Keresés

Részletes keresés

yy38 Creative Commons License 2023.09.26 0 0 24061

Engem is izgat az ilyen,érdekel a helyzeted.

Előzmény: Törölt nick (24058)
kiskakas70 Creative Commons License 2023.09.25 -1 1 24060

Szívesen beszállnék....

Előzmény: Törölt nick (24058)
Törölt nick Creative Commons License 2023.09.25 -1 2 24059

Sziasztok!

Sokszor elképzeltem már, hogy napközben Titokban, mondjuk ebédidőben egy parkoló autóban, akármi, élvezésig kinyalom valakinek a feleségét, (menyasszonyát, barátnőjét, etc.), majd ezzel az élménnyel, így felajzva, a nyalástól szétázott nedves punciszagú bugyijában megy haza és baszatja meg magát a férjével, pasijával! :P ;)



Törölt nick Creative Commons License 2023.09.25 0 29 24058

Sziasztok,

 

Elmesélném a mi történetünket. Előre is bocsi, ha túl hosszú lesz, de kikívánkozik most már belőlem.


A feleségemmel 10 éve vagyunk együtt, olyan 5 éve egyszer szóba került hogy engem felizgatna ha mással dugna, de többet sose beszéltünk róla - igazából le is tettem róla, de továbbra is sokat fantáziáltam ilyenről, bár erről senkivel se beszéltem.
Úgy másfél éve felmerült a gyanú bennem, hogy megcsal - gyakori túlóra, furcsa reagálások, ilyesmi. Elején nem vettem komolyan, hisz sokszor jutott eszembe ilyen aminek semmi alapja nem volt, izgatott a dolog. Viszont ahogy telt az idő, egyre erősebb lett a gyanúm - még geci szagot is éreztem olykor -, persze az izgalom egyre inkább átfordult rossz érzésbe, már nem merevedés volt a gondolat következménye hanem idegeskedés, depresszió.
Rájöttem, hogy muszáj lebuktatnom, nem bírom ki. Végül hosszas tervezés után kialakult a megoldás. Lett volna egy egy éjszakás külföldi céges utam, ami elmaradt, viszont a feleségemnek erről nem szóltam - ideálisnak gondoltam a lebuktatáshoz. Vettem egy gagyibb kamerát, amit mobilról valós időben lehet követni. Nagy nehezen a nappaliba beszereltem, persze nem volt tökéletes, el kellett dugnom, hogy ne vegye észre, így csak minimális területet láttam be...
Kibéreltem aznapra egy szobát, hogy onnan kövessem az eseményeket. Magam sem tudtam mi lesz, vajon tényleg megcsal, ha igen rohanjak haza lebuktatni, vagy hogyan legyen... Mivan ha megcsal, de hiába a szabad lakás, nem itt teszi vagy csak szimplán a partnere nem ér rá?
Ilyen kérdések forgolódtak egész végig a fejemben.. 11 körül mentem el otthonról, onnan végig kamera bekapcsolva, nézve, hallgatva. Egész nap semmi különös nem történt, kezdtem teljesen hülyének érezni magamat.. Aztán 6 óra felé azt vettem észre mintha készülődne, öltözne. Ekkor ráírtam, mizu, mit csinál, mi az esti program - válasz, semmi, csak tvzik, este is egy film a terv. Egyértelműen tudtam hogy hazudik, nem hallatszott a tv zaja, vérnyomásom egyből az egekbe szökött...
Már rosszul voltam a várakozástol, vágytam már rá hogy végre derüljön ki minden, közbe attól félve hogy elmegy hazulról. De "szerencsére" bejött az üres lakás, nem ő ment, hanem a faszi jött...
Elmondhatatlanul rosszul voltam.. Hallottam ahogy csenget valaki, párom elmegy ajtót nyitni, onnan pár percig semmi, majd elhaladnak a kamera előtt a hálószoba felé... Borzalmas volt. Egyszer csak elkezdtem hallani is, a nyögéseket... Már rég talpon voltam, hogy elindulok haza. De valami meggátolt benne, egyszerűen nem mertem hazamenni... A legszörnyűbb az egészben, hogy elkezdtem merevedni. Végül kivertem a hangokat hallgatva. Nem is tudom érzékeltetni hogy mennyire utáltam magamat - kvázi megszégyenitettek, én meg erre recskázok...
A faszija ott töltött pár órát (volt még egy aktus, vagy legalábbis kényeztetés, közben röhögcséléseket hallottam, de sajnos semmi kivehetőt) majd haza ment. Természetesen egész éjjel nem aludtam, csak gondolkoztam hogy hogyan tovább.
Úgy döntöttem szembesitem vele hogy tudom. De amikor hazaértem, egyszerűen nem tudtam megtenni....
Életem legrosszabb 3 hónapja következett. Úgy tettem mintha minden rendben lenne, közben forrtam, főleg mikor később jött haza a megszokottól vagy bármi gyanús esetnél (lehet persze sokszor ok nélkül). Senkivel nem beszéltem róla, enyhén depressziós lettem.
De ahogy telt az idő, kilábaltam.
Majd egyszer egy nagyon jól sikerült nap utáni nagyon jó szex után kicsuszott a számon, hogy tudom hogy mással is kefél. Nem vádaskodva-neheztelve, csak nyugodtan. Meglepődött, majd persze tagadni kezdte. De esélytelen volt. Mondtam tudom, bár azt nem hogy kivel, esetleg kikkel, vagy bármi részletet. Már tudom több hónapja. És már megbocsátottam. Természetesen jött a sírás, meg a mentegetőzés, de megnyugtattam, és mindent jól átbeszéltünk. Elmeséltem neki, hogy milyen nehéz volt kezelni, de azóta ezen túl vagyok, s ahogy régebben is mondtam, morbidul engem izgat az egész szituáció (no persze sok-sok fájdalommal is jár). Egy nagyon hosszú beszélgetés vette kezdetét (következő két napra még szabit is kivettünk), mindent bevallott, elmesélt.
Elmesélte, hogy a munkában volt egy ügyfél, akivel váltott pár emailt, de végül a projektből nem lett semmi. Viszont rá pár hónapra random találkoztak egy bárban, beszéltek egy picit, olyan fél órát. Aztán utána való napokban a srác írt neki egy emailt és elkezdtek beszélgetni, ami elég hamar flörtölésbe csapott át. Az email-es beszélgetések kávézgatásokba mentek át, majd nem kellett túl sok idő és az ágyban kötöttek ki. Vagy hát gyakorlatban autós ülésben, főleg autós találkozásokra került sor, a férfinak is van felesége, úgyhogy ritkán került sor egyiküknél együttlétre...
De kiderült az is, hogy nem ő az első akivel megcsalt.
Még kapcsolatunk legelején többször összefeküdt az exével. 
Illetve volt még egy eset... 3 éve a 10 éves osztálytalálkozóján... Mi pont kicsit vitás napokban voltunk, a találkozón meg túl sokat ivott és valahogyan egy régi barátja karjaiban kötött ki.
Természetesen mindig bánta, mindig lelkifurdalása volt, mindig el akarta mondani, de félt, nem akart elvesziteni.

