Ég és föld a vaku aksikkal. Fele a töltési idő egy fullos villanás után és ha valóban használod a vakut, akkor meg is térül viszonylag épeszű időn belül.
Vakuban én is azt használok, nem is való bele elem, mert azoknak nagyobb a belső ellenállása és sokkal lassabban tölt újra.
Van egy full lapos kis töltőm, ami megy szivargyújtó aljzatról is, pont elég.
Viszont a gépbe nincs értelme az akkunak. Ha csak belegondolok egy akkora töltőbe, ami 12 akkut tudna egyszerre tölteni, de minimum nyolcat a váznak....
Igazából nekem is jók, csak pl. a vaku az leszopja az elemeket pikk-pakk, oda jó lenne a tölthető, csak gondoltam akkor már a gépbe is azt raknék, hogy "érdemes" legyen cipelni egy töltőt is adott esetben.
Én próbáltam EOS3-ban, el is ment vele egy darabig, de nem túl sokáig. Frissen töltve kicsit nagyobb a kapocsfeszültségük, de hamar leesik és az önkisülés is jelentős.
Csak annak jó, aki folyamatosan használja.
Nekem legjobban a Lithium elemek váltak be. Marha sokáig bírják és szinte semmi önkisülésük nincs. Igaz cserébe jó drágák :)
Tudja valaki, hogy az EOS 3 elemtartóval elvisel-e a töthető ceruzakkukat? A 30-as elemtartójába bele van írva, hogy nem használhatók. Gondolom az 1,7 V feszültség miatt.
Gondolom Neked nem, azért Osztrákiában szép nagy használtpiac van (beleérte a foto.ebay.de -et), így Te bármikor vehetsz egy filmest... Mindenesetre már nem lesz EOS 3v vagy 3x - lassan a Leica marad az egyetlen kisfilmes gyártó...
Én már 1 éve eladtam az 1V+boostert, majd ha látok jó áron, akkor veszek egy EOS 3-at diázni, elég lesz az életem végéig (vagy egy jó e-bay-es Leica M6-ig)
Canon may halt development of film cameras Thursday, 25 May 2006 14:00 GMT
What a difference a word can make, in this case it's the word "considers". An earlier Reuters UK news article stated "Canon to halt film camera development", shortly afterwards Reuters were forced to correct this and replace the word 'to' with 'considers', hence "Canon considers halt to film camera development". With this subtle change (and some edits in the article itself) the news is, well, nothing definite. A Canon spokesman has essentially stated that they are currently trying to decide if there is a need to keep developing compact and SLR film cameras because of the shrinking market.
A Novoflexeknek álltalában milyen végük van?Nekem egy 400/5.6-os van,nem beugróblendés,menetes,de nagyobb az M/42-nél.Ezt az objektívet szeretném rárakni egy EOS-ra.Létezik ilyen adapter?
Tudtok olyan honlapot, ahol vannak olyan képek amit Canon EOS 50/50E -vel és M/42-es objektívvel fényképeztek?Milyen átalakítók a legjobbak?Ezek mennyibe kerülnek?