Keresés

Részletes keresés

Eperkutyus Creative Commons License 2010.07.26 0 0 37925
Na, indul nálam a gumicső mizéria úgy látszik..

Benzincső 15 év múlva megadta magát :) és nyomás alatt friss benyaszag ömlik az utastérbe, leparkolva pedig benyatócsát csepegtet maga alá a kicsike míg el nem megy a nyomás a rendszerből :) Mindezt elöl, anyósülés környékén..

Megy szerelőhöz hétvégén.. nagyobb baja ne legyen, amúgy minden ox.

Nálatok hogy telik a nyár ? :)
Eperkutyus Creative Commons License 2010.07.25 0 0 37924
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=136384&is=1 Ennyi, gyerekek. Nem csak a bankok fogják mostmár a kispolgárra áthárítani a bankadót, hanem az energiaszogáltatók is :))) - mert hülyék lennének lenyelni, ugye.. :) Szép világ jön.
Eperkutyus Creative Commons License 2010.07.25 0 0 37923
:)
Ascer Creative Commons License 2010.07.24 0 0 37922
Üdv.

Nincs valakinek véletlenül elfekvőben, C20Xe-hez olajhűtő csöve, mind a kettő kellene a hűtő nélkül.

Köszi,

Ascer
radikál Creative Commons License 2010.07.21 0 0 37921
:)))
Előzmény: Törölt nick (37920)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.21 0 0 37920

Nos, akkor ezt jól megbeszéltétek !

Összefoglalom:

1-Tehát lesz egy momc-mote tali, amire mindenkit meghívott Viktor barátunk. Aki akar odamegy, aki nem az meg nem.

2-a személyes vitátokat meg rendezitek külön

u.i.:

Törlés most nem lesz, legyen csak meg ez itt mindenki okulására :-)

Vktr001 Creative Commons License 2010.07.21 0 0 37919

ok, akkor írom ide, nem hátrálok sose szoktam, ha nem válaszolok valamira akkor kérdezz konkrétan. Amire nem tudok, arra azt fogom hogy nem tudom.