De sikerült ezeket megbeszélni, olyannyira, hogy több szex alkalmát is részletesen elmesélte, ami teljesen felizgatott és nagyot dugtunk rá - és rájött, hogy tényleg nem zavar engem, sikerül(t) feldolgoznom. Sikeresen megbeszéltük a továbbiakat is - először meg akarta ígérni, hogy többé nem fordul elő. De elmagyaráztam neki, hogy már elfogadtam, csinálja, sőt kértem, hogy ne hagyja abba. Annyit kértem csak, hogy ne a hátam mögött.

Azóta eljutottunk odáig, hogy én "öltöztetem fel", segitek a szexi ruha, szexi outfit kiválasztásában mikor jön a bikája, ott hagyom a lakást, hogy ne autóban kelljen dugniuk.

Viszont mostmár nagyon szeretném látni is, szeretném ha előttem dugna mással - a feleségem nehezen tudja ezt elképzelni, inkább úgy gondolná, hogy egyszerre foglalkozna velem és egy másik férfival. Most tartunk ott, hogy elkezdjünk ehhez partnert találni, de nagyon nehéz - társkeresőre, stb. nem merünk regisztrálni, még véletlen se találjanak ránk ismerősök... Kicsit most ötlettelenek vagyunk a hogyan továbbal. Ugyhogy bármi tanácsot elfogadok.

