Keresés

Részletes keresés

Ebcsont42 Creative Commons License 2025.09.02 -5 0 272826

"De ha mindig nyernénk, akkor bajnokok lennénk."

Szerintem itt senki se várja el a mindig nyerést, ezt szokás szerint csak te álmodtad hozzá Dömdödöm..:)

Előzmény: losik (272825)
losik Creative Commons License 2025.09.02 -3 2 272825

"Dömdödöm!" (Dömdödöm) 

Előzmény: Ebcsont42 (272824)
Ebcsont42 Creative Commons License 2025.09.02 -3 0 272824

"De ha mindig nyernénk, akkor bajnokok lennénk."

„Nem ehetjük meg az aranytyúkot. Pedig egyszer már én is megkóstolnám, a fene egye meg!" Pelikán

Előzmény: losik (272823)
losik Creative Commons License 2025.09.02 -3 1 272823

Ebben igazad van, és se mondom, hogy minden szuper. Nekem sem tetszett a vasárnapi produkció. Főleg az első félidő.  De ha mindig nyernénk, akkor bajnokok lennénk. Ez a veszély jelenleg nem áll fent. 

Előzmény: hallaignác (272821)
losik Creative Commons License 2025.09.02 -3 1 272822

Nem tudom te hogy vagy vele, de szerintem nem lenne akkora nagy baj, ha végre 4 egymást követő meccsen sikerülne pontot/pontokat szerezni.

Manapság többet ér a győzelem, vereség, győzelem, vereség..... sorminta, mint a csupa döntetlen, még akkor is, ha utóbbinál veretlen maradsz. 

A nyíregy elleni meccs az egy szerencsétlen elbaszott meccs volt, minden balfaszsággal együtt nem volt benne a vereség. Attól még az lett persze. De messze nem volt olyan mint a most vasárnapi.

Előzmény: Ebcsont42 (272820)
hallaignác Creative Commons License 2025.09.02 -4 1 272821

Nem követelem a fejét, de hadd lehessen már kifogásolni, hogy jogosan feltett kérdésekre érdemi válaszokat nem ad. Nyegle az újságírókkal, a szurkolókkal. Miért pont a játékosokkal szemben lenne karakán? Amennyiben tényleg nem látja, hogy miért úgy alakul a meccs, ahogy /akár győzelem akár vereség esetén/ akkor az valóban felvet alkalmassági kérdéseket is.

Egyelőre úgy tűnik ugyanabba az iskolába járt mint Pontes. Este felrajzolja egy A4-esre mi fog történni és meccs után elmondja, hogy pedig az edzések kurva jók voltak. 

A pontok fontosak, de nem adják vissza pontosan az edző kvalitásait. A játékosok és a körülmények ugyanúgy hozzátesznek vagy elvesznek belőle.

Szeretjük Dombi Tibit az 1,6-os p/m átlagával, de kevesen gondolják, hogy jobb edző lenne, mint Scasny 0,86-al, vagy Herczeg Bandival egy súlycsoportban lenne ugyanis, neki 1,7 jön ki. Appropó Dombi Tibor "kevés taktikai utasítást adott, de mindenkinek azt hangsúlyozta, hogy csak akkor tudnak kijönni a hullámvölgyből, ha szívvel-lélekkel futballoznak." (DVSC–ZTE FC 3–1)

Előzmény: losik (272818)
Ebcsont42 Creative Commons License 2025.09.02 -3 0 272820

"Az edző amúgy hogy tud küzdeni?"

Úgy biztosan nem, hogy lecseréli az összes olyan játékost, akiknek konkrét elképzelései vannak az ellenfél kapujáról (Nyíregyháza). Illetve úgy se tud biztosan küzdeni, hogy tétlenül szemléli egy félidőn át, ahogy a csapata nincs jelen a meccsen. Tavaly túl sok ilyen meccsünk volt, amikor az edző még a biodíszlet funkcióját is csak korlátozottan látta el.

