Keresés

Részletes keresés

kagabor Creative Commons License 2006.04.15 0 0 1772
Köszönöm a segítséget! A két Star Wars játékot már megszereztem. Hát, az idő azért néha megszépíti az emlékeket, mert nem emlékeztem rá, hogy a Tie Fighter-t csak egérrel lehet irányítani, és mikor bőszen elkezdtem vele játszani, megkérdezték: vajon miért simogatom oly' bőszen az asztalt az egérrel?? :)

Üdv: kagabor
Launcher Creative Commons License 2006.04.13 0 0 1771
Nem találtam jobb helyet ahova beírjam, ennyi...
Előzmény: DEM992 (1770)
DEM992 Creative Commons License 2006.04.13 0 0 1770
Nem igazán játék, de régi: antiknak számító és mini oprendszerek.
Launcher Creative Commons License 2006.04.13 0 0 1769
Hi
Nem igazán régi, inkább bolond játékok:

>itt<
Dohi Creative Commons License 2006.04.13 0 0 1768
jogutodra gyakorlatilag nincs szukseg egyelore, mivel 75 ev az elevules szoftvereknel, tehat meg egy darabig illegalis lesz mindenfelet letolteni, hacsak a ceg nem adja ra aldasat. az esa-nak (ex-idsa) meg nem tagja minden kiado/fejleszto.
Előzmény: Hell'O Drome (1767)
Hell'O Drome Creative Commons License 2006.04.13 0 0 1767
De igenis legálisabb, mivel csak azok elérhetők náluk, amely programok jogainak már nincs jogutódja, vagy amikhez hozzájárult (de legalábbis nem tiltott le) a jogtulajdonos. Ott emlegetik is, mint ESA, vagy milyen szabványnak való megfelelés :)
Előzmény: ViktOrsi (1764)
Dohi Creative Commons License 2006.04.13 0 0 1766
az x-wing collector series (x-wing es tie fighter + xvt demo) kaphato csomo helyen (cd galaxis, nagyobb aruhazak, etc.) 3.5-4ezer forintert.
Előzmény: kagabor (1765)
kagabor Creative Commons License 2006.04.13 0 0 1765
Hello!

Már hetek óta kutatok néhány régi játék után, amik hihetetlenül jók, de sajnos sehol nem találom őket. Az egyik a Subculture, ami egy kb. 10 éves, de nagyon szuper játék. Egy jó nagy "pocsolyában" kell egy apró tengeralattjáróval pénzérméket gyűjteni, feladatokat megoldani, stb. A grafika gyönyörű!!!, teljesen 3D-s.

A másik 2 játék az X-Wing és a Tie Fighter. Ezeket is gőzerővel keresem, de semmi. :(

Ezen kívül, ha tudtok ajánlani olyan képlopó programot, amivel lehet DOS-os játékokból is képet lopni, hogy a palettát ne kutyulja össze, azt is megköszöném nagyon. És itt még az is fontos lenne, hogy automatice lopjon képeket bizonyos előre beállított időközönként, amit összefűzve animált gif-et tudok csinálni.

Régi játékok rulez. :)

Üdv: kagabor
ViktOrsi Creative Commons License 2006.04.13 0 0 1764

Köszi a linket, Abandonia szerintem évek óta ismert itt a topikon. Viszont hasznos néha újra beírni, az újonnan jötteknek.

A legalitásról: jogi szempontból olyan fogalom, hogy 'abandonware' nem létezik. Egyszerűen arról van szó, hogy bizonyos programok olyan régiek, hogy nem árulják őket tovább, és a copyright tulajdonos nem foglalkozik a jogaival. Ettől még ezen programok terjesztése ugyanúgy illegális.

http://en.wikipedia.org/wiki/Abandonware

Szóval az Abandoina egy fikarcnyival sem legálisabb mint bármilyen egyéb letöltős hely, vagy az Underdogs.

