Keresés

Részletes keresés

O. Kán Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31314
Szerintem meg távolról könnyű okosnak lenni. Közelebbről néze szerintem nem ennyire egyértelmű a dolog.
Előzmény: horex (31309)
Vén Csataló Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31313
Vegyvédelmi ruha??? Eddig csak gázálacról volt szó.
Előzmény: Törölt nick (31305)
Tyűha Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31310

Életszerűtlen ez a sajtóban előadott verzió.

Ezt alighanem a gyilkos, egyébként rendszeresen, hosszú ideje bűnöző életmódot folytató asszony elmondásából tudjuk így.  

Ahhoz már gyengeelméjűnek kellene lenni, hogy valaki egyedül akarjon több embert egy permetezőgéppel a hátán megölni.  Nyilvánvaló, hogy ellenálásra kell készülni, ő pedig nem tette. Miért ?   Nagyon sántít.

Előzmény: Vén Csataló (31299)
horex Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31309

Felmerült bennem a "család" elnevezéskor, hogy bizony cigányok, mármint az életmódjuk

Mert a cigány komálosomnál ilyet biztos nem emlitenének

Fenntartom korábbi álláspontom, de finomítom :)

Elszakadhatott a cérna a vegyvédelmisnél, de szégyen, hogy Ercsi lakói nem fogtak össze korábban

Eléglett volnas szvsz. ha a ékpsság nagy része +polgi+CÖ+rendőrök egyszer "elmagyarázzák" mi a helyes életmód

Ha egy cigány elsivalkodja magát, a cigánysor kapára kap

Magyar ehhez birka

by horex

Előzmény: horex (31245)
Vén Csataló Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31308
Felhívnám a figyelmedet, hogy a szakértő mindössze a marásos sérülések létét állapíthatta meg, azt azonban nem, hogy hogyan szerezték.
Előzmény: Törölt nick (31305)
Stingary Smith Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31307
Lehetne, de most nincs kedvem keresgélni meg linkelni neked, hogy beszélt-e Kuncze meg a pártja megélhetési bűnözésről, hogy megemelték-e a bűncselekmény összeghatárát alkalmankénti 20 ezer forintra, hogy beszélt-e a ballib kormány az elmúlt 2-3-4 évben a bűnözés csökkenéséről, ésatöbbi. Ezek triviális, közismert dolgok, és erre kérsz te tőlem linket? Na, ezért nincs kedvem keresgetni neked.
Előzmény: Törölt nick (31303)
Vén Csataló Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31306
Honnan, honnan. Hát ahonnan a fűkaszát. Vették. Észre és el.
Előzmény: Törölt nick (31302)
Vén Csataló Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31304
Bizony. Éppen ezért lesz érdekes, hogy vajon életveszélyes támadóeszköznek látszik-e egy háti permetező.
Előzmény: Törölt nick (31292)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31302
Najó, de honnan a faxból szereztek gázálarcot, meg permetezőt a sztorihoz? Mondjuk a sérülésekből az is kiderül, hogy agyonveréskor rajta volt-e a cucc, vagy utána.
Előzmény: Vén Csataló (31299)
Stingary Smith Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31300
Linket? Persze, itt a link. Itt szerintem minden megtalálsz egyben, hogy igaz-e amit írtam.
Előzmény: Törölt nick (31296)
Vén Csataló Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31299
Az az érzésem, hogy ez a nyomozók fejében is megfordul.
Valahogy életszerűbbnek tűnik, hogy a pasas odament visszakövetelni a cuccát, aztán feljelentéssel fenyegetőzött, aztán szó szót követett és végül jól agyonverték, aztán sokat gondolkodtak, hogy is lehetne ebből jogos védelemnek látszó ügyet csinálni.
Ha nyomozó lennék, bizony nem hajítanék el egyből egy ilyen forgatókönyvet sem sem. Már csak azért sem, mert az sem túl életszerű, hogy az egészt családból 1 db nő álljon ellent, és az sikeresen agyon is verjen, tehát egymaga halálra ütlegeljen egy férfit.
Előzmény: SchiSa (31270)
semt Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31297
Ebben nagy igazság van, ha feltesszük, hogy úgy történt minden, ahogy vallották. De én megnézném azért, hogy hogyan jutott el idáig.  Van-e felelőssége a rendőrségnek, hogy nem tett meg semmit a vagyonbiztonságért. Miért kell meghalnia egy embernek ahhoz, hogy végre kiszáljanak a sebességmérő mögül, és egy kicsit kényelmetlenebb, macerásabb nyomozati tevékenységet folytassanak? (de szépen megfogalmaztam a végét) 
Előzmény: Törölt nick (31292)
Stingary Smith Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31295
Kuncze definiálta, majd nyomatékosították egy jó kis szabálysértési értékhatár emeléssel, utána meg természetesen lobogtatták, hogy csökkent a bűncselekmények száma, majd ennek hatására mégjobban megnőtt a régebben még bűncselekménynek számító esetek száma, az emberek ezzel tisztában voltak/vannak, de a képükbe hazudták, hogy csökken a bűnözés, aztán most az van, hogy lesz egy kormányváltás, minekutána lejjebb viszik az értékhatárt, meg lesz 3 csapás a visszaeső rablók kezelésére. Oszt itt tartunk most. Van még kérdésed?
Előzmény: Törölt nick (31290)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31293
:-)

ne engem kérdezz, én nem élek vele!

azokat kérdezd, akik jelenleg ezzel igazolják a saját bűneiket és egyre pimaszabbul élnek vissza a törvény lazaságaival.

konkrétan: Te hallottál már arról, hogy a bolti tolvajlást néhányan úgy követik el, hogy húszezer Ft alatt maradjon?

