Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.09.23 0 0 3256
Milyen haja van egyem meg :-)
Előzmény: Rencsa-baba (3255)
Rencsa-baba Creative Commons License 2009.09.22 0 0 3255
Itt a kis szerelmem!

andika0086 Creative Commons License 2009.09.13 0 0 3254
túlságosan érzékeny vagyok..... ez a baj
SzaszaBaba22 Creative Commons License 2009.09.13 0 0 3253
Huh csajszi nyugi nem kell ilyen tragikusan megélni az első napokat! Új szagok, új ingerek minden új neki jó hogy nem találja még a helyét meg amúgy is KÖLYÖKkutya! Egy gyereknek ha azt mondod hagyja abba akkor abba hagyja? Mert nem hiszem :) Ugyanígy van a kölyökkutyáknál is! Szóval nyugi, semmi pánik adj időt az új jövevénynek először szokjon meg téged és az új környezetet aztán lehet nevelgetni szépen lassan :) De ne várd el tőle hogy elsőre mindent megcsináljon! :D

Am anno volt szó A Póráz Két Végén című sorozatról, pontosabban arról az ominózus részről ahol elaltattak egy spanit! Pont ma láttam és hát igen érdekes volt, de valszeg idegi okai voltak mert ok nélkül rátámadt és marcangolt egy gyereket nem csak simán megharapta.
andika0086 Creative Commons License 2009.09.13 0 0 3252

ha nem veszed tolakodásnak akkor msn-ezhetnénk néha... jól esne mert néha vannak kérdéseim és jó lenne egy spanis barát:-) :-(

az a baj, hogy úgy fogom fel tényleg mintha a babám lenne és nagyon rossza amikor nyüszít vagy amikor nem hallgat rám és elszomorít, pedig nem vagyok vele agresszív picit sem

andika0086 Creative Commons License 2009.09.13 0 0 3251

most is például itt fekszik a papucsomon és tök aranyos nyugodt de néha "megijeszt" azzal amilyen erőszakos, én nem szeretnék idegbeteg kutyát....

ugye változni fog?

andika0086 Creative Commons License 2009.09.13 0 0 3250

amúgy tényleg azt mondom hogy egy tündér és imádom de ha rág vagy harapdál vagy rájön az önfejűség akkor nagyon bánt, hogy nem hallgat rám:-(

hiába szólok bármit olyan mintha süket lenne és nem is érdekelné

andika0086 Creative Commons License 2009.09.13 0 0 3249

drydy itt vagy? jó lenne picit beszélgetni:-)

andika0086 Creative Commons License 2009.09.13 0 0 3248
igen az vagyok de most valahogy tök nehéz pedig türelmes vagyok
Előzmény: Törölt nick (3247)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.13 0 0 3247

Hajaj...még most is, hisz zajlik a fogváltása ezerrel :-)

Első alkalommal meglátta a kutyaiskola vezetője hogy rágcsálja a kezemet, és azt mondta, haladéktalanul le kell szoktatni erről, vagy finoman az orrára koppintással, vagy (nálam ez volt a hatásosabb) össze kell határozottan szorítani a pofáját, és közben egy erős"NEM"... ilyenkor mindig szégyelli magát a kis drágám :-( de muszáj, mert nem lesz kellemes ha nagyobb korában csinálja majd...

De szerintem most még az első néhány hét ne a nevelésről szóljon, hanem az összeszokásotokról :-) Egyszerre kell neki tesókat-játszótársakat illetve mamát pótolnod:-)

Gondolom finomakat eszik, jókat játszotok, úgy tűnik, te is a kényeztetős gazdi fajtából származol! :-)

Előzmény: andika0086 (3246)
andika0086 Creative Commons License 2009.09.13 0 0 3246
a tiéd is harapdált amikor kicsi volt? az enyém engem és a párom is harapdál, főleg a lábunkat.....és ha rá szólok ezzel kapcsolatban mintha nem is hallana:-) gondooom éppen alkalmi süket az úr
Előzmény: Törölt nick (3244)
andika0086 Creative Commons License 2009.09.13 0 0 3245

és a kezemben akar lenni egyfolytában, ha nincs a kezemben akkor nyüszítés van

de nem bírom megállni, hogy ne vegyem fel amikor néz rám és sír hogy vegyem fel ( a gyönyörű szemeivel )

úgy érzem éjszaka megint a játék lesz az első és nem az alvás, mert alszik egész nap, reggel pedig fél 6kor kelés:-(

Törölt nick Creative Commons License 2009.09.13 0 0 3244

Bizony bizony :-)

Első 3 éjjel az enyém is labdázni akart, nappal aludt :-)

Pont annyit kell vele törődni, mint a gyerekkel.