"Mondjuk akkor csak kilenc pontunk lenne, de te jobban örülnél mint most?"

Nem tudom te hogy vagy vele, de szerintem nem lenne akkora nagy baj, ha végre 4 egymást követő meccsen sikerülne pontot/pontokat szerezni.

Előzmény: losik (272818)
ChrisRea Creative Commons License 2025.09.02 -2 1 272819

nem, nem! értsd meg a DVSC csak önmagát verheti meg...

Előzmény: losik (272813)
losik Creative Commons License 2025.09.02 -3 0 272818

Én nem védelmezem. Leírtam, hogy fogalmam sincs milyen edző. Azt látom, hogy szerzett 10 pontot hat meccsen, mégis a fejét követelitek. 

Mennyivel lenne jobb edző, ha kikapunk Felcsúton de megverjük a Nyíregyet? Vagy x elünk a Barcika ellen de a Fradi ellen is?

Mondjuk akkor csak kilenc pontunk lenne, de te jobban örülnél mint most?

Az edző amúgy hogy tud küzdeni? 

Előzmény: Ebcsont42 (272815)
losik Creative Commons License 2025.09.02 -3 1 272817

A mostaniaknak (mondjuk Navarrónak) mi köze az elmúlt évekhez?

Előzmény: Ebcsont42 (272816)
Ebcsont42 Creative Commons License 2025.09.02 -3 1 272816

"De hogy lehet megdolgozni érte, ha egy-két vereség után ki akarod rúgni?"

Látom, nem érted. Az elmúlt évek "teljesítményei" után nekem nem lenne pofám, sőt jogom se a szurkolók türelmét kérni. Nem az egy-két vereség a gond..

Előzmény: losik (272814)
Ebcsont42 Creative Commons License 2025.09.02 -4 1 272815

Ha az általad hősiesen védelmezett edző bá hozzád hasonló hősieséggel küzdött volna, akkor nagy eséllyel nem kellene védelmezned. Ehhez képest az eddigi 2 hazai presztízs meccsen is égett akkorát, mint a Reichstag. Szóval értem én, hogy gőzgép, de mihajcsa??!

Előzmény: losik (272813)
losik Creative Commons License 2025.09.02 -3 2 272814

Szóljál legközelebb a tömegnek, hogy a Barcika ellen is legyenek tizenkétezren, és akkor győzünk is. :) 

De most akkor edzőnk nincs, vagy a közönség zavarja a fiúkat, mert ez most nem egyértelmű! 

Az már 2020-ban a kieséskor elfogyott, így azért bizony keményen meg kellene dolgozni..

De hogy lehet megdolgozni érte, ha egy-két vereség után ki akarod rúgni? 

Előzmény: Ebcsont42 (272809)
losik Creative Commons License 2025.09.02 -3 3 272813

az NB1-ben bárkit meg lehet verni.

Persze. Kivéve minket, mert akkor egyből szar az edző :)

Előzmény: LowKey (272812)
LowKey Creative Commons License 2025.09.02 -3 1 272812

Hagyjuk már ezt a nem a Fradit kell megvernünk dumát, azért az elmúlt években sikerült nem egyszer, igaz, akkor nem ilyen langyos szar hozzáállás volt mint most az első félidőben. Nem egy Arsenallal játszottunk, az NB1-ben bárkit meg lehet verni.

Előzmény: Le Bodegon (272808)
ChrisRea Creative Commons License 2025.09.02 -3 1 272811

https://dvsc.hu/a-dvsc-merkozeseit-latogattak-eddig-a-legtobben/

A válogatott vb-selejtezői miatt szünet van a bajnokságban, ezt kihasználva érdemes rápillantani egy-két statisztikai adatra. Ilyen például az átlagnézőszám, amely az egyik legfontosabb mutató egy klubot illetően. A Fizz Liga 2025/26-os idényében hat forduló után a DVSC mérkőzéseit látogatták a legtöbben, átlagosan 9851-en, ami akkor is elismerésre méltó, ha a három hazai mérkőzésből kettő (Nyíregyháza, FTC) kifejezetten rangadónak minősült. A Loki mögött a Ferencváros a második, a dobogóra az Újpest fért még fel. Köszönjük a támogatást, hajrá, Loki!