Előzmény: Hell'O Drome (1763)
Hell'O Drome Creative Commons License 2006.04.13 0 0 1763

Íme egy tök jó, folyamatosan frissülő, plusz full legális oldal:

http://www.abandonia.com

Itt találtam egy cuki kis játékot Baldies címmel. Ha valaki ismeri, mesélhetne róla :)

Albert Creative Commons License 2006.03.31 0 0 1762
És letölteni se lehet róla :(
Előzmény: Dohi (1761)
Dohi Creative Commons License 2006.03.30 0 0 1761
koszi. ugy latom, nem frissult azota sem.
Előzmény: _Gary_ (1760)
_Gary_ Creative Commons License 2006.03.30 0 0 1760
Itt elérhető:

http://209.120.136.195/
Előzmény: Dohi (1757)
Dohi Creative Commons License 2006.03.29 0 0 1759
ja, irta underdogs a legutobbi frissitesben, hogy wikipediaszeruve szeretne atalakitani az oldalt. a forumon sajna honapok ota nem jartam, pedig ott biztos volt bovebb info.
Előzmény: Albert (1758)
Albert Creative Commons License 2006.03.29 0 0 1758
Én találtam egy wikipediát, ami szerint egy ideiglenes helyre költözött márc 27-én de az se érhető el.
Előzmény: Dohi (1757)
Dohi Creative Commons License 2006.03.29 0 0 1757
ja, par napja nem muxik. nem tud rola valaki valamit? mar azon tul, hogy nem erheto el az oldal :)
Előzmény: Albert (1756)
Albert Creative Commons License 2006.03.29 0 0 1756
Én a helyedben megnézném az uderdogs-on. Nézném, de sajon éppen nem elérhetőek sehol...
Előzmény: sssssss (1755)
sssssss Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1755
Sziasztok!

Tud esetleg valaki a virtual snooker full verziójáról? Régi doszos játék, a testvére, a virtual pool híresebb. Az a baj, hogy a demo verziója, ahol 5 lökés után vége a frame-nek, mindenhonnan letölthető, a teljes verziónak viszont sehol sincs. Az Interplaynek meg nincs túl kiterjedt vevőszolgálata...
Chip-TFF Creative Commons License 2006.03.23 0 0 1754
Eredeti Diablo1-et vennek PSX-re! Ajanlatokat az emilcimemre varok! ;)
RBCalex Creative Commons License 2006.03.20 0 0 1753
Hali! Egy olyan játék után érdeklődnék, ami már régebben jelent meg és egy focista karrierjét egyengethettük benne.Két része volt ha jól emlékszem, kis picike játék volt, ablakban futott a windowsban.Az érdekelne hogy mi volt a címük és hogy honnan lehetne letölteni őket? köszi és bocs az offért.
Albert Creative Commons License 2006.01.30 0 0 1752
Blues Brothers-re nagyon rááltunk miután lement a TV-n a film :)
A Prehistorikban meg több hónapnyi játék után végre eljutottunk az erdőig. Tesóm áthívta osztálytársát, az leült a gép elé, aki olyan profizmussal játszott, hogy szájtátva néztük.Szinte életvesztés nélkül átvitte az első részeket, olyan titkosakat mutatott, amikről nem is tudtunk és mindezt olyan biztonsággal ugrálva a méheken adta elő, hogy csak néztünk. Kb fél óra alatt megcsinálta az első pályától az utolsóig, de aztán újra kezdte mert kihagyta a legnagyobb fegyvert, valami nagy izét, amit dobálni lehetett. Nem volt semmi a gyerek!
Előzmény: SBob (1751)
SBob Creative Commons License 2006.01.29 0 0 1751
Hehe... :D
Ez jó. Nekem is nagyon kellemes emlékeim vannak a játékról. Az egyik legjobb ugra-bugrás játéknak tartom, de a Titus platformjait általában kiválónak értékelem. Blues Brothers és a Prehistorik is ütős volt.
Emlékszem pár évvel ezelőtt a neten véresnek mondható letorkolások voltak a játék címével kapcsolatban. Ugyanis pár okos kitalálta, hogy a címe nem Titus the Fox hanem csak The Fox, mert a Titus csak a készítő cég neve. Figyelmen kívül hagyva azt az el nem hanyagolható tényt, hogy a cég emblémája a vörös ravaszdi. Melyet Titusra kereszteltek. Minderről megbizonyosodni nem nehéz a net segítségével. Nekik járt volna egy STFW.
Persze az ilyen viták "legokosabbjai" manapság játékokról írkálnak, és van olyan mazochista aki ezért fizet is... :D
Visszevezve a nosztalgia partjaihoz. A játéknak volt egy első verziója (csak francia nyelven) is amely teljesen megegyezett a rókással, csak ott egy Moktar nevű arab fickót irányítunk. A játék címe: Moktar. Bár gondolom ez nem meglepő hisz a rókás verzió meg a rókáról kapta nevét...
Előzmény: Albert (1750)
Albert Creative Commons License 2006.01.27 0 0 1750
Ok. Akkor folytatom én a nosztalgiázást.
Első igazi "ugrálós" játékunk (S)VGA képernyőn a Titus the fox volt! Imádtuk, volt benne egy csomó tárgy, mint pl: rugó, meg találtunk egy csomó titkosat (a csillagokra fel lehetett ugrálni, stb). Volt még egy csomó vicces ellenfél. Anyám is szerette játszani, persze 1-2 pályáig jutott csak. Volt egy hely, ahol egy kutya szaladgált fel alá és egy utca lámpára kellett felugrani a kicsért és ez anyámnak nem nagyon ment és folyton dohogot "hülye kutya, hülye kutya" a vizslánk meg azt se tudta miért szidják :) Eltartott egy darabig, mire anyám észre vette, hogy a kutyánk magára vette! :)
SBob Creative Commons License 2006.01.22 0 0 1749
Kicsit lehalt a topik... szokás szerint...
kissandor Creative Commons License 2005.11.14 0 0 1748

