Kerti Party ideje nekem megfelel (jun 7-8, ilyen hosszú buli lesz ???). Egy kikötéssel. Adjatok sok szilvia törlőkendőt, mert Szuzi (biztos rosszul írtam a nevét :-))) ) mindig összenyal. Igaz nincs ellenemre az ha ezt lányok csinálják, de ő kutyából van! :-))
Ma a munkahelyre menet, reggel láttam egy rettenetes koszos -csaucsau és komondor keveréknek kinéző - kutyát, amint a hasonlóan ápolt gazdijával séttálgattak. A kutyuska szájából egy jó 50 cm-es számomra igencsak emberi combcsontra emlékeztető csontocska lógott ki. Igaz nem tünt frissnek, de hát akkor is. Brrr...
A kertiparty tőlem lehet bármikor.
Szavazzátok meg az időpontot.
Kezdetnek lehetne pl júni 7-8-9 (ez azért szimpi nekem mert ilyenkor még szokott lenni pénzem :)))
Szóval A.Girl-nek egy arany (ászok) érem amiért rájött a kivagyiságomra.
Rita te meg ne hari, hogy így elökörködtem a dolgot, de gondoltam legyen benne egy kis fejtörő. :-))
Tegnap én gyereknapom voltam, vígyáztam a felfújható várban ugráló gyerekekre, úgy néz ki jól, mert nem volt gyrekhalál. Annál inkább én rohadtam le rendesen, úgyanis kitalálták milyen jó lenne, ha fociznánk. Én dobálgattam a labdát, ők elrugták a p..-ba én meg mint a mérgezett egér futkostam a labda után. Az a lényeg hogy egy csomó gyerekből kihoztam az új focista utánpótlást. Szóval ide nekem a Bosics programra szánt pénzeket! - Milyen gazdag lennék!
Mindenkit meghívnék egy pohár fröccsre!!! DE KOMOLYAN!
Jut eszembe RTA, lesz valami grillen party akkor?
Ezt mondjuk Her Krapulax-tól is kérdzhettem volna.
Jo reggelt jo szurkolast :)))
Nahh beneztem es mit latok ... Szoke okos leanyok SH-t is lealazva titkokat fejtenek meg. Idegenek akikrol kiderul hogy nem is idegenek irnak a topicba :)).
En meg utolag es elore sok boldogsagot kivenok minden nevnaposnak es szuletesnaposnak akik az elmult es elkovetkezo 8 napban unnepelnek. Koztuk en is :)))
Jahh es Rta .. megjegyzem azert nem fogom elfelejteni hogy ram pl nem is tippeltel :))
Nahh lassan agba bujok (nem art igy reggel 6 fele :)). Most ertem haz egy bulirol es kisse meg a koma hataran vagyok :))
Lio: beraktaroztam egy par uveg whiskeyt a ket het mulvara ;)) igaz a fele keszletet megittam az ejszaka folyaman :)))
A kép web-helyének neve "tecc". Ebből mertem következtetni arra, hogy TC a nokedli. Persze lehet, hogy téves következtetés, tudod, én is csak egy szőke vagyok:-)
Én ezen fórumon még nem voltam, nem topikolttam.
Ez is egy kis segítség a megoldáshoz. és még csak annyit, hogy valóban a kép a megoldás. Nézd meg a származását!
- A mai nap kutyául vagyok. Tegnap szüli nap volt. Hajnal tájt, mikor már jócskán mozgáskoordinációs hibákkal küzdöttem, találkoztam Mózessel. Meglepő találkozás volt. Meg is kérdezetem tőle - Szia Mózes, hát te élsz!?
Rám nézet merőn és értelmetlenül, majd szélesen elvigyorodott, legyintet egyet és faképnél hagyott. Ennyit a bibliai hősőkről.
(Megoldás: Az uristen@menny.hu című filmben szereplő gyogyóssal - aki magát Mózesnek képzelte - találkoztam tegnap éjjel (vagy talán ma hajnalban) ) :-))
Büntetőjogi felelőtlenségem teljes tudatában kijelentem, országjárásaim mostani ütemezése valamint naptárnemnézegetési rossz szokásaim miatt eme jeles eseményről csak most (május 24 regggel 7:35 kor)értesültem.
Belátva mindennemű hibáimat menteni próbáltam a menthetőt egy esemeset küldtem felperes cimére ami a jelen pillanatig 07:46 ig függőben van, tehát fent nevezett leány egyén telefonját be nem kapcsolván , üzenetemet nem látván nem értesülhet azon szándékomról melyszerint Őtet neve napján felköszönteni kívánom általam elküldött esemes formájában!
Ezen indokaim, éltes korom valamint eddigi büntetlen előéletem alapján kérem T. Esküdtszéket, hogy a "gratulálás hiánya" alól , bűncselekmény hiányában felmenteni szíveskedjenek!
jelentem én rájöttem :)))
A képen van virág: tehát te vagy a Virág :))
Vagy
Összeadva a virágok számát pont 200 jön ki: tehát Te vagy a 200 éves ember vagyis Robin Williams :)))
Vagy
A ház egy hegyen van tehát te vagy a hegylakó :))))