetet találtak, amelynek része volt egy mobiltelefon, illetve két, gázzal teli palack. A román hatóságok szerint a férfi magát akarta a levegőbe repíteni a szerkezettel.

 

A férfit hétfő éjjel, a Temes megyei Buziás városában tartóztatták le. Az akcióban részt vettek a román titkosszolgálat, az SRI és DIICOT, vagyis a szervezett bűnözés és a terrorizmus elleni nyomozóügyészség munkatársai, a hotnews.ro internetes újság szerint.

 

Az ügyészek szerint a férfi Lugosról indult, és Temesvárra tartott, ahol egyedül próbálta végrehajtani az akciót. Állítólag a bánáti nagyváros központjában akarta felrobbantani magát, az általa bütykölt szerkezettel.

 

A 28 éves férfi letartóztatásakor elmondta, arra próbálta volna rákényszeríteni a román hatóságokat, hogy vonják vissza az ország csapatait Irakból.

A férfit terrorizmus vádjával tartóztatták le, és egész éjszaka kihallgatták, írja a hotnews.ro. A hatóságok időközben átkutatták a férfi lugosi lakását is, ahol CD-ket és egy számítógépet foglaltak le.

 

A hatóságok szerint a férfi áttért az iszlám hitre, és olyan nézeteket vallott, amelyek terrorcselekmények elkövetését ösztönözték benne. Az SRI és a DIICOT adatai szerint a lugosi férfi - akit régóta, legalább hónapok óta figylet a titkosszolgálat - kapcsolatot tartott fenn egy boszniai terrorhálózattal.

INDEX

kábelbúvár Creative Commons License 2006.05.29 0 0 856

Csak nehogy visszafertőzzenek minket !!!

 

;-(

Előzmény: bugyetzsity (855)
bugyetzsity Creative Commons License 2006.05.29 0 0 855
Hamar szénné égtek a hülyeségükkel. :)
Előzmény: Törölt nick (853)
Wolff Creative Commons License 2006.03.30 0 0 852
kábelbúvár Creative Commons License 2006.03.21 0 0 851

Lemaradt az üldözésben Doina Melinte, akitől 6,5 millió forintnak megfelelő összeget raboltak el tinédzserek egy bukaresti benzinkútnál. Melinte, aki 1984-ben olimpiai aranyérmet nyert a 800 méteres síkfutásban, és ezüstöt 1500 méteren, szégyenletesnek érzi kudarcát. "Majdnem egy kilométeren át futottam utánuk, de nem tudtam utólérni a három rablót, míg aztán egy sarkon végképp szem elől tévesztettem őket" - vallotta be a bajnok. Szerencse, hogy a tetteseket sikerült azonosítani, így most a rendőrség folytatja tovább a hajszát. (Ananova)

 

:((

matej nyikolajevics Creative Commons License 2006.03.02 0 0 850
humoros vagy.
Előzmény: Ficus Cucis (849)
Ficus Cucis Creative Commons License 2006.03.02 0 0 849
A legfrissebb kutatási eredmények alapján a románok tényleg a Rómaiaktól származnak.
A történet a következő:
Az eddig ismerttel eltérően az anyafarkasnak nem két gyermeke született, hanem 3: Romulus,Remus és Romanus.
Mivel a farkasnak csak két emlője volt, ezért mindössze két gyermeket tudott szoptatni. Így a harmadiknak (Romanus) csak az apa farka maradt. Ezért nevezték el őket dákó-románoknak...
kábelbúvár Creative Commons License 2006.03.01 0 0 848

Leszbikus ex-barátnője zaklatta a bírónőt

 

Több éves börtönre is ítélhetik a román hatóságok azt a bírónőt, aki egy hónapon keresztül bombázta fenyegető levelekkel marosvásárhelyi kolléganőjét.

"Saját magadnak ítélted meg a halált", "Késsel vagy baltával öljelek meg?" – ilyen és ehhez hasonló leveleket kapott a névtelen telefonhívások mellett egy hónapon keresztül egy marosvásárhelyi bírónő. A jogászasszony már az első fenyegetés után a rendőrséghez fordult segítségért, arra gyanakodva, hogy valamelyik hajdan általa elítélt bűnöző akar bosszút állni rajta.

 

A rendőrség figyelni kezdte a bírónő lakását és telefonjait, és a leleplezés óriási megdöbbenést okozott: kiderült, hogy a halálos fenyegetések szerzője nem más, mint egy korábbi kolléganő. A két jogásznő nagyon jó barátságban, sőt, a rossz nyelvek szerint a barátságnál is közelebbi viszonyban állt egy darabig, ám amikor egyiküket áthelyezték Bukarestbe, a kapcsolat megszakadt.

 

A levélíró, aki a bizonyítékok láttán összeomlott, ezt a kudarcot nem bírta elviselni, és ezért kezdte zaklatni volt barátnőjét. A gyanúsított sorsáról korábbi kollégái fognak dönteni a marosvásárhelyi bíróságon: ha a vád bebizonyosodik, a nőt akár hét éves börtönbüntetésre is ítélhetik. A helyzetet csak súlyosbítja az, hogy a vádlott szakmájánál fogva pontosan tudta, milyen következményekkel járhat a tette.

hirszerzo.hu

kábelbúvár Creative Commons License 2005.12.14 0 0 847

Van !

