Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Reméljük, sikerül neki bekerülni a kezdőbe. Úgy látom, leigazolták Gyollait is a Glentorantól, aki előtte angol enned osztályokban védett.
Csak nehogy úgy járjon, mint a Molnár Zsombor, aki kölcsönjátékosként az Újpestben többször a mezőny legjobbja volt (akkoriban az Újpest védelme az nb1 átjáróháza volt), aztán visszatérve csak akkor kapott lehetőséget pár meccsre, mikor előtte már mindenki betlizett.
Horváth Szabolcs (aki esetleg nem ismerné - 2006-os születésű, center)
Alakul ez. Kíváncsi vagyok mi lesz keretszűkítés után, mivel jelenleg 40 játékos van fenn az első csapat rovatában a fiatalokkal és a lejárt szerződésűekkel együtt.
Csak részletekben láttam a Bliájen életét. Így nem teljesen értem a poént. De én is tudom, ki az igazi ellenség, az aki szerint Jova jó kapus. Vagy látta Galaschek játékát és nem szerette.
Meg kell , hogy osszam veletek . A Vatikan-ban ma azt is tanultam , hogy Jezus es Maria minden esetben PIROS es KEK ruhazatott viseltek. Gondolom , ehez nem kell mit hozzatenni.
Nem gondolnám, hogy Barcikán vagy Mislenyben jobb lett volna a játékosminőség, csak ki tud hozni valamit ezekből a játékosokból a fiatalokkal megspékelve!
A hírekben több cikk kettőzötten jelenik meg, továbbá az évekkel ezelőtti tulajdonosváltásról szóló 2025.07.07. dátummal újra fel került.Igaz még csak 2025.07.03. van.
Mondjuk úgy,azért a Somorja ellen sokkal könnyebb lesz bizonyítani a játékosoknak.mint a Maccabi ellen.
Kiss a kapuban,Hidi a védelemben,Bodnár,Bukta,Szántó,Zimó a csapatban így lőttünk négyet.Nem változik attól semmi ha szombaton nyerünk.Nem volt elég minimum egy ,vagy akár több bajnoki évad arra h kiderüljön kik azok akikkel nem fogunk előre lépni? Most egy meccsen helyrehozható minden,ne már....
A velemenyem lenyegtelen. A tragedia es a gyasz elnyomja. A Csaladja ,Portugalia ,Liverpool, es vilag labdarugasa eggyutt a vesztes. Romaban a kavezoban mindenki rola beszelt. Nemzetkozi a gyasz.
A poén az lett volna, hogy én, aki óhébert tanultam, el tudtam olvasni a Macabi ivrit/újhéber tudósítását és néhány alapszót fe is ismertem, mint például jóm, ami egy napot jelent.
Így mondjuk buktam a Mi Hazánk, Mszp, DK, teljes progresszív oldal támogatását. Mondjuk én eddig se vonultam Free Palestine zászlóval. Nem is fogok.
A csapatra visszatérve. Épp azon beszélgettünk egy másik csapat kapcsán, hogy vajon melyik nehezebb a csapatépítés vagy a vérfrissítés egy klubnál. S ez a kérdésem a csapatunkkal
kapcsolatban, hogy most vérfrissítésre van szükségünk vagy a csapatot kellene felépítenünk. Azért mert a kettő nem ugyanaz. A csapatépítéshez a két hét türelmi idő túl sok. a vérfrissítéshez
meg nem voltunk elég jók. Bár, ha harmadik vagy egy bajnokságban, akkor ebben lehet nincs igazam, de a meccsek mást mutattak. Illetve olyan kérdésem lenne, hogy Erős Gábor olyan edző, aki játszat egy szisztémát, vagy a kerethez igazítja a szakmai munkát. Azért, mert ez sem ugyanaz, nem jobb az egyik a másiknál. Mondjuk, ha meg lenne az elképzelése, akkor azért gyorsan ki
lehetne szórni azokat a játékosokat, akiket kellene és a drukkerek is szeretnének.