Keresés

Részletes keresés

siralyfi Creative Commons License 2000.11.16 0 0 308
Sziasztok!

Ráakadtam valamire (hol is máshol, mint a Hálón??)! Az itt
található
krémeket próbálta már valaki? Úgy értem, intim(ebb) területen!

Más:

az ESZO könyvben ezt lehet olvasni:

"...a férfi heréi... az orgazmus közeledtével a megduzzadt, vérrel
telt herezacskóval együtt fölhúzódnak a testhez. A férfiak rendszerint
addig nem tudnak ejakulálni, amíg a heréik teljesen fönt vannak a testük
közelében."

Szerintetek ez a két mondat nem mond ellent egymásnak? Az utóbbi pedig
a herezacskóhúzogatásnak, mint javaslatnak?

Ezt a pozitúrát pedig nem értem:

(a férfi) "feküdjön hanyatt. Partnere térdeljen le önnel szemben, szétterpesztett
lábai közé. Tartsa a hüvelyében az ön hímvesszőjét..."

Ha valaki velem szemben a lábaim közé térdel, akkor legföljebb orális
szexet művelhetünk, hisz a hüvelye valahol a térdem és a bokám között van,
nem? Úgy még el bírnám képzelni, hogy: "Partnere térdeljen le önnek háttal,
szétterpesztett lábbal". Igaz, nem túl meghitt helyzet, de hihető.

Lehetséges, hogy minkét "hiba" csak fordítási ferdítés?

siralyfi.
siralyfi Creative Commons License 2000.11.16 0 0 307




SuperBoy Creative Commons License 2000.11.16 0 0 306
Lesley írta:

"Szvsz nyugodtan kijelenthetem, hogy a hozzászólásod mérföldkő a topicunk történetében. Ilyen élményről, vagyis a férfi ESZO-ról még egyikünk sem tudott beszámolni."

Tudomásom szerint pont én is ilyet éltem át már jólval régebben, és "publikáltam" is az Ejakuláció orgazmus nélkül ?
topciban, ez még 2000-06-06 18:39:08 -kor történt, kb fél éve. És ez is az ESZO miatt jött létre! :-)

Íme a hozzászólásaim kiszedve ami ide tartozik szerintem:

"
. . .
Én át tudok élni orgazmust ejakuláció nélkül is, ez speciális ingerlést igényel, és így hosszabban tartó, és nem annyira intenzív orgazmusom van.
. . .
Ugyanis nem annyira erős érzés mint a "normál" orgazmus, de tovább tart, és nem leszek fáradt utána! + a merevedés is vagy megmarad, vagy gyorsan helyreáll. Ez után még többször elérhető nem "normál" orgazmus, de egy idő után már érzem hogy normál fog következni, ha akarom.
Ingerlés:
Ugyanúgy kell ingerelni, mint a "normál" orgazmus elérését, csak nekem legalább kétszer, háromszor gyorsabban kell az ingerlést végezni. Eddig csak kézzel csináltam, szeretkezés közben nem lehet ilyen gyorsan sehogyan sem mozogni, és főleg nem olyan sokáig, amennyi ideig kell nekem hogy nagyon jó legyen...
Ha közeledek ilyen ingerléssel a csúcs felé, akkor érzem, hogy most nem "normál" orgazmus fog következni, hanem ejakuláció nélküli lesz. Ezt ugyanúgy lehet késleltetni, sőt érdemes is, mert akkor sokkam magasabb szintre viszem fel magamat. Ilyenkor is ugyanúgy összerándulnak az izmaim, csak kevesebbszer (ja, még nem számoltam soha, nem tudtam erre figyelni) és gyorsabban, + nincs magömlés. És ebben a mámorban pedig sokkal tovább ott maradok, mintha kilőne belőlem a sperma. Isteni! És nem jön az a mindent elsöprő fáradság érzés, amitől el tudnék aludni... :-) Ez is pozitívum!
. . .
Szerintem az is kell ehhez, hogy meg lehessen csinálni, hogy nagyon jól tudja a férfi kontrollálni az ejakulációját és az ingereit. Ezen kívül éreznie kell, hogy az ingerlés, amit csinál, az melyík irányba viszi. A normál, ingerlés felé, vagy pedig ez a speciális ejakuláció nélküli orgazmus irányába... Én míg ide jutottam, nagyon sokszor élveztem el a hasonló ingerlés közben, és egyszer csak éreztem hogy hopp, most ez valami más lesz, és más lett... :-)
És van egy határ, egy felizgultsági fok, aminél már nem lehet ejakuláció nélkül orgazmust átélni, legalábbis nállam. Már akkor "lövés" lesz...
Pld. ingerlem magam, emelkedik az izgalmi szint, és orgazmusom lesz ejakuláció nélkül, aztán haz ez után is csinálom, akkor figyelnem kell, hogy nehogy a normál orgazmust érjem le, majd megint átélek egy orgazmust. De a második orgazmus után már nagyon nehéz egy harmadikat elérni, mert szinte már a normál orgazmus jön ejakulációval. Nem lehet már, a "más útra" áttérni valamiért. Na, ilyenkor szoktam abbahagyni. És akkor megmarad az "erőm", és nem is fáradok el + eszméletlen jó volt.
A párommal még nem sikerült átélnem ezt, pedig a az aktus végén hasonlóan ingerelt, mint ahogyan magamat szoktam, de ejakulációval történt, amit éreztem is hogy az lesz. Talán azért, mert a szeretkezés alatt normális sebességgel mozogtam/mozgott/mozogtunk.
. . .
"

