Keresés

Részletes keresés

myk74- Creative Commons License 2008.02.14 0 0 1260

Köszönöm a jótanácsot!

Valaki nem tud Nyíregyházán Darts egyesületet, vagy olyan helyet ahol normális körülmények között lehet dartsozni?

Szép napot!

Előzmény: Koborlo79 (1259)
Koborlo79 Creative Commons License 2008.02.14 0 0 1259

Halihó!

Sajnos sok mindent nem tudsz vele tenni.Ami a jó hir ,hogy ha nyirkos helyen tárolod és vizet kap még jobban tönkre megy.:)

A kiszáradás ellen nincs mit tenni.Probálkozni kell másfajta táblákkal,és kitapasztalni,hogy melyik birja legtovább.

 

Völgyi barátom!!!!,a magyar dartsszövetség honlapján indult egy tipp játék.Már volt egyszer a vb ideje alatt is,csak oda nem regisztráltam,de az egyik klubtársam nyert egy válogatott mezt.Gondoltam most megprobálom,hátha nyerek egy táblát,és akkor meguszom idén a vásárlását.

 

 

Misis!!!!!!!!!!!!!

 

Na kiderült ki a titokzatos Fruzsina:)

Eddig jó,ügyes vagy,de még sok van hátra,és sokan loholunk a nyomodban.

Előzmény: myk74- (1258)
myk74- Creative Commons License 2008.02.13 0 0 1258

Üdv mindenkinek!

Azt szeretném megtudni hogy milyen karbantartást igényel egy steel tábla?Az enyém eléggé ki van száradva,mit lehet vele kezdeni?Előre is köszönöm a jótanácsokat.

mrs.egynyilas Creative Commons License 2008.02.13 0 0 1257

Tripla huszat mindenkinek! :)

 

bezonyám tippelünk ezerrel és itt megjegyzem szerényen, hogy vezetem a tippjáték tabellát :) legalább ebben jó vagyok! :)

ja és persze már nagyon keményen gondolkodunk a miszterrel, hogy ha lesz nyílt verseny Füzesabonyban, ahol lányok is indulnak, akkor elmegyünk, mert hát ugye nekem nem sok esélyem van a verseny-tapasztalatra. ráadásul annyi könnyítés lesz a lány mezőnyben, hogy nem kell duplával kiszállni, de természetesen azt szoktam gyakorolni miszterem nyomására :)

 

szép napot mindenkinek, üdv: Miszisz

Előzmény: Koborlo79 (1255)
voelgyi Creative Commons License 2008.02.13 0 0 1256

csak kérdés, hogy Onedart mit szólna ehhez...

 

hol tippelsz?

Előzmény: Koborlo79 (1255)
Koborlo79 Creative Commons License 2008.02.11 0 0 1255

Halihó!

Na végre van egy kis mozgás a topikon.Már kezdtem megijedni,de látom csak átmeneti szünet volt.

Érdekes ez a darts teljesitmény dolog.Most pl én is egy kisebb völgyben vagyok,sőt én szinte hullámvasutazom 2-3havonta,már marhára kezdem unni.Pont beszéltem egy pesti barátommal,aki általában helyre szokott billenteni,hogy bárcsak a kezei közé kapna egy rövid időre,majd ő kiverné a fejemből a hullámvölgyeket.:)

Hozzá teszem egyenlöre maradnak,de dolgozom egy egyenletes stabil játék kialakitásán,csak nem nagyon akar sikerálni.:(

Egyébként mostanában keztem én is egy picivel többet koncentrálni dobás elött,így nem para ha lassabb vagy!

Tippeltetek a premier-e?

A rohadt Mardl-Meanly meccset a következő fordulóban tettem x-re.Ezt az egyet buktam el,de így is 5 pontos vagyok.De mi lesz még a végéig?. 

