Keresés

Részletes keresés

# Kadasman-Turgu # Creative Commons License 2005.10.23 0 0 230

"HOGY LEHET EZEN A KORLÁTON TÚLLÉPNI??????"

 

Próbálkozni kell, ennyi az egész. Az anyóssal való jó kapcsolat ápolásának híveként mondom :)

Előzmény: Elizabeth (227)
# Kadasman-Turgu # Creative Commons License 2005.10.23 0 0 229

"Sok baromságot kipróbáltam, de hogy akármelyik csajom anyját lestem volna, hogy belátok-e a blúza alá, vagy meg lehet-e szúrni, az eszembe se jutott ...Szomorúnak találom ezt az egészet, és visszataszítónak. Szerintem ez sem nem jópofa, sem nem sikersztori, sem nem jófejség ...Nem tudom mással érzékeltetni, csak azzal, hogy megkérlek, gondoljátok el, mit éreznétek, ha a feleségetek apátokat stírölné nyáron a kertben, amint fürdőgaytában jön-megy. Vagy hogy mit éreznétek, ha rájönnétek, hogy átjár éjszaka édesapátokhoz, miért ne alapon? ...egyszerűen nem hiszerm el, hogy erre szükségetek van ...szakorvosi segítséget kérnék ahhoz, hogy a vágyaimat, és az érzéseimet újra egy elfogadható mederbe tereljem."

 

Nem értelek, ha valakinek ez jó, csinálja. Én is szívesen kipróbálnám (majd dolgozom rajta). Legalább családban marad, nem? ;)

Előzmény: dof (219)
Elizabeth Creative Commons License 2005.10.23 0 0 228
Komolyan mondom, beleolvastam, ehhez képest az animálszex lókuki.


Elizabeth Creative Commons License 2005.10.23 0 0 227

Basszuskulcs, hát valahol kell, hogy legyen erkölcs is a világon. Nem ítélem el, ha valaki csalja a feleségét, magánügy, vagy mittudomén, több pasija van valakinek egyidőben, fura helyzetek is vannak, mindenféle átlagos párkapcsolati zűrök, de ha a lányom pasija hozzám próbálna közelíteni, úgy rúgnám tökön, hogy ajtóstul esne ki a házból. Ha ilyetén vonzódásom lenne, csírájában elfojtanám, a gyermekem miatt, de amúgy, épp a korkülönbség miatt, elképzelhetetlennek tartom a dolgot.

HOGY LEHET EZEN A KORLÁTON TÚLLÉPNI??????

Előzmény: Elza Bp (215)
# Kadasman-Turgu # Creative Commons License 2005.10.23 0 0 226

"Amióta a férjemet rajtakaptam anyámmal nem tudom mit gondoljak, a férjem jóval fiatalabb anyú pedig már az 50 felé közelít. A mai férfiak tényleg ennyire vonzódnak az idősebb (érettebb) nőkhöz?"

 

Én is lefektettem már több 50-es nőt. Barátnő/feleség anyukájához ilyen értelemben sajnos még nem volt szerencsém.

 

Történt valami említésre méltó nálatok azóta?

Előzmény: Elza Bp (215)
# Kadasman-Turgu # Creative Commons License 2005.10.23 0 0 225

Kedves Szentes és Túlfűtött!

 

Csak gratulálni tudok a kalandjaitokhoz. Őszintén, kicsit irigykedve.

 

Hadd adjak itt közre azért egy másik történetet is, amit az Idős hölgyek topicban olvastam Fairlane Fordtól:

 

"Én is nagyon rá voltam kattanva az idősebb korosztályra, de amióta barátnőm édesanyjával összehozott a sors, azóta teljesen meg vagyok elégedve. 23 év van közöttünk, a hölgy özvegy és gyönyörű lufi-mellekkel rendelkezik.

