Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Cgo Creative Commons License 2001.05.23 0 0 10
GanXstaZolee,
bezony nem volt akarmi, voltak szakaszok, ahol 110-et mentunk a sozott uton, aztan egy-ket porges a parkoloban :) A lengyel es magyar turistak csak lestek ki az ikaruszbol :))) A nagy filingert cserebe tele lett az uj kocsim eleje apro lyukakkal (= kofelverodes). Aztan fel a dombra lanccal... Nem rossz mulatsag.

Nyaron az Alpok gondolom veri a Tatrat, ha masban nem is, az utak minosegeben.

Előzmény: GanXstaZolee (9)
GanXstaZolee Creative Commons License 2001.05.23 0 0 9
Cgo nyáron sem piskóta a Tátra között kanyarogni, de télen gondolom izgalmas is! :)))
Előzmény: Cgo (5)
Cgo Creative Commons License 2001.05.23 0 0 8
Koszi a tippet, igy mar 100%, hogy arra megyek.
Előzmény: Tonx (7)
Tonx Creative Commons License 2001.05.22 0 0 7
Tavaly augusztusban voltunk Horvatoknal nyaralni kocsival. Mi is a Loibl-Pass fele mentunk apam tanacsara hat valami gyonyoru resz az kb fel oran keresztul csak szerpentin es gyonyuro kilatas erdemes arra menni. Visszafele is arra mentunk igaz lehetett volna roviditeni is de a kilatas miatt erdemes volt. Aztan felfele egy hulye mercis megkergetett aztan egyik egyenesben elengedtem, 60 felett eleg izgalmas kezdett lenni a sok kanyar:))))
Bátky Dr Creative Commons License 2001.05.22 0 0 6
Az osztrák oldalon van egy nagyon szép autópályaszakasz Graz után, 1000 méter fölé megy a pálya, alagút-viadukt stb. Aztán a Wörthi-tónál ha lemész (szitén elég klassz a látvány), át tudsz menni egy hágón (Loibl-pass) Szlovéniába, izgalmas hegyi szakasz, az Alfával bizonyára joyride. Onnan már közel van Ljubljana.
Előzmény: Cgo (5)
Cgo Creative Commons License 2001.05.22 0 0 5
kzg,
termeszetesen Eisenstadt :) ugy raizgultam az utra, hogy mar irni sem tudok :))
Egyebkent a Maribor-Ljubjana valoban fizetos (cca. 1000 Ft), ugyhogy Ausztriaban elmegyek delre es onnan megyek Ljubjanaba. Nem az 1000 Ft miatt, foleg azert, mert szvsz szebb az osztrak oldal.

Miert volt zuros Trieszt?

GXZ,
a Tatraba inkabb telen jarok, kb. 800 km szokott lenni a fordulo. Nyaron jobban huz a tenger :) Amiota megjartam Skandinaviat egy 15 eves busszal vegig a kerek felett ulve, azota buszt 10 m-nel kozelebbre nem kozelitek meg.

Előzmény: kzg (2)
ath Creative Commons License 2001.05.22 0 0 4
én is imádok autóval utazni. eddig volt két hosszabb olasz túra (toszkánáig), sok apróbb osztrák, német és egy nagyon hosszú spanyol. ott pld két elakadásjelző kell. nemtom miért.
Előzmény: Cgo (-)
GanXstaZolee Creative Commons License 2001.05.22 0 0 3
Cgo nincs mit :)

Horvátországot nem ismerem, miért nem autózol el a Magas Tátrába? Nagyon jó utak vannak a hegyek között. Mondjuk megcélozva a Lomnici csúcsot egy kis libegőzéssel egybekötve. Ez is simán van 700km nem?

Előzmény: Cgo (1)
kzg Creative Commons License 2001.05.22 0 0 2
Hali.
***eletem) - Einstadton keresztul az ***
Szerintem ez jó lesz Eisenstadtnak is. :-))
Maribornál célszerü vigyázni az autópályadijjal.Nekem valami olyasmi volt, hogy ráhajtásnál is fizetni kellett, meg lehajtásnál is.Csak néztem :-O Állitólag a teljes dij van kétfelé osztva , vagy mi.Asszem ez pont a Ljubljana-Maribor volt.De célszerű utánakérdezni.
Trieszt nagyon szép, de nekünk elég zűrös volt keresztül menni.Ja, és rengeteg a robogós. :-)))
Jó utat
KZG
Cgo Creative Commons License 2001.05.22 0 0 1
GXZ,
koszi a nullazast :)

Indito temakent mit szoltok Horvatorszaghoz? A tervezett utvonalam:

Pozsony (itt tengetem eletem) - Einstadton keresztul az A2-n le Grazba, onnan viszont nem tudom, hogy Maribor-ba menjek, vagy vegig le Ausztrian. Kb. ua hosszu mindket ut Ljubjanaig, az egesz attol fugg, hogy a Maribor-Ljubjana szakasz fizetos-e. Az osztrak matricat meg ugyis meg kell vennem. Ismeri valaki az emlitett szakaszt?
Ljubjanabol irany Trieszt. Mit kell Triesztrol tudni? Triesztbol irany Rijeka, Makarska, vegallomas Dubrovnik (talan). Az ut hossza kb. 750-800 km lesz :))

Előzmény: GanXstaZolee (0)
GanXstaZolee Creative Commons License 2001.05.22 0 0 0
De ne 0-a km-et! :)
Előzmény: Cgo (-)
Cgo Creative Commons License 2001.05.22 0 0 topiknyitó
Aki ismer, tudja, hogy fel eletem le tudnam elni autoban. A celtalan autozas topic adta az otletet, hogy megnyissam ezt a topicot. Tehat autozas - kituzott cellal. Mire kell figyelni, mik a tapasztalatok az egyes orszagokban, kotelezo autos felszereltseg, eltero szabalyok, tippek, trukkok, minden, ami a 4 kerekkel osszefugg. Utazok, ide!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!