Én is jobban szeretem a műanyagtokot. Pofásabb, tartósabb. Ráadásul manapság a digipack már csak egy darab papírt jelent műanyagtálca nélkül (softpack), gondolom ez is olyan lesz.
Amúgy az nem lehetséges, hogy a Kill The Week itt más lesz? Mert itt ki sincs írva, hogy Friday Night. Meg a maxin lévő szám amúgy is úgy hangzik mint valami remix. Na majd kiderül...
Így első ránézésre elégedett vagyok, kurvaszép a borító, és rajta van a Phoenix! Az is meglepő, hogy nem a Serial-lal nyit.
Viszont az rohadtul nem mondják komolyan, hogy a Friday Night is rajta lesz! Nem csak, hogy gyenge szám és max b-side-nak való, de így a Hiii Train maxi b-side-ját is tönkrevágják, fasza...
Bocsi nem tudok e-mailt írni mert el vagy rejtve, de lenne egy kérésem. Az absolution maxit sehol se tudom megvenni : viszont nagyon kellene a Floating Forever.. Eltudnád küldeni mert látom neked megvan :)
Érdekes, nem rég még én is azt mondtam, hogy jobban szeretem a régi Neo-t, de rájöttem, hogy mára már inkább az újabbat. Na mondjuk az első albumért sose voltam oda, csak a Lo Tech-ért, szóval a régi Neo nekem 1 album. Ez a Hiii Train-es stílus most nagyon bejön, könnyed, szórakoztató, de mégse érdektelen. Remélem ilyesmi színvonalú lesz a többi szám is az új albumon.