Keresés

Részletes keresés

Ittse Creative Commons License 2000.11.21 0 0 187
Sajnálom, de most nem vagyok valami jó lev-partner. Nagy-nagy súlyok alatt görnyedezek, ki sem látszom alóluk.

Először is, szeretnék elnézést kérni és elhalasztani a holnapi "ismerkedési estet", lehetőleg a jövő hétre. A héten minden magán és hivatalos ügyem összetorlódott, holnap is este későig a házunk ügyében fogok rohangászni. Valószínűleg éjszaka lemegyek lökni 1-2 órát a Gold Crown-ba (24 órás :-), de az nagyon későn lesz (11-után). Ha leugrasz, szívesen látlak egy menetre :))), csak írd meg, hogy ilyen későn is jönnél.
Mégegyszer sajnálom, hogy így jött össze, igazán!!! (:-)

--o--

Fel sem tételeztem, hogy doppingoltok. Csak nemrég hallottam, hogy a sportlövőknél isznak szeszt verseny eőltt, de bizonyos szint felett doppingnak számít. Mondjuk akkor, ha nem tud felmászni a nyertes a dobogóra :)))

Aug 32-én mindenkit várok szeretettel egy házavatóra! :))) És akkor aztán a kutyák is körözöttes kenyeret fognak enni! :)))

Összefoglaló a vállalati struktúráról.

Említetted a HÖOK-topicot, beleolvastam. Ó, te szegény! Ebbe beletenyereltél rendesen! Nehéz lehet, ha a HÖK és a HK között sem ismerik a különbséget. A magyarok általános érdektelensége már sok jó gondolat elmerülését okozta. Ennél szebb közhely most nem jut eszembe :o)
Hát, sok sikert hozzá! :-)

O.K., minden vita lezárva!

Mr. Perfect Ittse

Előzmény: Ódri (185)
Ódri Creative Commons License 2000.11.21 0 0 186
Szép kép. Egy ilyen helyen szivesen pihennék egy hetet.
Előzmény: Ittse (184)
Ódri Creative Commons License 2000.11.21 0 0 185
Hát kb. olyan szinten állnak a magyar tollasosok, mint a teniszezők. Csak ebben a sportban nincs annyi pénz.
Bár képzeld, most kifizette helyettünk az egyesület a nevezési dijat!
Pezsgő van szilveszterkor, az inkább buli, mint verseny:-) Természetesen egyébként nem doppingolunk.
Az aug 32 milyen nap? Sok sikert hozzá:-)
Az én tökéletességemet mutatja, hogy többé erről nem vitatkozom veled:-)
Volt, amelyiket látta. De ezzel nem én foglalkozom. Én csak az elnök vagyok. Nekem majdnem mindegyik gép egyforma:-)
Nálunk koedukált vécék vannak, rendszeresen meglepem a fiúkat pisilés közben. Már úgy megszokták, hogy el se fordulnak:-))
Ezt a Rák -Mérleg dolgot Organzától kéne megkérdezned. Mi anyuval mindketten túl erős személységek vagyunk, ha sokat vagyunk együtt előbb-utóbb kitör a balhé. Mióta nem élünk együtt jó a kapcsolatunk.
Ha voltál komoly versenyen, akkor tudnád, hogy mitől lehet ilyenkor izomlázad. De már elmúlt, erre jó volt, az edzőtábor. Adott némi erőnlétet:-)
Előzmény: Ittse (183)
Ittse Creative Commons License 2000.11.20 0 0 184
Nézd meg ezt a képet:

In the City Park

Ha rákattintasz, bejön nagyobban.

Érdekelne, hogy tetszik-e, mert nekem nagyon?

Persze nem én csináltam, talán azért :o)

i

Ittse Creative Commons License 2000.11.20 0 0 183
Hírverés. Ez nem olyan eccerű, először ki kell találni vmi stratégiát. Így csináltuk a rögbiseknél is: most már néha a híradókban is szerepelnek. Az már nem olyan rossz egy kevéssé ismert, nemannyira-hagyományos sportágtól...
Hogy állnak a magyar csajszik a világban? Tönkrevertétek már Kínát? :)))

Alkohol a versenyen? mondjuk egy pohár vörösbor vagy ilyesmi tényleg kifésülheti a zilált idegeket :-), de nem számít ez doppingnak? Más sportágban az az alkohol...