Nemtom mi a gond a MOTÉval, én 2003óta vagyok tag, az Endre dologról is tudok, meg sok másról is.Van egy ellenérzés meg sértettség sok emberben, amin nem tud túllépni. Ezek a dolgok főleg a régi vezetéssel kapcsolatosak, de az már nincs se Angyal A. se Hemi, senki. Semmi közük már ahhoz ami történik.Én sem vettem részt semmilyen szervezésben, míg ők képben voltak, mert nekem sem tetszett a stílusuk, igen próbálunk tanulni laliéktól (legalábbis én) A heninges dologban lehet hogy igazad volt, de ebbe nem folynék bele mert nem olvastam végig, meg tényleg nem is érdekel. Szóval az a baj, hogy Attiláék fasz hozzáállása miatt szívunk ilyen dolgokkal. Én nem agitálok, csak reklámozom a talit, amit jól tudsz, hogy laliék a főszervezők, ha velük jóban vagy, akkor meg miért agitálsz? mert amit te csinálsz az inkább az, és most ha antireklámozod a talit az nekik is rossz. Tudom, hogy masonka is hasonló dolog miatt "ellenség" mint Endre volt anno, csak mivel már más a vezetés, nem kellene minket is utálni, én léptem tavaly feléjük, gyakorlatilag esélytelen hogy barátkozzunk sztem, könyörögni nem fogok nekik sem. Ott köpöd le a munkánkat, hogy ilyeneket szólogatsz be, egy 40 éves embertől szokatlan stílusban egy olyan szervezés ellen, aminek semmi köze a saját személyes vitáidhoz, rombolod a rendezvény népszerűségét, az ez által okozott kárt is el kell mondanom külön?
Ha akarod elolvasom ezt a dolgot a fórumon, hogy képben legyek, ha belinkeled, de had ne keressem meg.
Nekem sincs semmilyen bajom a vectrásokkal, sem a calibrásokkal, sokkal beszélek naponta, nekik van bajuk a motéval szerintem, de a 2dolog nem ugyanaz.
Szóval, ha van bajod, velem lehet beszélni, de ebben a stílusban nem, továbbra sem. Viktorka? Ki vagy te nekem? Látod ezekkel van bajom. Én azt sem tudom hogy mi a rendes neved, de ha igy szólítanálak, nem tudom mit lépnél. Én sajnálom de nem tűröm ezt el senkitől. Lehet hogy személyes sértettség nincs benned, de mégis BESZÓLSZ nekem, aki hozzád nem szólt, csak beírt ide egy találkozós info-t.
A klubtagságodat azért jegyeztem meg, mert én nem megyek oda, ahol nem szeretek lenni, vagy olyanok vannak ott akiket nem szeretek, de nem vagyunk egyformák.
Azt az egyetlen dolgot nem értem, hogy ha sose találkoztunk, sose bántottalak, sose vertelek át, akkor mivel érdemeltem ki ezt a stílust? Mert egy általam is szervezett opeles találkozót reklámozok? Mert akkor Endre légyszi töröld ki a hozzászólásaimat, ha ez probléma. Itt engem ismer szinte mindenki, személyesen, ha te is ismernél, nem szóltál volna be...
Előzmény: Omegatd (37918)
Omegatd Creative Commons License 2010.07.21 0 0 37918
Klubtag. Hmmm a kezdetektől. Nincs offolás, a Calisokat nem zavarja ez a néhány beírás, de érdekes módon a kérdések és tények elől Te is kihátrálsz...
Előzmény: Vktr001 (37916)
Vktr001 Creative Commons License 2010.07.21 0 0 37917
Na, akkor írok inkább mailt még.
Előzmény: Omegatd (37914)
Vktr001 Creative Commons License 2010.07.21 0 0 37916
De most nézem, hogy te klubtag is vagy...hm .Na de tényleg, van ennek a találkozónak egy topic az opelfórumon, ami ezzel kapcsolatos, ott meg lehet vitatni, nem szeretnék itt Offolni tovább emiatt.
Előzmény: Omegatd (37912)
Omegatd Creative Commons License 2010.07.21 0 0 37915
Nem, az Magic kolléga...
Előzmény: Vktr001 (37913)
Omegatd Creative Commons License 2010.07.21 0 0 37914
Nem tudom miért a Te tököd van tele az ilyenekkel, mikor nem is voltál benne. Az enyém tele lehetne, mert tipukusan halatomvágytól éltetett ember kiélte moderációs képességeit. Azóta ugyan rendeződött belőle ez+az, de a feltett kérdésekre senki sem adott választ. Semélyes sértettség meg nincs bennem, mert aki ismer az tudja engem maximum baltával, vagy nagykéssel lehet megsérteni. A fórumra meg természetes, hogy irogatok, miért ne tenném, én fizetek érte, hogy oda írogassak, ellentétben sok kis hangulatkeltővel. Nem kölöm le senki munkáját, nem is értem, hogy jött ez le neked, de mindegy. Mi köze vean ennek a modihoz? Az egyik, hogy nem válaszolt a kérdésekre. A másik, hogy mindenkinek írtam a Mote vezetőségében az ügyről, és csak - virtuális - vállvonogatás, meg hümmögés volt a válasz. Na erről ennyit. Többször leírtam, hogy ez a Mote, nem az a Mote amibe beléptem. Már rég nem arról szól ez a dolog, aminek indult. Elment egy nagyon rossz irányba. Érdekes módon én aki szerinted is egy bunkó vagyok, jóban vagyok a Calibrásokkal és a Vectrásokkal is. Talán el kellene neked is gondolkodni, hogy akkor kinél a hiba! Azt pedig, hogy hova megyek, nem Te szabod meg kicsi Viktor. Nem akartam elmenni, de mégis elmegyek a Blitzre, a MOMC-os cimborák miatt. Ugyanis tudtommal ez az ő rendezvényük, csak beletársult a MOTE. Sokat lehetne tanulni tőlük, hogyan kell egy klubot csinálni, hosszú időn keresztül...
Előzmény: Vktr001 (37911)
Vktr001 Creative Commons License 2010.07.21 0 0 37913
Írtam mailt, ha én agitálok akkor te buziskodsz :)
Előzmény: Omegatd (37912)
Omegatd Creative Commons License 2010.07.21 0 0 37912
A talihoz csak annyi köze van, hogy a tali is, meg fórum is MOTE rendezvény. Hozzád meg azért, mert Te agitálsz...
Előzmény: Vktr001 (37910)
Vktr001 Creative Commons License 2010.07.21 0 0 37911
Annyira tele a tököm az ilyen személyes sértettséget rendezni képtelen emberekkel, hogy nagyon. TD, te azóta is írogatsz a fórumon, nem akarok belemenni mert tényleg nem érdekel hogy mi a tök bajod van alapban, próbáld egyedül megoldani. De hogy leköpöd sok ember munkáját, erőfeszítéseit, mert neked 1 v 2 ember beszólt ott (meg már több helyen is) az felháborít. Mi a F@sz köze van a Blitzhez annak, hogy neked hening beszólt mondd már meg? Vagyis ne mondd meg, mert nem érdekel, de talira kérlek NE GYERE!
Vktr001 Creative Commons License 2010.07.21 0 0 37910
Ennyit a beszólogatásról :S Nem értem ennek mi köze a talihoz, meg hozzám, meg hogy jön ide egyáltalán?
Előzmény: Omegatd (37909)
Omegatd Creative Commons License 2010.07.21 0 0 37909
Ja lesztek sokan. Mint a győri keményfiúk 1-2 éves tagsággal, akik kimoderálgatnak, meg beszólógatnak az opelfórumon...
Előzmény: Vktr001 (37906)
Vktr001 Creative Commons License 2010.07.20 0 0 37908
Ja, amúgy valaha volt "zárt" a calisok felé?
radikál Creative Commons License 2010.07.20 0 0 37907
:))
Előzmény: Vktr001 (37906)
Vktr001 Creative Commons License 2010.07.20 0 0 37906
Nyitna mindenki felé, csak vannak akiket jobban érdekelnek korábbi sérelmeik (nem rád gondolok Endre), mint egy jó tali, vagy a jó társaság. A calibra fórumon is gyakorlatilag zéró a reakció :s. A vectraclubról meg ne is beszéljünk. De azért leszünk sokan, mint eddig is :).
Szóval pl szívesen látnék egy sevent is a blitzen ;) vagy egy fasza rieger LET-et, vagy egy szép gyárit pl...
Előzmény: Törölt nick (37905)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.20 0 0 37905
Az új mote vezetőség nyit a calibrások felé ?
Előzmény: Vktr001 (37904)
Vktr001 Creative Commons License 2010.07.20 0 0 37904
Lesz egy ilyen ;)