SuperBoy

Előzmény: Lesley (300)


kru Creative Commons License 2000.11.15 0 0 305
Halihó!
Tájékoztatásképp: az ESZO könyv a már említett XIII. Révész utca 2/a. alatti Elixir könyvesboltban felmarkolható, még volt belőle bőven... (mai info), üdv
siralyfi Creative Commons License 2000.11.13 0 0 303
Megint bocs mindenkitől, de csak az egyik link sikerült.
Ha most sem lesz jó. föladom!
Tehát:
Egy másik, más topicban született, de az ESZO-hoz kapcsolódó hozzászólás.
siralyfi
siralyfi Creative Commons License 2000.11.13 0 0 302
(Ez egy próba lesz, linket ide még sosem csináltam)
Bocs mindenkitől; azt hittem, triviális, hogy hogy' lehet megtalálni a
honlapomat
Egy másik, más topicban született, de az ESZO-hoz kapcsolódó
hozzászólás

siralyfi

Előzmény: siralyfi (301)
siralyfi Creative Commons License 2000.11.08 0 0 301
Sziasztok!
Szeretném a topicot egy kicsit fölhozni, ha lehet, megmenteni a végleges sűllyedéstől.
Először is a téma gazdájának hadd köszönjem meg, hogy egyáltalán létrehozta; mert szerintem
sokan vannak, mint eddig én is, akik csak csendben figyeltek, mégis hasznosíthatták az
összegyűlt tapasztalatot.
Aztán ezt a tapasztalatot szaporítani ugyan nem tudom - vagy amivel tudnám, már elhangzott -,
így a mégújabb érdeklődők számára legyen szabad roppant szerény honlapomat ajánlanom, aholis
mintegy kivonatoltam az eddigi hozzászólásokat. Remélem ezzel nem követtem el semmi sértőt,
sem jogi, sem emberi értelemben.
Végül csak egy kíváságom maradt, bár azt hiszem, "off-topic" és könnyen lehet, hogy dőre:
valamilyen módon nagyon szeretném, ha nem záródna le a topic, és nem a véletlenen múlna, hogy
valaki ráakad-e.
Vagy akár úgyis mondhatnám, könyörgök, ne hagyjátok abba!!
siralyfi
Előzmény: Lesley (300)
Lesley Creative Commons License 2000.09.20 0 0 300
sub-mester

" Percekig volt száraz orgazmusom, ami fiúnál idoben is formánál is meglepo volt"

Szvsz nyugodtan kijelenthetem, hogy a hozzászólásod mérföldkő a topicunk történetében. Ilyen élményről, vagyis a férfi ESZO-ról még egyikünk sem tudott beszámolni. Drukkolok neked, hogy találd meg azt a Katit, akit ilyen módon táncba lehetett viinni.

Lesley

Előzmény: sub-mester (297)
szefi Creative Commons License 2000.09.20 0 0 299
Sziasztok.

Mikor megláttam a topic cimet felcsillant a szemem.Hónapok óta keresem a könyvet boltokban és a Neten.Hál Istennek megtaláltam nektek köszönhetően.

