köszi, de tényleg nem nagyon vagyok elégedett. négy éve ugyanezt tudom, szinte nincs fejlődés. bár közben ugye idősebb lettem és pár kilóval nehezebb is, szóval ha így nézzük, akkor tulajdonképpen gyorsultam. :)
gratulálok! jó hogy ilyen nagy élmény volt neked! :) nekem is jól esett,c sak nem ment jól, 1:46, ami 7 perccel marad el attól amit szeretettem volna, sőt az a baj, hogy azt elvileg tudnom is kéne.
Gratulálok! Én csak a befutóra mentem ki bringával a sógoromhoz, és siettem oda-vissza, de bazimeleg volt. Én, mint éjszakai denevér, ki nem merészkedtem volna ilyen időben futni...
köszi, nagyon jól éreztem magam, ésszel futottam, sokat készültem mentálisan is. az élményért mentem, nem akartam magam túlhajtani, mint korábban, hösködni... diktáltam végig azt a tempót, amit begyakoroltam, így nem ment a pulzusom vészesen magasra (163 és 184 között mozgott, piszok meleg volt), 2.39-2.40 alatt teljesítettem. kicsit csalódott vagyok emiatt, de 3 laza év és 300 km után nem kell szégyenkeznem. a helyezésemet még nem tudtam megnézni a telefonról, de remélem, 6500. körül van:) 3x sírtam, induláskor, valahol a pesti rakpart felhajtónál és a cél után. akkor be is olvasták a nevemet, meg hogy elsömaratonozó, odaszaladt egy fotós.. :) ÉLMÉNY. és hogy megcsináltam..
(telefonról írok, nincs hosszú ö)
csak hogy ne pihenjünk rá a vasárnapra elmentünk az Érdutol nevű érdi futásra, átmozgatni, ahol 5 kirin futottam 22:40-t. az 4:30 tempó, de a szervezők szerint 5,6 km volt, az meg 4:10-en belül lenne. én simán elfogadom a 4:30-t is. igaz holnapra nem lesz nullkilóméteres alábam, dehát ennyi kell, megérte.
akkor biztos nem akartunk jó idő futni. ha PB döntögetés a cél, akkor nincs duma. de egy vivicittán, igazad van, belefér. a maratonon tavaly direkt külön is futottunk.
Lemúr Miki bloggertársammal a 2007-es 1:39:09-es időmet szeretnénk megdönteni. akkor ugye 4 évvel fiatalabb voltam és 10 kilóval könnyebb, viszont csak 180 kirit edzettem, szóval van elméleti esély az új PBre. de ha realitást nézzük, akkor ez valószínüleg nem most fog összejönni, még akkor sem ha normális időjárás lesz, nem pedig 38 fok. volt pár jól sikerült edzésünk, könnyen futott 5 perces 20 kiri, 4 perc alatti résztávok, de augusztusban nem ment jól a futás, nem érzem úgy hogy mennne a 4:40-es tempó a félmaratonon.