Házavató party: 2001. augusztus 32., délután 2 óra :-), de ez még módosulhat. Címet félmilliárd internetező előtt azért mégsem adnék ki... Egyébkén ilyen jó lesz a dolgozószoba is :))) Már minden terv itt kószál a fejemben, nagyon akarom csinálni!!! :)))

Elnézést, Magasságos Tökéletességed, de aki SZERÉNY, az nem írhat magáról ilyet... :))) És aki olyat ír, ami nem vall rá, az nem tökéletes. :))) Tehát a tökéletes ÉN vagyok :))) Diktum. Faktum. Punktum.

Látta már azt a három rossz gépet valami rosszgépszakértő? Esetleg lehetne belőlük csinálni valamit.. Mondjuk kenyérpirítót :))

A női mosdóban VETKŐZTEM, mint írtam :))) Aztán öltöztem. Közben kiráztam a hajakat, most már tök jól elvagyok :-) A férfit épp takarították. bekiáltottam a nőibe, nem volt bent senki. Bementem, elintéztem, kifelé jövet összetalálkoztam egy kolléganőmmel. Furcsán nézett rám, hogy jövök kifelé és az ingemet tűröm a gatyámba :))) Nem értem, miért.

Szereti a Mérleg a Rákot? Mármint nem te Anyut, hanem úgy általában a jegyek egymást?

Voltam komoly versenyen. Lelátó, popcorn, ücsi, néha ordibálás, leginkább a jégkorong-mérkőzéseken :))) Hogy lehet ettől izomlázat kapni??? :))) Max. berekedsz :o)

Látod ilyenkor jönne jól valaki, aki tud masszírozni... :o)

i

Előzmény: Ódri (182)
Ódri Creative Commons License 2000.11.20 0 0 182
Milyen ötleted van hirverés cimmel? Edzésre már nem kell több ember, igy is alig férünk el. Versenyre kéne közönség.
A verseny délelőtt van, persze némi alkohollal fűszerezve. Érdekes, akkor sokkal jobban megy a játék:-))
Azért a szabadban is kell futkorásznunk. Ilyenkor jó, mert nincs meleg. Na, edzőtáborban, aug közepén 40 fok, árnyék sehol. Szerinted milyen volt?
Hm... ez tetszik. Mikor lesz házavató parti nálatok? :-))
Anyu Rák.
Na, várj, a tökéletes én vagyok:-)
Nem tudom, honnan van ennyi egér. Rossz gépből csak 3 van.
A francia kulturális és tudományos. Nem kell ezt már külön részletezni, mert igy is van épp elég tétel. Ez az infrastrukturális fejlesztés része lesz. Egyébként nem is fogja érdekelni, csak a végösszeg. Annak mondjuk harmadát fogja adni. Tehát minél többet kell irni. Na, meg az összes többi támogatónak.:-)
Mit csináltál a női mosdóban? És kivel?
Semmit csinálni? Voltál te már komoly versenyen? Vasárnap alig tudtam mozogni. Mindenhol izomlázam volt, meg még van is egy kicsit. Tudod milyen jó ilyenkor leüni a wc-re? Hátmég felkelni:-)))
Előzmény: Ittse (181)
Ittse Creative Commons License 2000.11.20 0 0 181
Csináljunk a tollasnak egy kis hírverést? Lenne egypár 5letem, kapcsolatokat meg majd szerzünk... Persze nem a nagy országosra gondoltam, azt oldja meg a szövetség. Csak olyasmire, amit Ti vagy a klubotok szerveztek. Na?

Szilveszterkor verseny? Át a következő évbe? Érdekes módja az ünneplésnek: na adjunk még egyet annak a labdának! :))) Én - úgy tűnik - itthon fogok szilveszterezni :-(((

Persze a Tiétek teremsport (gondolom a szél miatt nem nagyon van nyitott helyszínen ilyesmi), így könnyű állandóan edzeni meg versenyezni. Bezzeg szegény gerelyhajlítók meg kalapácsvetők :)))

A billiárd nem olcsó dolog. Lehet kapni lepusztult játéktermi asztalt 50K körül, arra egy csomót kell költeni. Egy magyar építésű maszek asztal kb. 100K. Egy igényesebb 300K-tól a csillagos égig. Én e kettő között szeretnék találni valamit. Van a Guiness könyvben egy spéci asztal, asszem $1,5M volt, mert csupa méregdrága dologból csinálták. Aztán kell golyókészlet (5K-tól gagyi, 20K-tól elég jó) meg két dákó (úgy 10-15K-tól indulnak azok, amiket érdemes megvenni, de ennek többszöröse is lehet az ár). Kell egy szekrény, ahol tartod a kellékeket, mert pl. ha elhajlik a dákó, akkor az már csak virágtámasznak jó. Aztán bárszekrény, szivarvágó, whiskey-s pohár, jégkockák, képek a falon meg hasonlók, hogy az élvezet teljes legyen :)))

Önök az MMM eheti adását olvashatták... :)))

Anyu nem mérleg, ugye? :)))

Szerények vagyunk. Én sokáig kicsit beképzelt voltam, de mára már tudom, hogy tökéletes vagyok :)))

Hogy sikerült öt egérre szert tenni? Nálatok fogyóeszköz a számítógép? :-) Vagy mindenki jáccik a magáéval?

