Keresés

Részletes keresés

levelibeka Creative Commons License 2008.06.27 0 0 8692

GRATULA! Nagyon ügyes! Kinga is úszik már 4 éve, de hasonló eredményeket mi másban produkálunk, ez csak amolyan mellékes. :-)

(OFF most néztem, hogy az országos döntőbe jutott be Kinga azzal, hogy a területit megnyerte, nem is a budapesti döntőbe. :-DDD vicces, anyuka azt sem tudja, hogy min indul a lánya...) Még egy off, ide jár a mi sulinkba egy másodikos világbajnok kislány fit-kid-ben lett az...

Előzmény: _PISKO (8691)
_PISKO Creative Commons License 2008.06.26 0 0 8691
Sziasztok,
itt vagyok én is:-)
Nem is tudom, mikor írtam utoljára, talán akkor, mikor Lora fülfájása elkezdődött. Szóval az antibiotikum fülgyertyával kombinálva segített. Nem tudom, használtatok-e már fülgyertyát, szerintem szuper. Lora is élvezte, bár először elsírta magát, azt hitte, hogy meg akarom égetni a fülecskéjét. De miután látta, hogy egyáltalán nem fáj, sőt, kellemes, azóta kifejezetten szereti. Persze a kezelés alatt kimaradt az úszás, de aztán június elején azt is folytattuk, ahol abbahagytuk, és az úszóiskola házi versenyén 1. lett 25 m-es hátúszásban a 2002-esek között. Iszonyú büszke volt magára, vitte mindenhova az aranyérmét.:-) Most intenzívre járunk július közepéig, ami azt jelenti, hogy minden délután megyünk, persze Somával. Szerencsére most jó az idő, így Soma is tud pancsolni egy kicsit. Egyelőre bátrabbnak tűnik, mint anno a nővére, de azért ő is elég óvatos duhaj:-)
Somával amúgy júl. 10-én megyek vissza kontrollra, akkor derül ki, hogy sikeres volt-e a januári műtét, és ha igen, akkor mennyire.
A nyarunk még nem tudom, hogy alakul. Valamikor lemegyünk a szüleimhez Pécsre, de náluk most lakásfelújítás zajlik, szóval majd utána. Aztán lesz még pár nap Balaton is a tervek szerint, remélem, jobb időnk lesz, mint Piroséknak.
A szeptembertől én is tartok egyelőre, bár nekünk csak heti két délelőttöt kell majd valahogy megoldani. Elméletileg a férjem vigyáz Somra, de - gyanítom - a gyakorlatban ez egyáltalán nem lesz ilyen egyszerű. Múltkor azt álmodtam, hogy Somát magammal kellett vinnem az iskolába. Remélem, ez nem fog bekövetkezni:-)
Képzeljétek, most, hogy lezárták az északi vasúti összekötőt, az esztergomi vonatok itt mennek el előttünk a HÉV vonalán. Mondanom se kell, hogy ezt egyedül Soma élvezi igazán. Ma pl. vonattal mentünk úszni, és teljesen el volt tőle bűvölve:-)
P.

Ancsúr Creative Commons License 2008.06.25 0 0 8690

Szerintem nem volt baj, hogy nem volt jó időtök, így is milyen izgalmasra sikeredett minden!

Én hihetetlen módon fáradok, kaparom össze az utolsó energiáimat. 7végén dolgoztam, azóta is versenyzek az idővel. Még ezt a 7végét is bent töltöm, de aztán VÉGE!!!!

Előzmény: pbuza (8689)
pbuza Creative Commons License 2008.06.20 0 0 8689

Sziasztok ! Hazajöttünk.  Az idő nem volt tökéletes, így nem úsztam a Balcsiban. Viszont másztam hegyet, hogy várat nézzünk. A fiam egyszerűen csak ámult és bámult.A lányommal végigtáncoltuk minden helységét, és minden lépcsőn eljátszottuk, hogy elhagyja a cipőjét, mert most Hamupipőke korszaka van. Voltunk hajókázni, hattyúkat és kacsákat nézni. Imádták a csillógó vizet. Vonatoztunk is. Még a tihanyi apátsághoz is beugrottunk. Egyedül az utolsó nap volt egy kis jó idő, amikor ha más nem, a kertben napoztam. Tornaként felmásztam néhányszor a cseresznyefára. Nem értem, míért ilyen magas minden csaresznyefa!?

Jusztis visszamegyünk még a nyáron! Reszkess Balaton! Idén úgyis összehozom, hogy usszak egyet benne. Egyébként meglepőenn tiszta a víz és eddig bárhol jártam a környék is.

Mi újság veletek?