 

Akcióban a felsőbb körök:

 

Emil Constantinescu volt román államfő kedden Bukarestben közölte: dokumentumokkal tudja bizonyítani, hogy Traian Basescu jelenlegi elnök az egykori kommunista titkosszolgálatnak, a Securitaténak dolgozott. Keddi sajtóértekezletén Constantinescu jelezte, hogy Basescu múltjával kapcsolatosan bizonyítékai is vannak, olyan dokumentumok, amelyeket a Securitate irattárát vizsgáló országos tanács (CNSAS) elé terjesztetett. E testület számára megjelölte azokat a személyeket is, akik információkat adhatnának ez ügyben.

INDEX

Előzmény: szürkesün (846)
szürkesün Creative Commons License 2005.12.04 0 0 846

2 hónapja semmi? legalább az új cián adagról valami nyilatkozat . . .

Hörbi Creative Commons License 2005.10.20 0 0 845
Indexes cikk, hogy beperelné az Istent egy ontopik.
occy Creative Commons License 2005.10.19 0 0 844

"A madárvész biznisz Romániában

Romániában megindult a madárvész-biznisz, mióta a Duna-deltában ezerszám pusztulnak a szárnyasok. A Zsil-völgy környékén például mostanában ál-orvosok járják a falvakat, akik több gazdálkodóval is elhitették, hogy madárinfluenza elleni csodaszert árulnak."

kapás Creative Commons License 2005.10.19 0 0 843
Naaa! Nem egy kicsit előrébb csörrent meg pár centivel? Ott a bozötosban megbújtatva jól benn ...:)
Előzmény: kábelbúvár (840)
kábelbúvár Creative Commons License 2005.10.19 0 0 842

A román televíziós szakhatóság megtiltotta a román elnök köztévében sugárzott társadalmi célú hirdetését, melyben Basescu az árvízkárosultak megsegítésére ösztökéli a tévénézőket. A politikai hirdetésnek is beillő reklámot azzal az indokkal száműzte az Audiovizuális Bizottság a köztévéből, hogy az tulajdonképpen nem egyéb, mint Traian Basescu egyszemélyes reklámja.

reggel.hu

igen7 Creative Commons License 2005.09.12 0 0 841
:DDDDDDDDDDD
Előzmény: kábelbúvár (840)
kábelbúvár Creative Commons License 2005.09.12 0 0 840

A romániai Iasiban rajtakaptak a buszon egy fiatal roma asszonyt, amint éppen eltulajdonított egy telefont. A 24 éves nő, aki terhessége kilencedik hónapjában járt, tagadta a vádat, így a károsult becipelte magával a rendőrségre.

A kapitánysági motozáson azonban nem találták a mobilt a nőnél. A rendőrnek ekkor pompás ötlete támadt: felhívta a megadott számot - és nem hitt a fülének, amikor a telefon az asszony szoknyái alatt, az ánuszában csörrent meg. A készüléket fertőtlenítették és visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának.

ma.hu

Lajos bácsi Creative Commons License 2005.08.26 0 0 839
Hát, már csak ahogy a Mozgalomban szokásos...
Előzmény: Törölt nick (837)
Röné Creative Commons License 2005.08.26 0 0 838
Ócska, súlytalan provokátor. De talán még annak is gyenge.

Talán egy szexpartner beszerzése lenne neki üdvös, de ahogy jókat röhögve elnézem beírásait, maximum az ötcombú asszony juthatott neki :)))

Előzmény: Lajos bácsi (836)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.26 0 0 837
Ejnye no, kaderezunk, kaderezunk?
Előzmény: Lajos bácsi (835)
Lajos bácsi Creative Commons License 2005.08.26 0 0 836

Jól látom? Nevet változtattál "magyargyűlölőről" "zavaros magyaros"-ra?

Na szép.

Szóval, miféle szerzet vagy?

Előzmény: Törölt nick (830)
Lajos bácsi Creative Commons License 2005.08.26 0 0 835

Igen, én is megtaláltam. 22(!) hozzászólása volt eddig.

Azt hiszem, nem fogjuk már megtudni kiféle-miféle.

Előzmény: zi_laj (834)
zi_laj Creative Commons License 2005.08.26 0 0 834
Gépház válasz | megnéz | könyvjelző 2005.08.26 10:22:49 (4799)

magyargyűlölő kitiltva A PoliDili topikból/fórumból.
Előzmény: Lajos bácsi (833)
Lajos bácsi Creative Commons License 2005.08.26 0 0 833
Meg kéne kérdezni tőle. Hirtelen eltünt.
Előzmény: Törölt nick (832)
Lajos bácsi Creative Commons License 2005.08.26 0 0 831
Ebből arra következtetek, hogy nem vagy magyar.
Előzmény: Törölt nick (830)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!