Keresés

Részletes keresés

zefmelody Creative Commons License 2001.01.24 0 0 635
Bocs, de más források szerint 5 millió lemezét adták el. (Ezt a számot többször hallottam emlegetni). A többivel egyetértek.
Előzmény: pampalini_ (625)
JeffJeff Creative Commons License 2001.01.24 0 0 634
Ebben teljesen igazad van. Csupán beleolvastam a topicba, és úgy gondoltam leirom a véleményem, (még ha szerinted értelemetlen is), hiszen ez egy fórum. Téma lezárva.
Előzmény: pampalini_ (633)
pampalini_ Creative Commons License 2001.01.24 0 0 633
Ha komolyan gondolod, amit irtál, akkor a te mostani hozzászólásodnak sics semmi értelme.....
Előzmény: JeffJeff (632)
JeffJeff Creative Commons License 2001.01.24 0 0 632
Emberek, a legtöbben akik ide irtatok, nagyon furán látjátok a téma lényegét. Egy olyan valakiről van szó akit rengetegen szerettek, és akit rengetegen gyűlöltek. Nagyon sokan hangosan támadják vagy buzgón védelmezik. Semmi értelme, egyik tábor sem fogja meggyőzni a másikat. Ha szerettem volna ezt az embert, most csendben gyászolnám. Ha gyűlöltem volna, most senkire sem próbálnám ráerőltetni a véleményemet, hisz kit érdekel a véleményem? Csak azért, hogy "nagyot" mondjak meg nincs értelme odamondogatni másoknak. Ti azért csak anyázzátok egymást tovább békében.
pampalini_ Creative Commons License 2001.01.24 0 0 631
Bazdmeg, te hülye vagy! Az RTL-es műsorán kívül nem, vagy nagyon ritkán énekelt playback-et!!!
Előzmény: steveline (615)
pampalini_ Creative Commons License 2001.01.24 0 0 630
A király meg fog büntetni!!!!!
Előzmény: Jimmy reinkarnáció (613)
pampalini_ Creative Commons License 2001.01.24 0 0 629
Hagyd kedves DRT a csököttagyúakat, hisz elvannak,mint a befőtt...........
Előzmény: DRT (609)
pampalini_ Creative Commons License 2001.01.24 0 0 628
Erre csak egy válaszom lehet : ANYÁD, TE FÉREG !!!!!!!!!!!
Előzmény: ezsolt (604)
pampalini_ Creative Commons License 2001.01.24 0 0 627
Nagy zsidó ez a Stein!!!!!

:o)))

Előzmény: amaz (601)
pampalini_ Creative Commons License 2001.01.24 0 0 626
Jimmyt nem a média választotta királlyá, hanem MAGYARORSZÁG !!!!!!!!!!!

Erre nem lett volna pénze a kezdetekben, mivel mindenki tudja, hogy ő a semmiből indult el, és ahogy sok más pénz-nélküli tehetséges ember ő is rengeteget gürcölt a feljebbjutásért, és mindig a saját erejéből, tehetségéből táplálkozott, és ez eredményezte azt, hogy 15 év munka után jutott fel a topra, és majd 20 év után lett sztár-műsorvezető egy népszerű tévécsatornában.

Hát ez az, amit a legjobban becsülök benne, és senkinek nincs joga azt mondani, hogy a média csinált belőle sztárt!!!!!!

Előzmény: Troglee (586)
pampalini_ Creative Commons License 2001.01.24 0 0 625
És Jimmyt mégis a legtöbben választották királyuknak, bárkinél többen, akár 10 000 000 jelölt van az országban, akár nem.

A tény az, hogy senki nem volt még eddig (és szerintem ezután sem lesz) akkor Király ebben az országban, mint Jimmy, alátámasztja ezt az eladott 1 500 000 lemez is, ami azt jelenti, hogy minden MÁSODIK magyar családban megtalálható 1 darab !!!!!!

Ezt senki nem fogja utánacsnálni!

JIMMY A LEGNAGYOBB KIRÁLY!!!!

(Orbán Viktor, vagy Horn Gyula temetésére hányan mennének el???!!!)

Előzmény: zefmelody (585)
pampalini_ Creative Commons License 2001.01.24 0 0 624
Menj a bazzegolós topicba, te féreg!

JIMMY ÉL, ÉS ÉNI FOG!!!!!!!!!

Előzmény: Troglee (582)
pampalini_ Creative Commons License 2001.01.24 0 0 623
Ha Jimmy-t akarod ócsárolni öcsikém, akkor húzz innen a retkesbe,mert ez akkor nem a te topicod! Sinkovitsnál meg különben is ezerszer nagyobb tehetség volt a mi Jimmy-nk, így hát érthető, hogy többet foglalkozott vele a sajtó. Egy porral befedett szinművészzel logikus, hogy kevesebbet foglalkozik a média, mint a mi hőn szeretett Jimmy Királyunkkal...

