Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.01.13 0 0 92
Én például őket is találtam, de még nem próbáltam....
http://www.lizaletting.hu/
Előzmény: Citizen X (91)
Citizen X Creative Commons License 2009.01.13 0 0 91
Üdv,

Londonba mennénk (két fő). Tudnátok igényes, megbízható szállást 1 hétre április vége-május eleje környékén.
davegahan1 qukkac citromail ponty hu
Köszi!
inezz Creative Commons License 2009.01.05 0 0 90
Rövid távra, turistáknak 22font/fő/éjszaka

elérhetőség
www.londonbanszallas.hu
inezz Creative Commons License 2009.01.05 0 0 89

Fiatal lány szobatársat keres, 25 nm-es szobába, 70 font/hét

képek a házról, elérhetőség:

www.londonbanszallas.hu

balazs.89 Creative Commons License 2009.01.02 0 0 88
Sziasztok!
Barátnőm és én double szobát keresünk 2-3 éjszakára február vége közepe fele, időpont még nem fix. Diákok lévén kicsi a budget, nincsenek nagy igényeink, ide, vagy e-mail címemre várok ajánlatokat, infókat!
Köszönöm a segítséget.

Balázs

balazs.kapronczai@gmail.com
eb2004.hu Creative Commons License 2008.11.13 0 0 87
Egy 4 szoba nappalis házban november 23-ától kiadó egy dupla- és egy singli szoba 5 percre a Leytoni metrómegállótól. A szobák bútorozottak (singli 70, dupla 140 font/hét). Van egy közös nagy konyha és 1 fürdő.

Érdeklődni a 07533631554 vagy a 07842380034- es számon lehet illetve emailben harkaly2@hotmail.com címen.

rugo- Creative Commons License 2008.10.06 0 0 86

Hogyan próbálják átverni a Londonban lákást/szállást kereső külföldieket? Hogyan akarják elszedni a pénzed?

A napokban kerültem szembe egy (számomra) újfajta átverési próbálkozással.

Ime (vigyázzatok!):

Aki külföldre készülődik hogy szerencsét próbáljon (meló) általában első nekifutásra szétnéz a NET-en és megpróbál lehetőleg olcsó de számára megfelelő lakást/studiót/szobát bérelni. Rengeteg hirdetés található különböző site-okon de vigyázzatok sok a rossz fiú/leány akik csak a pénzed szeretnék kihúzni a zsebedből.

Hogyan? Igy:

Remek hirdetés, az átlagosnál olcsóbb heti vagy havi bérleti dij (igy sokan mozdulnak rá).

gyönyörű képek, klassz leírás, jó környék, szuper felszereltség.

A hirdetésben általában csak egy e-mail cim van kontaktnak.

Irsz a cimre.

Jön a válasz hogy "..igen kiadó...de...én visszaköltöztem a szüleimhez Görögországba (vagy más meszzi városban tartozkodom etc.etc) igy nem olyan egyszerű visszautaznom Londonba (vagy ahol a lakás hirdetés szerint van). Már többször átvertek úgy hogy a megbeszélt időpontban nem jött a leendő bérlő igy feleslegesen utaztam/költöttem a pénzem/időmet etc.etc... " Ezért kéri az ürge hogy valamilyen módon bizonyítsd be hogy a bérleti szándékod komoly és pénzed is van rá.

Itt általában kicsit függőben hagyja a témát, esetleg azt irja hogy javasolj Te valamilyen megoldást... Aztán kis idő múlva (másnap) jön az újabb levél melyben irja: értsd meg hogy szeretne biztosra menni ezért azt találta ki hogy a lakás első havi bérleti diját és általában a kauciót a Western Union-al küld el egy jóbarátodnak, rokonodnak, ismerősödnek (tehát nem neki a lakás kiadójának!) majd ha ez megtörtént akkor az átutalási megbizás másolatát küld el neki mintegy bizonyítékot arra hogy a pénz megvan és tényleg komoly szándékod.. Általában hozzáteszi hogy mivel igen sok az érdeklődő ezért aki elsőnek küldi a papirt azé lesz a kégli....

