Sziasztok!Segítséget kérnék,szerintetek ez mit jelent?:Being with people I like (and not being with people I don't like).Ha valaki tudja annak előre is köszönöm szépen!
hali, az elmult fel napot azzal toltottem, hogy kideritsem, hogy mondjak angolul azt, hogy "vadgazdálkodás", "vadgazda-mérnök", "vadászati állatan"... itt nem tuddja valaki véletlenül?
Informális, vagy kissé szlenges szövegekben találkoztam a "My,yes" vagy "Oh my, yes" kifejezéssel, de nem találok sehol leírást ennek leírására, mire használják, minek felel meg magyarban. Indulatszó, hangulatjelző? Milyen helyzetekben használatos?
Lehet, de mint itt többször bebizonyosodott, nálad azért sokkal jobb. Biztos mert kicsit többet forogtam angol anyanyelvűek között, mint te. Mint mondtam tanulj meg angolul, aztán gyere vissza. Akkor talán vitaképes leszel.
arról is, amihez viszont más jobban ért, többet hallott, olvasott, tnault stb. róla:P
a nyelvtanízűhez. elvégre magától tanulta.
másrészt, nem emlékszem már ki, de nem pont azt kifogásolta vki, h. a nyelvtankönyvek nem életszerűek? meg hogy nem is azt írják le, ahogy bessélnek. a tesóm Floridában pont az ellenkezőjét tapasztalta. én meg már ezt is, azt is majdnem 3 év angliaia lét alatt.-
Nem a Lócitól ennyire megijedni: imád vitatkozni, mi meg őt imádjuk :-) Még mindig az a kérdés, mennyire formálisat akarsz, könyvízűt, utcán elhangzót, stb... Mondjuk, oda inkább vmi pozitívabbat javasolnék -szakmai ártalom? :-)
Érdekes, egy ártatlan kérdés ilyen vitát szült... alig merem leírni, hogy csak Yahoo messenger status message-nek szánom, hátha egy régi jóbarát(nő) felfigyel rá és esetleg ír... :-)
Igazi szakertőktől kérdezem, hogy hogyan kell igazán szép, frappáns, irodalmi angol nyelven azt mondani hogy "Lehet, hogy nem is létezem"
Valami olyasmire gondolok, hogy "I may even not exist" vagy "I may not be at all" vagy ha ezen nyelvi koholmányaim közül valamelyk tényleg helyes és jó angolul, akkor megerősítést kérek. Köszönöm...
Nem beszélek angolul szóval felesleges kritizálni amit fordítottam de helyesen hogyan lenne angolul?
Kövesd! Follow it! Újítsd meg! Renew it! Bízz benne! Trust in it! Ne add ki túl könnyen,de add bele mindenbe! Do not deliver it easily but contribute it to everything! Öntsd ki valakinek! Pour your heart out Tartsd közel szeretteidhez! Keep it near your familiar! És bárki is próbálta összetörni sose félj kitárni! And anybody tried to break,never be afraid to open up! Akár hideg akár meleg. Even cold even warmth. Még ha kőböl is van. Even If it's from stone. Vigyázz rá nagyon! Take care of him very much! Ő a központja mindannak ami vagy! It's centre for all that what you are!