Melyik attasé támogat (mert ugye támogat! :) benneteket? Csak nem a japán légügyi? Nem-nem! Nem ismerek ott senkit! :-)
Yo tanács: részletezd minél jobban, hogy mi mindent akarsz ezért a pénzért megszerezni! Érezze, hogy nem is olyan sok az a pénz!

A vetkőző szám a női mosdóban zajlott ;-)

Olvasva a napirendedet elábrándoztam, hogy milyen jó is ennek a szemtelen ifjúságnak! :))) Nem is emléxem, hogy mikor volt, hogy egy egész hétvégén csak SEMMIT csináltam :))) Nem baj, ahogy lakható lesz a ház, megyünk az Alpokba, én, a fotócucc és a teafőző. :-) Egye fene, jöhet a sátor is! :-)

i

(mérnem tudok annyit írni, hogy kösz, jól??? :)))

Előzmény: Ódri (180)
Ódri Creative Commons License 2000.11.20 0 0 180
Mert nem tudnak a versenyekről, meg nem is nagyon van hely egy-két teremben a tömegnek.
Ó, még dec. 10-én is lesz verseny. Meg szilveszterkor is. Az első komoly jövőre jan 7-én lesz, Meteorológus kupa a neve. Addig is edzünk rendesen. Csak júliusban van egy kisebb leállás, akkor csak heti 3 edzés van, meg nincsenek versenyek. De aztán augusztusban jön az edzőtábor, napi 6-7 óra, isteni:-)))
Mennyibe kerül egy billiárd asztal?
Azért van belőle elegem, mert az anyám nem engedi, hogy én beleszóljak, hogy nehogymá rózsaszin csempe legyen a fürdőben, meg ilyenek. Merthogy én már nem ott lakom.
Igen a Mérlegeknek jó izlése van. Nekem is:-)) Meg szerények is vagyunk, nem? :-)))
Köszi a gépinfókat. Ez majd akkor lesz aktuális, ha a kedves attasé úr azt mondja, hogy ok. Most kell neki elküldeni a költségvetést, aztán kitalálja, hogy mennyit ad, azt átutalja januárban, és azt csinálok vele amit akarok. Mondjuk elmegyek valami távoli szigetre nyaralni:-))) Hm, akkor mondjuk azt irom neki, hogy gép mindennel együtt 300.000 Ft.
Az egerek csak akkor futkorásznak, ha véletlenül leverem őket:-)
A verseny szombat reggel 9-től este hétig tartott. 8-ra értem haza, pici net, aztán kilenckor ágybadőlés és vasárnap reggel tizig alvás. Utána takaritás, ebéd, tanulás, ja meg netezés. Elég kimeritő volt a válasz?
És ki előtt vetkőztél?
Előzmény: Ittse (179)
Ittse Creative Commons License 2000.11.20 0 0 179
Bocs, hogy késtem :)))

Miért nem mennek az emberek szurkolni? Jó, az elsőszámú indokot tudom: a tollaslabdázókon kívül nem sokan tudják, hogy verseny van... :( Télleg, lesz még valami idén? Vagy már csak könnyű levezető edzések?

A 30M-ban lótúró sincs benne, csak az, amit beépítesz. Van benne sok tégla meg ilyenek, víz- gáz- fűtés- villany- telefon- és antenna-szerelés, hidegburkolat (csempe, padlólap), meszelés (az új falakat nem szabad tapétázni legalább 1 évig), villanykapcsolók, esetleg lámpák. És ne hagyjuk ki a BILLIÁRD ASZTALT, mert ezt már elfogadtattam a pénzügyminiszteremmel!!! :)))
Ha már a motoromról lemondtam a házvásárlás kedvéért... :-( Persze minden O.K., tisztában vagyok vele, hogy sokkal fontosabb a házvásárlás, minthogy idő előtt kitörjem a nyakam :)))

Hogyhogy az agyadra megy? Amikor felújítottuk a mostanit, én imádtam összeválogatni színeket, bútorokat, képeket, ilyeneket. (Szinte) az egész lakás úgy néz ki, ahogy kicsiny művész lelkem kialakította. Azt hittem ez Mérleg-tulajdonság. :-) Mármint az érzék a harmóniához.