Egyik nap barátnőmet kerestem, de neki sürgősen be kellett menni a melóhelyre. "Anyuka" azért behívott kávézni amit persze elfogadtam, hátha addig hazaér a lány. Aztán már csak azon imádkoztam, nehogy hazaérjen. Reggel lévén még pongyolában nekifogott kávétfőzni. Akarva vagy akaratlanul, a megkötött pongyola mélyebb kivágást engedett, így láthattam a gyönyörű cickók egyikét persze selyemhálóingbe burkoltan. Hát mit ne mondja alig bírtam tovább. A farkam persze mint a cövek, de szerintem anyuka is észrevette, hogy észrevettem valamit, mert amikor hozta a cukrot és a tejet a kávémba már gyönyörűen ringott a melle jobbra és balra. Na ezt már nem bírtam tovább. Az ember fia ugye mégse kezd ki a barátnője anyjával, ezért a kávé után ki a fürdőszobába kezet mosni, leültem a fésülködőasztalhoz, és elkezdtem verni a farkam. Szerencsétlenségemre (?) rámnyitot, hogy nem hallott vízcsobogást, találtam -e törülközőt. Na azt a szégyent ha eltudjátok képzelni. Gyömöszöltem a farkam a helyére persze két másodperc alatt nem ment, viszont Ő mindent látott. Mosolygott, becsukta maga mögött az ajtót, egészen közel hozzám lépett úgy hogy a mellei a mellemet érték, és megjegyezte, hogy nem vagyok egy kicsit önző? Na itt elszabadult a pokol. persze először a melleit fogtam meg, ő pedig a farkam. Fejte egy kicstit, aztán szép komótosan szopni kezdett. Persze azonnal elsültem, de mire a hálóba értünk újra állt a szerszám. Hát ott minden volt, nem akarom részletezni a dolgokat, de azóta is Jó a kapcsolatunk. Persze a lány semmit nem tud. "

 

 

Vannak további fejlemények?

Hosszú Puska Creative Commons License 2005.10.23 0 0 224
a képes imitációból nem derül ki, hogy melyik vagy te, és melyik az anyuka:-)))
Előzmény: Törölt nick (223)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.23 0 0 223

Amikor a férjem elutazott vidékre, anyukával azon nyomban egymásnak estünk, mint az állatok...

 

Törölt nick Creative Commons License 2005.10.22 0 0 222
Ha nem kapcsoltátok föl a villanyt, akkor honnan tudod, hogy nem egy kopasz középkorú biztonsági őr feküdt be melléd hogy egy jó nedves szőrös mókussal leápolja a répádat?
Előzmény: Törölt nick (216)
oszibá Creative Commons License 2005.10.15 0 0 221
sikerült?
Előzmény: ezengemiserint (220)
ezengemiserint Creative Commons License 2005.04.06 0 0 220
Hogyan fektessem le az anyósomat?
Úgy, ahogy én:
http://www.tortenetek.hu/browse.php?act=detail&wid=1260&tid=4383

vagy, ahogy a helyzet hozza;)
dof Creative Commons License 2005.03.16 0 0 219

kedves Szentes és Túlfűtött,

 

valószínűleg nem idevaló vagyok, és igazából elborzadva olvastam a topic címét, de mivel láttam 1-2 dolgot az életben, klikkeltem. Titeket olvasva nem állom meg, hogy el ne mondjam a véleményemet, még akkor is, ha komoly anyázással kell számolnom így előre.

 

Igazából nehéz úgy összeszednem a mondandómat, hogy ne legyek se leereszkedő, se bántó, mert amit ti feszegettek, az a számomra természetes világon olyan messze kívül esik, mint a kakiszex (pedig annak is mennyi lelkes híve van, ugye).

 

Szóval azt gondolom, nők használt fehérneműjét még megszagoljuk. Lehet izgató is. Magam ezt csak olyan nővel tettem és tenném meg, akihez szexuális közöm van, és ismerem őt már alulról is...különben taszít. De ez ízlés dolga.

 

Az azonban nem ízlés dolga, hogy az anyósával ne dugjon az ember. Most én egy maradi alak vagyok itt, mert én aszondom, ha megnősültél, akkor a vágyaidat esetleg a feleségeddel töltsd ki. Hozzátenném, még enm vagyok 30, nem olyan régen nősültem, viszont előtte elég sok nőm volt. Van összehasonlítási alapom. Sok baromságot kipróbáltam, de hogy akármelyik csajom anyját lestem volna, hogy belátok-e a blúza alá, vagy meg lehet-e szúrni, az eszembe se jutott.