Eperkutyus Creative Commons License 2010.07.06 0 0 37903
8 millió volt a Mondi. Nem is részletezném a véleményem az egészről. Ennyiért vettem lakást :)))
Előzmény: radikál (37902)
radikál Creative Commons License 2010.07.05 0 0 37902

Azért hidd el sok függ attól milyen az az új autó :PP

Előzmény: Eperkutyus (37899)
Eperkutyus Creative Commons License 2010.07.02 0 0 37901
Nagyon jó a Cali, és nagyon fos a Mondeo. Ennyit tudnék elmondani, ja és ez új Mondi, full-full.

De az ülése is jobban tart a Calinak kanyarban, ettől fogtam padlót a nap végén (!) .. egy "kiült" Calibra ülés basszameg :DDD

Ááááááá...
Eperkutyus Creative Commons License 2010.07.02 0 0 37900
Nem beszélve arról, hogy a klímám pöccre indult, kompinak volt hangja úgy 5 mp-ig aztán semmi, és elkezdte lökni a hideget.. kormány kitekeréskor az első gumiharangoknak volt végállás közelében 1-1 enyre roppanása, másodjára már nem adta..

Szóval basszus, a pofám leszakad szaros Opelen, 15 évesen mit csinál !

Egy egy rohadt pötty folt nem volt a garázsom alján, mikor kiálltam.

A Mondeo-nál meg 4 évesen már nézegetik a kormányművet, mert kotyog, meg az összekötők meg ilyenek.. eszem faszom megáll.
Előzmény: Eperkutyus (37899)
Eperkutyus Creative Commons License 2010.07.02 0 0 37899
CALIBRA AZ ISTEN AUTÓ :))) Kb 2 hónap egy helyben állás után az új akksival kisebb reszelés után beindult a gépsas !!! És ez a feeling.. aaaa !!! Dodzsem !!! :D A Mondeo óráshajó után eskü mintha egy kis nemtommiben ülnék.. a fék kib* nem fog (fenét nem, csak a Mondeo-é hiperérzékeny), a gázpedál iszonyat, taposni kell.. (a Mondeo-é hiperérzékeny és 1-essel induláskor bajom van folyamatosan), a váltó mintha egy fakanál lenne az olvadt zsírban, ehhez képest a Mondeo-é egy gusztustalan undorító kemény fos (recseg mindig körülötte a műanyag konzol amikor váltok, és nagyon kemény váltó, erősen megvezetve)... .. skacok, én be nem ülök megint a Mondeo-ba !!! Ez egy gusztustalan ipari hulladék a Calihoz képest !!!!!! Kimentem egy kört vele, vártam míg bemelegszik aztán óvatosan felkúsztam negyedikben 6000-ig, úgy énekel és úgy megy mint a barom !!! Aaaaaaaa SOHA NE VEGYETEK ÚJ AUTÓT !!!!! SOHA !!!!!!!!! ÁTBASZÁS.
Eperkutyus Creative Commons License 2010.07.02 0 0 37898
Urak, mhelyen ülök, akksira van szükségem.

Bal vagy jobb pozitívast vegyek ? :)

Nagyon köszönöm a választ !
petyov6 Creative Commons License 2010.06.29 0 0 37897
Szánalmasan szar...
Lesz akik erre ugranak majd sajna.
Tegnap megvolt a vezérléscsere a v6-on by Gabor Szeles
Eperkutyus Creative Commons License 2010.06.27 0 0 37896
IGAZI RAGADÓZÓ EZ, KÍMÉLETLENÜL LESI AZ ÁLDOZATOKAT MINDEN FORGALMI HELYZETBEN. A NAGY SZÁRNY JELZI HOVATARTOZÁSÁT, A 200+ KATEGÓRIA SAJÁTJA, LESZORÍTÓ ERŐ NÉLKÜL BIZONY KÖNNYEN OTTHAGYNÁK A VERSENYTÁRSAK KANYARBAN. BALJÓS MORGÁS JELZI KÖZELEDTÉT, HA NEM TE VEZETED JOBB HA FÉLREÁLLSZ! CSERE (drágábbra is). Telephelyünkön azonnali készpénzes autóvétel. CSONTI CAR A LEGJOBB ÁR!!! :DDDDDDDDDDD
Előzmény: Törölt nick (37895)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!