Akkor még bőven odaérhetsz az első 5- be, és talán még az első 3-ba is. Jelenleg a Liverpoolal januárban vagyok. Vezetem 7 ponttal a bajnokságot, de úgy, hogy idegenben megvert a Chelsea és az Arsenal, otthon pedig leikszeltem a Manchesterrel és a Fulhammal(!). Fulham ellen olyan két 11- est kaptak a kis g*cik, hogy nem hittem a szememnek. Boa Morte mindkettőt belőtte, miközben az ellenfél kapusa a 2 bekapott gólon kívül mindent kifogott, parádézott. :-(
Frankfurt.......bennmaradás a cél.de nagyon érdekes, nagyobb csapatokat sikerült megverni (dortmund, hertha, bremen) erre simán kikapunk a mönchengladbachtól.......valahol a 6. helyen állunk...............
ma volt az első napunk - multiban nyomjuk - elég jól szerepelt a Frankfurt, 18 2 1, a kupában az első fordulóban simán verük a Kaiserslauternt, pont jancker góljaival, viszont a Wolsburg megvert igy kiestem.
szinte az összes kapott pontot a financiális részre nyomom, persze fittness is lvl1, miután egy közepes budesliga 1 es csapat ellen is nehéz volt, szeretnék erősiteni, kérnék valami tippeket, hogy kit érdemes, olyan 15000 szánok, egy baloldali szélsőre, gondolom feljutunk, elméletileg bárki eljön. Várom az ötleteket (azért csak ennyi pénzt,mert kinéztem Rivaldot,s Ő mindenképpen kell) kicsit bizonytalan vagyok abban is, hogy a Cha doo Ree, Jancker páros elég lesz e az első osztályba.
Igen. Az ECC a Bajnokok Ligája. Nem keresett még meg egy nagyobb olasz klub ? Amikor a Hellas Veronaból sikercsapatot építettem, akkor szinte egész Olaszország az én aláírásomért versenyzett. Persze én akkor az AS Romat választottam. Pechemre.
Vége a 2. évemnek: bajnoki cím, olasz kupa, EFA. Sajnos elment két nagyon jó emberem nyugdíjba. Maradtam itt, mert megnyeertem a bajnokságot és akkor remélem megyek bajnoko ligájába(ez az ECC vagy mi?)