Ha még itt talál a tavasz, akkor nekem is lesz otthon net! :-P Mi ún. sharedesk/homeworking rendszerben dolgozunk, azaz kevesebb az asztal mint a dolgozó. Nekem persze állandó helyem van, de ez most mellékes :) Namármost a homeworking abból áll, hogy fogod a notebookod, hazaviszed, és a cég által finanszírozott ISDN-vonalon bejelentkezel az itteni szerverekre. Aztán hadd szóljon! :) És akkor vége lesz a nyugalmas éccakáknak, a neten fogok lógni minden éjjel, a Kedves meg kitagad :)))

Gép. Osztottam, szoroztam, nettó 120e körül lehet kihozni egy olyan gépet, amelyik jó a hétköznapi júzernek, netezhet, levelezhet, írhat, számolhat, könyvelhet vele. Zenét hallgathat, CD-t lejáccik, DVD már nincs benne. Ehhez még kell venni monitort (nettó 34-től a csillagos égig, egy 17"-os kb. 60e nettó, egy JÓ 17"-os 75-től kapható, 15"-os 35e, 14-est ne vegyél), és kellenek rá szoftverek, amit vszleg az iskola tud adni, mert oktatási verzióban töredékébe kerülnek az MS cuccok, mint egyébként a bótban). Ezek alkatrész-árak, újak, garisak. Az árak egy "nem a legolcsóbb de nem is szűnök meg holnap" cégtől vannak.

Szívesen segítek a beszerzés lebonyolításában, de szerintem ügyes nagy önormányzatosok vagytok, megoldjátok ti ezt simán. :)))

Azok az egerek a futkorászós szürke, vagy a kábelen lógó fehéres típusúak? :)))

Szóval, hogy is telt az a hétvége? Volt verseny, aztán..?

A nyakamban már nincsenek hajak: megvolt a vetkőzőszám! :)))

i

Előzmény: Ódri (178)
Ódri Creative Commons License 2000.11.20 0 0 178
Hát, volt egy-két szép jelenet.:-) Jó, a szurkolótábor jöhet, sokat segit, ha hallja az ember.
Abból gondoltam, hogy rossz a fodrászod, mert nem lenne szabad hajaknak lenni a nyakadban.
A 30-ban már benne vannak a bútorok is? Meg a csempe, padló, lámpa, függöny, redőny, vizcsap, konyhaszekrény, szemetesvödör? Ezek iszonyú sokba kerülnek, az anyám már az agyamra megy ezekkel. :-))
A gép: egy diákszervezet napi működésére lenne hivatott. Tehát Office, net( az meg éjjel nappal), meg ilyen nyalánkságok. Egér nem kell, az van vagy 5 db:-))))
Én fél kilencig szándékoztam ma dolgozni. De nekem otthon is van net:-)
Előzmény: Ittse (176)
Ittse Creative Commons License 2000.11.20 0 0 177
Meddig leszel ma gépközelben? Le kell lépnem fél 4 körül, de aztán hattól tízig megint itt verem a billentyűzetet, némi elmaradt adminisztráció bepótlása végett

i

Előzmény: Ódri (175)
Ittse Creative Commons License 2000.11.20 0 0 176
Megjöttem!

Szóval jó volt ez a hétvége, csak lehetett volna jobb. Nem baj, legközelebb majd tollasversenyre megyek fotósnak, biztos ott is el lehet lesni világbajnok jeleneteket. :)))

A címvédésre szívesen toborzok kereplősöket, légkürtösöket és üstdobosokat :)))

A kiokushin tényleg unalmas volt, na de a bemutatók a verseny közti szünetekben!!! Voltak aikidosok, (olyasmi, mint amit Steven Segal csinál), rémes módon pörgették maguk körül az ellenfeleket. Voltak Shaolin kung-fu harcosok, ők bármit megcsinálnak a testükkel. Szinte el is felejtettem fotózni őket, olyan látványos volt a műsoruk!

Van sok pénzem, de nem marad szinte semmi az építkezés befejezése után. A költségvetés majdnem 30 megaforint, úgyhogy most teljes cost-cut lépett életbe: no food, no drinks, no fuel, no sex. :)))

A gépvásárlásról tudnom kellene, hogy mire kell a gép. Más cuccok kellenek bele, ha multimédiás miafenéket akartok szerkesztgetni, és megint más (sokkal gyengébb is elég), ha csak szokvány Word, Excel, meg hasonlók fognak futni a gépen. Esetleg gondolkodhatnátok márkás, de 1-2 éves használt gépekben is. Egy kétéves Pentium II 300MHz-es gép bőven elég a Wordhoz. De persze a 24 órás netezéshez egy erős, megbízható gépre van szükség :)))

