Keresés

Részletes keresés

Kal-El Creative Commons License 2006.02.27 0 0 681
Ez a rész tényleg jó volt. Kicsit izgultam is, szóval le a kalappal. Be kell vallanom engem kicsit be is csapott az Atavus, el is hittem, hogy jó a  srác:). De ha így utóbb belegondolok, olyan jó magyarhangot adtak neki, hogy sejteni lehetett, hogy nem teljesen az ártatlanság mintaképe a manus:). Persze most nem a szinkronról beszélek, bár az sem volt vészes, csak egy hülyeségre figyeltem fel, amikor Renee C.E.O.-t mondott, nem hiszem, hogy ezt magyarul is mondogatják mostanság... mert valami vezérigazgatót jelent asszem...
Előzmény: Lydecker (673)
Kal-El Creative Commons License 2006.02.27 0 0 680
Basszus ez nem semmi:):) Na végre!! Akkor talán a 2. évad is jön nemsokára:) Mondjuk ez nálunk szinte biztos nem jelenik meg... de mind1 is. Tök jó, én meg most töltöm az első évad dualaudio-s változatát, ami egész jó mindőségű... de később biztos lesz majd DVD-rip
Előzmény: Lydecker (678)
Kal-El Creative Commons License 2006.02.27 0 0 679
Azért annyit meg kell jegyeznem ehhez a részhez, hogy Zo'or feltámasztása sztem csak azért volt, hogy hűű most lássuk Anita La Selva-t, mert nő, és mert hűűdejó csaj, ami rendben is van:):). Egyébként viszont nem lett volna túl jó rész...
Azt a tipikus Sandovalos nézést én is észrevettem, de én is úgy tudom, hogy Zo'or-t nem hozzák vissza többet... talán nem volt neki nagy sikere ezzel a résszel?
Akkor is Boone-t sajnálom a legjobban. Most nézegettem bele az első évadba megint, és akkor még teljesen az ő főszerepére épült az egész, meg az egész kiválasztott feeling is ott volt... és akkor ennyi, írjuk ki a csávót egy évad után. Detto Liam: amikor már megkedveltük őt is (én legalább is), őt is írjuk ki, mert miért ne. Na bocs a nyavalygásért:)
Előzmény: Lydecker (670)
Lydecker Creative Commons License 2006.02.27 0 0 678
Azt hittem lehídalok amikor ezt elolvastam! Megvalóst egy álom! KIADJÁK DVD-N AZ ELSŐP ÉVADOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nézzétek meg itt:http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000EBEIRG/203-7619369-8867141

(remélem jól másoltam le a linket, egyébként véletlenül akadtam rá, éppen az angelfire.com-on nézegettem a scripteket amikor hirtelen feltűnt, hogy mi az, hogy efc DVD régió 2 DVD-n? Úgy tudtam csak régió 1 -ben adták ki aztán rámentem a linkre is alig hittem a szememnek)
yogibear Creative Commons License 2006.02.26 0 0 677
...csak pl. a V3-on nem a szombat vasárnap reggelnél kell keresni a műsorban, hanem péntek szombat éjjel/hajnalban...

Amúgy 03.19-ig bezárólag minden rész hajnali 05:00 a V3 oldalának műsora szerint... Tovább már nem látszik a műsor...
Előzmény: yogibear (676)
yogibear Creative Commons License 2006.02.26 0 0 676
Hát okos ember nem véletlenül talál rá, főleg ha már van netje. :O)

Mert van tvműsoros oldal is minimum kettő, meg a V3 saját oldala, ahol egy kis trükkel 3-4 hétre előre látni, hogy mi van tervben...

http://www.port.hu/pls/tv/tv.prog

http://www.tvfilm.hu/

http://www.viasat3.hu/
Előzmény: zso1110 (671)
yogibear Creative Commons License 2006.02.26 0 0 675
"nem lesz rendszer"

Attól függ. Bár sok okosságot nemigen lehet keresni a V3 háza táján, de talán attól függ, hogy a reggel 8 után kezdődő nagyfilm milyen hosszú, úgy kezdik a reggeli műsort az EFC-vel, hogy 10-kor Tarzan legyen...
Előtte meg egy nagyfilm, Nash B., tévésop, EFC...
Előzmény: Lydecker (674)
Lydecker Creative Commons License 2006.02.26 0 0 674
Ott van az efc fórum az sfportal.hu-n :) Hiszen oda is szoktam írni. Csak írd be, hogy sfportal.hu aztán amikor lejött az oldal, baloldalon ott lesz azoknak a fórumoknak a listája amelyekbe nem olyan régen írtak.

