Szeretném olyan hölgyek véleményét olvasni, akiknél a szex és a pisilés összekapcsolódik. Élvezik pisilés ingerét, szeretnének, vagy szeretnek szex közben, előtt, utána bepisilni, a férfit lepisilni. Esetleg a maszturbáláshoz kapcsolják a pisilést. Megtörtént (de nem fantáziált) események leírását is szívesen venném (akár férfitársaimmal megtörtént esetet is). Urak urakkal megtörtént esetei is szóba jöhetnek, de erősen not recommended
„Társkereső hirdetmény közzététele esetén a topik nyitója a moderatúrától a lehetséges legszigorúbb retorziót fogja kérni!”
Nem tudják, nem értik, mindig jönnek... :D Sokszor beírtam már ide nekik, hogy ehhez azért több kell, mint egy kommentet behajítani az akciós samsungról valamilyen fórumba, vagy face csoportba. Tessék személyesen ismerkedni, beszélgetni a másikkal, figyelni rá... és akkor talán, mondom talán sikerül találni olyat, aki ebben is partner. Trebon mondta, hogy ne bosszantsam magam az ilyenen. Igaza lehet...
Nincs semmi különös benne. Ha elég erős a pisilési inger, simán lehet erekció közben is. Nyilván egy kicsit hagyni kell ellazulni, nem a maxos merevedéskor kell elkezdeni. Aztán, amikor már megindult, nagyon enyhe simogatással lehet izgatni. Már ha ernyedni kezdene... de megfelelő izgalom esetén állva marad! :))
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni,vagyis nem tudok segíteni. Mikor engem megkértek,akkor- bár nehezen ment először- örömmel tettem,mert számomra is izgató.
Viszont akit taszít még a gondolata is,az vagy egyáltalán nem teszi meg,vagy ha igen,csak azért,hogy neked kedvezzen.
Talán vannak itt topik tagok,akik adnak pár hasznos tanácsot🙂