Rossz a fodrászom? Honnan ismered a fodrászom? Tessék, kellett nekem megírnom a nevem! Már be is indult az engedélyezetlen titkosszolgálati eszközöket felhasználó nyomozás... :))))

Egyébként tök jó nő... :-) És istenien tud hajat mosni! :))) Csak hátradőlök, ő meg masszíroz és nyomkod és mindenfelé járnak az ujjai... nagyon ért hozzá... :)))

A vetkőzőszámot inkább kihagyom, még szétzilálnám itt habtestem mutogatásával a közmorált, s eszüket vesztett nők rohangásznának szerteszét :)))

i

Előzmény: Ódri (171)
Ódri Creative Commons License 2000.11.20 0 0 175
Jól van, megvárlak. :-)
Milyen sikert aratott a sztriptiz?:-)))
Előzmény: Ittse (174)
Ittse Creative Commons License 2000.11.20 0 0 174
...you can leave you hang-on... :))))

a többit később, mert rohanok!

A gépben szívesen segítek, vannak jó forrásaim.

i

Előzmény: Ódri (173)
Ódri Creative Commons License 2000.11.20 0 0 173
Most mondd, nem egyszerűbb, ha egy szakembertől kérek tanácsot?
Szerinted van nekem fogalmam arról, hogy mi kell egy működőképes géphez?
Előzmény: leha (172)
leha Creative Commons License 2000.11.20 0 0 172
kisszivem! televan a zinternet számítógépes cégek árajánlataival.
pl www.rufusz.hu
Ódri Creative Commons License 2000.11.20 0 0 171
Hm, akkor vetkőzz:-) A kollégáid biztos örülnének neki:-))) Egyébként rossz a fodrászod.
Dehogyis 10 ponton múlt. Tehát a meccs arány ( a 4 között) 2-2 volt, csak a párosban nagyon megverték a lányokat, igy több pontjuk lett. Na, mindegy. Ez most nem számit sehova, majd tavasszal javitunk, és megvédjük a cimünket.
A szüleim most megint házat épitenek, jó buli az:-)) Van hozzá sok-sok pénzed? Mert az kell:-))
Én a magam részéről nem rajongok a harcművészetekért, szerintem túl uncsik.
A tanulás egy kellemes dolog, lassan nekem is kell:-(((
Lenne egy kérdésem. Szeretnénk egy számitógépet vásárolni a hozzávalükkal együtt ( van egy félig működésképtelen, meg egy jó nyomtató). Ez kb. mennyi forintba kerülne? Még a héten kell egy költségvetést irnom a követségre, mert támogatnak minket. Ott ezt a tételt is meg kellene jeleniteni. Csak fogalmam sincs, hogy mennyi lenne.
Előzmény: Ittse (170)
Ittse Creative Commons License 2000.11.20 0 0 170
Ó, Te szegény... :))) Nagyon kibéleltek benneteket? Remélem nem adtátok olcsón a bőrötöket! :))

Hát, a hétvége változatos volt. Egyrészt megtaláltam álmaink házát. Illetve félkész házát, ugyanis olyat találtunk, amelyik 110m2-es, és egy légtér az egész. Olyan a szerkezete, hogy csak a mennyezet és a külső falak vannak meg, s oda tesszük a válaszfalainkat, ahova akarjuk. Persze 1ből beindult a fantázia: konyha ide, nappali oda, kandalló, BILLIÁRD ASZTAL :))), háló, miegymás. Most alkudozunk az eladóval.

A kiokushin verseny nem volt nagy szám. Két-három éve - ahogy egy bajnok mondta, akivel beszélgettem - valahogy sokkal technikásabbak voltak, most meg olyan volt az egész, mintha boxolók lettek volna a tatamin, akik még rugdossák is egymás combját. Mindenesetre ellőttem egy tekercs filmet, szerintem egész jó pillanatok is lesznek közötte.

Meg volt sok tanulás is, mert holnap komoly szakmai vizsgám lesz, és a Kedvesnek meg pénzügyi MBA dolgozatot csináltam. Szóval nem unatkoztam, de jobbat is el tudtam volna képzelni...

Neked csak a verseny volt?