OneDart Creative Commons License 2008.02.07 0 0 1254
szia!!

erre vonatkozóan nincs kimondott szabály.koncentrálhatsz bármeddig ameddig jólesik.ha láttad pl Priestley-t már játszani, na ő nagyon megfontoltan dobja el a nyilait és ő az egyik leglassabb játékos.más kérdés hogy ez az ellenfeleknek nem mindíg jön be mert ezzel lassítod az ö játékukat is és lehet kizökkented őket a ritmusból.de mindenki olyan ütemben játszik amiben akar.én pl a három nyilat már lemértem 5 másodperc alatt dobom el ami szerintem nem egy lassú tempó.de néhány versenyen kiszokták írni hogy egy egy játékos mennyi időt használ fel erre.szerintem ez inkább csak érdekesség mert túl nagy jelentősége nincsen.úgyhogy játszál nyugodtan olyan tempóban ahogy neked jólesik úgyis kialakul egy idő után a stílusod.
Előzmény: kaiccs (1253)
kaiccs Creative Commons License 2008.02.06 0 0 1253
üdv, és sok szép, sikeres kiszállót mindenkinek :)

még nem írtam ide, de egyszer ezt is el kell kezdeni. szeretem ezt a játékot, van még tanulnivalóm bőven, ezért rögtön kezdek is egy kérdéssel: van valami szabály arra vonatkozóan, hogy mennyi idő alatt kell eldobni egy nyilat? vagy koncentrálhatok addig, amíg csak akarok? :)
voelgyi Creative Commons License 2008.02.06 0 0 1252

Szia,

ne keseredj el, mert a dartsban törvényszerű a visszaesés, azonban ilyenkor kell összeszorított foggal küzdeni, és gyakorolni, és jobb leszel, mint voltál

:-)

Előzmény: mrs.egynyilas (1251)
mrs.egynyilas Creative Commons License 2008.02.06 0 0 1251

Sziasztok vagyis inkább tripla huszat száznyolcvanat! :)

 

jujj, de rég voltam itt a fórumon, de a miszter mindenről beszámol, úgyhogy nem vagyok lemaradva :)

nekem a karrierem nem olyan fényes, mint koborlo társunknak, mivel úgy érzem egyre rosszabbul megy. a miszter mindig bíztat, mit mondjak kell is! annyira elkeserít a saját teljesítményem h ha el is kezdek játszani, akkor utána elmegy az egésztől a kedvem és bedurcizok (ahogy a miszter modnaná) dehát ez van... egyik sportoló unokatesóm azt mondta h amikor úgy érzem nem megy, akkor ne hagyjam abba, mert így fejlődhetek, lehet h meg kéne fogadni a tanácsát, nem ő az első, aki ezt mondja (igen, a miszter is!) ja és képzeljétek el h egyre több rokonommal megszerettetem eme csodás sportot, uncsim (a fent említett) mikor nálunk van, állandóan a tábla előtt állna, alig lehet kirobbantani előle :) jó tippjátékot! (aki játszik)

 

szép napot mindenkinek, üdv mrs! :)

Koborlo79 Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1250

Halihó!

Ja így már utolag nem bánt annyira,csak ott az adott helyzetben baromi idegesitő volt,hogy ennyit hibázok kiszállóra,és hát úgy érzem mégegyszer nem lesz ekkora szerencsém a sorsolással:( DE majd kiderül.Addig is készülök és megprobálom kiküszöbölni a hibát.Csak még azt nem tudom,hogy-hogy.Hiszen addig a párosban és az egyéniben is hihetetlen jól ment a kiszálló,így még azt sem mondhatom,hogy sokkal többet kell a Duplát gyakorolnom,mert otthon edzéskor és a verseny eljén is jól ment.

 

Azt hogy hol dartsozom?.Mindenhol.Klubban,Országosbajnokságban,megyeibajnokságban,otthon,

még a melóhelyemen is van tábla.:)

De van egy Jhanó nevezetű fórumos barátunk,na ő akár merre ment mindenhova akasztott egy dartstáblát.

gulyaa Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1249
Sziasztok! Eladnám Darts táblámat,alig használt,jó állapotban van.Sürgőssss.