Majd folytatja azzal hogy ha elkülted az utalás másolatát akkor egyeztettek egy időpontot majd és megnézheted a lakást. ha tetszik akkor elrendezitek a popírokat, almentek a bankba (ahová a Western Union-al utaltad a pénzt) kiveszitek és a bolt megköttetik.

A fenti "móka" első nekifutásra tök jól hangzik....hiszen még hangsúlyozta is az ürge hogy ne neki küld a a pénzt, azt küld a legjobb ismerősödnek, rokonodnak, akárkinek ...a lényeg hogy abban a városba menjen a zsozsó ahol a lakást hirdeti, igy a gyanútlan delikvens akár be is dőlhet.... Főleg ha nem ismeri a Western Union-os készpénzküldő szolgáltatást!

Mert arról van szó hogy a Western Union helyi fiókja annak adja ki a pénzt aki megmondja:

kitől jött

mi a cimzett neve

és cimzettként igazolja magát

valamint ismeri a pénz feladásakor kapott tranzakciós kódot (jelszót - ha úgy tetszik)

Mivel az utalási megbizást te átfakszoltad/elküldted a lakás vélt kiadójának (ez volt a javaslata az üzleti szándékod komolyságának bizonyítására) ezért neki már csak annyi dolga marad hogy valahogy igazolja magát hogy ő a cimzett (ezt manapság megszervezni már nem túl bonyolult feladat - hamis jogsi/igazolvány) és máris viszi a pénzedet...(Minden adatot ismer amit meg kell adnia a Western Union helyi fiókjában ahhoz hogy felvegye a pénzt és azt adott esetben bizonyára meg is tenné! Igy aztán löttek a pénzednek meg a bérlendő kéglinek is (általában a hirdetés más valós de jóval drágább hirdetésből van kiollózva)

TEHÁT NAGYON VIGYÁZZ! Ha ilyen vagy hasonló tartalmú levelet kapsz egy kiadó lakás/szoba bérlésével kapcsolatos érdeklődésedre akkor azt a hirdetést felejtsd el gyorsan és semmiféle további egyezkedésbe ne bocsátkozz vele mert CSALÓ !!!

Két nap alatt három ilyen estbe botlottam. Mindegyik átverési szándék alapeleme hasonló - a Western Union-os pénzküldésre alapozott- a mellé tett történet/mese kicsit változó.

Soha senkinek ne adj ki előre adatokat, soha senkinek sehová ne küld előre pénzt!!!

Itt némi további infő is található a dologról:

http://www.gumtree.com/london/52/28534552.html

üdv

rugo

Manyi55 Creative Commons License 2008.09.29 0 0 85

Megadnád az elérhetőségét, és hogy melyik metróállomáshoz van közel? Esetleg az utcág is?:) Nekem már van szállásom, de valószínűleg jönnének a lányom barátai is, és nekik kellene.

e-mail:  mosolyogj@citromail.hu

Előre is nagyon köszönöm!!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2008.09.28 0 0 84

Ismerosom kiadja a lakasanak egyik szobajat.

A lakas a 2. zonaban van, eszak-londonban.

Gyerekeket is tud fogadni.

A szallas 1 napnal tobb idore 15 font per fo per ej. (egyebkent 20)

inezz Creative Commons License 2008.09.28 0 0 83
Szoba kiadó olcsón a Seven Sister's metró állomásnál 3 halószobás házban.
Kíváló közlekedés (Victoria Line), 15-20 percre az Oxford Street-től.
Nagyon tiszta, szép, rendezett házban francia ágyas vagy két-három ágyas szobákat kínálunk. A konyha teljesen felszerelt. A házhoz saját kert tartozik.

Hosszú távra, 70-75 angol font/hét/fő rezsivel együtt. (minimális tartózkodás 2 hét)

Rövid távra, 22 angol font/fő/éjszaka

Fizetés a helyszínen, megérkezéskor angol fontban vagy ennek megfelelő forint értékében.

