A legtöbbjét meg sem lehet különböztetni, annyira koppintják egymást. :-( Mongyuk valamilyen szinten meg lehet, erre a pijarosok aze' ugyelnek, bar teny, hogy nem ecceru... Itt van mingya a Papa Roccs, meg a ... hogy is hijjak oket? Linkin (Bizkit) Park :))), na oket valahogy nem sikerult a marketingosztalynak stilusilag, motivumilag, dalszerkezetileg meg sok minden masilag kulonpozicionalni, az imidzs, meg ami a zeneben nem igazan jon ki... hogy az egyik az amerikai hiphopsztajl, a masik meg brodis... szoval erted. De szerintem meg ok is megkulonboztethetok. Ha mashonnan nem, akkor az imidzstol :))
De inkább nem stílusokat írok hanem pár kedvencem nevét.: Anathema, Death, Meshuggah, Morbid Angel, My Dying Bride, Pantera. Helyes, helyes. Anatema, Majdajinbrajd megarulz, Death (telleg, meg nem nyugdijasok? :)) ), Morbidendzser szinten rulz, Mesuget meg nem ismerem...
(mostanaban nem nagyon merem leirni a majdajinbrajd nevet, lehet, hogy babonas lettem, vagy mi :)) )
Szvsz a Korn nem annyira populáris. Attol, mert jo zene, attol meg popularis, ma' nem aze'...
A Machine Head viszont beilleszthető ebbe a brancsba. Laccik, hogy csak tegnap ota ismered oket... A Do mot tingz csendzs es a Burnmaj ajz albumjaikat hallgatva nekem valahogy nem ez jut eszembe...
Még a hanghordozás is olyan, mint a Crazy Townnak. :-) Ha szerintem most elegge melle lottel... Meg most sem olyan, hatmeg azelott...
Erre inkább nem mondok semmit! :) Azért az még csak egy jó kis trash, de közel sem black! :) Kosz, hogy szolsz, de telleg nincs itt a kozelembe a Metal Cica :)))
C.O.F. Aszongya COFF, neki is COFFJa van, hehehe :)))
Öt album? Ne csessz! Akkor a negytedikkel futottak be. Vagy 3 remix és koncert felvétel? Nagyon sok az az 5 album, szerintem 2, max 3 lehet.
Amúgy valóban más a Mettalica és a Maiden, de attól még szerethetem őket. Te sem egy műfajt szeretsz...
Maiden mindig is a klasszikus heavy metalt játszotta, Metallica meg speed metallal kezdte, volt ő black is, meg populáris stricimetal is :)
De vhol mindkettő zenekar nagy tanár :) BLACK metal a Metallica? Odi! te nem ertesz a zenehez! :)))
(csak ismerem ma' a blekk metallot, mer' rolam neveztek el :)) ) Keress ra mongyuk a... hmm, az nem jo, elsore az Agathodaimon jutott eszembe, de az ilyen elvakult satanistakat nem szeretem - bar ez a mufajban kriterium, igy az osszes divatsatanista itt 'alkot', hal'Isten lecsengett mar ez a divat - (de ha meg szeretnem is, akkoris a roman enekesuktol vert hanyok - ami neki biztos teccene :)) - akiknek olyan notajuk van, hogy (nem tom pontosan a cimet) Overt the mountains of Sighisoara, azok a szememben erkolcsi hullak :)) ), nem is tudom. Kredlo of Filszet meg jusseajanlok, na azoknal popularisabb, divatabb tarsasag, talan csak a Salygalyz lehet :))))
Tod'mit? Haggyad a fenebe a Blekk Metalt, majd a SAABomat nevezheted igy, jo? :)))
Zanzibár a tipikus egyszámos, egyalbumos előadó :) Mingya mondok toluk vagy 4 szamot, amit teveben/radioban adtak, es fejbol tudok vagy ket albumjukat... Ejnyema, Ordi :)))
A metálból a nitewish, therion, rage, sentenced a kedvenceim (kiválóan keverik a metált a szimfónikus zenével), de bejön hammerfall, dream szatyor is. Nightwish rulezik! szerintem nekem volt eloszor original kazim toluk Magyarorszagon :))
A tobbi is rulezik :))
A műfal nem olyan rég keltette fel az érdeklődésem, de a modern gépi-rapper metált utálom linkinparkostúl, limpbizkitestűl, paparócsostúl, slipknotostúl, marilyn mansonostúl. Nem jo ez a hozzaallas. Ott is van jo szam.