Egyébként részek minden szombat és vasárnap 5:00-kor van. Illetve most legutóbb 5:15 volt a szombati rész de szerintem ebből nem lesz rendszer.
Előzmény: zso1110 (671)
Lydecker Creative Commons License 2006.02.26 0 0 673
Ez a rész kifejezetten jó volt. Majdnem megvezetett az az atavus, de azért nálam szerencsére végig csillingelt a vészcsengő :) Bár... szerintem nem lövök le nagy poént ha annyit leírok, hogy azért nem minden atavus rossz.../de ez majd csak később lesz/

Maga a cselekmény, tény, hogy nem volt különösebben csavaros (az atavus több száz év múlva bosszút próbál állni amiért anno az emberek megölték a társát), de itt most elvitte a sztorit a valóban agyafúrt atavus. Érdekes módon most Renee maradt észnél (persze robbantgatás azért volt :) ), szegény Street meg jól megkajálta a mesét. Mondjuk vicces, hogy elég gyorsan sikerült meggyőzni arról, hogy tévedett. Sandoval továbbra is pofára esik, sorra buknak el a tervei. Howlyn helyében én már komolyan azt fontolgatnám, hogy legközelebb elteszem láb alól. /Várjunk csak! Mi van Sandoval taelon lebénító kütyüjével? Meg van még neki? Hátha müxik az atavusoknál is/ Végre van egy biztos módszer az atavusok kinyírására: egy jó kis rozsdás kard :D Kár, hogy mindig oda lyukadunk ki, hogy az elpusztíthatatlanokat csak a fejük testüktől való eltávolításával tehetők el láb alól.Mondjuk arra kíváncsi lettem volna, hogy Howlynék milyen kapcsolatban álltak ezzel a "fejét vesztett" fazonnal.

A magyar szöveg továbbra is csapnivaló. Annyira érezni rajta, hogy olyas valaki csinálta aki életében egy sci-fit sem látott, ill. gondolom nagy ívben tesz az egészre/csak fizessék ki a munkáját/. Könyörgöm miért kell a Flat Planet Cafe-t lefordítani "lapos bolygónak"?! Ennyire azért nem kell magyarítani.
Brutal Blood Creative Commons License 2006.02.26 0 0 672

Howlyn: Kiváncsi vagyok mit fog szólni egy magadfajta aszexuális lény ha nemi identitást kap??? Főleg egy nőért!!!
Zo'or: Ha választanom kéne a halál és eközött, akkor hát INKÁBB EZT!!!
Váá ez akkora volt márr!!:D

 

EZ HATALMAS PÁRBESZÉD VOLT!!:D:D:D

Előzmény: Lydecker (670)
zso1110 Creative Commons License 2006.02.26 0 0 671

Üdv mindenkinek!

 

Majdnem agyvérzést kaptam, mikor reggel véletlenül a Viasat3-on EFC részt láttam. A fórumot átolvasva pedig kiderült, hogy jó pár részt elmulasztottam. A TV újságomban nem volt benne, hogy műsoron van több hete.  Már azon dohogtam, hogy hiába válaszolt a Viasat valakinek, nem tartották be az ígéretüket, amin meg sem  lepődtem volna túlzottan. Nem is láttam egyetlenegy reklámot arról, hogy vetítik. Úgy gondolom, hogy lesz rá esély, hogy meg lesz majd ismételve, csak az kérdés, hogy mennyit kell várni rá.

 

Apropó, nem tud valaki arról, hogy hová tűnt SFportal.hu-ról az EFC fórum? Vagy nem tudok eligazodni az új helyen? Jó szórakozás volt a fórumot olvasni, csak sokszor pangás volt.