Érd:ziozu@freemail.hu.
Vagy itt!!

csataig Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1248
Hei, en csak most kezdek majd jatszani. Ti hol jatszotok allt?
voelgyi Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1247

Köszi a beszámolót, jobb volt mint egy tv közvetítés.

 

Azért az a 9. hely sem olyan rossz, ne legyen keserű a szád.

Előzmény: Koborlo79 (1246)
Koborlo79 Creative Commons License 2008.01.21 0 0 1246

Halihó!

Na megvolt a hétvége.Keserű egy picit a szám íze:(

Igaz,hogy 9-ik lettem és maradtam összetetben 3-ik,de lehetett volna sokkal jobb.

Tök jól játszottam,már párosnál is érzetem,hogy jól megy ennek köszönhetően az alakalmi párommal 5-ikek lettün,ami nagyon jó eredmény mivel itt az extraligás játékosok is játszanak,rádobtam 151re,csak a dupla 20ment fölé,volt 82es kiszállóm 2nyillal p.bull-D16Volt 90es szintén 2nyillal,és végig magabiztos voltam.Egyéniben folytattam jó játékomat.Az első játszmában beleszaladtam egy könnyelmüsködésbe,mivel tudtam,hogy az elenfelem tök kezdő és egy picit izgul.Meg is lett az eredmény szép játékkal,elsőre kidobta a kiszállót és vezetett 1-0ra.Aztán jelképesen adtam magamnak egy-két pofont és magasabb sebeségbe kapcsoltam.Így már nem volt pardon és jött a meccs2-1re.

Aztán egy régebben zircen játszó(most saját klubban)régi motorossal kerültem össze.Egy picit tartottam töle,mert már többször játszottunk ki-ki meccset,de tudtam,hogy jó formában vagyok és ha figyelek meglesz,hát figyeltem:egy 7körös kezdés 80-as kiszállóval,aztán egy 6körös 90es kiszállóval.A következö játék első legje nem ment túl jól.Az ellenfél már a 7-ik körben kiszállót dobálta,de rendre elrontotta.Én ,csak sima 60-kal tudtam lejönni,egyszerüen az istenért sem találtam a triplát,na de a 9ik körben kidobtam a kiszállót.Utánna meg szintén jött egy 7körös.

Itt jött egy másfélórás szünet,persze nem erre akarom fogni.Az első legben 12nyilat dobtam kiszállóra:(borzalamas volt,az ellenfél persze egyből kidobta.A másidik legben ,csak két kört engedett a duplára dobálni,aztán megcsinálta a 64-et.

Így estem le vigaszra.Ahol az aznapi legnehezebb elnefelemet kaptam.

Na ennek tükrében nyomtuk is mindketten mint állat.Az első legben kaptam egy 6köröst,de én is dobtam egy nyilat kiszállóra.Aztán a másodikban az 5-ik körben 40-nem volt köszönhetöen a dobott 180nak és a többi nagynak mellé,de itt már nem tudtam fejben összeszedni magam és nem tudtam kiszállni,az ellenfél pedig a 7ik körben megtette.Ezt a játékot kiszállóra játszák,mondtam savanyú pofával és gratuláltam:(Na ennyi a story.Remélem nem volt nagyon unalmas.

OneDart Creative Commons License 2008.01.15 0 0 1245
Üdv!!

Egyetértek veled Kóborló. nekem is tele van ... a hócipőm:)) a UPC-vel. nálunk is azon a napom emlékszem nem volt adás úgy délután 3-4 körül. én is totál ideges lettem hogy nem látom majd a döntőt. de szerencsére estére lett adás és így tudtuk nézni. lehet az adásszünet itt kezdődött és hozzátok a Dunántúlra csak este ért oda:)) mint egy front:))
Hétvégén akkor ügyesen és majd várjuk a beszámolódat!!
Előzmény: Koborlo79 (1244)
Koborlo79 Creative Commons License 2008.01.15 0 0 1244

Helló barátaim!