Köszi

Lesley Creative Commons License 2000.09.18 0 0 298
Dóri Kedves
Kicsit elsüllyedt ez a topic. Lehet, hogy ez is az oka, hogy az utóbbi időben kikerült a figyelmem középpontjából.
Nagyon tetszett a történeted. A stílusod egyéni és magával ragadó. Még nem láttam sehol ilyen kifejezően leírva az ESZO okozta hatást és élményeket.

Örülnék ha Te is és mások is kicsit gyakrabban jelentkeznétek.

Lesley

Előzmény: Dory (296)
sub-mester Creative Commons License 2000.09.15 0 0 297
Sziasztok, most járok erre először, de érdekel. Én erről korábban nem hallottam, de egy hivatásos -- akit Eszo Katinak neveztem el -- alkalmazta ezt -- hálás is vagyok neki ezért. Vittem neki mandarint hálából. Percekig volt száraz orgazmusom, ami fiúnál időben is formánál is meglepő volt. Megvettem a könyvet is, elolvastam. Azóta -- úgy tudom -- a Thököly útról előbb a domina műfajba, majd amerikába került. Ha tudna róla valaki valamit, vagy egyébként is, a levelezési címemet tudjátok.
sub.
Dory Creative Commons License 2000.09.13 0 0 296
Lesley, köszönöm a tanácsokat. Legközelebb talán az általad leírtakat is lesz erőm kipróbálni. Nem bántottál meg, és erre bizonyítékul írom a következőket:

Több, mint egy hétig tartó megfeszített 16 órás munka, könyörtelen hajtás, szervezkedés, veszekedés után a hétvégére végre elindult az a rohadt gépsor. Az emberek tudnak az üzemben dolgozni. Nem kerül sor megint elbocsátásra. Tegnap éjjel már aludni is tudtam. Reggeli után gyorsan kitakarítottam a lakást, feltettem az ebédet főni és kifeküdtem egy kicsit napozni.
Végre kezdtem érezni a tagjaimat is. Miközben a nap melege kellemesen bizseregtetően egyre jobban átforrósította a testemet, spontán el kezdtem gyakorolni az ESZO-ból tanult Kegel gyakorlatokat. Éreztem, amint egyre jobban felerősödik bennem a szex utáni vágy. Segélyt kérő tekintettel kisandítottam nap égetően tűző sugarai alól a körülöttem sürgölődő páromra. De a nagy Ő mintha semmi érdeklődést nem mutatna a gyönyörűen lebarnult meztelen testem iránt. Nyugodtan tesz-vesz tovább. Igaz ma felébredés után már szeretkeztünk egyet, de az orgazmusaim, mik egyáltalán voltak, szinte csak rajtam múlottak. Talán meg van sértődve a kedves, mert több mint egy hétig elhanyagoltam? Vagy már ebbe a kis ténykedésbe is belefáradt? Mit lehetne tenni? Mentőötletem támadt.
Magamra kapva köntösömet minden feltűnés nélkül bementem a szobámba. El kezdtem magam simogatni, és miközben gyönyör átélésére gondoltam igyekeztem a legkényelmesebb testhelyzetet felvenni.
Ebben a pillanatban nyitotta rám az ajtót a kedvesem. Arra még jutott még időm, hogy hirtelen összezárjam combjaimat, de többre nem. Valamit kérdezni akart, de torkán ragadt a szó. Tényleg furcsa látvány lehettem így meztelenül az ágyon feküdve. Tudja, hogy egyedül sohasem létezem bugyi nélkül. Ezen gyakran élcelődik is velem.
Odajött hozzám, miközben leült mellém a combjaim közé fúrta a kezét. Ösztönösen próbáltam ellenállni, és összezárva tartani. Ekkor megpillantottam meg az ágaskodó férfitagját, lilára színeződött makkját, annak hegyén egy csillogó ici-pici csöppecskét és minden ellenállásom megtört.
Hatalmasat szeretkeztünk. Túl lehettem már, a történteket minden idegszálammal átélve a tizedik hatalmas orgazmuson is. Feleszmélésem után mégis azt éreztem, hogy ez sem volt elég. Szótlanul megfogtam a kezét és az alsó testem felé húztam. Ő már tudja, hogy ilyenkor mi az, mit kívánok…. Kérés nélkül tudja azt is, hogy hol az ESZO kenőcs, mert nélküle aztán később "nyifogok", sérülésekre panaszkodom. Körkörös simogatással kenegette fel, de olyan gyengéden, olyan finoman, hogy már ez a simogatás is légszomjat okozott.
Még éreztem az orromban a kenőcs finom illatát, amikor egy mindent felülmúló érzés egyre jobban elhatalmasodott az egész testemen. Úgy éreztem, mintha minden porcikám a lávaként feltörő érzéki kitörés szolgálatába állt volna. A csípőm, majd az egész testem föl-alá táncot járt, teljes átéléssel rángatóztam, sóhajtottam sikongattam. Ő meg teljesen átvéve a kontrolt felettem uralta, és könyörtelenül diktálta az iramot. Lebegtem, ringatóztam, megint hosszan lebegtem, és újra meg újra míg el nem vesztem a gyönyör rózsaszínű hullámai között…