 

Az nem kérdés, hogy kedvelem a sorozatot. De az is igaz, hogy az első évad más történéseket, véget sejtetett.

 

Kénytelen leszek a videót beprogramozni, s az interneten állandóan a jövő heti műsort lesni.

 

Annak örülök, hogy legalább most megtudtam.

 

Lydecker Creative Commons License 2006.02.25 0 0 670
Tényleg nem volt rossz. Ahogy korábban is írtam nekem egyre jobban tetszik ez az ötödik évad is. Zo'or nem változott semmit, még jó, hogy amikor a taelonok feje volt még nem rendelkezett ezekkel a képességekkel. Kicsit durvábban alakultak volna a dolgok, szegény Sandovalnak nem lett volna olyan sok dolga. Bár látva Zo'or meggondolatlanságát ez utóbbi kijelentésem nem biztos :)
Howlyn továbbra is el van telve magától bár Zo'orban ellenfelére akadt. Renee mintha tényleg kicsit lenyugodott volna/ a bár a robbantgatásról nem bír leszokni :) ) Street a mai részben egész jópfa volt, ahogy piszkálta Renee-t és Boone-t, Boone meg csak hozta a formáját bár nem értem miért kellett összehozni ilyen kurtán-furcsán Renee-vel. Ezt annyira fölöslegesnek vagyis inkább erőltetettnek érzem.

Sandoval valóban mindig megszívja a mostani terveivel. Zo'or mellett mintha nem hibázott volna ennyit. Bár gondolom az hízelget neki, hogy Howlyn megjegyezte" Sandoval maga egy rendkivüli és veszélyes ember".

Azért az vicces, ahogy Renee kijelentette, hogy el kell pusztítani az összes kaptárt (most akkor mi van? a múltkor még kamra volt) Nem tudom, csak én láttam biztos rosszul, hogy meglehetősen sok ilyen "kaptár" van. Nem tudom, hogy akarja egy maroknyi emberrrel eltűntetni az összeset. Meg egyébként is, ha jól vettem ki, akkor az egykori ellenállás tagjai sem nagyon hisznek neki ebben az atavusos dologban.

Zo'or feltámasztása kapcsán annyi jutott eszembe, hogy akkor elvileg a többi taelont is ki lehetne nyerni abból a (micsodából is? elfelejtettem a nevét). Nem értem, hogy miért nem szedték elő a többit is. Na jó nem Sandovalra és atavus barátaira gondoltam, hanem mit tudom én az emberekre. Persze nekik is elegük volt belülök de jól jöttek volna az új ellenség elleni harcban.

Boone ismét tényleg elég gagyi ok miatt lépett le megint. De itt sem értem, hogy miért nem tért többet vissza, Hiszen csak ellenállás tagok meggyőzésére ment. Na meg kamrákat robbantgatni.

Na igen Sandoval kicsit nagyot esett, de úgy tűnt egész jól bírja több méteres eséseket :) "Szegény" Zo'or meg kissé fagyos lett. Azt nem hiszem, hogy Sandoval tényleg eltette volna láb alól hiába utasította erre Howlyn. Olyan tipikus Sandoval-os nézés volt ami sejtet valamit. De ha jól emlékszem Zo'ort sem hozzák vissza többet. Kár.
Előzmény: Kal-El (669)
Kal-El Creative Commons License 2006.02.25 0 0 669

Na, a részt felvettem természetesen, nagyjából meg is néztem. Végül is nem volt rossz, Boone és Zo'or nagyon jó volt, bírtam őket, és most talán Renee is egész jó volt. Szegény Sandoval terve megint befuccsolt, lassan már kezdem sajnálni őt:):) Monjduk az a kristálycucc megsemmisült, annyi sikere volt... Boone meg megint hülye indokkal megy el :(
De az nagyon tetszett amikor Boone ledobta Sandoval-t onnan a magasból, kicsit röhögtem rajta:)

Na a szinkron itt sem volt mindig tökéletes, néhol kicsit hülyén hangzott, de túléljük..