 

Még egyszer bocsánat, hogy ilyen hosszú regény lett, de ez az első eset, hogy ezt elmesélem. Tudom, hogy nem sokan fogják elolvasni, ha egyáltalán... De sose mertem leírni, pedig már ki akartam párszor adni magamból

 

Illetve, hadd adjak egy tanácsot az olyanoknak, akik kicsit hasonló cipőbe járnak mint én: BESZÉLJÉTEK KI/BESZÉLJÉTEK MEG!!!
Nekem végül jól jött össze az egész (lekopogom), de volt pár hónap ami borzasztó volt - abban az időszakban valakivel beszélnem kellett volna (kb. mindegy hogy a feleségemmel, egy baráttal, egy pszichológussal vagy akár a neten egy ismeretlennel, de kellett volna, jót tett volna...)

 

Bárkivel szivesen beszélgetnék a helyzetemről, az adott illető helyzetéről :) 

Hobika77 Creative Commons License 2023.09.25 -2 1 24057

Sziasztok. 

Én is nagyon vágyom rá hogy valaki beszáljon hozzánk. De a párom nem akarja. 

cic-poc Creative Commons License 2023.09.24 -1 1 24056

Csinos tetszik 

Előzmény: Enrico112 (24055)
Enrico112 Creative Commons License 2023.09.24 0 31 24055

Peter_xx Creative Commons License 2023.09.19 -3 1 24053

Jó is az nagyon!

Előzmény: cuckoldhomemade55 (24052)
Sherbourgi esernyők Creative Commons License 2023.09.14 0 0 24050

Szerintem ugyanaz a nő, a két anyajegy a bal melle fölött. Igaz, a korábbi fotón nem tisztán kivehető, de ott van.

Előzmény: Gladiátor1974 (24047)
Gladiátor1974 Creative Commons License 2023.09.14 -1 0 24049

Akkor elnézést kérek a gyanúért, lehet valami elvonta a figyelmemet az anyajegyről :)

Előzmény: Törölt nick (24048)
Törölt nick Creative Commons License 2023.09.14 0 2 24048

Ha megnézed ezt meg a közvetlen ezelőtti képet, látható a bal kulcscsontja alatt kb 2 ujjnyira lefelé 2 anyajegy. Ezen a melltartóson tisztán látni, a másikon meg az anyajegyek között megy el a nyaklánc. 

Tisztelt Esküdtszék, szerintem a két képen szereplő hölgy egy és ugyanaz 😁😁

Előzmény: Gladiátor1974 (24047)
Gladiátor1974 Creative Commons License 2023.09.14 -1 3 24047

Gyönyörű, de mintha nem ugyanaz a nő lenne mint a korábbi képeden

Előzmény: Enrico112 (24046)
Enrico112 Creative Commons License 2023.09.12 -2 26 24046

King size 666 Creative Commons License 2023.09.12 -1 1 24045

Szerintem tedd publikussá az email címedet és egy ilyen szép hölgy láttán tolongani fognak a pasik akik jelentkeznének harmadiknak hozzátok.

Előzmény: Enrico112 (24038)
Csbk78 Creative Commons License 2023.09.12 0 0 24044

Vele bármikor bármiben benne lennék...

Előzmény: Enrico112 (24038)
artist_not_engineer Creative Commons License 2023.09.12 0 8 24043

"ő nem tud róla"

Az ilyen újra és újra előjön, és nekem mindig nagyon durva. Részemről megszűnne a bizalom, ha a párom ilyesmit csinálna velem. Velem senki se akarjon olyat csinálni, amire nem vágyom. Különösen ne ilyen manipulatív módon. Szerintem egy kapcsolatban az őszinteség, az egyenes beszéd az egyik legfontosabb alapérték.

Előzmény: Kert9gabor (24042)
Kékmanó Creative Commons License 2023.09.10 -2 0 24041

Csini,kívánatos szexi hölgy.Könnyen találtok partnert..

Előzmény: Enrico112 (24038)
cic-poc Creative Commons License 2023.09.10 -1 0 24040

Nagyom szép. Szivesen benne vagyok. 

