Keresés

Részletes keresés

svejki Creative Commons License 2002.06.05 0 0 53
hát ô minden sportra nyitott (anyja lánya:-)), a jiu-jiutsu az én ötletem... valahogy finomabbnak (nôiesebbnek:-)) tünik ott a mozgás viszonyítva a többi ázsiai eredetű sporthoz (de ez a vélemény nagyon szubjektív, mert abszolút nem ismerem ki magam)
Előzmény: M.Corleone (52)
M.Corleone Creative Commons License 2002.06.05 0 0 52
Nekem nagyon jo, de ennyi idos gyereket inkabb judozni kuldenek. Az jo alap lehet kesobb mas kuzdosportokhoz. De ha eppen jiu-jiutsu-zni szeretne abbol baj nem lehet. Sok hasonlosag van a ketto kozott.
Előzmény: svejki (50)
M.Corleone Creative Commons License 2002.06.05 0 0 51
O az! Nagyon szimpatikus az urge. Keves magyar ember van aki sajat stilust alapitott es vitte is vele valamire.
Box: szerintem nagyon jo, csak az a franya kesztyu ne lenne.
Judo: szinten rengeteg komoly Judost ismertem akik az ejszakaban is megalltak a helyuket. Igaz derekon felul mar nem tudtak rugni, de igazuk volt hogy arra nagyon nincs is szukseg.
Errol jut eszembe, egyszer lattam egy bunyot meg kozepiskolaban ahol az iskola legjobb Shotokan karatesa merkozott egy surmo skinheaddel. Shotokanos srac kiallt, rugott egyet fejre de nem talalta el a masik. Akkora luftott rugott, hogy hanyat esett es elajult :)) Mentok vartak ossze a fejet. Ilyen nevetseges bunyot meg nem lattam. Egy utes nelkul nyert a masik :))
Előzmény: Banana Joe (49)
svejki Creative Commons License 2002.06.05 0 0 50
a 9 éves lányomat jiu-jiutsu-ra akarom beíratni. Mi a véleményetek róla?
Banana Joe Creative Commons License 2002.06.04 0 0 49
A kempo alapítómestere: Dr. Harnos Imre.

Mi a véleményed a box-ról és a judo-ról? :))

Előzmény: M.Corleone (48)
M.Corleone Creative Commons License 2002.06.04 0 0 48
Ezt akartam mondani, csak nem akartalak megbantani. :)
Kempot es Kyokushinkai-t abszolut elismerem. A Kemponak van az az Ausztraliaban elo magyar mestere? Valami Hamori vagy hogy hivjak?
Előzmény: Banana Joe (47)
Banana Joe Creative Commons License 2002.06.04 0 0 47
Nem, nem. :) Főleg Kempo-val és Kyokushinnal foglalkoztam.

Az aikido nekem se tetszik az alábbi okok miatt:

1. nem edzenek erőre
2. olyan problémákra ad soxor megoldást, ami valós helyzetben nem létezik
3. olyan "megcsináltnak", mesterkéltnek tűnik
4. nincs benne éles küzdelem
5. állítólag csak 10-20 év múlva használható, amikor az ember már úgyis min. 60 éves és már döglődik :D

Van viszont, egy hozzá hasonló, de nagyon jó katonai stílus: aiki-jitsu.

Sajnos itt Magyarországon olyan kevés aiki-jitsu klub van, hogy meg tudnám számolni őket egy kezemen. Amelyik van, az meg -számomra- nem elérhető távolságban van. :(((

Egyet értek veled.