Előzmény: Lydecker (668)
Lydecker Creative Commons License 2006.02.24 0 0 668
Na már alig várom a 8-dik részt. Újra visszatér Boone na meg Zo'or is. Bár azért kár, hogy ez csak egy rész erejéig tart(ott). Megjegyzem a legutóbbi részek nem is voltak rosszak. Hetedik rész sztorija is egészen rendben volt: atavus kamra tömeggyártása. Azért durva belegondolni, hogyha Renee nem robbantja (érdekes mostanában össze-vissza robbantgat ez a nő :) ) ezeket akkor finoman szólva elég hamar hibridizálhatták volna a Földet. Sandoval és Howlyn kettős is egyre jobban tetszik. Sandoval beszólása tetszett amikor Howlyn éppen annak a srácnak az emlékeit nézte át a formula miatt (persze előtte azért megjegyezte, hogy: "Most megmutatom, hogy én egy fejlettebb faj tagja vagyok"; vagy valami ilyesmi).
- A logikája egyszerű (Howlyn továbbra is el van telve magától)
- Nem hiszem. Magának is egy ember kellett, hogy megfejtse... (szép visszavágás Sandoval-tól)

- Úgy látom Sandoval túlórázott. (nekem ez a megjegyzés is tetszett)

Viszont aki a fordítást csinálta nagyon úgy tűnik, hogy még a magyar nyelvvel is néha hadilábon áll. Én erre a gyöngyszemre figyeltem fel: "a program simán transzferálódik". Ezt nem lehetett volna egyzserűbben is megfogalmazni?
Kal-El Creative Commons License 2006.02.19 0 0 667
Akkor mostmár értem.. nagyjából :). Azért nem gondoltam volna, hogy lejön bármi is, mert régebben próbálkoztam innen szedni részeket, de nem akart elindulni se, és a türelmem pedig kevés volt. Magát az eMule programot pedig nem láttam át...
yogibear Creative Commons License 2006.02.19 0 0 666
Ráadásul keresni csak úgy tudsz (fájlt) hogy csatlakozol egy szerverhez...
Előzmény: yogibear (665)
yogibear Creative Commons License 2006.02.19 0 0 665
1. eredetileg nem igy volt, hogy a meglévő usereken át begyűjti a többi forrást is, ez csak később került bele (kademlia). 2. ahhoz, hogy legyen usered, az elején, kell a szerver, hiszen ott találsz. 3. ha a begyűjtött userek egyike sincs épp fent, akkor is csak a szerverről tudsz begyűjteni újakat... (user itt most olyanokat jelent, akiknél az általad keresett fájlból legalább egy darab (chunk, ~9gb-s darab) van, olyan persze, ami neked még nincs meg...) 4. szereven keresztül az ott fentlévőket hamar be lehet gyűjteni forrásnak, a kademlia segitségével ez logikusan lassabban megy... Ráadásul a szerverek is csatlakoznak egymáshoz és a más szervereken lévő userek hamarabb begyűjtődnek igy... Miért ne sikerülne? Csak türelem kérdése...
Előzmény: Kal-El (664)
Kal-El Creative Commons License 2006.02.19 0 0 664
De ha így is összeszedi az összes usert, akkor mi értelme annak a sok szervernek, amikhez lehetnek csatlakozni? Nincs sok értelme így...
De nem is gond, két DVD-ripes rész le is jött az S3-ból:) Nem is gondoltam, hogy sikerül :)
Előzmény: yogibear (662)
yogibear Creative Commons License 2006.02.19 0 0 663
Deinterlace szűrője válogatja a minőséget...
Előzmény: Kal-El (661)
yogibear Creative Commons License 2006.02.19 0 0 662
Hát nem, tkp. elvben ha csak egy usert ismer a prog, a többit akkor is összeszdei, csak lassabban... A dc-nél csak azokat taláélod, akik az adott hubon vannak, itt meg bárkit, aki a rendszerben van... Persze lassabb is, de valamit valamiért...
Kal-El Creative Commons License 2006.02.19 0 0 661
Nos azt hittem ezek a szerverek úgy működnek mint mondjuk a DC++ hubok.. de úgy látszik mégse..
A kódoláshoz pedig inkább xvidet használok, divxel rosszabb a minőség, látom rajta. Amúgy ez a leírás pedig a DivX6-hoz már nem jó, ott már kissé más beállítások vannak.. de tökmind1, úgyse fogom használni. Most xvidbe, 528x400 felbontásban 1250 Kbps, és 128 kbit/s CBR MP3 hanggal kb 400 mega lesz 41 perc, így legalább a minőség is megfelel az én nagy elvárásaimnak :) Az interlaced meg azért zavar, mert ha deinterlacelem láthatóan rosszabb lesz a minőség.. és erre allergiás vagyok :) A sorrendet kösz, sejtettem, hogy deinterlacelni kell előbb :). A Boone-os résznél egyébként az AutoGK-val kódoltam, annak csak megadtam mekkora legyen a fájl, és úgy kódolta, hogy a legjobb minőséget hozza ki belőle.. nos szerintem csak ennél a résznél sikerült neki :) azt hiszem innentől magam csinálom...
Előzmény: yogibear (660)
yogibear Creative Commons License 2006.02.18 0 0 660
- Tkp a szerver mindegy, mert a progi begyűjti a forrásokat a többi usertől is, csak annál gyorsabban, minél inkább olyan szerveren vagy, amin sok a felhasználó.
Kevés felhasználós szervernél kicsit lassabban szedi össze a usereket, akiknél van a részből legalább egy chunk (~9 Gb-s darab)...