Előzmény: Enrico112 (24038)
Jh4320 Creative Commons License 2023.09.10 -1 0 24039

Gyönyörű a párod

Előzmény: Enrico112 (24038)
Enrico112 Creative Commons License 2023.09.10 -2 38 24038

Véleményetek? Felesegem 3masban gondolkozunk🙂

Gobe16 Creative Commons License 2023.09.09 -1 2 24037

Szia!Ha gondolod a felesègem is dugd meg. Izgatna.

Előzmény: Wajmi (24035)
yy38 Creative Commons License 2023.09.07 -3 1 24036

Szia.Emlékszem. Én is éltem meg hasonló dolgokat.

Előzmény: problémás férj (24022)
Azipiapacs123 Creative Commons License 2023.09.07 -2 2 24034

Az én feleségem benne lenne, de lehetetlen partnert találni. Mondjuk kizárólag nagy méret jöhet szóba.

olegnagy Creative Commons License 2023.09.07 -1 5 24033

Fordítsd meg a dolgot: mi lenne, ha az lenne a feleséged vágya, hogy Te könyörögj egy idősebb faszinak, hogy dugjon meg... Tehetne bármit a feleséged, hogy valóra váltsad a vágyát?

 

Az egyetlen tisztességes dolog, amit tehetsz, hogy tiszteletben tartod a döntését. Az emberek változnak idővel, 5-10 év múlva esetleg vissza lehet térni a kérdésre.

 

Azért vegyük észre, hogy az, hogy elmondtad őszintén a vágyad, és az, hogy ő nem akadt ki ezen, azt mutatja, hogy elég jó a kapcsolatotok!

Előzmény: koksaw320 (24031)
privily90 Creative Commons License 2023.09.07 -2 2 24032

Szia! Én is hasonlóan vagyok…nem akarja…. de vannak rá jelek h őt is izgatja…. Privátban szivesen folytatnék eszmecserét róla…. :) privily90@gmail.com

Előzmény: koksaw320 (24031)
koksaw320 Creative Commons License 2023.09.06 -2 7 24031

Sziasztok én egy fiatal (huszonéves) házaspár férfi tagja vagyok. Megvallom nektek, hogy évek óta semmi nem hoz jobban lángba mint hogy a kis feleségemet más férfival lássam, belemehetnénk hogy miért alakult ki ez a hétköznapitól igencsak eltérő vágyfantázia és vannak is ötleteim de a dolog megvalósítása szempontjából nem fontos. Lassan fél éve bevallottam a páromnak, hogy cuckold fantáziáim vannak és kapaszkodjon meg mert a legnagyobb vágyam az hogy egy nálam jóval idősebb dominánsabb, tehetősebb vastag farkú férfi elcsábítja és a végén ő maga könyörög neki hogy dugja meg. Hősünk természetesen vállalja e terhes feladatot és a drágámat olyan hévvel és alapossággal keféli meg a szemem láttára hogy akkorákat élvez mint addig még soha… Miután ezt megosztottam vele meglepetésemre nem akadt ki viszont elzárkózott a dologtól és kijelentette hogy nem szándékozik mással ágyba bújni én vagyok számára a tökély és kész. Kérdésem és kérésem az lenne hozzátok kik talán hasonló cipőben jártok, hogy mit tehetnék e helyzetben? Saját hipotézisem szerint amennyiben a feleségem túltenné magát az előzetes gátlásain (ismervén szexuális étvágyát és átlagfeletti ágyakrobatika képességeit) és valóban egy jóképességű úriember kezébe kerülne biztosan élvezné a dolgot. Másrészről nem akarnám rossz élménynek kitenni illetve olyanra rávenni amit nem akar. 

vadasz70 Creative Commons License 2023.09.04 -1 3 24030

Eltévesztetted a ház számot ez nem társkereső!

Előzmény: Al C Bundy (24029)
Törölt nick Creative Commons License 2023.08.31 -2 0 24025

igen van ilyen

Előzmény: csakegypasi72 (24007)
Tényleges Creative Commons License 2023.08.30 -6 3 24024

Ne keseredj el. Ha jó állásod van amit rendesen megfizetnek, eltarthatod a feleséged gyermekeit, de még a pasiját is. GONDOLKOZZ  MÁR ! ! !

Előzmény: problémás férj (24022)
szatir81 Creative Commons License 2023.08.30 0 3 24023

Hát ez szarul hangzik. Remélem nem vagy már vele.

Előzmény: problémás férj (24022)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!