Ja, és lehet, hgy te a töködet lőőted volna el olyan picsarészegen, nem pedig a fejedet, haverkám!!!

Előzmény: sukka (563)
Cryptoman Creative Commons License 2001.01.23 0 0 622
"Aki megpróbált már boldogulni Európában vagy akár az USA-ban önerőből az tudja, hogy leginkább egyvalami (pénz) mozgatja a világot. Ezzel a ténnyel előbb-utóbb meg kell barátkoznia annak, aki nem éhenhaló művésznek készül."

Persze, alkalmazkodni kell - a pénzre, mint eszközre szükség van. Én csak azt mondtam, hogy aki egy kicsit is azt tekinti értékmérőnek, az rendkívül felszínes és nem érti a világot. Hogy miért?

A világ haszonelvű. Viszont bután az - hiszi magáról, hogy tudja, mi a jó. A hosszútávú hasznok meglátása pedig a többségnek rendkívül nehezen megy - vagy inkább sehogy. A tanulás, a kultúra pontosan ezt fejlesztené. És ezeket rombolja az állandó szórakozás-tenger, élükön az ilyen mocskos, aljas átverésekkel, amit ez az énekes és a média (médiumok összességes) művelt és művel az emberekkel.

Az a liberális duma nem érdekel, hogy "hát nekik is szórakozniuk kell". Másban is lelhetnék örömüket, ha egy kicsit is akarnák, küzdenének érte. De mostanában ez a lényeg: a vegetáció. Teljesen eltávolodunk a természettől, a való világtól, ami állandó problémák forrása.

Ráadásul ez teljesen öngól: ilyenkor kristálytisztán látszik, hogy műveletlen emberekkel mit tesz, mit tehet a hatalom. Előbb-utóbb visszacsúszik, eltűnik az egyébként is elég relatív szabadság és marad a napi robot a semmiért (Neked hogyan esne?). Ez elfogadható lenne abban az egy esetben, ha képtelenek volnánk pl. megtermelni magunknak a javakat, de teljesen másként van; a mostani technikai színvonalon egy kicsit jobban szervezett, vagy inkább okosabban gondolkodó világban jó életünk lehetne. Ez ellen hat a gátlástalanság, a karrierizmus, amit már jópárszor emlegettem - politikai és visszakanyarodva, művészeti vonalon is, bár ez a szó másnak jár ki... -, ami nem kizárólag, de általában a műveltség, érzékeny nevelés hiánya, ami a szülők, az iskolai környezet van, ami megint a társadalom függvénye. És még mehetnénk tovább a szálakon a végtelenségig.

Szóval ha az értékes alkotások mellett fogyasztják az ilyet is, hát tegyék. A saját helyén kevés bajom velük, de nagyon sért (és ez enyhe kifejezés), hogy valami extra dolognak kiáltanak ki olyasmit, amit a tisztábban látó emberek észre sem vennének, ha nem bántaná őket.

Nem kötelező ótvaros szemetet készíteni. Lehet választani, hogy miből él az ember. Egyelőre.

Tibor

Előzmény: zefmelody (603)
GarneTT Creative Commons License 2001.01.23 0 0 621
yol tetted!! megérdemelte az a ganéj! Legközelebb nem idegesít fel senkit... csak Balázs Palira vigyázz, óh istenünk. Ígérd meg Imi, fentről rajta tartod a szemed...
Előzmény: 4RESK (619)
welovejimmy Creative Commons License 2001.01.23 0 0 620
kedves raba,
lattad mar a honlapomat?

Előzmény: raba (616)
4RESK Creative Commons License 2001.01.23 0 0 619
én a szomszéd kakasát vettem meg, most kitömve ott lóg a kredenc felett egy 200-as szegre akasztva, nyakában egy tábla fityeg, hogy 1:1...
Előzmény: DRT (617)
Batkaman Creative Commons License 2001.01.23 0 0 618
raba, és ezt te komolyan is gondolod? Mármint, hogy ISTENKIRÁLY volt az Imi. Süket vagy? vagy sose nézted a műsorát és csak úgy mondod? Bár, végül is te tudod.
Előzmény: raba (616)
DRT Creative Commons License 2001.01.23 0 0 617
én a haját vadászom hetek óta, de hiába vertem már 4szer péppé érte az özvegyet, mindig csak azt mondja, hogy hozzá van szokva...
Előzmény: raba (616)
raba Creative Commons License 2001.01.23 0 0 616
Ilyet kérdezni???
Én pl. megvettem a rendőrségtől a bűnös fegyvert, majd haragomban beolvasztattam azt!
Jimmy egyszerűen csak ISTENKIRÁLY volt, van és lesz!!!

