Én is várom már a VB-t ahol remélem a magyar csapat biztosítani tudja a helyét a Pekingi Olimpiára, és ehez kell majd Görbicz Anitának a maihoz hasonló remek játéka.
De azért azt hozzá kell tenni nem minden ellenfélnél /főleg nem a jobbaknál/ Voroscova véd majd. Mert a mai napon az Ukrán kapusnak olyan volt a teljesítménye, mindha a debreceniek az egyik szemetes vödröt állították volna a kapuba, az is kb annyi labdát fogott volna.
Hát ez a 18 gól nem volt semmi, gratulálok! Nagyon várom már a VB-t, remélem tejlesen egészségesen tud készülni és szerepelni. Nem igazán értem amikor azt mondják, hogy a hangulatának megfelelő a játéka. Nyilván neki is vannak rosszabb meccsei - mint mindenkinek. Én úgy látom, nála az egészségi állapot a legfontosabb, mert nagyon gyakran vannak apróbb sérülései, amikkel ráadásul mindig vállalja a játékot, de hosszú távon egy-egy ilyen elhúzódó sérülés nyomot hagy a teljesítményén. Most szerintem minden OK, és ennek megfelelően is játszik idáig egész ősszel - fantasztikusan!
Hát mit mondjak...ez a 60-as évek vége felé - amikor a drogozás egyfajta alternatív és 'tágabb' tudatállapot elérését és vele együtt plusz tudás megszerzését jelentette - szinte egyedi dolog lehetett. Akkoriban a mainál jóval nagyobb mennyiségű drogot is bátran bevállaltak sokan...
Jut eszembe: Morrison nem egy OD miatt halt meg? Akkor meg hogy van ez?
Egyébként gratulálok a Győrnek, csak így tovább! Mind a három BL-meccsükön remekeltek (és azért el kell ismerni, Pálinger nem volt rossz igazolás, talán már azok is elismerik, akik annak idején nagyon fújtak rá; nélkül nem biztos, hogy mind a 3 meccset behúzták volna).
Szerintem sem Görbicz Anita , sem Szucsánszki Zita, sem pedig Zácsik Szandra viselt dolgaival nem kéne foglalkozni senkinek. Inkább sportbeli teljesítményüket elemezgessük, hiszen mindhárman kiváló játékosok, igen meghatározó személyek a magyar női kézilabda terén. Görbicz Anita már befutott, világ viszonylatban is elismert játékos, de a másik két Hölgy is hasonló utat járhat be. Amennyiben ez bekövetkezik azzal csak a magyar kézilabda nyerhet nem is keveset.
Lehet ócska poénokat puffogtatni ferencvárosi indiánoknak, de mikor 16-ot szór nektek akkor elég eléggé snassz ezzel vissazvágni neki. Köpködhetitek, anyázhatjátok, rágalmakat szórhattok rá, akkor is egyszerűen semkik vagytok hozzá képest. Inkább Zácsikova és Szucsánszky viselt dolgait elemezgessétek a saját fórumoldalatokon.
Én nem,de aki szeretne az jobban tenné,ha leköltözne Győrbe,mert akkor többször esik bele a szórásba :)))))) Egyébként én csak a válogatott miatt aggódom :))))))