 

Az a javaslatom, hogy gondolkodjatok el azon, mi a francot kerestek a feleségetek mellett, a megfelelő helyen vagytok-e, egyáltaln minek megnősülni ehhez?

 

Szomorúnak találom ezt az egészet, és visszataszítónak. Szerintem ez sem nem jópofa, sem nem sikersztori, sem nem jófejség. Rendkívül szegényesnek, alpárinak, és mérhetetlenül gonosz dolognak tartom.

 

Nem tudom mással érzékeltetni, csak azzal, hogy megkérlek, gondoljátok el, mit éreznétek, ha a feleségetek apátokat stírölné nyáron a kertben, amint fürdőgaytában jön-megy. Vagy hogy mit éreznétek, ha rájönnétek, hogy átjár éjszaka édesapátokhoz, miért ne alapon? Az is van olyan vagény, nem?

 

fúj, egyszerűen nem hiszerm el, hogy erre szükségetek van. Ha mégis, akkor én ezt nagyon szégyellném, és szakorvosi segítséget kérnék ahhoz, hogy a vágyaimat, és az érzéseimet újra egy elfogadható mederbe tereljem.

 

nem tudok erre mit mondani. Kívánom, hogy túl tudjatok lépni ezen a dolgon.

d

Előzmény: Törölt nick (216)
mén Creative Commons License 2005.03.15 0 0 218

Csak úgy eszembe jutott :

Férj kicsit kimaradva óvatosan besurran, sötétben be az ágyba, majd a meleg popsit érezve "bekéreszkedik". Miután elment, kimegy a fűrdőszobába, s mit lát? az asszony nagy nyugalommal pedikűrözget a kád szélén! Te itt? kérdi szörnyű gyanúval, s rögtön visszamegy a szobába, ahol villanyt kapcsolva meglátja az anyósát az ágyban. Mama! Hát mért nem szóóÓLT!?

Fiam! 3éve nem beszélünk, mért pont most szóltam volna! :))))))

kata02 Creative Commons License 2005.02.24 0 0 217
Hát, ahogy beleolvastam a topcba nem a te párod az egyetlen sőt, ahogy olvastam több férfinak is megfordul a fejében a dolog, főleg, ha csinos, fiatalos anyósa van, és vannak akik a tettek mezejére is lépnek. Mondjuk én, mint nő ezt az egészet elítélem, és biztos, hogy nem lennék képes a saját lányom párjával ágyba bújni. Tényleg milyen anya az ilyen, még ha tetszik is neki a veje, akkor is legalább a saját lányát nézné. A férfiról is meg van a véleményem, nagy csalódás lehetett az biztos, de szerintem tisztázni kéne a dolgot, először anyáddal, majd a pároddal, ha magdba tartod nem jó, mert mindig kínozni fog a dolog, amíg így hármasban együtt éltek.

Előzmény: Elza Bp (215)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 216

 

Szervusztok.

 

Én annyit tennék hozzá a témához, hogy nekem is hasonlóan kezdődőtt mint "túlfűtött" kollégámnak. Én is az anyósom fehérneműit csodálgattam, szagolgattam (persze a használtat), egyetlen egyszer a fürdőszoba ajtó résnyire nyitva volt és akkor tudtam egy másodpercre megcsodálni lábait. Ellenben túlfűtöttel viszont én nem képzeltem el a szexet 3asban a feleségemmel és az anyósommal. Pár hete a feleségem kapcsolatunk óta először nem aludt otthon mert munkahelyi dolgai elszólították. Édesanyja azt az egy éjszakát használta ki, nem én fektettem le az anyósom hanem ő engem. Már mindketten lefeküdtünk, késő éjjel azonban feljött hozzám az emeletre, még a villanyt sem kapcsolta fel csak bebújt mellém az ágyba, erre ébredtem fel... Életem legjobb szeretkezését éltem át aznap éjjel. Nekem ennyire jó még sohasem volt. Sosem éreztem ennyire az összhangot, hihetetlenül nedves volt a szőrős mókusa... A mellei pedig nagyon érzékiek voltak és finomak. Nagyon tetszett ahogyan élvezte a szexet, ahogyan sóhajtozott, és hangot adott orgazmusának. A feleségemmel és a régi partnereimmel is jó volt a szex de ez valami egészen más volt. Utána nem szólt semmit pár percig pihentünk majd lement a földszintre és aludt tovább. Azóta nem beszéltünk róla.