Mi is köszönjük hogy odatették magukat, egy élmény volt. Meghálálták a fiúk szó se róla.

bár lehet ezek után nem kell erőltetni a nézőszámot, mert még megsértődnek a más csapatok hogy máshol miért nem tolonganak.

Előzmény: losik (272807)
Ebcsont42 Creative Commons License 2025.09.02 -3 0 272810

"Nektek nem a Fradit kell megverni, főleg amikor egy új koncepció elején jártok."

2020 óta minden évre jutott legalább egy új koncepció. Jobb években meg akár három is.. :)

Előzmény: Le Bodegon (272808)
Ebcsont42 Creative Commons License 2025.09.02 -4 0 272809

"Ugyanannyit ér egy győzelem mindenhol. Itthon is meg idegenben is."

Ez talán egy hús-vér szurkolók nélküli csapatnál igaz is lehet, de itt, ahol a húszezres stadion csak a hazai meccseken nincs kihasználva, itt ez a lehető legnagyobb üzleti hiba.

"Vagy feltehetjük úgy is  a kérdést, ha tudunk nyerni edző nélkül Felcsúton"

Felcsúton nézők nélkül (tisztelet azoknak, akik elutaztak odáig) nyertünk nem pedig edző nélkül. Érdekes Felcsúton a 3 pontért küzdöttünk, amit az edző cseréi is alátámasztanak. Lineker óta tudjuk, hogy egyszerű játék a foci..:)

"Sokan ki akarják rúgni."

Főleg azok akarják kirúgni, akik szerint a foci szurkolók nélkül szart se ér!

"Türelem."

Az már 2020-ban a kieséskor elfogyott, így azért bizony keményen meg kellene dolgozni..

Előzmény: losik (272807)
Le Bodegon Creative Commons License 2025.09.02 -3 2 272808

Láttam a meccset, de nekem mindegy. Legyetek egy kicsit realisták. Tavaly majdnem kiesett a Debrecen, most 6 forduló után 3. Nektek nem a Fradit kell megverni, főleg amikor egy új koncepció elején jártok. További jó szurkolást. 

Előzmény: OnlyLoki (272800)
losik Creative Commons License 2025.09.02 -3 4 272807

Ugyanannyit ér egy győzelem mindenhol. Itthon is meg idegenben is. Vagy ott van taktika itthon meg nincs? 

A Nyiregy ellen az első félidővel semmi baj nem volt, csak az, hogy nem rúgtunk több gólt. A másodikra ez már nem igaz. A Fradi elleni szar volt, főleg az első félidő, de ott azért nagyban függ a dolog attól, hogy a Fradi éppen mit akar. A Bl bukta után meg akarták mutatni, főleg az elsőben, letámadtak, és erre nem voltunk felkészülve. Mások se nagyon lesznek. 

Vagy feltehetjük úgy is  a kérdést, ha tudunk nyerni edző nélkül Felcsúton, akkor itthon a nyíregynek sem kellett volna, hogy problémát okozzon, ha csak ennyi a gond. Vagy csak nem ennyire egyszerű a a foci. Edzőtől függetlenül.

Egyébként nem tudom milyen edző Navarro. De van 10 pontunk. Ha télig már csak hármat szerzünk, már akkor is lesz annyi pontunk mint tavaly télen. Sokan ki akarják rúgni. Tavaly is így kezdődött, aztán mi lett majdnem a vége. Türelem. 

Előzmény: Ebcsont42 (272805)
Ebcsont42 Creative Commons License 2025.09.02 -4 3 272805

Tudom, hogy pi***ba a részletekkel, de azért hátha..