Előzmény: M.Corleone (46)
M.Corleone Creative Commons License 2002.06.04 0 0 46
Ok :)
Eloszor is en minden kuzdosportot tisztelek. Mindegyiknek megvan a maga ertelme/szepsege. Aikido-t nem csinaltam csak sok bemutatot lattam. En abbol a szempontbol szoktam ertekelni, hogy utcai/kocsmai verekedesben hasznalhato-e valami avagy sem, praktikus ember leven :)
Na ennyit a tiszteletkorokrol. :) Szoval nekem az Aikido nagyon egysikunak tunt valoszinuleg azert is mert csak bemutatokat lattam. Minden tamadast valami csuklo vagy karfeszitessel oldott meg. Ezzel csak az a gondom, hogy fogast igenyelnek legtobbszor amihez kozel kell kerulni az ellenfelhez es gyorsabbnak kell nala lenni. Ha ez megvan, akkor ok. Nekem olyannak tunt amit csak folyamatos tobb eves vagy evtizedes gyakorlattal lehet elsajatitani utcan is hasznalhato szinten.
Gondolom te ezt csinaltad, azert kerdezted. Egyet tudsz erteni velem?
Előzmény: Banana Joe (45)
Banana Joe Creative Commons License 2002.06.04 0 0 45
Szerintem beszéljünk a küzdősportokról/harcművészetekről. :))

Mi a véleményed az Aikido-ról?

Egyébként érdemes lenne elruccanni a HUSZ-ba.

Banana Joe Creative Commons License 2002.06.04 0 0 44
Nagyon rossz lehetett.
Előzmény: M.Corleone (43)
M.Corleone Creative Commons License 2002.06.04 0 0 43
Az, hogy en teljesen belezugtam es o meg ugy tett mintha viszonozna. Szoval kb 3 honapig azt hittem minden oke, megtalaltam az igazit aztan mint egy hidegzuhany ugy ert a valosag. Nem nagyon tudok konkret sztorit meselni, mert annyira nem emlekszem csak a vegere. Azvolt a legkemenyebb.
Előzmény: Banana Joe (36)
Banana Joe Creative Commons License 2002.06.03 0 0 42
Jó éjt mindenkinek!
Előzmény: svejki (41)
svejki Creative Commons License 2002.06.03 0 0 41
no majd beszélgetünk még 20 év múlva:-))

itt is jó éjt nektek - sziasztok!

Előzmény: Banana Joe (40)
Banana Joe Creative Commons License 2002.06.03 0 0 40
Pont fordítva. Akkor fogok tudni igazán tükörbe nézni.
Előzmény: svejki (39)
svejki Creative Commons License 2002.06.03 0 0 39
na ez az, amiben nem vagyok egészen biztos, lehet, hogy utána nem lesz kedved még tükörbe sem nézni.
Előzmény: Banana Joe (38)
Banana Joe Creative Commons License 2002.06.03 0 0 38
Nem egészen boldogabb, persze az is. Inkább nyugodtabb . Örülök, hogy megadtam egy féregnek, ami neki jár.
Előzmény: svejki (37)
svejki Creative Commons License 2002.06.03 0 0 37
jobban fogod érezni magad akkor? boldogabb leszel?
Előzmény: Banana Joe (35)
Banana Joe Creative Commons License 2002.06.03 0 0 36
hogy honapokig ugy jatszottak velem mint egy idiotaval.

Nem mesélted el elég részletesen. Miből állt ez a szivatás egészen pontosan? Mi volt olyan durva abban a több hónapban, hogy még mindig emlékszel rá?

Előzmény: M.Corleone (34)
Banana Joe Creative Commons License 2002.06.03 0 0 35
svejki:

Mit adhat? Jól érezném tőle magam. Én csak 2 embernek akarok megfizetni.

Nem vagyok az a típus, aki minden kis sértést visszaad, sőt toleráns vagyok. De ezek már túlléptek egy ponton.

