Gyatra meccs volt, de a múlt hetinél azért jobb. Elkerülhető gólok egy nem különösebben masszív ellenféltől. A második különösen lenyűgöző volt. Banai sikeresen emlékeztetett arra, miért nem sikerült soha megragadnia elsőszámú kapusként.
Mindegy, ezzel a Nyíregyháza bentmaradt s figyelembe véve a másik három potenciális kiesőt, jól is van ez így.
Annyi pozitívum azért volt, hogy Horváth végre betalált, a csapat pedig nem fulladt ki a 65. percben.
Pozitivum, hogy végre nekünk volt több kapura tartó lővésünk és ebbe a rettenetes gyenge, lagymatag iramú meccsen olyan látványosan nem fáradtunk el, partiban tudtunk maradni a szparival a 60' perc után is. Viszont a többi katasztrófális beleértve a játékosok nagyrészét is.
Nem az ingyen sör zavar, hanem az elmúlt egy év szakmaiatlansága, a rossz hazai és légiós igazolások, a tré és gyakran sunnyogó kommunikáció, és még sorolhatnám.
A második meccsén lehet, hogy még nem kéne keresztre feszíteni. De Brodic és Tajti bénázására nincs magyarázat, ennyit nem tudnak megadni a szurkolóknak, hogy legyen EGY sima meccsünk.
Ez a Rasak, Tajti kettős borzalmas, Beridze szintúgy. Hozzáteszem, ez a játék is egy 0, már küldhetjük is el ezt az edzőt, ha csak ezt tudja. Ez kb. ugyanaz amúgy, amit Grzelak is csinált.
minden országban a legnépszerűbb klub egyben a leggyűlöltebb is (a többi csapat szurkolói és a semlegesek körében).
szerintem semmi köze a nézőszámnak ahhoz, hogy milyen nemzetiségi összetétele volt a másik csapatnak és egyszerűen csak minden nemfradista örült a gólnál. abból meg voltunk jópáran a rohadt pontrendszer miatt.
mi pl 6an mentünk, 40. percben értünk fel a szektorba és kb 60. percben indultunk haza. így is találkoztunk 20-25 lilával, szóval akár többszázan is lehettünk és ugyanígy ott lettünk volna (vagy küldtünk volna valakit a jegyünkkel) a tírek vagy az Eto esetén is és ugyanúgy örültünk volna a gólnak.
az Uruguay elleni megnyitó óta nem voltam a Puskásban ennyire messze a tábortól.
válogatotton is ennyire nem hallani át a Stefánia oldalra a szurkolást, vagy a taknyok voltak kurva gyengék?
még egy, (hogy lilaként ne feltétlen ugorjunk egymás torkának)
elfogadom Millertől (!), hogy a mai világban a kicsit is tehetségesebb fiatal (pl. Csoboth) 2-3 év után megy nyugatra. Ezzel nincs is semmi baj. De legalább legyen Csobothunk 2-3 évig és persze az sem baj, ha van elég pénz és 34 évesen már unalmas, visszajön és újabb 2-3 évre nálunk van és csak annyit segít mint pl. Böde idén a Pakson.
Szóval, "nekem a csupa külföldi is jó" és a "nekem csak magyar jó" között is van út, nem beszélve arról, hogy az utánpótlás képzéssel muszáj lenne kezdeni valamit.
Jut eszembe, (ha már Millert és a Kupadöntőt említettem). 120 percig hajtották a Paks 30+-os játékosait, akik rá egy napra és Böde szavaival élve kellemesen berúgtak.
Ha ezek után nem tud nyerni hétvégén a KONDA, hát meg is érdemlik, hogy Miller ossza őket. :)))
Kint voltam a Magyar Kupadöntőn, (amelyiket magyar edzővel magyar játékosok nyertek).
Pakson lakik kb. 8.000 férfi - 0-tól 94 éves korig.
A Puskásban pedig 54.000 -en voltak és a paksi gól után kb. a stadion fele felugrott és tapsolt.