És mióta megvan, a lányom nem nyúz azzal, hogy mikor lesz már kistesója :-)

A kollegáimnak annyit áradozok róla mindig, azt mondják, kenguruval kéne cipelnem magammal dolgozni, a párom szerint meg egyenesen gyesre mehetnék vele :-)

Egyébként járunk kutyaoviba, mert addig míg nem voltak meg az oltásai addig nem sétáltunk, aminek az lett a következménye hogy kutyáktól-emberektől egyaránt félt, de nagyon :-(

Most már a nagytestűekkel is bátran kezdeményezi a játékot, és tényleg nem elég neki az udvar, vinni kell ahova csak lehet, szokja az embereket. Mi túrázni is visszük magunkkal . Amúgy is kedves megjelenésű, pozitív a fajta, mindenhol megcsodálják.

6 hét múlva kezdjük az engedelmességre nevelést a kutyasuliban :-)

Pont itt olvastam, hogy írták a spanit nem veszik kutyaszámba a kutyaiskolákban...

Hát a mi sulinkban is kilóg a németjuhászok-labradorok-amstaffok-dogok sorából, de nagyon szívesen fogadták és örülnek neki :-)

Bebizonyítom, hogy csak mítosz az, hogy a spániel "nevelhetetlen".  :-)

Kár, hogy divatból tartják, sokat sajnos bérházban, és nem ügyes vadászként gondolnak rá az emberek :-(

Előzmény: andika0086 (3243)
andika0086 Creative Commons License 2009.09.13 0 0 3243

azt hiszem nem sok jobb dolog létezik annál amit most okoz nekem ez a kutyus...

vasalok, internetezek vagy éppen eszek ő rögtön jön és alszik a lábfejemen...

jó dolog egy ilyen kutyi "anyucijának" lenni

andika0086 Creative Commons License 2009.09.13 0 0 3242

képet ígérem rakok majd fel a piciről csak most költöztünk be mi is ebbe a lakásba ahol vagyunk és még minden idő amíg előkerül, így a gép is..

az előbb nagyon furin viselkedett nem nagyon  értettem őt.... de én a mosógépre tippelek... elindítottam egy mosást és szerintem félhet a hangjától, mert folyamatosan sírt és ki akart menni, adtam neki egy játékot, hogy elfoglaljam de csak sírt és bújt... remélem nem lesz ilyen sűrűn mert bőgtem vele én is.amúgy meg tényleg olyan mint ha babám lenne annyi figyelmet és törődést igényel... nagyon édes, vettem neki egy full nagy plüss ágyikót(kb 10 pici beférne még mellé:-) ) és úgy szereti ha ki van a szélén a buksija és onnan figyel, hogy mit csinálok... csak az az apró baj van, hogy nem igen éri fel:-)

andika0086 Creative Commons License 2009.09.13 0 0 3241
a pisivel nem nagyon van gond mert újságpapír van az ágyikója mellett és ha ügyes és hála legtöbbször az akkor oda megy és ott végzi el.. de ha látom, hogy nagyon szimatol akkor futás az udvar és agyonra van dícsérve ha pisil úgyhogy nagy a cerelem, de eközben nehéz is:-)
andika0086 Creative Commons License 2009.09.13 0 0 3240

kedves vagy hogy válaszoltál:-)

Döncinek hívják a picikét és amúgy egy tündéri mert gyönyörű de egy igazi ördög, nem is hittem volna.

Olyan lehet hogy a kutyusok is felcserélik a napszakokat?

Mert az én Döncim nappal alszik, alig van ébren éjjel visznt játszani akar:-) ő még élvezi is

Előzmény: Törölt nick (3239)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.13 0 0 3239

Gratulálok hozzá :-)

Az etetésről annyit hogy az első oltáskor neked is biztos elmondja a doktorbácsi is hogy pici kutya-pici gyomor, 4-5 ször kisebb adagokban kapja ezért az ételt. Utálom mikor valaki reggel meg este kirak a kölyöknek nagyobb mennyiségű kaját, aztán viszi orvoshoz mert megy a hasa és hány...

Sidi a 2-3 hónap között 5 ször keveset kapott, egyszer szárazat egyszer husit, most csökkenünk, 5 hónapos és 3 szorra elosztva kapja meg.

A szobatisztaságról annyit hogy főleg evés után szoktak kakilni-pisilni, illetve ébredés után azonnal ki kell vinni. Egyébként meg kb 1-2 óránként :-)

A kutyapelenkát-újságpapírt egyre közelebb kell tenni az ajtóhoz, aztán kívül rajta :-)

Mondjuk az enyém annyira szobatiszta volt mikor jött 8 hetesen, hogy a kutyapelenkát sem akarta használni, csak az udvart...

Éjszakánként 4 szer keltem és vittem ki :-)

Majd írd meg, hogy haladtok!