Elza Bp Creative Commons License 2005.02.24 0 0 215

 

Amióta a férjemet rajtakaptam anyámmal nem tudom mit gondoljak, a férjem jóval fiatalabb anyú pedig már az 50 felé közelít. A mai férfiak tényleg ennyire vonzódnak az idősebb (érettebb) nőkhöz? Vagy ez csak egyfajta betegség náluk? Akik érintettek a témában légyszíves nyilatkozzanak! Esetleg vanolyan aki kigyógyult ebből?

fougamin Creative Commons License 2005.02.24 0 0 214
adj neki egy influenzás puszit! :-)))
tulfutott Creative Commons License 2005.02.24 0 0 213

Sziasztok

 

Nekem is volt egy-ket erotikus elmenyem anyosommal. Anyosom a 40 eveinek vegen jar, egy vekony csinos no. A labai nagyon szepek es formasak, a csipolye noiesen gombolyu, a mielei kicsik de pl.: kosztumben feher ingalat jol mutatnak.

Az elso ilyen elmenyem akkor tortent amikor anyosom furdes utan felprobalta a felesegem combfixes harisnyajat. Egy szal furdokoppeny volt rajta selytetve hogy ezen kivul semmi. Szepen leult szethuzta a labain a furdokoppenyt es lasan felhuzta a harisnyat, mindezt halaos nyugalommal elottem, persze en mast sem tudtam nezni mint a formas labait.

Masik elmenyem: altalaban meltartot hord meg othon is (pedig szerintem nem lenne ra szuksege), egyik alkalommal megsem volt rajta, mondanom sem kell le sem vettem a szemem az agaskodo melbimboirol. Aztan probaltam ugy helyezkedni hogy a szeles nyakivagasu polo ala lasak es sikerult. Gyonyoru kis melleket lattam amik feszeseknek es kemenyeknek tuntek rajtuk apro duzadt melbimbokat, a latvany azota is elottem van.

Anyosom a ruhakat altalaban a furdo szobaban szaritja tobbek kozott a fehernemuit is. Es nem csak nagyi bugyikat van egyket olyan csipkes darab amit ha elkepzelek rajta... Nem tudtam megalni hogy ne vegye kezbe egyikuket masikukat. Szerintem izgato egy olyan fehernemut megerinteni amirol tudja az ember hogy azokhoz a bizonyos helyekhez ert. Engem a nok intim illata is felizgat (persze ha az egy tiszta illat), igy gondoltam jo lenne egy olyan fehernemujet talalni amit meg nem mosot ki. Es egy nap talaltam is furdes utan az aznapi ruhait a furdoben hagyta. Miutan felesegem lefekudt vissza mentem a furdobe es megkerestem anyosom aznapi bugyijat. Es mit mondjak isteni elmeny volt erezni a nemiszerve illatat es megirinteni a foltot amit hagyot.

Remelem meg lesznek vele hasonlo elmenyeim, azt nem hiszem hogy a lefektetesevel megrobalkoznek mert a felesegem nagyon szeretem, de az ilyen es ehhez hasonlo helyzeteket nem lehet kihagyni. Mikor ramjon azert elfantazialok azon meilyen lenne vele a sex, foleg ha elkepzelem hogy harmasban csinaljuk a felesegemel es anyosommal, ltalaban megvan a hatasa...

kertészboy Creative Commons License 2005.01.31 0 0 212

- Anyuka fáradt?

 

- Igen fiam!

 

- na, jöjjön akkor feküdjünk le!

 

TTAMAS Creative Commons License 2005.01.31 0 0 211

Késő van már anyuka, tessék menni lefeküdni.

 

:))

Gandas Creative Commons License 2005.01.31 0 0 210
Közzétennéd?
Előzmény: Törölt nick (206)
bmwe34 Creative Commons License 2005.01.31 0 0 209

Paci-1!