(Persze én is, hozzáteszem anno pl. ha a Kisvárda játszik döntőt a Fradi ellen ki se mentem volna.)
Egy régi kollégával voltam kint, fradista és úgy hívott fel menjek ki vele, mert Ő is a Paksnak szurkol a jelenlegi Fradinak nem tud.
Szóval hiába minuszolták ezt a bejegyzésed igazad van, a minuszolóknak pedig nincs igazuk. Ennek belátására elég elolvasni pl. Kubatov face oldalán a hsz-eket.
Vagy elég pl. arra gondolni, hogy az elhunyt játékosaink közül emlékszünk e úgy külföldire, ahogy pl. Lázár Bencére)vagy szorítunk e valamelyik külföldinek távozása után úgy, mint anno Simon Krisztiánnak vagy jelenleg Csobothnak).
Ha az is cél, hogy a jelenlegi kb. 6.000-es nézőszámból inkább 8.000 legyen és ne 4000, akkor
1, oké, legyen jó csapatunk (ha kell néhány külföldivel) DE
2, az is igenis fontos, hogy a csapatunkból ne egy ember tudjon tolmács nélkül nyilatkozni
Ez a lépés egy ilyen halk beismerése annak, hogy pocsékul igazoltunk. A belgánál ki figyelte a játékosokat? Emlékszem milyen csinnadrattával nyilatkoztak, hogy a belgánál játékosmegfigyelők sem voltak, aztán századannyi pénzből sokkal jobb igazolásokat hozott össze, mint ők.p
Krznar egyik segítője scout feladatokat is el szokott látni, így gondolom nem véletlenül hozta magával.
Azt még ugye nem tudjuk hogy a megfigyelői stáb miként fog összeállni, azt azonban láttuk, hogy a megfigyelés gyerekcipőben jár, és a kiválasztással is akadtak bőven gondok,szóval részemről ok a dolog. Lenne még kit eltakarítani,de szakmai vezetést kell felállítani ,felelős sportigazgatóval.
Tanácsokat osztani felelősség nélkül, miközben 2 futballidegen menedzser hoz végső döntéseket, és pályakezdőre bízni egy scout hálózatot, az nettó amatőrség. Valakinek össze kell ezt fognia, aki látott már labdát, és felelősséggel ,számonkérhetőséggel jár a munkássága.
Amikor Szakàly a stúdióban kimondja,hogy az Újpest nem engedheti meg magànak,hogy egy Ambroset padoztasson,majd hamarosan,kinevezése utàn màr az említett jàtékos nàla gyengébb utódjait keresgéljük,akkor el lehet képzelni,hogy mennyi beleszólàsa volt bàrmibe...
Őt volt a legkönnyebb mozdítani nekik,ha màr muszàj volt.
Nézd tényleg elkövettek hibákat, szerintem ők is tudják. Én is rendszeresen kiakadtam sok dolgon, de abba már nem akarom a rosszat belelátni,hogy meghívnak egy sörre, vagy utánad dobják 1000ft-ért a jegyeket.
Nem érzem magam ettől megvéve, sőt ezeknek tudatában is ugyanúgy adósak egy jó csapattal.
"A Nyíregyháza elleni bajnokin - a VIP jegyeket leszámítva - minden belépő 1000 forintba kerül! Bérletes szurkolóink a kedvezményes jegy helyett egy büfében beválható italkupont kapnak, amit már a mérkőzést megelőző napokban is át tudnak venni, amennyiben korábban még nem váltották ki. Megkérjük kedves szurkolóinkat, hogy a már kiváltott italkuponokat hozzák magukkal, hiszen elvesztés/otthonhagyás esetén új kupon nem igényelhető!"
Ha már épkézláb csapatot nem kaptunk idén, és megint elvesztegettünk egy teljes évet, italkuponok legalább vannak...
Honvédnak alapból jobb lenne, ha jövőre nem a Vasassal, hanem a Kazincbarcikával kell küzdeniük a feljutásért, szóval szerintem inkább leadnák a meccset