Transfer a reptérről megoldható.

+ 36 20 9294 107
+ 44 7904 0715 58

inessabondar@hotmail.com

KÉPEK:
www.londonbanszallas.hu
Manyi55 Creative Commons License 2008.09.28 0 0 82
Kettő vagy három?
Előzmény: Babapiskóta (79)
F. Barna Creative Commons License 2008.09.27 0 0 81
Hazafiság? Kizsákmányolás? A pizzásfiú kapitalizálódása? A jobboldali, orosházi képviselő fia igazi nagy kapitalistaként zsákmányolja ki a Magyarországról Londonban szerencsét próbáló honfitársait. Túlzsúfolt. 10-12 fős szállások, embertelen körülmények, hamis ígéretek, gengszter módszerek, megfélemlítés, deposit biztosítás kikerülése, council tax visszaélés, H.M.O. feltételek áthágása, adó megkerülése. Rothadó falak, egér, csótány, melegvíz hiánya, bed bug-os szobák. Középkorra emlékeztető körülmények, hamis ígéretek. Kérdések: Mi a cél? Mindenáron pénzhez jutni és az egyébként is szükségben szenvedőket sarcolni? Működhet ez legálisan manapság? Hol vannak a hatóságok ilyen esetekben? Ki segíthet? Választ vártok? Hamarosan több szerencsétlenül járt személy helyszíni beszámolója! folyt. köv.…
ildo28 Creative Commons License 2008.09.02 0 0 80

Sziasztok!

2008.október 26-29 között 3 éjszakára keresek szállást Londonban.elsősorban az 1-2. zónában 2 felnőtt és egy 5 éves gyerek részére. Több szállásfoglalón a gyerek miatt elutasítottak, mivel nem pótágyazható a szállodai szobák része (tudom, hogy nagyon kicsik a szobák), ahol pedig találtam szobát, a gyereket felnőtt árban számították. Igényeink "egyre kisebbek", tiszta, kulturált fürdős szoba reggelivel. Aki volt már ilyen megbízható, korrekt szálláson, írja meg.

Babapiskóta Creative Commons License 2008.08.27 0 0 79
Sziasztok!

Londonban keresek szállást okt 10-12 időtartamra 2-3 fő részére.
Ha bárki tud valami olcsó, megbízható helyet, kérem értesítsen.

Bp
Vartna Creative Commons License 2008.08.03 0 0 77
Londonban turistáknak szoba kiadó!

London központjától pár metromegállóra (Highbury-Islingtont a Victoria és Holloway Road a Piccadilly metrovonalon) külön fürdőszobás, franciaágyas szoba, tiszta, modern lakásban, nyugdíjas házaspárnál kiadó.
A szoba ára 2 személy/65 font/nap, 1 személy/40 font/nap, reggelivel + 5 font személyenként.
Kis gyermekágy/extra matrac megoldható:  2 évesnél kisebb gyermekeknek
ingyen, 2 -14 éves gyermekeknek 10 fontért.Ingyenes internet!
Érdeklődni lehet:
Porjesz Tamásnál: otthon: 00 44 (0) 20 75 029 743, mobil: 00 44 (0) 7767843681 ill. porta100@yahoo.com
vagy Todorova Roszicánál:   00 44 (0) 79 00 475 844, ill. rossitza@freemail.hu vagy r_todorova@hotmail.com  

Bed and Breakfast in London

Room to let by retired couple close to the London city, minutes away from
Highbury-Islington (Victoria line) and Holloway Road (Piccadilly line) tube
stations.  The double bedroom is in a modern flat and comes with a
separate bathroom. The price is Ł 65/night for double occupancy and  Ł 40/day for a single person (breakfast is served on request at Ł 5/person additional charge).
The room can fit an accompaning child (below 2-year-old for free and below
14-year-old at Ł10/day additional charge).
For booking please contact either
Tamas Porjesz  home: 00 44 (0) 20 75 029 743, mobil: (+44 (0) 7767843681 or porta100@yahoo.com) or
Roszica Todorova  00 44 (0) 79 00 475 844 or rossitza@freemail.hu or r_todorova@hotmail.com