Ancsúr Creative Commons License 2008.06.19 0 0 8688

Zorka: - úgy döntöttem, balerina leszek. Csak kéne venned balettcipőt!

- Múltkor azt mondtad, óvónő leszel. Már nem szeretnél?

- Nem, de most már ne is kérdezd többet, hogy mi leszek, csak ha már megnőttem.

Ancsúr Creative Commons License 2008.06.19 0 0 8687

Én sem találom, de folyamatosan reménykedek:-)

Még mindig kedvencek a "könyveid":-)

Előzmény: levelibeka (8686)
levelibeka Creative Commons License 2008.06.18 0 0 8686

Megvagyok én is, csak egyszerűen próbálom utolérni magam, de nem találom. :-DDDD

Még másfél hét "nyugi" utána mind3 gyerkőc 2 hétig itthon, velem, utána nyaralás. Mrá tervezem, hogy mit fogunk csinálni 4-en bezárva itthon. :-) De azért kis is megyünk majd...

Infok a 2004 január környéki topicban még...

Ancsúr Creative Commons License 2008.06.18 0 0 8685

Merckformin - PCO.

Fogorvos: pénteken kapom meg a koronát. Múlt héten csiszolta le, de előtte újra betömte vmivel, ami fél óra alatt kötött meg, közben satuban volt a fogam. Zorka is velem volt, élvezte a látványt.

Visszaszámolok. Még 4 nap vizsgálunk, utána "csak" írnom kell!!!! Kolléganőm megállapította, hogy hozzánk már csak akkor jönnének többen, ha kiírnánk, hogy topless vizsgálat.

Előzmény: quizas (8684)
quizas Creative Commons License 2008.06.17 0 0 8684
Szia Ancsúr,

Jó néha rápihenni... :-) Meg eljutni orvoshoz. Fogorvos?

A met az egy gyógyszer, ugye?
Előzmény: Ancsúr (8683)
Ancsúr Creative Commons License 2008.06.17 0 0 8683

Hahó!

Én ma rápihentem a következő napokra. Párom vidéken, apukám eljött, gyerekeket elvittük ovi, bölcsi, mi meg beszélgettünk.

Emellett eljutottam a háziorvoshoz, rászántam magam a PCO, inzulinrezisztencia, gomba miatt, hogy kérek metet. Kaptam.

Ancsúr Creative Commons License 2008.06.14 0 0 8682

Jó pihenést Nektek!

Munkakezdés: azt hiszem az a titka, hogy meg kell tanulni beletörődni, hogy nem megy minden tökéletesen.

Tegnap kellett volna dolgoznom. Oviban szünnap, bölcsiben családi nap. Fogorvoshoz délelőtti időpont. Reggel kezdtem gondolkodni rajta, mi is legyen.

Előzmény: pbuza (8680)
quizas Creative Commons License 2008.06.12 0 0 8681
Piros,

Jogos volt a reklamáció. :-)

Jó időt és ne izgulj a munkán, ráérsz majd akkor, most élvezd a szabadságot!
Előzmény: pbuza (8680)
pbuza Creative Commons License 2008.06.12 0 0 8680

Előre is elnézést, hogy reklamálom az eltűnést, de most én fogok eltünni kb másfél hétre. Megyünk a mamihoz. Kívánjatok jó időt, mert a Balatonhoz is mennénk, legalább hajózni, ha fürdeni nem is. A hírekben nem mondanak túl jó időket. Utána jövök.

Én egyen lőre nagyon félek a szeptembertől. Már elméletben elképzeltem párszor, hogy működik majd egy napunk, de egészen biztos, hogy más lesz a gyakorlatban.Biztos minden szülő túlesik ezen, és mindenki megoldja vhogy. Remélem nekünk is menni fog.A munkahelyemért is szurkolok, ha hazajöttünk, megírom a levelet a főnökömnek.

quizas Creative Commons License 2008.06.11 0 0 8679
Sziasztok,

Én is gratulálok a bölcsihez és drukkolok a munkához.

Én június eleje óta teljes idős háromgyerekes vagyok, napközben szinte soha, este csak ilyentájt ülök a gép elé. És még visszavan a tornám, valamint a holnapi leves előkészítése. Újra sokat és sokszor kell főznöm, naponta elfogy a közel egy kiló kenyér. Napközben lent vagyunk, amennyit csak lehet. Csongor is két keréken járja már a világot, Karsa átköltözött a gyerekágyba, de még mindig nem rág. Majdcsak kedvet kap ahhoz is...

Mona?

