Köszi, jó lenne nagyságrendileg tudni a különbséget, egy hazainál mondjuk rájön a vételárra 50 ezer plusz költség, a külföldinél meg 150? Ennyire saccolom.
Valószínű inkább itthoni használtat fogok venni, jobban szeretem tudni ki használta mostanáig.
Régen használtak metilalkohol alapú fagyállókat, itt arra gondoltak, hogy ne használd. Párolog, és sokkal korrozívabb, pl. alumíniumot lassan föloldhatja.
Ebben az esetben valószínűleg van még rá külföldi érvényes műszaki. Tehát műszakizni nem feltétlen kell a gépet. Viszont regadót így is kell rá fizettni. A több kb ugyan annyi, mint a hazainál. Vagyonosodási illeték, törzskönyv, forgalmi. Viszont sajnos valamiért a biztosítók drágább kategóriába sorolnak egy ugyanolyan évjáratú, típusú, teljesítményű ám külföldről először honosított járművet, mint egy eleve hazait. Egyszerűsítve: A biztosításodd több lesz egy külföldről hozottra, aminek te vagy az első hazai tulaja, mint egy eleve magyarországinak.
Már jópár éve, hogy Hornetem volt, de több kapcsolóból is volt polcon még egy garnitúra, mert vacakolt. Ezek a kéznél lévő féklámpakapcsoló, a gyorsleállító és az irányjelző kapcsoló szektor voltak. Az irányjelző takarítással, csiszolással, kontakt spray alkalmazással helyreállt, a másik kettőt cserélgettem, a kiszereltet pedig elküldtem villamosságishoz, hogy foglalkozzon kicsit vele. Honda-Honda, de ezek a kis apró kapcsolók egyszerűen nem az igaziak. Bár az irányjelző kapcsolót a későbbi Bandit 1200-n is mókolni kellett a téli állás után.
Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy hány liter olaj kell a 2001 hornetbe? Meg hogy mennyi hűtőfolyadék, és abból mi az ajánlott. Próbáltam visszakeresni de nem találtam. Válaszotokat előre is köszönöm
Ha 600ezerért árulnak egy hornetet 'forgalombol ideiglenesen kivont külföldi okmányokkal ' arra még mennyi költséget kell körülbelül rászámolnom? Nem tudom hogy megy ez a külföldi átíratás, és a használtautó ilyenekkel van tele.
Sziasztok, nincs véletlenül valakinek egy cb 600 F S-hez (2004) való kézikönyve? Már rengeteg helyen kerestem, de csak F-eseket találtam. Előre is köszönet!
Hát ez egy kereskedő udvara. Kintről hoznak be mindent, aminek 2 kereke van. Nyilván van közöttük jó is, meg olyan is, ami 2 hét múlva megáll alattad....
Sziasztok! Most készülök motort venni és pont egy Hornetet szeretnék. A képek alapján tudtok valami hasznosat mondani? Tudom hogy elég gyér képek, de hátha Ti láttok valamit rajta. A motor 2000 évjárat és olasz papíros. Előre is köszönöm a segítségeteket.