Ugyan miért?
Mert nagyon jól tudják, hogy mi a következmény, amit vállalnak a lebukás esetén!
Erről beszélek!
Tudod hogy ha ez az összeghatár megváltozik, akkor azonnal ahhoz fognak igazodni egyesek?

Ha ezt elképzeled, akkor a többit a fantáziádra bízom!
Előzmény: Törölt nick (31290)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31291
nos, az elméleten elmélkedtem:-)

bármi előfordulhat, akár még az önmaguk lepermetezése is, hisz a Molotov koktél trendibb ilyenkor, tehát életszerűtlen a háti permetező fegyverként való alkalmazása....
Előzmény: SchiSa (31287)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31289
nos, ezt csak igazolni tudom!

Bár nem a rendőröket érintő részt, hanem azt, hogy a sértett fél feljelentést tenni!

Amikor mi feljelentést tettünk, rendesen meglepődött, iszonyú készséges rendőrökkel találkoztunk, akik el is mondták: hiába nyomoznak, hajtanak ezerrel ha a sértettek megijednek és visszakoznak!
Ők ehhez vannak szokva, ezért állnak néha olyan lagymatagul a dolgokhoz.
Előzmény: Törölt nick (31285)
Vén Csataló Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31288
Igen. Vannak marásos sérülések. És egyelőre annyi tudható, hogy az áldozatok azt mondják, hogy a permetezgető pasastól vannak.
Nekem ugyan kicsit furcsa, hogy valaki egyszál maga odamegy a város rettegett cigányfamíliájához permetezgetni, azt hiszem nem túlzok, ha azt gondolom, hogy ez elég öngyilkos ötletnek tűnik.
Azonban a jogos védelem megítélésénél fontos kérdés lesz, hogy életveszélyes volt-e a támadás. Mert hogy bárki lecsapna egy ilyen támadót, az elég sanszos. De az agyonverés, meg a leütés, az nem ugyanaz.
Előzmény: Törölt nick (31265)
SchiSa Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31287
csak az nem mindegy, hogy az ember hol találkozik a "permetező"-vel
Előzmény: Törölt nick (31274)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31284
segítek!

eddig lehetett lopni, mert megélhetési bűnözésnek hívták!

pár nap múlva nem lehet, mert bűnözésnek fogják hívni.

tudod az úgy van, hogy ha lehet, akkor mi tartja vissza a bűnözőket legalább egy gondolat erejéig?

meg azért a Fidesz helyében elgondolkoznák azon a nagyon kényelmes börtönön is: amíg sokaknak jobb dolguk van odabent, mint idekint, addig az sem visszatartó erő.
Előzmény: Törölt nick (31277)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31283
Kartács, mielőtt nagyon belemelegednél, momentán ballib kormány van. Új kormány megalakulása után két héttel flufferezzél, addig meg tartsd rendben a permetező készüléket.
Előzmény: düdüklü tencere (31275)
RogerWilco Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31282
Már csak azt kellene tudni, hogy hol is volt lincselés?? Mert Ercsiben "szimpla" emberölés volt.
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31280
Nme rétek hozzá, de ugye könnyű belátni, hogyha nem a statisztikák javítása a bűnüldözés elsődleges célja, akkor azok romlani fognak.
Előzmény: düdüklü tencere (31273)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31279
azért ne szólítsd már fel az olvtársat, hogy olyanra készüljön ezerrel,amit Te feltételezel és bár egészen biztos vagy abban, hogy igazad van, de más azért nem annyira
Előzmény: düdüklü tencere (31275)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31276
jaaaaaaa!
nem tudtam, hogy ezen a szinten érzékeled a körületted végbemenő változásokat!
Előzmény: düdüklü tencere (31271)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31274
egyrészt érthető a támadó elkeseredettsége is, ha egyszer folyamatosan meglopják és a rendőrség nem tesz semmit!
másrészt az is igaz, hogy aki fél egy permetezőtől, vagy bármitől, az támadni fog!
Akkor meg nem méricskéli, mekkorát üt!
Előzmény: Törölt nick (31269)
düdüklü tencere Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31273
Ne vedd rossz néven, de te értesz ehhez?
Kriminológia, hogy egyértelmű legyen a kérdésem.
Előzmény: Soproni Pinot N. (31268)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31272
"Azért álljon meg a menet, most már véget ért a kultuszuk, véget ért a ballib korszak."

Ezt most nem értem, úgy tudom, permetezni eddig sem volt tilos. Az más kérdés, hogy az akció közben vajon üvöltözött-e holokauszttagadó rigmusokat.
Előzmény: Törölt nick (31240)
düdüklü tencere Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31271
de azt azért el kell ismerned van némi visszatartó ereje annak, ha az ember valamiféle következményekkel is kell, hogy számoljon!

Igen, pont ezt magyarázom én is, hogy most rettentesen be van szarva az a párszázezer, hivatászserűen bűnözésből élő emberke, hogy jajjistenem, ha ő bűnözni fog, akkor azzal újabb és újabb hülyeségek mondására fogja kényszeríteni Orbánt, és ez olyan szörnyű következmény, amivel tényleg számolniuk kell.
Előzmény: Törölt nick (31266)
SchiSa Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31270
önmagukat permetezték le a gyilkosság után! egyesek szerint ez az életszerűbb!!
Előzmény: Törölt nick (31265)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.05.24 0 0 31268
Megalakul a kormány és egy hét múlva megszűnik a bűnözés.

Pont fordítva, megnő a bűnözés. Papíron. A statisztikák immár közelíteni fognak a valósághoz. Persze majd emiatt is sikítozni fogtok, hogy lám-lám, mi megmondtuk.
Előzmény: düdüklü tencere (31253)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!