Még a visszaemlékezés közben is lüktetni kezd a testem ezért gyorsan be kell fejeznem. Azért még sem értem hogy lehetettem olyan elővigyázatlan, hogy egyáltalán nem érdekelt, hogy akárki meghallhat a nyitott ablakunkon át

Előzmény: Lesley (291)
creatine Creative Commons License 2000.09.12 0 0 295
Zsolt (the one)!

>De azért csak gyakoroltunk. Egyszer aztán... mintha elpattant volna valami benne, HIHETETLEN mértékü nedvvel élvezett el, és azonnal és megint és ismét és újra... megtaláltuk a kulcsot.<

Na erre lennenk kivancsiak, ha nem utkozik tul nagy gondba reszletesebben kifejteni..pls.

Egyebkent ESZO iranti tanulmanyaim az utobbi honapokban igencsak elhanyagolodtak, raadasul a regi bevalt modszereket is at kene dolgozni, ugyhogy orulnek ha lennenek meg velos hozzaszolasok. Igazabol ugy latom nagyon partnerfuggo az egesz, szemelyre kell konfiguralni :)
azaz ize :(

Előzmény: zsolt.one (281)
Lesley Creative Commons License 2000.08.15 0 0 294
Réka Koma

" Hello orgazmálók, ne haragudjatok ha alapot kérdezek, de hol lehet megvenni ezt a könyvet, amiről már topik is működik, engem NAGYON érdekel a dolog. Ja, Budapesti beszerzésre gondolok."

Lásd még 236, 32 Sok sikert, és örülnénk, ha visszajeleznél, milyen sikerrel jártál.

Lesley

Előzmény: Réka Koma (293)
Réka Koma Creative Commons License 2000.08.14 0 0 293
Bocs, már megvan, lásd 238.
Előzmény: Réka Koma (292)
Réka Koma Creative Commons License 2000.08.14 0 0 292
Hello orgazmálók,

ne haragudjatok ha alapot kérdezek, de hol lehet megvenni ezt a könyvet, amiről már topik is működik, engem NAGYON érdekel a dolog. Ja, Budapesti beszerzésre gondolok.

Köszi: Réka

Előzmény: Lesley (291)
Lesley Creative Commons License 2000.08.14 0 0 291
Sziasztok!

Pwikus Kedves

Talán már említettem, hogy mi is ugyanabban a cipőben jártunk, mint Ti. Szvsz a taktikád kiváló. Nálunk általában az a helyzet, hogy én vagyok az, aki újat akar, aki változtatni akar és "mindig kitalál valami hülyeséget".
Szóval ez esetben a helyzet megszokottól eltérő volt. A kedvesem alkalmazni kezdte a frissen szerzett tudományát. Még ma is emlékszem, milyen megdöbbenést váltott ki bennem, amikor megnyomott valahol egy a dákóm tövénél lévő pontot, "ez fokozza a kéjérzetet" szavak kíséretében.
De gyorsan észbekapott és finoman átadta az irányítást. Az általa elvégzett gyakorlatok eredményét viszont nagyon jól lehet érezni és csudamód élvezem.

Dóri Kedves

Remélem nem bántottalak meg a hallgatásommal. A kérdésed elsősorban a lányokhoz szólt. Mivel én fiúból vagyok, jobbnak láttam hallgatni.
Én azt a tippet tudom adni, hogy ingereld orálisan a partneredet. Próbáld így alkalmazni a visszatartás technikáját is. Szvsz így fogod legjobban megismerni azt az állapot, ami a kilövellést megelőzi.

Előzmény: PWikus (289)
PWikus Creative Commons License 2000.08.10 0 0 289
Kedves Mindenki!