SZÖCSKE Creative Commons License 2008.07.21 0 0 76

Sziasztok,

Augusztus 13-22-ig otthon tartozkodom, igy erre az idore kiado a single room, amelyben lakom, a 9 napra 90 fontert. Idealis annak, aki latogatoba jon.. New Malden jo es biztonsagos kornyek,Temzeparthoz kozel,kb 30 percre a belvarostol, Victoria stationtol. Vonatpalyaudvar 2 perc, buszmegallo szinten, kornyeken rengeteg uzlet.

Rendes, megbizhato, es valamelyest tisztasagszereto (nem manias..) emberket keresek. A tobbit megbeszeljuk. Ha erdekel, hivj vagy hagyj uzenetet!

Szep napot mindenkinek
Bogi
+447508035059 (mo-rol)

07508035059 (uk)

Northlondon Creative Commons License 2008.06.09 0 0 75
Szállást keresel?

Az Irány London! segít:
- Szállásügyekben
- Angol bankszámla nyitásában
- Londoni munkainformácókkal és ügynökségek elérhetőségeivel a gyorsabb elhelyezkedés érdekében
- Reptéri transzferrel

Szállásaink Észak-Londonban a 2-es és 3-as zónákban találhatóak , 4-5-6 szobás családi házak, melyek azonnal beköltözhetőek, bútorozottak, minden szükséges dologgal felszereltek (háztartási eszközök, wireless internet).
A környék tömegközlekedési eszközökkel könnyen elérhető, busz, vonat és metró állomás, bevásárló-és szórakoztató központok, olcsó angol nyelviskola közelében amit előszeretettel látogatnak a londoni magyarok.

PLP Services LTD
07949597340-Angliából
00447949597340-Magyarországról
E-mail: info@iranylondon.hu http://www.iranylondon.hu
gitus Creative Commons License 2008.05.25 0 0 74
Sziasztok!

Szobát keresek londonban, lehetőleg nem Walthamstowban.
Olyan helyen, ahol esetleg van valami jó iskola a környéken.
Barátnőmmel ketten készülünk menni, julius elején.
Aki tud valami jót, kérem segítsen.
inezz Creative Commons License 2008.05.24 0 0 73

KEDVES ARPAD CSALAD!

sokkolt a hazugsag,amit az iment olvastam,ugyanis nem tukrozi a valosagot!

akkor leirnam,hogy hogy is volt ez valojaban...

az elejetol megmondtam maguknak,ha 8-an akarnak jonni,akkor 4 szobat kellene foglalni,mivel a szobak 2 szemelyesek!megertem magukat,hogy penzt akartak sporolni es beferni 8-an 2 szobaba.erre fel mondtam,hogy tehetek kivetelt es ESETLEG megvehetem a potagyakat!ezek utan On NEM jelentkezett,igy e kerdes nyitott maradt.termeszetesen nem vettem meg,mivel maga hosszu ideig nem jelentkezett az utazas utolso estejeig.ebbol nyilvanvalova valt szamomra,hogy targytalan a dolog es talaltak maguknak kedvezobb szallast,mivel nem allapodtunk meg semmi biztosban!!a tobbi hazugsag,mi szerint en tobb embert is atvagtam,konnyen megcafolhato.szivesen megadom a vendegeimnek a szamat,hogy megbizonyosodhasson afelol,hogy mindenki meg volt elegedve a szallassal!

ES olyan,hogy en valaha is elore kertem volna penzt,nem fordult elo!!!

csalasra nincs szuksegem,mivel tobb sikeresen mukodo vallalkozasom van.

Maga biztosan a tobbi 7 ember elott(akikkel jott Londonba) szeretne tisztara mosni a becsuletet ezzel a hamis allitassal,mivel gondolom On volt megbizva a szallas foglalassal..

