Gratulálok az egész csapatnak vezetőségnek. megérdemltétek. lényegében a második legjobb nemzetközi évadban behúztátok a nemzetközi kupát....akkor aznap amikor kellett.nagyon pozitív az egész és hadd mondjam azt hogy leszarom ha negyedik vagyok a bajnokságban ha a nemzetközi kupát hozom még ha "csak" egy EHF is...mint a Barcelona, igaz ők BLnyertek...:)
Ügyes csít a Kornekszi-honlapon: a fejlécben szereplő csapatképről igen sokáig hiányzott Tápai, és csak most vettem észre, hogy utólag mégis ráapplikálták a fotóra. Szerintem egyértelmű, hogy montázsról van szó, de azért erősítsetek meg. :)
A Jégcsarnokban a meccs előtt még lehet kapni állójegyeket. Asszem háromkor nyit a pénztár. A csarnok megközelíthetőségét megtalálod a www.cornexikezilabda.hu oldalon.
"Igazából a meccs előtt annyit csinálom, hogy összefogom a hajam, és felveszem a mezt, a sminkelés nem tartozik a repertoáromba, erre már nem tudnék figyelni. Talán ha 5 percet töltök a tükör előtt"
Ne az első, hanem a második lehajtón gyere be a városba. Átjössz egy vasuti sínen, és utána az első lámpánál balra kanyarodsz. (Jobbra lehetne a KÖFÉM csarnokba eljutni). Az első baloldali utcába (Albacomp irodaház után) bemész, annak a végén van a jégcsarnok.
Valaki legyen szíves leírni, hogyan jutok el az M7 autópályáról a fehérvári jégcsarnokhoz! És még egy kérdés: van a jégcsarnok közelében valami hely, ahova be lehet ülni meccs előtt? (-;
Beállóban semmi gond, azért túlzás. Nekem akkor tetszett a móka, amikor még a Csernus Kriszta is épkézláb volt ( most csak ép kéz... láb gyógyulóban )
Akkor meg tudták oldani a védekezésben is és a támadásban is egymást kiegészítve a posztot ( mármint védőben a hármast Kicsi mellett )
Szerintem a Valinak kifejezetten jótt tett a Kriszta érkezése, mert sokkal harcosabb és motíváltabb lett. A Fradi visszavágón kifejezetten jól játszott.
Beállóban semmi gond, csak Valit kell egy roboráló diétára elküldeni. Ha lesz, akire ki kell lépni a védőknek, meg lesz jó bejátszás, akkor lesz gól is. Védekezésben Vali már sokat javult érkezése óta.
Ja, azt én is láttam, jót is röhögtem az újságíró tájékozottságán. Dufi, mint topscorer... : )))))
De ennél rémesebbeket is tudnak ám...most néztem a World Handball Magazine-t ahol szó van a két legjobbnak választott kézilabdázóról, aki ugyebár a lányoknál Kulcsár Anita lett ( post. )
Írnak egy rövid életrajzot is, ahol megint elolvashattam, hogy Kulcsi a Fradiban játszott és eközben BL döntő résztvevője is volt a Szkopje ellen...na ezt a mellékapást már nem értékeltem olyan viccesnek...
ui: amúgy Bigát beállónak képezném át ha kellene muszájból ( bár jól van ahogy van ) mert ott a méretével és tömegével nehezen mozdítható lenne, aztán ha befordul, próbálja meg valaki megtartani, vagy ne adj isten, kiemelni.