Nemrég arról írtam, hogy nem tudom rávenni a pasimat arra, hogy elolvassa az ESZO-s könyvet. Itt is többen írtatok arról, hogy a párotok nem lelkesedik azért, hogy kipróbáljátok az ESZO-t.
Úgy döntöttem, hogy taktikát változtatok, és más megközelítésbe helyezem a dolgokat. Ahogy azt a könyvben is olvastam, jól jöhet, ha valaki tudatosan lát hozzá a dolgokhoz.

1. Nem erőltetem, hogy olvassa el ő alönyvet, hanem én fogom elsajátítani a szükséges ismereteket. (némileg szégyenkezve vallom be, hogy e célból jegyzetelnem is, mert kicsit sok volt az infó, na meg persze a tennivaló.)

2. Elkezdem a hadműveletre való saját felkészítésemet. Itt nem az elméleti, hanem a gyakorlati ismeretek elsajátítása és lelkes gyakorlása a feladat.

Egyelőre itt tartok, de majd az előrehaladásomról tájékoztatlak benneteket. Úgy gondolom, hogy lassan, kis lépésekben haladva könnyebb eljutni a célig, mintha hirtelen a másik nyakába zúdítod az egészet.

Remélem bejön!

Sziasztok!

Dory Creative Commons License 2000.08.10 0 0 288
Kiran

Köszi az udvarias előzékenységedért és kimerítő válaszért. A hétvégén mindjárt ki is fogom próbálni.

Igazából, reméltem, hogy valamelyik lány is tud átadni valami gyakorlati tapasztalatot ezzel kapcsolatban, de még a topic gazdája sem méltatott egy kis figyelemre.

priscilla

"Minap bejött a fonököm a szobámba és eloadott egy történetet egy szerelmeskedésérol (amúgy nem szokása), azt mesélte, hogy volt egy noje még a hatvanas években Jugóban, aki kivitte a tengerpartra szeretkezni. Fogott a lány egy szivacsot és akárhányszor o már éppen elment volna, a hideg szivacsot végighúzta a hátán. Ez így ment órákig."

Meg tudnád kérdezni a főnököd, hogy hogyan állapította meg a lány, hogy mikor kell végighúznia a hátán szivacsot?

Előzmény: priscilla (246)
Kreta Creative Commons License 2000.08.09 0 0 286
Miért fontos ez? Ha vlami lényegbevágó miatt kell, akkor miért nem szól?
Előzmény: Dory (279)
Dory Creative Commons License 2000.08.09 0 0 285
Hahó!

Hát nincs senki, aki tud nekem válaszolni?

Előzmény: Dory (279)
SuperBoy Creative Commons License 2000.08.04 0 0 284
unnamed:

Majd osszátok meg velünk tapasztalataitokat és hozzászólásaitokat! Sok sikert! :-)

SuperBoy

Előzmény: unnamed (283)
unnamed Creative Commons License 2000.08.04 0 0 283
Nagyon tetszett, hogy mindenki lelkendezik itt a könyvrol.
Megvettük, olvassuk. Kíváncsi vagyok, mit leszünk képesek megvalósítani belole, mert elso olvasatra tetszik!

Amúgy a minap érdekes lapot láttam volt:
www.geocities.com/mbazilisk

Lesley Creative Commons License 2000.08.01 0 0 282
zsolt.one

Endorfin barátunk sajnos régen nem illet bennünket kitüntető figyelmével.

Ezért mint topic gazda a hozzászólásodhoz csak annyit tudok hozzátenni, hogy teljesen egyetértek Veled.

SuperBoy

Ezt paraffin" (a szilárd, Paraffinum solidum) és folyékony, átlátszó olajat tartalmazó folyadék keveréket napolajnak használták valamikor. Azért biztos,
hogy bevált, jól kipróbált szer
és gyönyörűen csillog is, ha kell.

Lesley

Előzmény: zsolt.one (281)
zsolt.one Creative Commons License 2000.08.01 0 0 281
Szia Endorfin,

8-))

OFF
rémes, amikor egy fordítást szakmai szempontból nem/sem lektorálnak. Az "ásványolaj" ugyanis sehány oktános (...) eccerüen attól ásványi, hogy - nem növényi. Paraffinum liquidum, folyékony paraffin a neve. A "paraffin" (a szilárd, Paraffinum solidum) pedig a folyékony, átlátszó olajat és a puha fehér vazelint (petrolatumot) összeolvasztva, elkeverve tetszetös és kellemesebb állagú, fehér krémmé varázsolja. Igen sok krémnek ez az alaptipusa.