Mi a neve a babának? Képet tegyél fel ha tudsz :-)

Előzmény: andika0086 (3236)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.12 0 0 3238
SZiasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy egy 8 éves spanci már idős kutyának mondható?? Érdemes átszoktatni a senior tápokra? Eddig leginkább chapit kapott, azt szerette, de néha kapott darlingot is. Viszont szegénykém mintha nagyot hallana, nem a régi a füle:( és elgondolkodtam, h lehet öregszik, és be kell látni:(
Szóval az érdekelne, hogy érdemes e senior tápot adni neki, vagy maradhatok a megszokottnál?
andika0086 Creative Commons License 2009.09.12 0 0 3237
sajnálom nagyon hogy kihalt ez a fórum:-(
andika0086 Creative Commons License 2009.09.12 0 0 3236

na megjöttünk:-)

nagyon szép a kisfiúm:-) és hála eleven is, bár most alszik mert hosszú volt az út

az első pisi meg volt a lakásban:-) picit leszidtam de nem hatotta meg....

az etetéssel kapcsolatosan és a szobatisztaságra való nevelésre írhatnátok nekem 1-2 jó tanácsot...

köszke

Törölt nick Creative Commons License 2009.09.12 0 0 3235

Jaj de izgi, én is be voltam sózva mikor Sidit elhoztam :-)

Kívánom, hogy sok örömöd legyen benne!

Apropó, arra jutottam, hogy szeretnék egy kislány black 'n' ten spanit az arany 5 hónapos kanom mellé. Ha valaki tud olyan rendes embert, tenyésztőt, akinél előjegyzést tudok felvenni, szóljon légyszi :-)

Ivartalanítva lesznek, mert nem akarok babákat, egyszerűen csak nagyon jól mutatnának együtt és beleszerettem a fajtába :-)

andika0086 Creative Commons License 2009.09.11 0 0 3234

holnap jön az új családtag... örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt mert ha nem tudom mit kell tennem akkor majd ti segítetek... vagyis remélem

a kisfiú mellett döntöttem, és fekete

reggel 5 kor kelünk és megyünk érte

picit félek

panettone Creative Commons License 2009.09.11 0 0 3233
Kiváló minőségű amerikai cocker spániel kiskutyák eladók. Többszörösen győztes, champion import szülőktől. Érdeklődni lehet: 06309157118 Labancz József - Goldplated kennel    http://kepfeltoltes.hu/090911/amcsi1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg   http://kepfeltoltes.hu/090911/amcsi2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
andika0086 Creative Commons License 2009.09.10 0 0 3232

Sziasztok!

úgy néz ki én is spani tulajdonos leszek de egyelőre még nem tudom hogy fiút vegyek vagy leányzót.. hallottam már sok jót rosszat... segítsetek:-)

akoako Creative Commons License 2009.09.09 0 0 3231
FIGYELEM !!!

A spániel találkozó sokak kérésére két órával később kezdődik!!!
Szeptember 26-án 10:00-kor !!!
Helyszín továbbra is a Hajógyári-sziget, vasúti-hídon átérve a parkolóval szemben találkozunk.
www.spanieltalalkozo.fw.hu
Rencsa-baba Creative Commons License 2009.09.09 0 0 3230
Hello!

Köszönöm szépen a választ!Nos ugy néz ki lassan lehet hogy számithatok rá,persze lehet hülyeség,de észre vettük hétvégén hogy párom kutyája másképp viselkedik a kutyámmal.Párom kutyája is lány,most ezt nem ugy értem hogy agressziv vele,hanem pont ellenkezőleg nagyon figyel rá,egyfolytába ott van mellette.Mintha vigyázna rá.Aztán lehet hogy ez másnak köszönhető,de nem tudom.Persze majd kiderül.Csak izgulok,mert akkor nagyon figyelnem kell rá.A kan kutyák miatt.Mondjuk utánna nem lesz gondom,mert ivartalanitva lesz.Mégegyszer köszi!
Előzmény: Móki 07 (3229)
Móki 07 Creative Commons License 2009.09.09 0 0 3229

Szia!

Alapvetően minden szuka kutya tavasszal és ősszel tüzel, de mostanában ez már nem ennyire törvényszerű; gyakorlatilag az év bármely szakában tüzelhetnek. Az, hogy az első tüzelése mikor lesz, sok mindentől függhet, nekünk anno a kislány a tél közepén, alig 6 hónaposan már tüzelt. De olyanról is hallani, hogy 10 hónaposan tüzel először a kutyus, szóval ne aggódj, ha még nem tartotok itt. Nincs kőbe vésett időpont, hogy ekkor kell.

Előzmény: Rencsa-baba (3228)
Rencsa-baba Creative Commons License 2009.09.07 0 0 3228
Sziasztok!

Megtudnátok mondani,kinek mikor tüzelt először a spanija?Az enyém most mulott nemrég 7 hónapos.És nem tudom mikor várhatom az időpontot!Vagy ez minden kutyánál más?Köszi előre is!
Móki 07 Creative Commons License 2009.09.01 0 0 3227

Gazdit keresünk!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!