raba mester

Előzmény: -emma- (611)
steveline Creative Commons License 2001.01.23 0 0 615
Miért van az hogy szeretett királyotok mindig playbackrol énekelt?
Jimmy reinkarnáció Creative Commons License 2001.01.23 0 0 614
A csillagok közül írok nektek! Nem játszottam a pisztolyommal, a nevelt fiam megölt engem, a feleségem pedig végig nézte. Talán az irigység tetette vele ezt, vagy az anyját akarta védeni, bevallom, gyakran éltem a testi fenyítés eszközével. Hát én sem vagyok tökéletes.
Különben meg ő sem az, mert aki meglopja a családját, még ha csak a nevelőapja is az illető, az minden, de nem tökéletes. A temetésemre sem jött el. Így jártam!!! C'est la vie!!! A média meg kussol és hazudozik össze-vissza a halálom körülményeiről!!! A rendőrség is hallgat, majd egy hónap múlva tudnak konkrétat mondani!!! Vicc!!! Arról nem is beszélve, hogy azért tartották vissza az információkat, ne hogy lincs hangulat alakuljon ki. Így mindenkinek lesz ideje elbujni a rajogóim elől!!! Mert mint tudjuk Magyarországon a rendőrség nem áll a hivatása magaslatán, így egy ilyen horderejű üggyel nem tudtak volna megbírkozni, így inkább visszatartották az információkat. Majd egyszer csak napvilágra kerül az igazság, akkor emlékezzetek szavaimra! Csak tudnám mennyivel lesz jobb, hogy hetek múltán, mikor már mindenki a feledés útjára lép, akkor ismét port kavarnak körülöttem, nem lett volna egyszerűbb, egy porral elintézni az egészet!!! Miért kell tovább koptatni a nevemet. Bevallom nem voltam tökéletes!!! Hát istenem, ki az??? De azért ez egy kicsit erős, ami már körülöttem folyik!!! ELEGEM VAN MÁR A MÉDIA TALÁLGATÁSÁBÓL!!! Ez így sokkal rosszabb, hogy hol a Gregor Bernadettel folytatott viszonyomat taglalják burkoltan, hol a brutalitásom, mindezt azért, mert nem mondják el nekik az igazságot!!! Hát Edit én mindent megérdemlek az utóbbi pár keserves évért, de legalább az előtte lévő szép napokért megérdemelném, hogy tisztázd a halálom körülményeit, hogy végre békében nyugodhassak. Várom, hogy végre örökre elszunnyadhassak, de amíg az igazság nem lát nap világot, addig csak forgolódhatok!
Jimmy reinkarnáció Creative Commons License 2001.01.23 0 0 613
A csillagok közül írok nektek! Nem játszottam a pisztolyommal, a nevelt fiam megölt engem, a feleségem pedig végig nézte. Talán az irigység tetette vele ezt, vagy az anyját akarta védeni, bevallom, gyakran éltem a testi fenyítés eszközével. Hát én sem vagyok tökéletes.
Különben meg ő sem az, mert aki meglopja a családját, még ha csak a nevlőapja is az illető, az minden, de nem tökéletes. A temetésemre sem jött el. Így jártam!!! C'est la vie!!!
Fitos Creative Commons License 2001.01.23 0 0 612
http://www.rtlklub.hu/forum/index.html?page=msgz&idx=768&pidx=0
Valahol itt az igazság! El kéne gondolkodni!!
Fitos
-emma- Creative Commons License 2001.01.22 0 0 611
hmm..kérdezem én: ki szerette itt komolyan Jimmyt?:)
Aszpirin Creative Commons License 2001.01.22 0 0 610
NEMZET JIMMYJE !!!?????
(Hogy néz ki a hasát fogó smiley?)
Előzmény: raba (605)
DRT Creative Commons License 2001.01.22 0 0 609
Könyörgöm vegyétek már észre miről szól ez a topic!!! Ennyire nem lehet intellektuális...
Senki nem akar titeket anyázni, arról másik tíz topic szól, nem ez.
Mikulas Creative Commons License 2001.01.22 0 0 608
Teljesen egyettertek.
De halottról csak jót vagy semmit. Úgyhogy inkább tartom a pofám, és sajnálom Zámbó Imrét, mert azzal, ahogy most távozott nem fog a mennybe kerülni (SZVSZ. rossz karmával meghalni nem szép dolog).
Csak a gyomrom nem bírja, hogy nem megérdemelten halála utána még magasabbra emeljük (meg még x millát keresünk rajta).
Ennyi voltam, jöhet a flame.
Előzmény: kovelk (607)
kovelk Creative Commons License 2001.01.22 0 0 607
Mi a szart lehet szeretni, egy olyan emberen, aki veri a feleségét, ráadásul megcsalta. Ugyanis gyengébbek kedvéért azért nem lehet tudni, hogy mi történt, mert épp ott volt egy rendörkapitány asszony... Hát ennyit erről a szentről.
DRT Creative Commons License 2001.01.22 0 0 606
megríkatsz raba :-))))))))))))))
Előzmény: raba (605)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!