Majd még írok, de most dolgozni kell.

i

(voltam reggel fodrásznál, mingyárt vetkőzni kezdek, mert megőőőőrülök, úgy szúrja mindenemet a levágott haj) :-O

Előzmény: Ódri (169)
Ódri Creative Commons License 2000.11.20 0 0 169
Kedves nem szereti a számitógépet?
Én ki se birnám napokig net nélkül:-)
Csak negyedikek lettünk:-((((
Hogy telt a hétvégéd?
Előzmény: Ittse (167)
Ódri Creative Commons License 2000.11.20 0 0 168
Köszönöm.
Előzmény: Ittse (166)
Ittse Creative Commons License 2000.11.17 0 0 167
Francba, sose jutok haza!!! :)))

Nincs otthon netem, teljesen anyagi megfontolásból. Képzeld, ha még ott is folyton a kábelen lógnék, és nem a nyakamnál fogva, felkötve. Asszem a Kedves lennekedves felkötni :))))

Gondoltam szombaton megleslek a versenyen, de hát ez itt most kútba esett. Eléggé perverznek tartanának ott egy leselkedő nézőt, ahogy próbál az üres padok között elvegyülni... :))))

i

Előzmény: Ódri (165)
Ittse Creative Commons License 2000.11.17 0 0 166
De de! Megadom szívesen, de hogy lehet, hogy nem tudod?!? Küldtél nekem privát Emilt! (na most jól lebuktunk...:)) Azt is tudod, hogy hol dolgozom! Nnna lássuk:

My name is Bond. Ferro Bond. Ááá, ez nem az...

Ahoj, Poplacsek! :) E-eee. Ez sem az. A következő:

Peter von Rosenberg

Langyos, langyos. Ez jól hangzik, de nem az igazi.

De mivel Te is az internet milliárdos nagyközönsége előtt tetted meg, hát tessék:

Rózsahegyi Péter, személyesen.

Milyennek gondolsz egy Rózsahegyi Pétert? Úgy kinézetre... Kiváncsi vagyok, hogy megyek-e a nevemhez! :)))))

És mégegyszer jó hétvégét, most már tényleg mennem kell!

i

(Semmit nem tudok ökörködés nélkül leírni??? Mérnem lehet annyit írni, hogy Rózsahegyi Péter oszt kész? :)))

Előzmény: Ódri (163)
Ódri Creative Commons License 2000.11.17 0 0 165
Egy tollaslabda versenyen nem nagyon szoktak nézők lenni. Tehát nem néznek túl sokan. Szerencsére.:-)
Nem láttak semmi nyomot. Teljesen nyilvánvaló volt anélkül is. :-) Nem szoktam kiabálni, tehát azt sem hallhatták.
Azóta is bánt, hogy vége, dehát én akartam:-((
CoDe irt valami ilyesmit néhány napja, de azóta nem nagyon jelentkezik. Majd meglátjuk.
Nincs otthon neted? Vagy hol leszel, ahol nincs net?
Én meg elvonszolom fáradt testemet edzésre és pattogok egy kicsit:-)
Neked is jó hétvégét:-)
Előzmény: Ittse (164)
Ittse Creative Commons License 2000.11.17 0 0 164
Csúnya lányok tudnak a páston vagy szőnyegen (vagy hogy hívjátok?) ugrálni a tollaslabda után rohangászva, de kövérek nem. Szóval ez utóbbit nem hiszem el. :-) És sz@r lehet egyedül tollasozni egy olyan csúnya nagy sportcsarnokban, hogy nehogy nézzen valaki... :)))

Sexárddal és Szegeddel az égvilágon semmi bajom! Este beszélgettünk az elmenő haverommal, és ő ezeken a helyeken nőtt fel. Azt mesélte, hogy hihetetlen mennyiségű ottani emberrel találkozik Pesten, mintha minden ismerőse és barátja felköltözött volna a fővárosba. Automatikus volt a reakció, amikor írtad, hogy nem Pösti vagy :)

Én az vagyok, a legjobb kerületekben nőttem fel: VIII. József utca rulez!, aztán III. (Békásmegyer ltp.: cool!), majd XX., aztán albérletek: VII., XI., később X.(road to hell >:-P, Aztán befejeztem az albérletesdit és visszaköltöztem Pesterzsébetre (XX.). Most is ott élek, és teljesen elégedett vagyok vele.

"Az összes lány tudta, hogy az enyém." Látták a nyomokat, és éjjel az oroszlány-üvöltést hallgatták? :))))

"Nem is nagyon ismerem azt az érzést." Én ismerem, de bennem szerencsére inkább féltésként jelentkezik. Még (szerintem) soha nem vádaskodtam csak úgy, alaptalanul, de éreztem már, hogy meghalnék nélküle. Akármilyen csöpögősen is hangzik: így van. :-) És ez jó. :-) És egy ilyen "rohamon" múlt az is 10 (tíííííz!) évvel ezelőtt, hogy most velem van.

