Gondoltam rá hogy kiteszem ezt a cikket az ofphu-ra is, de később rájöttem, hogy nincs értelme.
Egy okot mondok rá: RAW-DAO módú CD írás.
Hibástól mindenenstől átmásolja a diszket, és már csak egy valódi serial kell, ugyebár...
abban meg azé má elég profik vagyunk, khmmm....
Kijött az 1.94 béta patch, az volt a dobozra írva, hogy javították a csőbugot és talán desktop is kevesebb lesz... A Coop szerver már 1.94-en megy (1.92-vel is fel lehet menni), tesztelgettünk, csőbuggal nem találkoztunk.
Szvsz holnap szépen tegyük fel az 1.94-et a rendes szerverre...és az emberek kezdjék el használni az 1.94-es exe-t. Nem ír felül semmit, ismét.
nem inkabb azt akartad irni, hogyha a cegnel levo osszes gep unatkozna? mondjuk cirka 15el szamolva, a manapsag elterjedt jelszohosszusaggal szamolva (merthogy eloszeretettel adnak meg webcimet, vajjon miert is?? :-) ), nyugdijas eveimre mar siman vegezne is :-))))
kerem azt a jotet lelket, akitol lanpartyn a newerwinter rar-os kiadasat kaptam, hogy kuldjen mar hozza egy jelszot, mert nem tudom addig kiszedni a csomagolasbol.
Most cseréltem le a vid.kártyámat egy Radeon 9700 Pro-ra, de a játék valamiért nem akar elindulni. Illetve elindul, csak akad, mint az állat (már a menüben is). A beállításokban mindent beállítottam de hiába. Mi a túró van?
Nagyon király volt a LAN party:)
És most az időjárás sem b****tt kivelünk.
Jó hogy csütörtökön kezdődött a hent, egy sima hétvége kevés lett volna, így is úgy indultunk haza, hogy simán nyomtunk volna még egy napot.