- Persze, hogy azért 9 giga. :)
Realtime divx videó+sztereo 44khz wav hang uszkve 3-4 Gb/45 min...

- No és ha interlaces az miért gond?
Az xvidbe kódoláskor tessék betenni egy deinterlace szűrőt elsőnek a szűrők sorába (ha több is van, pl. leméretező vagy zajszűrő)...
Virtualdub tele van velük...
1. deinterlace szűrő, 2. zajszűrő (ha kell), 3. leméretezés a helyes sorrend...

Tapasztalatnak bemásolok két elmentett leirást a capture-höz, én tkp nagyvonalakban az elsőt használom, és utána ebből lesz 2menetben uszkve 350-370 mega/40-45 perc a Virtualdubbal, 512/384 méretű fix ezres bitrate-ű divx és mp3 (ac3) hang. Vagy most már dvd-r a Filmmachine-nel, ha egészestés (>90 sec) a film.

- a divx 5.05-ből melyik és milyen beállitásokkal

A fullfunkciós reklámtámogatott. Töredelmesen bevallom, a gain-trickler vagy tryclert vagy mi a szöszt véletlenül letöröltem a telepítés után. Eddig még nem hiányzott - igaz, nincs is internet azon a gépen. Így nem okvetetlenkedik a háttérben.
felvétel: -b1q 3.0 -psy 0 -key 300 -d 3 -sc 50 -pq 1 -profile 0
vagyis 1pass, qbased qua3.0, psychoizé meg preproc nincs, keyfr 300, deinterlace all frames, scene tresh 50, perf/qual fastest, GMC Bidir Qpel nincs, profil nincs.

Ja, IUVCR-ben YUY2 színformátum volt.

- a 768*576-os felvételed mekkora méretű és milyen hosszú, illetve mekkora méretű a leméretezett (576x432), csak a video mérete, hang nélkül.

A teletextben kb. másfél órásnak kiírt filmek előtti-utáni 5-5 perc ráhagyással úgy 7-8 GB körül, mono 48k hanggal véve - a TV kártyám stereo-t úgysem tud. Az 576x432 fájlok mérete 701MB mínusz a 32k 16bit mono MP3 CBR hang - . Na jó, tán 650-660 MB között voltak, mindenesetre valahol 1100-1200 közötti bitráta jött ki, a filmek hossza olyan 80 perc lett a reklámirtás után.
Szűrők: resize prec. bili, dynamic noise reduction 8, delogo 1.3
Tömködés: orig 2pass, write mv file (bár mintha nem sok haszna lenne az 5.03-as DivX-től), perf/q slowest, key 300,
enc as progr (már semmi deinterlace!), psy vagy prep nincs (ezzel még játszani kéne, hogy jobb), de bidir igen.

Hagyhatod a 300-as key-t, vágásnál azzal csak kicsit több a macera, mint a 25-el. 2pass-nál úgyis job-ba mented előbb, akkor meg vághatod, ahol tetszik.