CoDe jön??? Grrrrrrrrrrrrr! Ez pesze csak humor! :))) Jöjjön ős is (meg bárki más!) De billiárdozni csak Téged foglak hívni! ;-) Az nem gruppensport! :-)) Csak kettesben, összpontosítva, érzéssel... :)))

_Mondta_, hogy jön? Ismered személyesen, vagy csak én szelektáltam tudat alatt a hozzászólások között? :))

Lassan hazatekerek. A hétvégén nem leszek netközelben, addig ne hagyd magad elcsábítani tőlem! :)))))

Yo hétvégét!

i

Előzmény: Ódri (162)
Ódri Creative Commons License 2000.11.17 0 0 163
Te, Ittse, én még nem is tudom a neved. Elárulod nekem?
Küldd el mailbe, ha itt nem akarod:-))
Persze nem muszáj:-)
Előzmény: Ittse (161)
Ódri Creative Commons License 2000.11.17 0 0 162
Utálom, ha néznek. Mint már mondtam csúnya vagyok és kövér.
A szüleim Baranya megyében élnek. A 3 srác is.:-( Mi bajod van Szekszárddal meg Szegeddel?
De vannak, illetve voltak is. Többféle variáció volt. Vagy jóban voltam velük, mert nem szokásos hisztis picsák voltak, és megértették, hogy csak barátok vagyunk. Vagy nem jóban, de akkor hamar eltűntek a fiúk mellől. De volt olyan lány is, akivel jó volt a kapcsolatom, de állandóan kérdezgette, hogy most akkor mi van köztünk,és nehezen hitte el, hogy nem akarunk többet barátságnál.
Azoknak a lányoknak meg kikapartam a szemét, akik első szerelmemhez közeledtek:-))))
Na, jó ez nem igaz. Ilyenek nem voltak. Az összes lány tudta, hogy az enyém. Meg én elég lazán kezelem a dolgot. Soha nem féltékenykedek. Nem is nagyon ismerem azt az érzést.
Jöjjön csak, legfeljebb bevesszük őt is:-)))
Na, meg úgysem kettesben leszünk, jön CoDe is. Legalábbis néhány napja azt mondta.
Előzmény: Ittse (161)
Ittse Creative Commons License 2000.11.17 0 0 161
Khmm. Szóval a billiárdban NEM VERNEK LE SEMMIT! Nem béézbóól ez, hogy a másik arca előtt lengessük a dákónkat... :))) És a golyókat sem szabad hajigálni! :-) Hé! Teszed le?!? Mondom NEEEEEEEEEM!

"... hogy csak nézel!" Szereted, ha csak néznek ? >:-D

Egyébként állok elébe, nem vagyok olyan nagy golyózsonglőr, hogy ne jöjjön össze egy-két megalázóan komikus jelenet a zöld posztón. :-)) Meg körülötte...

"Amióta itt élek..." Eddig hol? Azt ne írd, hogy Szekszárdi vagy Szegedi vagy!!! :)))

Mázlid van a nő/férfi barátsággal! Én kétszer próbáltam, kétszer nem jött be. Egyikükről sem hallottam évek óta. Kár, mert egyébként kedveltem őket.
Ezeknek a pasiknak nincs barátnőjük? Számíthatsz rá, hogy idővel leszakadoznak majd. Soxor azt mondjuk, hogy "nincs már időnk a barátainkra", de én ezt nem nagyon hiszem. Inkább engedünk olyan "kényszereknek", mint barát(nő)i féltékenység, kollegális rosszallás, miegyéb. Vélemény?

Mondjuk nekem Barátom (B!) se sok van. Valahogy mindig periférián mozogtam, sosem voltam a középpontban. De ez nem zavar(t) egyáltalán.

"...majd csak akkor támadlak le..." Most jöjjön, vagy ne jöjjön? :))))

Eszembe jutott megint, hogy tollasozol. Van valami spéci edzéselem a tollasban? Vagy csak sok futkorászás az edzés, meg játék, játék, játék? gondolom a lábaitokat keményen megdolgoztatjátok.

i

Ja, és mi lesz, ha a szűz kezeimmel (amik ugyebár szerencsések) lenyomlak a dartsban??? Meghajigálsz a dárdákkal??? :)))) SHIT! nem jut eszembe olyan sport, ahol ne lehetne az ellenfelet megfojtani, megverni, agyonszurkálni, vagy sakkfigurákat letolni a torkán!!! :))))

Áááá, inkább hagylak nyerni... :)))