Jó nektek,hogy láttátok a döntőt.

Az egész úgy kezdüdött,hogy szidtam az eurosportot,hogy legalább a döntőt képesek lehettek volna az elejétől adni,de nem!Még mindig ilyen szinten tart a darts nálunk?És képzeljétek el a nagyszitkozodásnak  mi lett a vége.A szájbavert UPC-nél pont a rohadt eurosporton nem volt adás ,és pont a darts közvetítés alatt.Én olyan mérges voltam,hogy majd felrobbantam.Gondolhatjátok.A fehérvári dartsos barátom adott nemi jelentés menet közben sms-ben,de hát az mit ér ilyen helyzetben.

Hát így játram:(

Hétvégen soft forduló lesz.Szoritsatok nekem mert fontos jó helyezést elérnem .

voelgyi Creative Commons License 2008.01.14 0 0 1243
No igen, itt legalább volt izgalom, és a színvonal is magasabb volt. Meg persze itt az egyik résztvevő nem elégedett meg azzal látványosan, hogy eddig eljutott.
Előzmény: OneDart (1242)
OneDart Creative Commons License 2008.01.13 0 0 1242
Üdv mindenkinek!

hát vége ennek a VB-nek is.nekem már holnap nagyon fog hiányozni hogy nem kell a tv elé leülni és nézni a dartsot. a döntő nekem nagyon tetszett(csak kár hogy megint nem az elejétől adták), és igazaból nem is tudtam volna eldönteni kinek szurkoljak, mert Webster és Whitlock is nagyon szimpatikus játékosok. talán Webster esélyesebb volt valamivel így mondhatjuk hogy érvényesült a papírforma:))
pont azt beszéltük misissel, hogy nekünk ez a döntő sokkal jobban tetszett mint a PDC-s a múltkor.
Koborlo79 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 1241

Halihó!

Igen én is csak ennyit tudok.Ami hiresebb tv-s verseny van talán csak tényleg ez az egy van.Amúgy sima beszálló,és dupla ki.Az alap,az ez .

Törölt nick Creative Commons License 2008.01.12 0 0 1240
Kösz!
Erre gondoltam.Én is így tudtam.
Előzmény: OneDart (1239)
OneDart Creative Commons License 2008.01.12 0 0 1239
Szia!

Nos az alaphelyzet az hogy általában, vagyis normál esetben az 501-es játék dupla kiszállóval ér véget.Ilyen a mostani Lakeside világbajnokság és ilyen volt a PDC-s világbajnokság is. de van olyan is amit te írtál. most szerdán a sport tv-n egy olyan sorozatot kezdtek el közvetíteni (igaz csak felvételről) ahol dupla beszállóval kell indítani a játékot és dupla kiszállóval kell be is fejezni. én ugy tudom nem sok ilyen tipusú verseny van és ezt is azért találták ki hogy kicsit színesítsék ezt a tipusú 501-es játékot és ne legyen mindegyik olyan egyforma.

remélem hülyeséget nem írtam, és erre irányult a kérdésed.
Előzmény: Törölt nick (1238)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.12 0 0 1238
Sziasztok!
Én hobbi szinten űzöm a dartsot.Fél szemmel követtem is a vb-t.Felmerült egy olyan kérdés,hogy az 501 beszálló is dupla vagy csak a kiszálló.Szerintem csak a kiszálló.Ha nem buktam egy üveg pezsgőt.
Ha valaki tudja a pontos szabályt kérem világosítson fel bennünket.A legjobb az lenne,ha valki tudna egy linket mondani ahol le van írva a szabályzat.
A válaszokat előre is köszönöm.

Koborlo79 Creative Commons License 2008.01.12 0 0 1237

Halihó!

Kihagyom ja.Nem tudtam szabit kivenni,de egynek ugysem számit az eredménye,így nem gond.Majd a többin figyelek.