----

Elmondom hogyan szoktam felvenni DivXben (pro), hátha más okul belöle.

General fül

A bitrátát mindig 1-pass quality-based -re állítom, mert ez adja a legjobb
real-time (valós-felvétel) minőséget, ami kicsit nagyobb mérettel jár,
de később ezt le lehet faragni a VirtualDub-ban.

A Profilokat disabled-re állítom és bejelölöm a GMC-t.
Ami a képeken lévő mozgással kapcsolatos,
és jobb minőséget ad, viszont ezt használva nem garantálható,
hogy az asztali lejátszók is le tudják majd a filmet játszani (ha ez fontos ne jelöld be).

Video fül

Psychovisual Enhancements : Fast-ra állítva.
Ez az mp3-hoz hasonlóan tömörít, az emberi érzékelés határain
túli/alatti dolgokat eldobja. Fast-gyorsan Slow-lasabban,
többet számolgatva csinálja.

Mivel a legtöbb csatornánál a kép szélei nem tökéletesek Croping-ot is érdemes használni.
Általában a left-right 3-2, bottom-top 3-3ra van állítva.

Érdemes a képek méretét ( Resize ) is növelni, ha nem elég a 320x240.
A nagyobb méretre való konvertáláshoz a Bicubic-ot ajánlom
( nem csak én ), nálam normal és 480x360.

Az összes tv tuner képén lehet hullámzást vagy enyhe vibrálást látni.
A zaj kiszűrésére erősen ajánlom beállítani a Pre Processing Source-ot,
a zaj nagyságától függően Normal-ra vagy Strong-ra ( nálam utóbbi jobb ).

A Scene change threshold-nál a kulcs-képkockák közti
normál kockák arányát állíthatod be amit én 60%-ra rakok, ami a felső ajánlott határ.
Ezzel kevesebb bitet használ a kulcs-képkockákra,
így több marad magára a képminőségre. ( A minimum ajánlott 40%. )

Eljutottunk az interlace vagy nem interlace Shakespear-i kérdéshez.
Ha tv-n szeretnéd visszanézni a filmet akkor egyesek szerint érdemesebb
Encode as interlaced módot választani. bár engem erről nem sikerült még meggyőzni.
Ha a számítógépen is nézhető minőséget akarsz akkor két lehetőséged van.
Vagy Deinterlace all frames, ami elég számolás igényes és elkenegetős technika.
Vagy Encode as progresszive, és beállítod a tunered progijában,
hogy a Video display 2 field deinterlaced legyen. (PCTVpro-nál Ctrl+3)
Nekem az utóbbi jön be a legjobban.

Max Keyframe interval - nagyjából u.a. mint a Scene change treshold,
csak nem arányt, hanem konkrét számot adhatsz meg.
Nálam 400 (a normál 300).-->a képminőségre több bit jut.
Előzmény: Kal-El (656)
Lydecker Creative Commons License 2006.02.18 0 0 659
Hát igen; de Zo'or visszatérése csak sajnos időleges. Bár a feltámasztásának körülményei és egyáltalán a célja... hát nem t'om. A rész maga biztos jó de azért az annyira nem túl ötletes, hogy azért hozzák vissza, hogy kicsinálja Boone-t mivel ő a legalkalmasabb erre a feladatra. Sandoval újabb finoman szólva is félre sikerült húzása. Már azzal is befürdött, hogy egyáltalán Boone-t visszahozta. "Mostanában" nincsenek neki nyerő ötletei. Hogy ezt meddig tűri Howlyn? :) /egyébként meg, hogy képes hinni egy általa lenézett faj tervében? vicces/
Előzmény: Kal-El (657)
Lydecker Creative Commons License 2006.02.18 0 0 658
Itt a link: http://www.alanistic.co.uk/efc/LegacyConcepts.htm
Előzmény: Kal-El (653)
Kal-El Creative Commons License 2006.02.18 0 0 657
Most nézem nekem az első 11 rész le is jött angolul a torrentről... hát nemtom mi lesz a hetedikben, de nem bírtam ki és belenéztem a nyolcadikba :) Visszatért Boone is, és Zo'or is. Zo'or pedig nagyon szexi lett :):)
Előzmény: Lydecker (655)
Kal-El Creative Commons License 2006.02.18 0 0 656
A razorbackre én is mentem, de nem nagyon indultak.. majd megnézem még. Most a /www.saugstube.de/-ről jövöget...
A felvétellel nem lesz gond, csak akkor szaggat amikor felveszem. Lejjebb nem veszem a felbontást, mert nem is tudom, mert MPEG2 meg más hülye kodekek vannak amik isszonyat ratyi minőséget eredményeznek. Szóval úgy döntöttem, inkább a DV kodekkel 720x576 felbontásban veszem fel (amiben csak ezt a felbontást lehet választani), ami ha minden igaz tömörítetlen formátum (gondolom ezért foglal 41 perc 9 gigát :):) ), és innen kódolom Xvidbe, kicsit átméretezve. Még egy gond, hogy ez a hülye program interlacedes képet vesz fel...
Előzmény: yogibear (654)
Lydecker Creative Commons License 2006.02.18 0 0 655
Szerintem ez a hetedik rész sem lesz rossz. Kíváncsi leszek, hogy azt a szójátékot hogyan fordították le........ mert angolul kiadja a megoldást de magyarul ..hát nem tudom mi lett belőle. Na mindegy a lényeg (csak ismételni tudom magam), hogy nem lesz rossz rész. Bár ahogy előre olvasgattam kicsit sokat fognak lovagolni az atavus regenerációs (vagy tudom is én milyen) kamra témáján.