Inez

inezz Creative Commons License 2008.05.11 0 0 71
Szoba kiadó olcsón a Seven Sister's metró állomásnál 3 halószobás házban.
Kíváló közlekedés (Victoria Line), 15-20 percre az Oxford Street-től.
Nagyon tiszta, szép, rendezett házban francia ágyas vagy két ágyas szobákat kínálunk. A konyha teljesen felszerelt. A házhoz saját kert tartozik.

Hosszú távra, 50-70 angol font/hét/fő rezsivel együtt. (minimális tartózkodás 2 hét)

Rövid távra, 19 angol font/fő/éjszaka

Fizetés a helyszínen, megérkezéskor angol fontban vagy ennek megfelelő forint értékében.

+ 36 20 9294 107
+ 44 7904 0715 58

inessabondar@hotmail.com
Zizicsaj Creative Commons License 2008.05.07 0 0 70

Sziasztok! Szép napot! :)

Én Londonba készülök, dolgozni és nyelvet tanulni, és embereket keresek, akivel/akikkel együtt vághatnék bele a "nagy útazásba", vagy Londonban élő magyarok segítségét kérném, szállás, munkavállalás, nyelvtanfolyam, szükséges papírok intézésében tudna -e valaki segíteni, vagy csak megosztaná tapasztalatait velem!

E-mailben, vagy itt várom a válaszokat!

Minden segítséget előre is köszönök! ;)

microdrive Creative Commons License 2008.04.30 0 0 69
sziasztok...szobár keresek jövö hétre 4-5 napra....igényeim nincsenek...olcso legyen..és legyen wifi...ennyi...és legyen valami metro a közelben....várom valaki ajánlatát...üdv
DereX Creative Commons License 2008.04.14 0 0 68

Majusi koltozessel szobak kiadoak. Double: 120/het single 85/het

Tovabbi info:

http://www.szallaslondonban.lapunk.hu

Udv: David

Zitazo Creative Commons License 2008.04.05 0 0 67
Sziasztok!!

Hugommal mennénk nyáron (júli-augusztus) 4-5 napra Londonba. Ehhez érdekelne valami olcsó szállás, mert túl sok pénzünk nincs :) Ha lehet az 1-2 zónában, de az se baj, ha kijjebb van. És persze tök jó lenne, ha a repülőtértől könnyen megközelíthető lenne!
Szerintetek érdemes 4 napra ilyen Oyster kártyát venni? A főbb látványosságokAt már láttuk, most végülis főleg vásárolni mennénk...

Ha van vmi jó tippetek írjatok: zitazoltan@gmail.com

Köszi!!
inezz Creative Commons License 2008.03.30 0 0 66
Seven Sister's metró állomásnál. 3 halószobás házban kíváló közlekedés(Victoria Line), 15-20 percre az Oxford Street-től.

Nagyon tiszta, szép, rendezett házban francia ágyas vagy két ágyas szobákat kínálunk. A konyha teljesen felszerelt. A házhoz saját kert tartozik.

Hosszú távra, 50-70 angol font/hét/fő rezsivel együtt. (minimális tartózkodás 2 hét)

Rövid távra, 19 angol font/fő/éjszaka

http://www.londonbanszallas.hu/

+ 36 20 9294 107
+ 44 7904 0715 58

inessabondar@hotmail.com
Kisharesz Creative Commons License 2008.03.03 0 0 65
Hali!