Előzmény: svejki (33)
M.Corleone Creative Commons License 2002.06.03 0 0 34
Elmondtam mindent. A fickoval semmi bajom nincs, egyszer lattam mindossze. A csaj viszont halalra szivatott en meg bevettem. Naiv voltam meg :)
Kemeny volt szembesulni vele, hogy honapokig ugy jatszottak velem mint egy idiotaval.
svejki Creative Commons License 2002.06.03 0 0 33
nem szép, de emberi. De az is emberi, hogy mérlegeljük, hogy érdemes-e, hogy mit adhat ez nekünk... és itt pedig nem billen a mérleg nyelve az irányunkba...
svejki Creative Commons License 2002.06.03 0 0 31
ô is fiatal:-)

én pedig már 38:-( de csak a számok szerint

Előzmény: M.Corleone (30)
M.Corleone Creative Commons License 2002.06.03 0 0 30
Hat nem tudom, en 28 eves vagyok. Miert te mennyi?
Amugy nezd meg Banana Joe hozzaszolasat az is a bosszurol szol.
Előzmény: svejki (29)
svejki Creative Commons License 2002.06.03 0 0 29
talán még túl fiatal vagy:-)
Előzmény: M.Corleone (28)
M.Corleone Creative Commons License 2002.06.03 0 0 28
Ugy latszik nagyon nem vagyunk egyformak. En sohasem felejtem el az ilyet. Ma napig bennem van, hogy milyen jo lenne valahogy elintezni az altalanos iskola 4 osztalyos osztalyfonokomet aki rohadt igazsagtalan volt velem. Az a vicc, hogy ez nem vicc. :)
Előzmény: svejki (24)
M.Corleone Creative Commons License 2002.06.03 0 0 27
Teljesen megertelek!
Előzmény: Banana Joe (26)
Banana Joe Creative Commons License 2002.06.03 0 0 26
Te mit tennel ha osszefutnal azzal a sraccal aki ennyire megvert es erosebb lennel nala?

Ha a törvényt meg lehetne kerülni tuti, hogy jól helybenhagynám!

Egyébként már tuti, hogy erősebb vagyok nála. Az egy cigizős, iszákos hülyegyerek volt, én meg sportos vagyok és izmos.

De sajnos nem lehet. Rendőr akarok lenni. Úgy tűnik felvettek. Majd vissza fogok mindent fizetni a hasonló mocskoknak. Ezért választottam ezt a hivatást.

Előzmény: M.Corleone (25)
M.Corleone Creative Commons License 2002.06.03 0 0 25
Engem rengetegszer vertek meg edzesen, neha az is olyan volt mint az igazi. Nagyon szar erzes. Foleg mikor mar folyik az orrodbol a ver, alig kapsz levegot es meg mindig nincs vege.
Altalanosban en is rengeteget bunyoztam, de nalunk okolharc nem ment csak kozepiskolatol. A sztori amit igertem: Nagyobbakkal fociztunk es valamin osszeszolalkoztunk veluk. Fogtam es az egyiket kigancsoltam majd letettem a foldre, ahogy masokkal is csinaltam. Igen de arra nem szamitottam, hogy meg a masik 5 is nekem esik. A vegen megvertek, majd pocsolyaba fektettek, mindezt az osztalytarsaim elott. Azt hittem nagyon megalazo volt, de meglepo modon mindenki ertekelte a nem tul fenyes szereplesemet. Szoval a vegen jol jottem ki belole, pedig kozben nagyon szar volt.
Nem tul erdekese tortenet, de vegul is ez a topic azert van, hogy nyugodtan irhassak akar unalmas torteneteket is...
Te mit tennel ha osszefutnal azzal a sraccal aki ennyire megvert es erosebb lennel nala?
Előzmény: Banana Joe (22)
svejki Creative Commons License 2002.06.03 0 0 24
annyira kicsinyes... ezért gondolom, hogy idôvel az ember csak túl tud lépni rajta.
Előzmény: M.Corleone (23)
M.Corleone Creative Commons License 2002.06.03 0 0 23
Teljesen komolyan mondom. Nem akarom itt feleslegesen fenyezni magam, ez az igazsag.
Előzmény: svejki (21)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!