yogibear Creative Commons License 2006.02.18 0 0 654
Erre a szerverre mondjuk:
http://www.razorback2.com/ (a 2.0 vagy a 2.1-re, a többi ilyen nevű nem az!)

emule beállitások:

http://www2.mp3portal.hu/index.php?module=prodreviews&func=reviewsbycat&reviewsel=11

A megfelelő ed2k-linkeket (S3-5 eng dvdrip, S1-2 dual audio eng-fr tvrip) a #640-ben lévő linken találod (ingyenes reg után)...

felvételkor szaggat
Nem birja a gép abban a felbontásban felvenni, ha a felvétel framedropos...
Vedd kisebbre a felvétel felbontását...
Előzmény: Kal-El (652)
Kal-El Creative Commons License 2006.02.18 0 0 653
Érdekesek lettek  volna együtt, az tény.. de két dudás egy csárdában :) nem ment volna :) Különben is most akkor el kellett volna dönteni ki a főfőfőfőszereplő már az elején, és jó lett volna azzal végigvinni az egész sorozatot... nem tudom szegény Gene Roddenberry hogy képzelte el valójában ezt az egészet, de sztem nem teljesen így.. vagy talán az első évad még stimmelt az elképzeléseivel. Azt a kéziratot megnézném, amin leírja a történetet (vagy vmi ilyesmi), ide tudnád írni a linket?
Amúgy valami olyat olvastam, hogy sok vita volt a sorozat készítői között, ezért hullottak ki a szereplők.. hát gratulálok nekik :(
Előzmény: Lydecker (637)
Kal-El Creative Commons License 2006.02.18 0 0 652

Felvettem a részt, de még meg kell néznem, mert a felvételkor szaggat a gépen, szóval inkább későbre hagytam. Azért bele-bele kukkantottam, és télleg jó lehet, az ötlet sem rossz azért. Ja és nemtom rémlik e nektek, de a dokit Margott Kidder játsza, még a régi Superman-es filmekben ő volt Lios Lane :)
A kódolással viszont ma is megszívtam.. de azért a végére sikerült elérnem a legjobb minőséget viszonylag tűrhető fájlmérettel. Az előzőek is jók még, de így még jobb lesz. Így kb 400 megás lesz egy rész, eleinte 350-eset akartam, de nem gond, nekem megéri. Ami meg a DVD-ripeket illeti, torrentről bizonytalan a letöltés (ráadásul nem is mind DVD-rip:( ), és az e-mule amit használok, azt meg alig értem, azt se tudom, most melyik szerverre menjek, honnan és mit töltsek.. mondjuk most az S3 letöltése el is indult (csodálkoztam is), nem jön túl gyorsan, de jön:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!