Passat b 5.5 Járó motornál a féket megnyomva a bal első kerték fékezve marad, álló motor esetén hibátlanul müködik. Ha valaki tudna segiteni megköszönném.
Sziasztok. Teljesen kezdő Volkswagen T2-es tulajdonosok lennénk. Segítő márkatársat keresnénk Tárnok vonzáskörzetében. Ismeretlen terűlet a márka, a típus... Köszönöm!
Üdv Hölgyek/Urak!Az alábbi képen a nyillal jelzett helyre valaki vissza tudná varázsolni az eltünt pixelt/számot??? Nagyon fontos és gyorsan kellene mert EZ Miatt nem megy át a műszakin!! Budapest és környéke előny!! Köszönöm,, / VW Passat 1.9 TDi 1998,,/
409, nem tudod véletlenül az azonosítóját a 166-os relének vagy minek ami Seat vagy Volkswagen 1.9 TD-ben a hidegindítási alapjáratot meg még pár egyebet (pl fordulatszámkijelzást) szabályozza. Egy nagyobb fekete dobozka ez a kapcsolótáblán, akkora mint 2 relé együtt. Nekem a Seat Cordoba 1.9TD 6K1 1996-ban van ilyen.
Üdv. Adot egy RNS 310 (Passat B6) tudom csatlakoztatni a telefont Bluetooth on keresztül tudok is telefonálni de nincs telefon könyv , ha megnyomom a PHONE gombot akkor elnémul, mit kel ahhoz vegyek vagy cseréljek hogy legyen telefonkönyv. Köszönöm előre is a válaszokat.
Az alábbi problémám van. Adott egy VW t5 2010 140LE 2.0motorral.
Az olanyomás meleg motornál 0.4bar.Analoggal mérve a gomba helyén.
Olaj pumpa csere volt. szíj nem lett hozzá ki cserélve mert a régi is jó állapotban volt. Szelep fedél leszedve. Az olaj fröccsög felfelé járó motornál, de a szerelő szerint nem eléggé. Olajteknő leszed. Főtengely csapágyak és a hajtókar csapágyak ellenőrízve, rendben vannak. Nincs kopás. A motor összerakva, jár, de az olajnyomás maradt alacsony. Nincs teljesítmény csökkenés nincs ijedelemre okot adó hangja sem.
Esetleg ha valakinek lenne hasznos tanácsa azt szívesen elfogadnám.
Köszönöm az infót. Szakszervizekben már jártam,és nincs túlságosan jó véleményem,sajnos. Gondoltam,hogy ha van olyan kisebb cég vagy magánszemély,akinél próbálkozhatnék....
Amennyiben tud valaki olyan szervizt ahol nem lehúznak,hanem korrektül állnak a kuncsafthoz,és inkább a Volkswagenekhez értenek,akkor szívesen venném,ha megosztanátok velem is az infót. Előre is köszönöm.
Olyan probléma all fent egy MK7 Golf R-nél, amit hivatalos VW márka szervizben nem sikerült megoldani. A hiba nem más mint a fránya epc lámpa, a hibakód pedig egeskimaradas a 4. Hengerbe. Hol feljön a lámpa, hol nem. Tud valaki ajánlani erre szakosodott szervizet, esetleg bármilyen jellegű tanácsot, tapasztalatot ezzel kapcsolatban?
Vecsés környékén tudtok olyan autószerelőt, aki szerel és nem csak alkatrészt cserél, hibát ténylegesen felmér és nem csak találomra cserélget? Golf IV-hez keresek megbízható autószerelőt. Köszönöm
De így hogy "gyári" hol találok. Multkor bementem alkatrészáruházba, mondtam kell bele gyári, ezt a Lempfördert akarta adni. Most akkor eredetileg ez van benne?