Előzmény: Ódri (160)
Ódri Creative Commons License 2000.11.17 0 0 160
Na most még bántsál légyszi:-))))) Úgy leverlek billiárdban, hogy csak nézel:-)
Én azért játszom, mert élvezem. Tök jókat röhögök magamon.
Lehet fiú és lány között barátság. Nekem 3 ilyen is van. Bár ebbe az első szerelmem is bele tartozik. A másik kettővel eszembe sem jutna semmilyen szexuális, szerelmi dolog. A srácokkal nagyjából csecsemő korunk óta ismerjük egymást, és azóta vagyunk barátok.
Mindent tudnak rólam, és én is róluk.Mindig négyesben mászkáltunk mindenhová. Amióta itt élek ritkán találkozunk sajnos:-( A köztünk levő kapcsolatot sajnos nem nagyon értik az emberek. Mindenki csak csodálja:-)
Itt is van egy barátom. Ő szerelmes volt belém ( asszem már nem, soha nem beszéltünk erről),
de hamar tudatositottam benne, hogy semmi esélye. Éreztem, hogy ő többet is akar, ŐSZINTÉN közöltem,hogy nem, és ő megértette. Tisztelem ezért. Ezután volt egy kis holtpont a barátságunkban, de aztán megoldódott. Van még egy srác is, de róla már nem mesélek.
Fú, csak most tudatosult bennem, hogy mennyi barátom van. És ebből csak egy a lány:-)
Nem lesz féltékeny, majd csak akkor támadlak le, ha majd már kettesben leszünk:-))))))
Előzmény: Ittse (159)
Ittse Creative Commons License 2000.11.17 0 0 159
Billiárd: szerintem egyáltalán nem jó randinak :-) Elnézegetem ott az ámátőröket (fffúj, mintha én olyan penge lennék :))), és csodálkozom, hogy mi a frászkarikának jönnek ezek billiárdoni? Ezzel az erővel mehetnének balettozni vagy festeni is szórakozásképpen, lehet, hogy több sikerélményük lenne.

"A srácokkal sokkal könyebben kerülök tök jó kapcsolatba, mint akármelyik másik lány". Nnna, kezetrázhatnál a Kedvessel... :))) Mintha Őt hallanám :))) Egyébként teljesen érthető a dolog... Egyszerűen arról van szó, hogy mindenki felteszi a kérdést: Lehet-e egy lány és egy fiú között _BARÁTSÁG_, és ha igen, akkor miért nem?
Utálom azokat a csajszikat, akik nem tudják, hol a határ, nem érzik, hogy _csak_ kedveled őt, és erőszakosan (vagy esetleg tévedésből?) tovább akarnak lépni. Sajnos volt már részem ilyesmiben. Ők nem nyertek meg egy pasit, én elvesztettem két barátot. Szomorú :-(
Nagyon nehezen szoktam bárkivel is közelebbi kapcsolatot kialakítani, ezért Oldalbordának fura lehet, hogy most dartsozni vagy bármimásozni készülök egy lánnyal. Jobb is, hogy ott lesz, megnyuxik. VAGY ÁLLATI FÉLTÉKENY LESZ!!! :)))
Szvsz tök jól elleszünk hármasban. ;-)

A fiúk égbekiáltó dolgokat el tudnak titkolni ;-) Én már csak tudom. ;-)

Allah, Te Dicsőséges!

Add, hogy legalább egy tucat gyermekem szülessen!

És midnek résztvegyek a nemzésében...

Nnna, akkor ennek most az ellenkezője jön? MÁRMINT A MÁSODIK SORÉ!!! :)))))))))

i

Előzmény: Ódri (158)
Ódri Creative Commons License 2000.11.17 0 0 158
Jó, akkor legyen darts. Én se tudok, csak egy ötlet volt. :-)
A billiárd nem is lenne jó első randinak, ha ennyire komolyan veszed.
A féltékenység nem korai. Egy fiú koleszban lakom, a 3 legjobb barátom fiú, meg egyébként is mindig fiúk között vagyok. Úgyhogy a féltékeny nőkkel már mindent megtapasztaltam. A srácokkal sokkal könyebben kerülök tök jó kapcsolatba, mint akármelyik másik lány. ( nincs is bennem sok nőies:-) Ez általában nem tetszik neki, tehát igaziból nem attól fél, hogy elveszem tőle, hanem csak az nem tetszik, hogy engem másképp kezelnek, mint őt. Na, ez nem lett túl érthető.
Persze, hogy megérzem, ha komoly a dolog. Ismerem a fiúkat, és nem is tudják titkolni. Bár még igaziból nem is fordult elő velem ilyesmi. :-)
Fogadjunk, hogy legalább 5 gyereked lesz:-)) Nagyon tiltakozol ellene, ilyenkor mindig az ellenkezője be, mint amit akarsz:-)))
Előzmény: Ittse (157)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!