 

Én sem nézem meg az eredményeket,csak a probléma az,hogy sok meccset sem ,mert egyszerüen nem tudok fent maradni.Nem tudom miért rontja el így az eurosport.Ez az egy poztivuma volt a pdc-vel szemben,hogy tök jó tuti időpontokban kezdték.Persze ezt is szeretem és nem leszolni akarom,de mostanság kezdek rájuk berágni.Tegnap is jó ki derbik voltak,csak jó későn:(

Kiesett Fitton barátom.Hát igen ha nem jön a kiszálló cseszhetjük a tömeget.

hajrá Whitlock!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: OneDart (1235)
OneDart Creative Commons License 2008.01.10 0 0 1236
hű hű, most láttam csak a mai darts étlapot!! egyből megakadt a szemem a Whitlock-Ted Henkey meccsen. na az remélem szuper lesz már csak azért is, mert két nagyon jó formában lévő játékosról van szó. vajon a drakula elkapja a varázslót??:)))
kell a sok angol közé azért egy ausztrál, legalább megtöri a monotonitást.
az előbb majdnem megkérdeztem itt hogy Whitlock milyen nemzetiségű, mert a magyardarts.hu - n tegnap még angolnak volt feltüntetve, de ma már ott is ausztrál lett:))
jó meccsnézést!!!
OneDart Creative Commons License 2008.01.10 0 0 1235
Tripla 20-t, száznyolcvanat kívánok!!!

ma ismét darts az eurosporton. persze megint nem élőben. nem baj valahogy kibírom hogy ne nézzem meg a közvetítésig az eredményeket. már megint lekell magam szíjaznom nehogy elérjem a billentyűket és akkor menni fog:))))))

egyre fokozódik az izgalom és egyre inkább látszik, kik azok akik odaérhetnek a végére. nálam Martin Adams a legjobb. nagyon kiegyensúlyozottan, szépen játszik. nem kapkod a kiélezett szituációkban is jó megoldást választ. neki megvan, ahogyan mondani szokták a játék-inteligenciája ehhez. remélem döntőig megy. de hát itt van még Fitton, aki tényleg állat módjára dobál. Ted Hankey is megérdemelne egy döntőt mert nagyon jól játszott eddig minden meccsén. Webster-t és Whitlock-ot még nem is említettem.

jó meccsnézést mindenkinek!
Kóborló! láttam most hétvégén kihagyod a megyei fordulót. nem baj, pihenj rá egy kicsit a következő versenyre.:)
voelgyi Creative Commons License 2008.01.10 0 0 1234

15 részes lesz a közvetítés, abból leadták tegnap az első két részt.

 

Az eurosporton ma 22.45-től adják a vb-t (röplabda és ezeréves dakar után :-((

Előzmény: Koborlo79 (1233)
Koborlo79 Creative Commons License 2008.01.09 0 0 1233

Kérdés törölve.Nagy nehezen találtam egy texes tvt és megnéztem.

Meglepő,hogy ilyen gyorsan van közvetítés a vb után.Ez nem volt a sport tv-nél szokás.Még ha tavalyi versenyt is adnak.Talán fejlödnek és kezdik komolyan venni a mi imádott sportunkat.

Koborlo79 Creative Commons License 2008.01.09 0 0 1232

Na még egyszer ezt.?

Ma 19:00 órától közvetités lesz a sport2-ön?????????????

Ha igen az szuper .Kit érdekel ,hogy tavalyi.Az a dupla be-dupla ki,ugye.?

Itt dobott a Wade haverom majdnem kilenc nyilast,még így is.Csak az a piszok bull hiányzott a végén.

Előzmény: voelgyi (1231)
voelgyi Creative Commons License 2008.01.09 0 0 1231

Fitton kegyetlenül nyomta

 

a Sport2 viszont 19-től és éjféltől garantátan nem élőben adja a tavalyi world grand prixt

 

:-)

Előzmény: Koborlo79 (1230)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!