Hajrá Fradi! Húzzuk be a mai meccset, hogy hátra lehessen dőlni a további fordulókban, na meg hogy megmutassuk mindenkinek, ellenünk nincs sok esélye senkinek.
" [bármelyik fiatal ETO-játékos az utóbbi tíz-tizenöt évből] (a légiós poszttársam) azonnal felkarolt, minden edzésen segített, hogy mit, hogyan kellene másképpen csinálnom. Boldog vagyok, hogy ő a poszttársam, rengeteg mindenben segít a pályán és azon kívül is. Nagyon szeretem őt, egy fantasztikus ember...”
Egy-két éve ezt még senki nem vette volna komolyan errefelé. De hát változnak az idők...
,, miért játszott annyit, amennyit, " Modjuk azéert mert a teljesítménye a nullához konvergál. Ráadásúl nem most kezdődött. Elek liblingje,vihetné magához Esztergomba,vagy vissza Vácra. Uram bátyám működik továbbra is libling marad, mint lásd Görbe,4 év +.
Semmi gond. Amúgy nekem ispont ez a rész ragadta meg a figyelmem, mert sztem ez a lényeg, hogy qrvára nem kell öt kölcsönadni, mert itt van a legjobb helye. És nem csak én gondolom így.
„Angie [Angela Malestein – a szerk.] azonnal felkarolt, minden edzésen segített, hogy mit, hogyan kellene másképpen csinálnom. Boldog vagyok, hogy ő a poszttársam, rengeteg mindenben segít a pályán és azon kívül is. Nagyon szeretem őt, egy fantasztikus ember.”
De generell tagadtad, hogy lenne, akinek több, mint kétéves szerzödése lenne, a 2+1 az még Bécsben is több, mint kettö, így nem volt igazad és csak kötözködsz.
Az egriviktória szemétségéhez csak egy adalék: a 2022-es szezonértékelö Vak3-ban elmondta mindennek a Fradit, hogy "[ezek a szemetek] kidobták a Siriánt", meg hogy "sosem fogjuk megtudni, a Sirián Szederke mit is gondol a Fradi eljárásáról vele szemben". (A Matuz próbálta csitítani, hogy dehogy dobták ki, visszament a kölcsönadó klubjához, de hiába, csak mondta a magáét.) Ehhez képest az az igazság, hogy a Sirián csak egyvalamit csinálna másképp a karrierjében, ha megtehetné, akkor tavasszal nem kérte volna saját maga, hogy hadd menjen vissza Siófokra, hanem maradt volna a Fradiban. (A Sirián ezt akkor nyilatkozta, amikor bejelenette, hogy egy idöre felhagy a kézilabdával, azaz gyak. a visszavonulását).