Januárban voltunk Londonban, olcsó szállásunk volt, de összefutottunk magyarokkal, akik tudtak volna mégolcsóbbat. Készítettem egy élménybeszámolót az utunkról, ebben bővebben a szállás címke alatt itt olvashattak londoni szállásokról. Meg persze sok minden másról is... :)

Még ezt a greenwich-i bejegyzést nem tudom megállni, hogy ne linkeljem be, az a mókus őrületes volt! :)
nisa80 Creative Commons License 2008.02.21 0 0 64

Marcius 7 en mennek egy baratnommel hosszu tavra londonba, de meg nem talaltunk szallast. EK Londonban szeretnenk egy dupla szobat Stratford vagy Walthamstow kornyeken.Ha valaki tud valamit, az legyen szives szoljon. Irhattok az email cimemre is picurka80@citromail.hu

Elore is koszi

amenic Creative Commons License 2008.02.05 0 0 62

Áprilisban mennénk ketten lányok Londonba, 4-5 napra. Olyan szállást keresünk, ami kultúrált, nincs a világ végén, tehát autó nélkül, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a city, és persze ne legyen egy vagyon (kb 50-70 font 1 szoba 1 éjszakára).

Vagy ha tudtok valami jóféle, megbízható hostelt, hotelt annak az elérhetőségét is megköszönöm! :)) Mondjuk 8-10 ágyas hostelben nem szívesen szállnánk meg...

Előre is köszi:))

latex-71 Creative Commons License 2008.02.03 0 0 61
Találtam Londonban egy aranyos hostelt. 4 éjszakát aludtam egy 10 ágyasban, és ez 34 fontba került. Az árban csomagmegőrzés, WiFi is benne volt, de nekem az On-line Chekin-ért (nyomtatással) se kértek pénzt, sőt a szoba elhagyása után használhattam mindent még (főzöcskéztem, interneteztem, amíg a városban csatangoltam, csomagőriztek)
A reggeli (ami szintén az árban benne foglaltatik) az all you can eat típusú. Tea, Tej, kávé, piritós, vaj, jam, müzlik, mogyoróvaj, meg pár ilyesmiből állt. (sőt, ezek nem lettek elzárva, így később is ehettem a főztömhöz piritóst.
Közlekedésileg rövid (max párszáz m) sétányira kb. 6 buszjárat volt, amikkel könnyen be lehetett jutni a centrumba (Viktoria háztól házig 20perc)
Egyébként csendes barátságos hely. Én amíg ott aludtam addig a notebookomat is az ágyamon hagytam a többi cuccommal együtt, amíg a városban voltam, senki se nyúlt hozzá. Távolsága légvonalban az Parlamenttől, az Eye-tól is. kb. 1 km.

http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/JourneysWaterloo-London-528

Jó hely, merem ajánlani!

(szálltam előtte még a travelodge szállodában, az nyilván más kategória, és arról már írtam ugyanitt.)

(Egy másik hostel után, ("bestplace" in Paddington) főleg jónak tűnt...)
telekam Creative Commons License 2008.01.25 0 0 60
Londonban turistáknak szoba kiadó!

London központjától pár metromegállóra (Highbury-Islingtont a Victoria és
Holloway Road a Picadilly metrovonalon) külön fürdőszobás, franciaágyas
szoba, tiszta, modern lakásban, nyugdíjas házaspárnál kiadó.
A szoba ára 40 font/nap, reggelivel + 4 font személyenként.
Kis gyermekágy/extra matrac megoldható: 2 évesnél kisebb gyermekeknek
ingyen, 2 -14 éves gyermekeknek 10 fontért.
Lehetoseg internetezni!
Érdeklődni lehet:
Porjesz Tamásnál: otthon: 00 44 (0) 20 75 029 743
vagy dr.Todorova Roszicánál: 00 44 (0) 79 00 475 844, ill. rossitza@freemail.hu

Bed and Breakfast in London

Room to let by retired couple close to the London city, minuets away from
Highbury-Islington (Victoria line) and Holloway Road (Picadilly line) tube
stations. The double bedroom is in a modern flat and comes with a
separate bathroom. The price is Ł 40/day (breakfast is served on request
at Ł 4/person additional charge).
The room can fit an accompaning child (below 2-year-old for free and below
14-year-old at Ł10/day additional charge).
For booking please contact either
Tamas Porjesz home: (+44 (0) 20 75 029 743 or
Roszica Todorova (+44 (0) 79 00 475 844 or rossitza@freemail.hu).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!