3 idegenbeli meccs 7 pont, 3 hazai meccs 3 pont. Ha ezt felszorozzuk a 16 hazai meccsel, akkor 16 pont. Ha erre nem indulnak meg a tömegek a jegypénztárak felé a Nagyerdőn, akkor semmire sem fognak.. Azt gondolom ha kikaptunk volna Zalaegerszegen és Felcsúton, de nyerünk a tírek és a Fagyi ellen az Mtk meg iksz, akkor nem lenne probléma. Így viszont nincs mentség a saját közönség előtti lélektelen játékra és impotens edzői teljesítményre.

Előzmény: losik (272804)
losik Creative Commons License 2025.09.02 -5 3 272804

Hát persze.

Ahhoz képest nem is állunk rosszul. 

Kiismerni meg pláne nem lehet minket.

Akkor mi a probléma?

6 meccs - 10 pont, ha felszorozzuk, az pontosan 55 pont a végén. Nem is rossz taktika nélkül.

Előzmény: Zolcsi2.0 (272802)
Zolcsi2.0 Creative Commons License 2025.09.02 -3 4 272803

Nem az a bajom, hogy nem nyertünk vagy nem szereztünk pontot.

Az a baj, hogy nyúlszivűen, hitehagyottan játszottunk. Ahogy Mapé írta, hiányolta a tüzet a csapatból. Én is.

Előzmény: pippolinó (272794)
Zolcsi2.0 Creative Commons License 2025.09.02 -3 3 272802

Téged leszámítva, nagyjából az egész topik egyetért abban, hogy a Navarró korszakban olyanról, hogy taktika nem igazán lehet beszélni.

Előzmény: losik (272793)
ChrisRea Creative Commons License 2025.09.02 -3 3 272801

rémlik mintha Batik eladott minden labdát amit nehezen szereztek meg, Kocsis nem jött hátra eléggé, 

és minden szerzett labdával kontrázni akartak indításból (mint a nem megadott gólnál) de eleve létszámfölényes volt a Fradi hátul pont mint a nem megadott gólnál.

amúgy meg van felvételen az egész meccs nézegesse és hátra rájön hogy mit kéne

Előzmény: OnlyLoki (272800)
OnlyLoki Creative Commons License 2025.09.02 -3 4 272800

Szerintem az a vicces, amikor valaki olyan okoskodik, és ír vállalható vereségről, aki nem is látta a meccset. Ez, főleg az első félidei játék gyalázatos volt, nem vállalható. Amikor pedig azt mondja egy edző, hogy nem tudja, miért, az meg végképp elgondolkodtatja az embert, hogy megfelelő ember ül-e a kispadon.

Előzmény: Le Bodegon (272799)
Le Bodegon Creative Commons License 2025.09.01 -10 5 272799

Vicces olvasgatni titeket szak értő urakat. Tavaly majdnem kiestetek, most dobogósok vagytok, de szar az edző, szar minden. Mindezt egy totál vállalható vereség miatt. 

Mapé Creative Commons License 2025.09.01 -3 2 272798

Az első félidőben a tűzet hiányoltam a csapatból. Adtunk egy félidő előnyt az ellenfélnek szokás szerint és ezzel minden eldőlt. Úgy látszik a játékosaink nem szeretnek hazai pályán 10 ezer feletti nézőszám előtt játszani. Van egy jó hírem a srácoknak, ősszel már nem fognak ennyi szurkoló előtt pályára lépni.

Sósajózsa88 Creative Commons License 2025.09.01 -4 2 272797

Régen voltam ilyen hangulatos edzőmeccsen!

Szerintem ezt a csapatot inkább Balázs rakja össze, mint SN. 

Más ötletem nincs a spanyoltalanságra, az állandó Dzs Batik Szécsi kombóra és a Komáromi Youga mellőzésre.

Ja és jó lenne az alaposan behatárolt képességeket felfelé húzni egy nagy adag szenvedéllyel, tűzzel, agresszívitással, csak olyan Szűcs Tamás módra... 

Isaac Clarke Creative Commons License 2025.09.01 -2 0 272796

Youga még mindig eltiltott?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!