A magyarok közül ossian és tankcsapda a kedvencem, de bejön a pokolgép és a kalapács is. Koloraturszopranbol Liv Kristine Espenaes rulezik :)))
Más műfajt is szívesen hallgatok (tuc-tuc zenét és nigger hipp-hoppot soha), Azokbol is van jo pedig.
a tömegzenékből bejön zanzibár, unique, tatu, régebbiek közül a roxette és az ace of base is. Szoval a dallamokat szereted, ha jol ertem. Akkor ajanlhatom mongyuk a Theatre of Tragedyt, epp most ezt hallgatom, nagyon kiralyok (az elobb The Gathering ment, az is kiraly. Tok vicces a nevuk: Dagadt Hering :)))) )
Ebben igazad van, ezt már DarkSide is leírta korábban, engem inkább csak az bosszant, hogy most ugyanazt a zenét lehet hallani különböző csapatoktól. A legtöbbjét meg sem lehet különböztetni, annyira koppintják egymást. :-(
Válaszolok a topikcímben feltett kérdésre is...
De inkább nem stílusokat írok hanem pár kedvencem nevét.: Anathema, Death, Meshuggah, Morbid Angel, My Dying Bride, Pantera.
Vitatkoznom kell. Nem ismerem a teljes Korn diszkográfiát, de legalább 5 lemezük platina (ill 2x és 3x os platina), ezenkívül nyertek már néhány grammyt, meg mtv music awardsot is...Meg mondjuk a Sony a kiadójuk. Szal nem kifejezetten undergroud banda.
Machine Headet viszont mielőtt beillesztenéd ebbe a sorba, azért szerintem hallgasd meg az első 2 lemezüket is, azoknak még semmi köze a nu metalhoz. Utána csúsztak félre sajnos....
Ha jól tudom, a Linkin Park is csak egy klón. :)
Mert ugye sokan azt mondják, hogy a Korn volt elöbb. :) Oszt váltot a Machine Head és a Sepultura is. S utánuk a nyálözön.
Mint írtam korábban, a hip-hop (különösen a néger) az a műfaj, amit meg sem hallgatok, még zenének sem tartom. :-)
Mi a véleményed(véleményetek) a Linkin Park-klónokról (Limp Bizkit, Crazy Toen stb..). Önmagában még el is menne, de hányok, hogy ennyien hordják ugyanazt a frizurát, éneklik ugyanazt a zenét, brrr...
Üdv! Van olyan zene amit kimondottan utáltok? Én a leginkább Kajla Minoguetól és Britni Szpírsztől megyek falnak. No meg a kacsacsipogtató tuctuctól. :-)
No megyek vizsgázni. 6 órás késés után talán betéved a tanár. :-(
Könnyű volt az idáig is! :) Így csak pontosabb! :) De szerintem hülyeség ez a sok kategória. Rock-zene és kész. :) Végül is én nem death metal-ista vagyok, hanem rocker. :)
Ezen kívül(rock zene) van még igényes(jó) és igénytelen zene(vacak). :) Minek ezt túlbonyolítani? :)
Tudtommal a Zanzinak 2(!) albuma van.Voltam koncertjükön, ott sokkal jobban durvulnak!Igaz, főleg a gitáros.
Amugy ez a leglágyabbak közé tartozik, amit meghallgatok, előre Children of, Akela, Moby Dick, Pokolgép, Ossian, és még sokan mások.
Ja, és szerintem Slipknot is hallgathatók közé tartozik!
Sziasztok!
Hidd el Ordas, van élet a közismertté válás elött is. :) Csainálnak a zenekarok demo-kat, szerzői kiadásokat, kisebb kiadóknál jelennek meg lemezeik. :)
Black metal a Metallica kezei közül? :) Na ne viccelj! :) Mikor-hol? Mert nekem a koncert albumokból nincsen csak meg egy-kettő, de én nem hallottam tőlük ilyen zenét! :) Azért ők nem egy COF! :)
Öt album? Ne csessz! Akkor a negytedikkel futottak be. Vagy 3 remix és koncert felvétel?
Amúgy valóban más a Mettalica és a Maiden, de attól még szerethetem őket. Te sem egy műfajt szeretsz...
Maiden mindig is a klasszikus heavy metalt játszotta, Metallica meg speed metallal kezdte, volt ő black is, meg populáris stricimetal is :)
De vhol mindkettő zenekar nagy tanár :)