 

Ebben a faluban, csak ez az egy család lakott??? Mert ez így elég belterjes....:-DDDD

Előzmény: Paci-1 (190)
_ Liar _ Creative Commons License 2005.01.31 0 0 208
:) ilyen megeshet egyáltalán? :)
Előzmény: Törölt nick (200)
bmwe34 Creative Commons License 2005.01.31 0 0 207

2 dolog jut erről eszembe:

 

egy Juliette Binoche+Jeremy Irons film és Milan Kundera egyik könyve, ahol is az élettársat elcsábítja a barátnője anyja...

 

Minkettő elég bizarr szerintem, bár az élet hoz néha nagyon húzós és váratlan dolgokat. Egy biztos: valószínűleg rókáznék egy olyan nőtől akivel a szülőm tekert, ráadásul ha ilyen helyzetbe kerülnék, tuti hogy csak egy masszív, gyors dugás lenne belőle. Ebből adódik hogy szimplán a vadkefélésről szól, semmi másról.De ha már fordultál le nőről az aktus után azzal, hogy "na akkor most sürgősen lelépnék, mert nincs miről és nem is akarok beszélni semmiről", szóval akkor el tudod képzelni milyen szar lesz, pláne hogy ezt előbb-utóbb megérzi a másik, neked meg kellemetlen lesz minden találkozás, mert anyu szeme ragyogni fog az örömtől, te meg nem tudod majd hová nézz.

És marhára hamar rájössz hogy ez egy elég ciki kelepce, se ide.se oda.

Volt már olyan hogy anyu jól nézett ki és illegette magát, de akkor sem érdemes.

A barátnőddel való kapcsolatot tutira szétcseszed vele.

Eszembe jutott még egy film: Diploma után-Dustin Hoffmannal. Elég ritka szerintem, hogy vmi úgy érjen véget...

Az megint más dolog, hogy mondjuk egy kapcsolat után összefutsz anyuval, aki történetesen bombázó és lerántja rólad a nacit...

 

Különben vannak jó színészek(férfiak) csak azokra a nők azt mondják hogy gátlástalan, vagy azok jól kezelik a nőket, nehéz belőlük hülyét csinálni.Nőben is van ilyen bőven, szóval színészetben nem becsülném le így a férfiakat.

Ja és volt egy film azzal a bizonyos nyálasképű Hugh Grant-el, amikor az esküvőn egy asztalhoz ültették a voltbarátnőjével és annak az anyjával, történetesen mindkettő megvolt neki:-DDDDDD

 

poénnak jó, de másra...

 

Traider Creative Commons License 2005.01.31 0 0 205
MILF!
slugamano Creative Commons License 2005.01.31 0 0 204
Van más ilyen topic,

http://www.torzsasztal.hu/Article/showArticle?t=9049121&la=26726014
Előzmény: Gandas (202)
bindera Creative Commons License 2005.01.31 0 0 203
nOnO :))
Gandas Creative Commons License 2005.01.31 0 0 202
Az "Idős hölgyek" topicban olvastam egy érdekes sztorit ebben a tárgykörben Fairlane Fordtól. Arra lennék kíváncsi, kinek milyen tapasztalatai vannak erről a dologról.
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.05 0 0 200
Az anyámra borítanám rá az asztalt először. Már ha efféle veszély tényleg fenyegetne.
Az a nő, aki ilyet tesz a lányával, sokkal rosszabb, mint a "gonosz hím".
Előzmény: Paci-1 (199)
Paci-1 Creative Commons License 2002.12.05 0 0 199
Bocs Cat, de a történet másikfele a mamádról szól! Öt is kirúgnád?
Arról van szó, hogy az aktushoz két személy szükségeltetik! Az alap persze az, hogy ez egy ronda dolog, DE, ez a topic jórészt arról szól, hogy ezek a gonosz hímek! Nem sok elmarasztaló kritika volt edddig a mamákról. Arról nem is beszélve, hogy a kedves hölgyeknek, akik nyilatkoznak, még lesz egyszer vejük is.( Persze, ha elötte születik kislányuk.) Ez az egész dolog, nem - igazán párját ritkító, egyedi eset, Bár statisztikát még nem olvastam róla! :-)
Előzmény: Törölt nick (198)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!