Elönyei: 1. nem okoz allergiát (kémiailag igen közömbös) 2. könnyen kimosható, mint pl. a vaj okozta folt (Utolsó tangó...) Hátránya, hogy ez ÁRT a kotonnak. Egyébként sose szárad be és messze jobb, mint a csupasz vazelin.
Jó tudni: ha felírjátok cetlire, mellé a mennyiségeket, bármelyik patikában megcsinálják, nem kell otthon pepecselni vele. Szóval a kiadó átnézethette volna egy normál fordítóval, vagy gyógyszerésszel a könyvet. Ja, vigyázz! NE tegyetek bele glicerint! (valaki írta). Erösen nedvszívó és ez nem kellemes, ha magában a keverékben nincs víz jelen!
Sorry a kémiaóráért, de ez alap lenne, nem kéne a gyerekekkel megutáltatni a kémiát a suliban.
ON

Eszméletlen az ESZO. Kedvesem, bár mindent igen szívesen kipróbált velem, úgy vélte, hogy neki erre nincs is szükége... De azért csak gyakoroltunk. Egyszer aztán... mintha elpattant volna valami benne, HIHETETLEN mértékü nedvvel élvezett el, és azonnal és megint és ismét és újra... megtaláltuk a kulcsot. Lassan egyre magasabbra jutunk, és nem tudjuk, létezik-e plafon? Ami pedig engem illet: BAROMI látványos a változás! Nem holmi szubjektív, így is-úgy is magyarázhatom dolgok... egzakt, mérhetö változás. Mint a stamina elem... (ez itt nem a reklám helye...)

Na hello
zs

Előzmény: Kicsi_Lany (53)
SuperBoy Creative Commons License 2000.07.31 0 0 280
Hi

Albolene-t hol lehet kapni? Már csak azért is érdekel, mert az összes külföldi site-on ezt ajánlják mint síkosító szer, és nem hiszem, hogy Magyarországon nem lehet beszerezni...

Ha jól tudom, a porno iparban is ezt használják. Aki látott már erotikus képeket, ahol mondjuk a nő látványosan és szépen nevdes, valószínű hogy Albolene-vel kenték be. Láttam egy videót, amikor a nő tök száraz, majd falfestő ecsettel bekenik... majd fényképezik...

SuperBoy

Előzmény: feanor (277)
Dory Creative Commons License 2000.07.31 0 0 279
Sziasztok

A párom hívta fel a figyelmemet erre a topicra. Tényleg érdekes, amiről írtok. Főleg kirán hozzászólásai tetszettek
Lányok, nekem az a problémám, hogy nem tudom felismerni a pillanatot, amikor már tényleg közeli az elsülés a páromnál.
Tud erre valaki tanácsot adni?

Dory

Előzmény: libuci (272)
Lesley Creative Commons License 2000.07.12 0 0 278
Kedves Pwikus!

Lekell szögeznem az elején, hogy én férfiból vagyok és azt, hogy nálunk ugyanez játszódott le szóról szóra, mint nálatok.
Egyszer említettem a kedvesemnek, hogy nagyon érdekel, mi lehet a tantra. Nem sokkal később a kezembe nyomta a Brauer,Alan P.; Brauer,Donna ESZO azaz Hogyan örvendeztethetik meg az egymást szeretok az Elnyújtott Szexuális Orgazmus órákig tartó gyönyörével címu könyvet. (Ezt az újonnan bekapcsolódók számára ismételtem meg)
Kicsit bizalmatlanul kezeltem a dolgot, mer, ugyan mi újat tudnak a nők nekünk e témában mondani?
A képek viszont azonnal megtetszettek és egy szer ráérő időmben bele is olvasgattam. Kiderült, hogy ez nem a tantra, de egészen jó. Hogy hol tartok most, az a hozzászólásaimból talán kiderül.
Ja még annyit, hogy a gyakorlásának az eredményét a "normál szeretkezésben" is nagyon jól lehet érezni!

Lesley

Előzmény: PWikus (271)
feanor Creative Commons License 2000.07.11 0 0 277
Sziasztok!

A 14. ker. Laky Adolf utcában van egy Pharma nevezetű illatszer áruház, ott több féle síkosító krémet is lehet kapni.

Feanor

anteus Creative Commons License 2000.07.10 0 0 276
lásd (238)
Előzmény: CIV (275)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!