Sziasztok !

Ha érdekelnek régi nintendo64-es játékok pc-re mint pl.:

-zelda sorozat

-Cruis'n USA

-Cruis'n WORLD

-Mario64

-Mario Party

-Verekedős játékok

-Repülős szimulátorok

-Pac-Man pc-n soha nem látott formában

-Bomberman 1-2 nem megszokott formában

-Pc-s régi játékok 3D-s n64-es változatai ......

Akkor nézzetek be a http://www.sextazis.atw.hu ra!!

Albert Creative Commons License 2005.11.13 0 0 1747

Arra nekem is szükségem lenne!

Tudok segíteni egész az űrhajó hangárik (Spaceship Dock)

Előzmény: Freddy79 (1746)
Freddy79 Creative Commons License 2005.11.12 0 0 1746

Szevasztok!

Kellene egy kis segítség: szükségem lenne az On escape nevű játék leírására.

Merre található?

Törölt nick Creative Commons License 2005.10.26 0 0 1745
Köszi a segítséget! Minden rendbe jött!
Előzmény: ViktOrsi (1744)
ViktOrsi Creative Commons License 2005.10.26 0 0 1744
Előzmény: Törölt nick (1741)
Albert Creative Commons License 2005.10.26 0 0 1743

Köszi szépen. Közben és is kiokosítottam magam. A MAD Tv 2 csak németül jelent meg, és angol doksit sem lehet találni hozzá, csak rövid review-okat.

Mostanra egész sok mindenre rájöttünk. Egy német szótár segítségével magyarosítottam benne jó pár dolgot, főleg 1-2 szavas fogalmakat, mint például a film műfajokat és így tovább. Ennél a pontnál meg is áll a tudományom, mert a párbeszédeket tuti nem fogom tudni lefordítani német nyelvtudás nélkül. Az meg nincs.

Ha valakit érdekel az eddig elkészült magyarosítás, annak küldhetek. A játéknak van CD-s és internetes(?) változata, hogy a kettő között mi a különbség azt sajnos német nyelvtudás miatt nem tudtam kideríteni. A játék utóbbi változatát lehet letölteni a the-underdogsról (nem találtam más működő letöltést):

http://www.the-underdogs.org/downloadfile.php?file=games/m/madtv2/files/madtv2.zip&id=673

és le kell tölteni a crack-et is hozzá ugyanonnan.

Elméletileg IPX protokollal lehet többen is játszani egymás ellen, ezt még nem próbáltuk, mert XP-n és WIN2000-en 1-2 perc után fagy, Win ME-on egész jól megy (MENTENI!).

Előzmény: Donky (1740)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!