Én még új vagyok itt és tulajdonképpen az "ismertségem" is nagyon friss, mind Piton, mind pedig Alan személyével. Ha nem zavarok, szívesen bekapcsolódnék a beszélgetésekbe. :)
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ALAN RICKMAN! Boldog, boldog, boldog születésnapot kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod. :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):): Éljen, éljen!(itt most jönne az a fújós ízé, amit szilveszterkor szoktak) Éljen soká! Isten éltessen!:D
Bocsi, először valami szerverhibára hivatkozva nem továbbította a hsz.-emet, utána meg berakta kétszer is. (Nem ártana fejleszteni kicsit az Indexet, mert elég vacak sajnos...)
Én köszönöm, ha szavazott valaki. Végül sikerült beelőzni Hugh Laurie-t, de a közben lezárult szavazás végeredményéről sajnos semmi sincs az oldalon. :(((
Én is gondoltam már egy ilyen fórumos találkozóra.:):D Szerintem nem olyan rossz ötlet.:) Egyébként, amiben Tahi Tóth is benne van állítólag a Sylvia nagyon jó. Majd mesélek ne aggódj.:D
Én teljesen el vagyok veszve. Van, ahol azt hallottam(mint, ahogy egyszer a fórumba is írtam), hogy Tahi Tóth László ésLatinovics rokonok, de most ezt találtam: testvérei: Tahi Tóth Máté és Tahi József színészek, Tahi Tóth Sára, Tahi Tóth Gábor. Juupii! Szerdán látom majd őt a Vörös és Feketében!:D:D:D:D(igazából csak miatta megye:P)