Én céges rendeléshez nem tudom hozzácsapni, mert én vagyok a cég... Illetve a másik (jóval nagyobb) cégben meg nagyon hülyén nézne ki. De azt ötletet köszönöm, felírtam. U.i.: DND-nél meg már eleget költöttem, többet nem szeretnék.
Nem valószínű, mert sem RG-58, sem RG-11 nincs tervben, egyébként is valamivel kifinomultabb technikákat/technológiákat használok már így 25 év távlatából (ezek még Barabás Laci boltjából vannak jórészt).
Mivel a TME/Mouser/RS/Lomex/Hestore viszonylatban két-három havi rendszerességgel vásárolok, valószínűleg valami ilyesmi lenne az elsődleges beszerzési forrás. A Rádióamatőr témák és csere-bere csoport hirdetéseit elnézve szerintem "ham spirit" címszóval akár a 100 000 forint alku utáni "egyezséget" sem tartanám kizártnak. :-D :-D :-D
Én is képet hoztam. A kérdés, hogy ha ezeket most újonnan venném meg, akkor nagyságrendileg mennyibe kerülne?
Az SO-239-ekből a fehér végűek RG-58-hoz csavarosak, a barna végűek RG-11-hez, bepréselősek. A BNC-k RG-58-hoz, csavarosak. Egy-egy BNC/SO-239 oda-vissza. A többi látszik.
Köszönöm előre is! U.i.: a kép valós, nem AI-generált. :-D
Az a gyanúm, hogy többé nincs szükség Rorschach-tesztre... csak oda kell ültetni valakit a gép elé, hogy rajzoltasson vele valamit.
Műhely op-art stílusú szobában (szerintem jól illik hozzá) és még műhelyek nagy ablakokkal, meg a Cobol sem maradt ki... ott viszont semmilyen iránymutatást sem adtam, hogy mi legyen a képen:
OFF Programozási nyelvek népszerűsége internetes keresőmotorok találatai alapján (a módszer is le van írva), sok évre visszamenőleg havi frissítésben: https://www.tiobe.com/tiobe-index/
(Én néha a mai napig használom PC-n Kemény János <John Kemeny> professzor nagy alkotását, mert gyors, kéznél van, kényelmes és egyszer futó ad-hoc feladatokra verhetetlen...)
Összemérésről szó nincs, úgy igaz, ahogy írtad, a feladathoz és a kezelendő adatmennyiséghez legjobban illő nyelvet és gépi környezetet kell használni...
Pár apró kérdés: hány forrássornyi programot írtál le önállóan életedben? Milyen nyelveken? Milyen operációs rendszer alá? Hány számítóközpont életébe volt betekintésed - mondjuk a 100 ügyfélnél többet kiszolgálók közül?