PISKO?
Előzmény: pbuza (8677)
Ancsúr Creative Commons License 2008.06.11 0 0 8678

Én a hajnali kávém társaságában benézek, aztán kb. vége az aznapi szórakozásomnak. Bölcsihez gratulálok, munkához meg majd kitartást:-) Nem mondom, hogy rosszabb ez a felállás, de sokkal nehezebb. Eseménydúsabb. Ez így jobban hangzik.

De írjatok, olvasni biztos jövök. Aztán július közepétől elmesélek mindent, ami mostanában kimaradt.

Előzmény: pbuza (8677)
pbuza Creative Commons License 2008.06.11 0 0 8677
Oké, akkor most hova tünt innen mindenki?
pbuza Creative Commons License 2008.06.06 0 0 8676
Felvettek minket a bölcsibe!Szóval írhatom a szerelmes levelet a munkahelyemre,hogy visszamennék.Hááát... majd meglátjuk mi lesz.
pbuza Creative Commons License 2008.05.28 0 0 8675

Jól van, bocsi. Itt vagyok legalábbis olvasgatok néha.Ki kell találnom vmit. Minden idegesít. Állítólag pénteken meg tudja mondani a vezető, hogy felvettek-e minket a bölcsibe. Délután meghívott gyereknapra a bölcsibe péntekre és azt ígérte addigra nála lesz a lista. Már kész és emlékei szerint mi bejutottunk. De hiszem ha látom. A gyerekek jól vannak és szépen nőnek. A fiamnak megvettük az elő alsónadrágját. Piros és Thomas a gőzmozdony van rajta. Kipróbáltuk pelenka nélkül nagyon csinos, csak folyton úgy néz ki, mintha bámulná a fütyijét és piszkálja a képet rajta. Apa röhögőgörcsöt is kapott.....Enikő pedig épp hercegnő sé stündér korszakába lépett. Hamupipőke és a többiek. Van varázspálca, hercegnőbugyi. Ha lehetne csak rózsaszínben járna.

Engem már az foglalkoztat, hogy bírkózom meg őszel a munkával és a többi feladattal. Vissza kell mennem dolgozni. legutóbb azt mondták visszavesznek, de még messze az ősz. ÉS egyáltalán hogy fog működni.... Rohanok a bölcsibe, dolgozni, haza bölcsibe és főzni és persze mindenkire legyen időm és este még legyen kedvem mosolyogni is. Jó tudom mk vele. A mi szüleink se csinálták máshogy, de.....Ugyanakkor, úgy érzem itt az ideje, hogy csináljak is vmit. A barátnőim mind elköltöztek a környékről, már jóideje. Újat szerezni pedig elég nehéz. Már itthon ülni sincs kedvem, és vszínűleg tényleg jót tenne ha visszamennék dolgozni, mert kezdek zizi lenni. Ne értsétek félre: imádom a gyerekeimet és szuper itthon leni velük, csak...

Hát röviden ennyi rólunk.

Előzmény: Ancsúr (8668)
Ancsúr Creative Commons License 2008.05.27 0 0 8674

Akkor szerintem nagy gond nem lehet. Én gyerekkoromban a krémes állagúakat nem ettem meg. Vajas kenyeret pl. 20 éves korom után ettem 1. Lehet, hogy ez vmi hasonló furcsaság?!

Du. jön anyósom, apósommal együtt. Érdekes. Egyrészt, hogy ilyen hamar el tudnak készülni, másrészt, hogy apósom is jön, így 2 év kihagyás után.

Előzmény: quizas (8673)
quizas Creative Commons License 2008.05.27 0 0 8673
Először is jobbulást!

Karsa: szépen beszél, mondatokban, érthetően. Gyertyát elfújja. A kaját, a kenyeret is, szájába veszi, majd kiköpi (köpni is tud, vizet is). Orrot is fúj. Rágni nem rág. :-O
Előzmény: Ancsúr (8669)
quizas Creative Commons License 2008.05.27 0 0 8672
Mona,

Gazdagréten a szivárvány oviban még van hely, úgy tudom. Ha itt dolgozik a kerületben a szülő. Vagy itt lakik.
Előzmény: Mona73 (8665)
Ancsúr Creative Commons License 2008.05.27 0 0 8671

Mint látszik, itthon vagyok Zádorral, kötőhártya.

Párom 3 napra elmegy. Nekem muszáj lenne mennem, főleg csütörtökön, amikor egy suliban fogok figyelgetni, utána meg egy putriban kéne gyereket fejlesztenem. Na, ide biztos nem tudom vinni. Anyós. Én nem merem felhívni, apja meg most közölte, hogy ő meg nem akarja.

Valami olyasmiben reménykedek, hogy csőtörés lesz a mhelyemen, lezárják az épületet. Emellett csütörtökön sztrájkolni kezd a Vértes Volán. Esetleg nyomtalanul eltűnhetne a gyulladás. 7végén földet lapátoltam a talicskába, Zádor meg hirtelen ott termett, az összes felszálló föld az arcába ment.

Ancsúr Creative Commons License 2008.05.27 0 0 8670

Sokatokat elutasítottak? Ez szinte hihetetlen, sajnálom. Fel sem kínáltak olyan ovikat, ahol esetleg maradt hely? Bár azok az ovik gyanúsak, ahol ilyen viszonyok mellett van még pótfelvétel. Mit csináltok így? Ez így azt jelenti, hogy 2009. szeptemberéig otthon kell maradnod? Ha megszűnik a GYES, nem is kapsz majd semmit?

Norbi viselkedése változóban?

Múlt héten Zádor esőben ment ki az udvarra, mert szerinte azt lehet. Egyik reggel meg 3 gatyában bölcsibe:-) Ilyen apróságok miatt már nem is ellenkezünk vele, pont elég a többit kezelni.

Előzmény: Mona73 (8665)
Ancsúr Creative Commons License 2008.05.27 0 0 8669

Szépen betábláztátok a nyaratokat. Legalábbis az elejét.

Nagycsaládosság miatt kaptok/kapnátok ingyenes könyveket? Vagy az SNI- re?

Rágásra semmi tippem nincs. Amúgy jók az arcizmai? Szívni, fújni tud? Lehet, hogy tud rágni, csak az állaggal van gondja?

Előzmény: quizas (8664)
Ancsúr Creative Commons License 2008.05.27 0 0 8668
Ennyi? Ejnye:-)
Előzmény: pbuza (8663)
Ancsúr Creative Commons License 2008.05.27 0 0 8667

Antibiotikumtól legalább jobban van?

A mi dokink ragaszkodik a monokomponensű szerekhez. Az Oculo- t nem szokta mondani:-)

Picit visszavonom azt, hogy Zádornál nincs hatása az ügyesítő játékoknak. Papírgalacsint szoktunk kézfejre tenni, "c", "cs" hangokkal reptetni. Na, ezt ügyesen megtanulta.

Előzmény: _PISKO (8661)
Mona73 Creative Commons License 2008.05.26 0 0 8666

Mona73 Creative Commons License 2008.05.26 0 0 8665
Sziasztok!

Én is vagyok , de engem is kidobott a fórum.

Jól vagyunk. Mindenki.

Ovi: 3-ból, egyse. Bölcsi se.
Fellebezés elutasítva.
Nem tudom hogyan tovább. Kilátástalan a helyzet.

Mmost csak ennyi tellik tőlem, mert hulla vagyok. Mint mindig.
Egyre jobban csodálom és tisztelem a több gyerekes anyukákat! :)

quizas Creative Commons License 2008.05.25 0 0 8664
Sziasztok,

Én vagyok, de két hozzászólásomat is elnyelte a technika ördöge. Egyszer az én gépem mondta be az unalmast, egyszer az index dobott ki többször is. Nem tudom, most mi lesz.
Jól vagyunk, túl az első sulis szülőin. Cifra helyzet, a XI. ker. önkormányzat hónapok óta nem működik, nem biztos, indul-e osztály, ha igen, ki lesz a tanító, lesz- e ingyenes tankönyv vagy fizetni kell, ki nyerte el az étkeztetési pályázatot, szóval minden bizonytalan.
Viszont most pénteken ovis ballagás, pont akkor vége is lesz a tornának, kisbUlcsú megy anyukámhoz egy hétre, utána két ét itthon, majd mennek mindketten (terveink szerint), utána két hét itthon, utána egy hét "napközis" tábor (helyben, a ref. gyülekezet szervezi, a mamaklub miatt vagyok tiszteletbeli tag, egyébként nem), aztán megint Pécs, utána talán Balaton (ha addig el nem kel az a hét), szóval tervezzük a nyarat. Remélem, ennyi relatív gyerekmentes időszakba soraink (és a lakás) rendbetétele mellett egy pocaklakó beköltöztetése is belefér. Szép is lenne...

Kullancs elleni oltást tervezzük beadatni, de nem tudjuk, mikor. Ja, és Csongorral még mindig nem jutottunk el az éjszakai pelus ügyben sehova. :-( Valamint Karsa még mindig nem rág. De majdcsak megtanulja egyszer. Ha van valami tippetek, várom!
Előzmény: _PISKO (8662)
pbuza Creative Commons License 2008.05.25 0 0 8663

Itt vagyok és üdvözlök mindenkit!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!